Outfit

Nu ska jag alldeles strax kila iväg och möta upp Albin och Nadja, dags för att sola igen. Sen blire lunch och skola ! Jag skriver så fort jag kommer hem igen. Här är dagens outfit

Oj ursäkta klädhögen på min klädstång där i bakgrunden.. Idag har jag på mig:
T-shirt: Gina
Jeans: Cheap monday
Kavaj: Gina

Valborgsmässoafton

Trots att jag somnade halv ett och börjar kvart över tolv så skulle jag gå upp med tuppen i alla fall ! Klockan åtta vaknade jag utav ett sms jag fick. Haha blä. Och nu kan jag inte somna om. När jag kollade ut genom fönstret såg jag att det var lite halvmolnigt och nu är det bara moln, jag som trodde det skulle bli lite fint väder åtminstone såhär på Valborgsmässoafton. Hoppas det fina vädret kommer så som det gjorde igår. Nu ska jag umgås lite med min familj som är hemma och som ska till landet över helgen. Vi hörs strax igen!


Jag älskar den här låten och en dag fann jag den när Justin sjunger den i en acoustic version och jag kan säga att jag gillar denna nästan bättre !


Monkiworld


Dessa tre randiga kärlekar måste jag bara ha ! Alla tre är från monki. Så imorgon när studiebidraget kommer, då jävlar ska dessa köpas. Hoppas de finns i butik bara..


Tulpaner

Hej kära bloggen. Har inte kunnat uppdatera på hela dagen eftersom jag haft skola till halv fem och klockan fem åkte jag och sålde tulpaner igen.. usch att jag ens pallar med. Det gick piss dåligt igen. Kom hem lite över tio och slängde i mig mat och nu väntar duschen på mig, så jag ska kila. Men hade tänkt köra några inlägg sen! Hörs snart coolingar.


Här har vi då min pojkvän.. Jag önskar åtminstone


Don't bring flowers after i'm dead

Har hel dag idag. Så jag börjar halv nio. Bläääää! Men jag är rätt pigg ändå. Nu ska jag sminka mig lite och titta på vakna med the voice. NEJ, jag ska lyssna på när Paow är med på NRJ om en minut ! Haha. Aja men vi hörs när jag kommer hem igen. Pussssss


It's like a joke that ain't funny

Älskar dessa två härliga saker ! Hur söta är det inte?


Båda kommer från Topshop. Vill ha, vill ha.

The hills

Har precis tittat på första avsnittet utav The hills säsong 6 ! Åh herregud, jag trodde jag skulle kissa på mig, så spännande det var. Och jag kan knappt vänta tills nästa avsnitt. Så ni som älskar The hills, ni vet väl att ni kan se avsnitten som inte kommit ut i Sverige på mtv.com!? Soooooft, va? Nu blir det lite film och glass. Gud vad det bara känns som jag myser. Det är onsdag, borde inte jag ha plugg? Äsch då, ibland vill jag unna mig lite.



En bild på en blomma jag tog förra sommaren och en underbar låt med Erik Hassle.


It feels alright, but never complete without you

Hemma från plugget nu. Var med Ivar och Nadja en stund efter. Ivar skulle klippa sig och jag och Nadja var med och såg till så att det inte blev för mycket som klipptes av. Men det blev jättefint på lille Ivarpivar.
Har ingen aning om vad jag ska göra, när man har plugg så gör man nåt i alla fall, men nu kan jag göra vad jag vill (typ) och det är inget kul för jag vet inte vad jag vill. Funderar på att ladda ner någon film från den där hemsidan Nadja pratade om.. hihi. Vi får se. Hoppas ni haft en bra dag. Och förresten vad har hänt med solen? Det regnar nu, usch.


Haha förresten ! Jag är inte som alla andra vill jag börja med att säga bara, men jag har inte ägt ett bankkort någonsin så pengarna har jag fått rakt i handen men gissa vem som fick hem ett kort idag ! Hihi, jag är lycklig. ÄNTLIGEN.


How can I move on when I'm still in love with you

Nu har jag precis gjort mig i ordning och tagit några outfit bilder, här kommer dom.




Blus: Zara
Shorts: Zara
Armband: Thailand och jag tror det var Sisters

För du är det finaste jag vet, när allt annat är falskt och fel

Godmorgon, ytterligare en härlig dag. Man blir nästa bortskämd alltså, hihi. Ska hoppa in i duschen och samtidigt lyssna på Ted Gärdestad i högsta hugg ! Hörs om en stund.


Morgontrött tjej_93? Haha.


Stressad brud

Åh herregud ! Jag har varit så stressad ! Skickade in mitt arbeta för sex minuter sedan. Asså jag sitter här och lökar typ. Haha. Ah skönt att jag lyckades skicka in de i tid i varje fall. haha två minuter innan deadline, tjihooo ! Nu ska jag jag göra mig iordning. Skriver kanske efter. Tjing.


Since there's no more you there's no more anniversary

Två bilder från idag innan jag gick.


I would give anything to be the one that tears of your wings

Nu är jag hemma från skolan, skönt.. fast njae. Jag har en hel kväll framför mig som ska bestå utav plugg, plugg och återigen plugg. Vi får se om jag hinner med allt. Suck varför ska jag alltid börja med allt i sista minuten?

Hur skönt väder var det inte idag. Det gick inte ens att gå runt med jacka. ååååh jag blir så lycklig !

En vän med en bil

Nu drar jag till skolan ! Tjing !



Hahah jag dör !

Sådär ja


Haha mitt försök till en snygg spark !

Linne: Topshop
Jeans: Cheapmonday
Skor: Converse

Frukost

Nu blir det frulle !
(Ursäkta för dubbelinläggen, försökte ta bort ena, men det funkade inte !)


Twilight

Asså spana in den nya eclipse trailern ! Eller jag vet inte om den är ny, men den är förlängd i varje fall och först när jag såg den första trailern så blev jag lite besviken. Men nej nu har jag ångrat mig totalt !


Det är för oss solen går upp och lyser som guld för kärlekens skull

Tisdag. Usch vad tiden går fort. Jag kom och tänka på det nyss, alltså det är verkligen äckligt. Men det är klart jag vill ha sommarlov och så. Men dagarna bara springer förbi och det känns som att allt kommer vara borta snart? Jag vet inte, men kan inte tiden gå lite långsammare, för min skull?


Hur snygg är inte den här bilden? Hittade den på en tjejs blogg och blev helt kär ! Färgerna och stilen och allt typ, haha.


-

Come up to meet you, tell you I'm sorry
You don't know how lovely you are.
I had to find you, tell you I need you,
Tell you I set you apart.

Tell me your secrets and ask me your questions,
Oh lets go back to the start.
Running in circles, Comin' in tails
Heads on a science apart.

Nobody said it was easy,
It's such a shame for us to part.
Nobody said it was easy,
No one ever said it would be this hard.

Oh take me back to the start.

I was just guessin' at numbers and figures,
Pulling the puzzles apart.
Questions of science, science and progress
Do not speak as loud as my heart.

And tell me you love me, come back and haunt me
Oh and I rush to the start.
Runnin' in circles, Chasin' tails
Comin' back as we are

Nobody said it was easy,
Oh it's such a shame for us to part.
Nobody said it was easy,
No one ever said it would be so hard.

I'm goin' back to the start.

Ohhhh oooooo


Bad things happen for a reason

SHUUUUE BREH? Oj nej jag tar tillbaka det där.. hej ! Men fyfan, jag tycker verkligen det är extremt tråkigt med bara ett hej, det är så vanligt. SÅ OTROLIGT vanligt. Haha, ah jag har tråkigt. 

Har haft en jättebra måndag, först solade jag med Albin och Malin ju, har faktiskt fått en del färg nu ! Wiiie! Sen käkade vi lite, och sen blev det doktorn. Sedan blev det plugget, där vi bara tittade på en film på en lektion och sen fick vi tillbaka prov. Det gick bra, eftersom jag är SÄMST på matte så typ skrek jag av lycka för att jag fick G. Haha, yes. Men provet betydde mycket, det fanns en risk att jag inte skulle fått åka på min utlandsresa i sommar om jag inte klarade provet. Men nu lämnar vi det. Efter plugget gick jag och jobbade i en timme. Allt gick jättebra var bara lite trött så jag virrade runt lite men inget hände eller så , som tur var. Jag trivs verkligen super på mitt nya jobb, än så länge i alla fall.
För min del nu blir det plugg och TV. Puss



Jag just nu !


Så länge du är med mig

Nu ska jag kila iväg och möta upp Malin och Albin så ska vi sola, sen blir det lunch, doktorn och skola. Puss



Topp: H&M
Shorts: Zara



Solsken är lycka

Åh vilken härlig dag !
Förlåt för väldigt dålig uppdatering igår, men jag somnade vid nio och innan pluggade jag. Jag var helt stört trött. Jag har sovit i tolv timmar nu för jag gick upp vid nio. Så snacka om att jag är en riktig piggus nu !
Är ovanligt taggad på skola för sen blir det jobb halv sex. Jag är stolt över mig själv :D . Och dagarna gör bara livet bättre, för hur lycklig blir man inte av solsken!?
Förresten! Jag har ju bytt header igen, tyckte denna blev bättre.. Dock är de ju snarlika varandra men ja jag ville inte ändra så mycket.


En extremt härlig bild från Portugal förra sommaren ! En utav favoritbilderna bland mina mappar.

Nu blir det Håkan Hellström och Ted Gärdestad för hela slanten !


In my dreams I'm dying all the time

Hola. Är helt sjuuuuukt trött. Och idag ska dagen bara bestå av plugg plugg plugg. Har redan börjat, så detta fick bli min lilla paus. Hade en helt okej lördag igår. Kameran var död så inge bilder togs men dock så hittade jag två stycken bilder från facebook på mig och Johanna från tunnelbaneresan igår på väg hem till Ivar.


Allt med bilderna ser äckligt ut.


stick

Är hemma nu med Johanna. SOOOOOOOOOFTn brur.



Om du vill ha mig, nu kan du få mig så lätt

Tjeeeeena ! Jag är så JÄVlA GLAAAAAD! För vet ni? Jag fick JOBBEEET ! Yes, nu är det verkligen säkert. Allt gick mega bra, det var bara lite svårt i början. Men sedan gick allt gallant. Jag ska jobba redan på måndag efter plugget. Asså ni anar inte hur bra det känns? Jag har liksom letat jobb sedan förra året och NU har jag äntligen fått ett.
Har precis kommit ut ur duschen, snacka om att jag kände mig äcklig när jag kom hem. Så en dusch gjorde susen. Så fräsch, pigg och glad som jag är så passar det rätt så bra med lite plugg nu också. I alla fall en halvtimme. Vi hörs efter det ! Puss på er ni söta !



I've been losing faith each time I fall

Godmorgon !
Shit vad jag är trött, Gröna lund tog verkligen på krafterna igår. Haha. Men jag hade sjukt kul. Jessica hade bjudit med sig mig, Johanna, Hanna, Eric och Salle. Sen mötte vi en massa andra och jag åkte ju dit med Nadja. Så ja som sagt det var kul. Dock hann jag inte åka så mycket men det blev, tilt, extreme, berg-och dalbanan och bläckfisken som avslut, haha. Mys mys. Jag som skulle ta en massa bilder där ifrån, jag tog ett foto, sen dog kameran...kul !

Men nu släpper vi Gröna lund, jag ska ju provjobba idag ! Snacka om att jag är nervööööööös ! Jag har inga erfarenheter utav något, detta är mitt första riktiga jobb. Hehe, men jag hoppas det kommer gå bra. Jag börjar om en timme. Haha jag kommer typ kissa på mig. Ni får önska mig lycka till nu ! Vi hörs igen när jag kommer hem. Tjingeling så länge.


Hemma i värmen.

Nu är jag hemma och jag är död. Nu ska jag titta på film och sen sova. Godnatt mina vänner ! Puss

Du måste vara blind för du kan inte se när löven faller ner hur ful jag är

Nadja är också cool för hon ska också till Gröna Lund idag ! Wiiiiiie, nu ska vi åka. Vi har lite brådis. Men jag kommer hem vid tio och då blir det bilder :) CIAO !





Nu kilar jag !

Detta blir förmodligen mitt sista inlägg för dagen.. ska nämligen till Gröna Lund idag. Min kära bästa vän ska jobba där och har fått biljetter ! Så idag ska vi dit, dagen innan de öppnar egentligen! Haha sooooooft. Ha en toppen fredag ! Puss på er !


Skjorta : Zara
Linne: Ginatricot
Jeans: Cheapmonday


Drive until you lose the road

Godmorgon. Det är sooooool idag :) . Härligt. Vi börjar halv tolv idag för vi skulle ha klassensdag. Annars skulle vi haft studiedag..snyft. Asså jag undrar verkligen varför jag vaknade kvart i åtta, kunde ha sovit en timme till, men men så kunde man ju inte somna om eftersom solen skiner in i mitt rum. Men nu ska jag chilla vidare en stund och sen ska jag hoppa in i duschen. Vi hörs om en stund !


Dessa två t-shirtar är ju verkligen jättecoola! Gillar mönstrena. Funderar på om de blir någon utav det här, t-shirtar kan man ju inte få för många av!


Klantig-tjej_93?

Hur dum i huvudet får man vara... Jag drog just sönder sladden till min mobilladdare, ahapp, DÖ mobilsladd, DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ!

I wish I could follow you to the shores of freedom where no one lives

Guuuud ni får verkligen ursäkta mig för min usla uppdatering! Men tiden har bara runnit iväg och jag har verkligen inte haft tiden. Har haft hel dag idag så slutade vid fyra och sen drog jag ut med Johanna och Albin + några andra till Lidingö och sålde tulpaner. Haha det gick åt helvete, 11 buketter på 4 timmar och fick 210 kr. jag och frugan splitta. Haha, det var kallt, vi fick vänta, folk gnällde och usch. Det blev en pina där fram mot slutet alltså..
Nu ska jag hoppa in i duschen och sen soovaaaaaaaaa! Åh jag vill krypa under sängen genast. Men hoppas ni haft en bra dag !



Between the lines of fear and blame you begin to wonder why you came


Hur gosig ser inte den här hoodiiis tröjan ut? :) Stör mig lite på att det är en knapp där men det funkar ändå så myspys som den ser ut. Också från Modekungen.se som ni ser.


Vad jag bryr mig om nu är att aldrig ge hela hjärtat för kärlek igen

Jag är så glad ! Djurgården vann mot Hv71 med 3-2 ! Jag är sååååå stolt! :) JIPPI! Nu tror jag det blir sängen alltså. Eller så blir det några till inlägg med klädesplagg ! Ciao


Shorts


Dessa jeansshorts är väl bara för snygga för att vara sant? Ett pösigt linne instoppat, bruna ben, snygga galdiator skor eller converse  och massa smycken! Jag gillart.


Horseman

Nu ska ni få se något jävligt äckligt...Spola fram till 1.26 om ni inte orkar se allt. Det är några sekunder där eftersom killen flippar!



Ja... jag kommer i varje fall ha mardrömmar i natt!


Modekungen är kärlek?

Kan man vara kär i en hemsida? Har jag ställt den frågan förut?
Det kommer komma en drös av saker nu från Modekungen, eller kanske inte en drös men några saker jag hittade i varje fall och fyfan vad jag vill att det ska bli mitt!!


Dessa t-shirtarna är ju asballa ! Det kommer mer :)


Wish I could face you and me in this moment of time

Sååå, nu har jag då bytt dator. Vad skulle jag prata om nu då? Justja, min dag. Haha, KUUUL ! Nejmen i alla fall, vi hade bara en lektion idag, skönt kan man ju tycka, men inte när man behöver gå upp halv sju och börja åtta för att sedan ha en lektion i en och en halv timme. Jag kunde lika väl ha legat hemma och sovit. :(
Efter skolis så gick jag, Nadja, Albin och Malin och solade. Fick som vanligt ingen färg, eller jo lite. Fick lite fräknar och lite färg på magen, that was it. Köpte även en sån där kräm som skulle göra att man blir brunare, BULLSHIT det hjälpte ingenting, så kom ihåg det ! Köp INTE "solkräm" på solarium. Okej, du blir av med en tia, men ändå. Vi gick till blåbär och sen Sandys och käkade. Sen begav sig de lirarna hem och jag åkte till Johanna som hade studiedag idag. Vi hängde lite hemma hos henne och kollade lite på Ayia Napa filmer och filmklipp på Hugo Rosas (hahaha) på youtube. Sen mötte vi upp Maria, Hanna och Jessica och gick tillbaka till Blåbär. Kort sagt, har haft en riktigt mysig onsdag. Nu ska jag plugga !


April väder

Hej gullegrisar!
Vilket väder va? Säger bara en sak, april väder ! Men hörni, jag berättar lite om dagen om en stund, pappa ska ha sin dator nu (sitter här för att jag tar outfit bilder) så jag berättar lite om dagen i nästa inlägg på min dator :).



haha min hand? Och mitten bilden, nåt ser ut att vara fel alltså !

Idag har jag på mig min nya blus från H&M och jeansleggings från Vero moda. Armbanden är från Thailand och ett är mammas som jag inte har någon aning om vart det är ifrån... Tjing så länge!

OMG !

Ny knarkar låt säger jag bara... den har spelats på min dator heeeeela eftermiddagen. JAG GILLART !


Uscher ft Will.I.am - OMG


You keep it real, while them others stay plastic

Blå blus från h&m för 149 kr.

Hemma igen

Nu är jag hemma igen... eller ah det har jag iof varit i timma typ. Aja, ligger just nu och myser med min kissekatt som ligger och trycker sig emot mig just nu, börjar bli lite jobbigt för han tar sån jävla stor plats, ska nog göra nåt åt saken hehe.
Förresten när jag kom hem hade jag fått hem en lapp om att två nya saker från H&M hade kommit på posten så det blev att gå och hämta dom sen. En enkel blå blus var det och underdelen till min bikini..tycker det är så sjukt att man inte får allt på samma gång, väntar fortfarande på några saker, suck. Tänkte ta kort på dem lite senare och visa hur de ser ut, eller i alla fall blusen hade jag tänkt. Men nu hade jag tänkt att ni skulle få se några bilder från när jag fikade med Malin och Nadja (deras göterborgs kompis kom också, han var i stan över några dagar. Jag ääääälskar verkligen götebroska, hur charmig är inte den dialekten? Sen kom även hans kompis också ) .


Härliga bilder va? Förutom att jag ser ut som världens mupp på sista bilden, USCH !


Hörs snart !

Nu åker jag ner på stan och möter upp Nadja och Malin som sitter och fikar !


Look at the stars, look how they shine for you

ÅÅHHHH, jag HATAR när jag raderar inlägg, nu måste jag förkorta ner mig bara för det...(inte för att jag hade något viktigt att säga men, ) . Ah jag gick i varje fall till skolan idag ! Kände att jag inte skulle stå ut en dag till hemma. Det var riktigt skönt att komma tillbaka i alla fall, trots att jag bara varit borta en dag. Nu sitter jag hemma och gör absolut ingenting, och det känns ju sådär... solen skiner ju och vad jag har hört ska det bli snöblandat regn dagar framöver, så därför vill man ju ta vara på soldagarna. Men tänkte att jag skulle se några avsnitt av Taking the stage innan jag kanske hittar på något. Alltså det programmet är så jävla braaaaaaa ! Kan inte sluta titta på det när jag väl har börjat. Hihi.
Som avslut på detta inlägg blir det några bilder på dagens outfit.




Kofta: Lindex
Topp: Danmark (kommer inte ihåg vad affären hette..)
Jeans: Cheap monday
Converse och ett armband från Thai.

We'll cast some light and you'll be alright

TJAA. Jag har skittråkigt och har ingen aning om vad jag kan skriva om.. fyfy. Sitter just nu i min säng och dricker Brämhults :) Gott. jag var riktigt sugen på det och ja ibland är det skönt att vara sjuk för att då går ens vilja fram ganska så lätt.. hihi!

Asså jag längtar bokstavligt talat tills imorgon, jag VILL till skolan. Ja... jag har mina skäl. Några där tror jag inte klarar sig utan mig alltså, haha ! Nej men jag har så tråkigt här hemma, så mer står jag inte ut. Bloggen blir extremt tråkig också. Utan bilder från dagen, inga outfits bilder och lite till. Men imorgon är jag banne mig frisk för fan ! Nu ska jag chilla vidare med min brämhults juice och digga till "Sooner or later" med N.E.R.D. Shit vad länge sedan det var jag hörde den låten.


Ursäkta kvaliten på min usla webcam !


Det är tråkigt att vara sjuk...

Det finns nog ingen annan i världen som har så tråkigt som jag har just nu. Har tagit några bilder...


Satt på balkongen en stund för att få lite luft.


haha och den här bilden har jag ingen aning om varför jag tog?

19e april

Oj, jag trodde jag hade gjort ett inlägg idag, men icke sa nicke. Detta blir mitt första för dagen.
Som ni ser har jag fixat lite med designen.. okej, det är verkligen inte mycket typ två saker. Ligger just nu och läser min twlight bok. Skulle egentligen läst ut den tills idag, men eftersom jag är sjuk får jag några till dagar på mig, hehe.

Jag börjar bli lite bättre nu, dock så är jag extremt svag i min kropp. Tror jag aldrig känt mig så svag någonsin som nu. Det är verkligen obehagligt, jag kan stå upp i några sekunder, sedan måste jag sätta eller lägga mig ner igen. Jag blir så jäkla trött i kroppen. Hoppas det går över snart eftersom jag ska till skolan imorgon, och då vill jag ju inte känna såhär..

Jaja , nu måste jag komma på något lite roligare som jag kan skriva om i mitt nästa inlägg. TJENIXEN

You appear just like a dream to me

Kände att mina fjortis inlägget inte kunde vara mitt första inlägg längre så nu ska jag göra ett nytt. haha ! Har nu tittat på tre filmer denna dag. Alltså det suger verkligen att vara sjuk. Jag känner mig så extremt äcklig.. Fast det är klart jag kan ju göra något åt saken. Så nu blir det en dusch, lite myskläder, glass och film (igen) med lillebror.
Jag är väldigt snäll, ni får se mig som fulast !


Nu ska ni få se något kul !

Yes, håll i hattarna för här kommer några bilder från två år sedan då jag hade min lilla fjortis tid...! Enjoy...



En tjej som heter Emilia och jag.

AHHAHAAHAH


Jag och Jessaaaaan !





Konfirmationslägret 08. På bilden är det jag och en tjej som heter Andrea.

När vi konfimerade oss. På bild, jag och två tjejer som heter Rebecka och Leontine.

Haha ja lite roligt va? ;)


Fy för att vara sjuk

Nu kände jag att det krävdes ett inlägg. Har legat i min säng hela dagen och knappt rört mig, har druckit pago juice och coola. Det har fått mig lite piggare. Men jag har så jävla ont i kroppen, jag ser ut som quasimodo när jag går runt här i min pyamas och och mitt hår ser ut som att jag inte borstat det på ett antal år. Haha, usch ja ni skulle allt bra vilja se mig nu va? Bara för att jag nämde Quasimodo så ville jag se Ringaren i notre dame ! Ja den ska jag banne mig ta och se nu. Och att bero på film, så såg jag Paranormal Activity idag... ensam. Dock var det ju dag så inget blir lika läskigt då. Men blä den var väldigt obehaglig. Fast jag trodde den skulle vara värre.. Aja sen så såg jag på en film som hette All about Steve. Den var lite rolig, men typsik Amerikansk, så det finns inte så mycket och säga om den.
Båda två är klart sevärdiga !

Asså jag har verkligen inga roliga bilder att lägga in... inga idéer som jag kan skriva om, jag orkar ingenting. haha, det är inte kul att vara sjuk :(


Orkar ingen rubrik

Hej på er mina söta läsare. Har inte kunnat uppdatera pga att jag blev magsjuk igår. Haha såg ni min älskade Nadjas inlägg ! Ja hon var hemma här precis när jag blev sjuk. Det var tänkt att vi skulle göra oss iordning tillsammans innan vi skulle dra till Pauline och Ida på 17 års fest. Men det är så typiskt att jag skulle gå och bli sjuk då, var jättetaggad inför detdär ! Men jag hoppas att alla hade skittråkigt, haha nej då tvärt om !

Men ja, jag mår bättre nu, men usch jag är helt död i kroppen och jag tror aldrig det varit så jobbigt att gå ut till hallen från mitt rum vilket bara är typ tre meter.. Jag har feber, så det blir nog ingen skola för mig imorgon.
Nu ska jag titta på någon film. Vi hörs senare. PUSS


min älskis

jag sitter här bredvid en liten trött tjej som nästan sover för att hon är så sjuk. Tycker jätte jätte synd om henne faktiskt. och jag är jätte jätte ledsen eftersom jag inte får umgås med henne ikväll, det hade jag sett fram emot...
Det är någon galning som sitter och skriker och skrattar här inne men matilda är inte ledsen för det, hon är bara sjuk.
Jag är ledsen, hon är sjuk. Därför ska jag går runt och lukta som henne hela kvällen, då kommer jag inte sakna henne lika mycket...... stackars mig............ ha så undebart mysigt nu och se till att du får hit HONOM som kan mysa med dig iaf. så att du får lite kul, vi ska ha jättekul men tänka på dig hela kvällen.

Pussssssssssssssssssssss


SOOOOOFT

Nu är jag hemma och nu ska jag och Johanna min fruga se på film. Det blir "Allt för min syster" . Älskar den filmen, dock så gråter man sig igenom hela filmen men det är mys att gråta ibland hihi. ;) Men ah hoppas ni haft en toppen kväll, jag hade väl det sådär. Vi hörs imorgon, CIAO !

I change shapes just to hide in this place but I'm still an animal

Tjena ! Nu är det fredag och jag är vråltaggad. Har inte längtat så mycket efter helg på länge... och ändå har jag haft lov nyss suck. Stackars skolan. Just nu väntar jag på att maten ska bli klar och på att Johanna ska komma till mig. Vi ska fixa iordning oss och sen bär det ut på äventyr. Undra hur långt vi kommer ikväll?

FAN VAD HUNGRIG JAG ÄR! Nej nu ska jag gå ut i köket och styra upp sölsamheten (?) och visa vem den riktigta master-kocken egentligen är !!!!


Nu blir det skola till fem

Nu måste jag kila iväg till skolan. Puss !





Typ allt är från gina det jag har på mig idag, haha ! TJING

För du var solskenet och jag var ensam

Godmorgon! Kom ut ur duschen för en stund sen och har precis tagit på mig kläder. Usch, varför regnar det ute för? Det är ju fredag idag och då får det bara inte regna? Önskar att jag kunde måla himlen själv då hade det fått vara sol nästan hela tiden...Soft ! Ska strax gå och käka lite frulle hade jag tänkt. Men usch vad jag hatar frukost. Här kommer dagens låt, denna är tung !


Novel - Fly Away


I wanna free fall out into nothing

Nu har jag skrivit klart min argumentations text om djurförsök. För er som undrar så är jag emot djurförsök. Eller ah i alla fall mest emot. Men imorgon ska klassen argumentera mot varandra och då ska jag vara emot, RIKTIGT emot. Hehe. Nej men jag tycker ärligt talat det är riktigt hemskt med djurförsök, tänk hur plågade de stackars djuren blir, vi människor är faktiskt också djur. Det dör faktiskt mycket mer djur varje år än människor pga av att det görs så mycket djurförsök. Men sen kommer man ju till den här frågan ska man göra tester på djur som sedan kan rädda människors liv? Ah, jag tycker verkligen den här frågan är jättestor och intressant att jobba med. Det ska bli lite spännande att få höra vad de andra har att säga imorgon. Hihi.

Justja, tidigare idag fick jag en kommentar utav en tjej som undrade vad för jobb jag fått.. eller ah, nästan har fått då! Och det är ett jobb på ett café vid mig ungefär så det passar alldeles utmärkt. Håll tummarna för mig nu sen att det går riktigt bra för mig på provdagen om två veckor ! :)


En bild på mig när vi var hemma hos hanna för två veckor sedan.


All the right moves

HEJ ALLA COOLINGAR! Har precis varit på jobbintervju och guess what? Jag ska prov jobba om två veckor :DDDDDDDDD! Okej det betyder inte att jag fått jobbet men det är en stor chans att jag får det nu. Fan vad tuff jag är! hihi. Aja nu har jag plugg att göra men är skiiiit trött eftersom vi hade heldag idag, att börja halv nio och sluta fem är inte okej ! Vi hörs senare, tjing så länge !


Glaaaad tjej !


Just hold me

Jag kan inte förstå att det bara gått två veckor.. två veckor utan dig. Det känns som att det gått flera månader. Jag saknar att ligga och vänta på att du ska ringa och jag saknar alla de gångerna jag sa att jag inte orkade gå till dig. Jag skulle göra allt för att få säga det igen. Jag vill höra dig skratta jag vill se dig stå och göra dina roliga danser till jay-z och Bob marley låtar. Jag vill ligga på ditt bröst igen och känna dina fingrar dra igenom mitt hår. Jag vill ligga och prata med dig sådär länge igen, jag vill att du ska kyssa min panna så att jag ryser i hela kroppen och jag vill vakna upp vid din sida. Jag vill ha tillbaka allt, även fast jag börjat inse att det inte går och att jag måste gå vidare trots den långa tiden jag har framför mig innan du är glömd så inser jag nu att det kommer gå att glömma allt med dig. Och jag kommer må så jävla bra efter, det vet jag. Men varför ska det alltid kännas som att man vill ha personen mer när det är över.. varför vill man börja kämpa på riktigt då? Varför vill jag hela tiden ta upp telefonen och ringa och säga hur mycket jag behöver honom och saknar honom? Varför önskar jag hela tiden att han står utanför min dörr när jag kommer hem från skolan och säger att han vill ha tillbaka mig? Och varför vet jag att det kommer ta så lång tid att sluta älska honom? Jag har ställt mig det här frågorna varje dag nu. Och varför jag och varför vi?


Animissen

Okej ibland är jag ganska stolt över att jag inte har en stor blogg för att man kan ofta skriva nästan vad som helst utan att man får tusen kommentarer att bry sig över. Inte för att jag ska skriva något vrål elakt nu men jag måste bara lägga ut en video på en tjej vid namn Annika och hon driver sin blogg animissen. Och helt ärligt när jag går in på den så får jag alltid ett gott skratt. Den tjejen är ju bara för söt och rolig. Helt ärligt är hon råcool som lägger ut en massa videos och fortsätter med det hon gjort trots alla dumma kommentarer och jag kan säga såhär att jag lägger inte så positiva kommentarer till henne. Men det är bra, kör ditt race liksom ! Haha. Men jag var i alla fall inne på hennes blogg och har nu sett ut två videobloggar på henne som jag garvar ihjäl mig till, detta måste jag bara dela med mig utav. Hahaha

Det roliga kommer mot sloten utav båda klippen, så håll ut ! Riktig charmknutte det här alltså...


Today I'm wearing this





Linnet som är utan arm är från Veromoda, koftan jag har över är från gina. Sedan har jag ett par jeans från Levi's och min gamla vanliga älskade skinnjacka från H&M, väskan är också från H&M och glajjorna från Thailand. SOOOOFT BRUD...

Jag todde kärlek som din var lätt att fånga

Alltså jag kan inte sluta ta bilder i väder som detta. Det blir varmare för varje dag som går och våren börjar sagt men säkert bli sommar. JAG GILLART ! Just nu är det ingen brådska med sommaren jag älskar våren så den kan gärna få vara ett tag till. Alla människor går med ett leende exakt hela tiden så fort det går ut. Man har skratt och fågelsång från alla olika håll och det får en så jävla lycklig, nej det går inte att undervika, eller hur? Alla mopedljud och alla blommor som börjar komma upp. Så underbart. Det är VÅR, VÅR VÅÅÅÅR! Haha, som man har väntat alltså...


Söt Nadja utanför wooken


Albin hade solat en 25-minutare och vart lite rödeeez efter ! :)

Tittuuuuut

Nadja den toke nr1 och Albin tokis nr 2

Jag älskar ALLT med den här bilden.
Albin sitter nöjd och belåten med gylfen öppen och en tokglad Malin med öppen mun kommer upp...Hum, man börjar undra lite vad som har hänt här?

Vad jag bryr mig om nu är att du kommer nära mig även om det är försent att älska dig

TJAAAAA ! Glader-tildu här ! Kom precis hem och ska faktiskt börja plugga efter det här. Har idrottsprov imorgon och dum som jag är har jag inte pluggat ett skit.. aja. Det får gå som det går. Man har väl redan spikat ett mvg liksom, haaha!
Har som vanligt haft en riktigt skön dag i skolan. Så har inget att säga. Får skylla på det för egentligen har jag INGENTING att skriva om, tips någon?



Jag just nu ! :)

I can transform ya

Godmorgon ska precis hoppa in i duschen och under tiden ska jag lyssna om och om igen på min nya favvolåt med Onerepublic - Good life.



You say you'll give me eyes in a moon of blindness

Har precis sett klart på Cougar town. Ååååh det är så roligt! Nu lyssnar jag på en låt av Chris Brown. Tänkte att ni också kan få lyssna på den, men bara om ni vill alltså, hehe..


Nothing to win and nothing left to lose

Ska strax ringa en tjej om ett extrajobb jag kanske kommer att få. Önska mig lycka till, här kommer två bilder på dagens outfit.



Klänning : H&M (gammal)
Kofta: Zara
Jacka: H&M
Sjal: H&M
Skor: Converse

Om du var vaken skulle jag ge dig allt det där jag aldrig ger dig

Hej på er ni glada typer !

Kom precis hem från en härlig stund i vasaparken med härliga vänner ! Vi satt på en liten uteservering där och mös, skrattade och pratade en massa. Tänkte lägga upp lite bilder nu. Men innan så måste jag bara gratta Pauline som fyller 17 bast idag ! Grattis hjärtat <3

Såklart blir den första bilden på födelsedagsbarnet Pauuuiiii!




POOOORRR


En brun och fin Malin !

Sötnosar i vasaparken efter skolan.



Jag och min älsklings Nadja som också är tokbruuuun!

Albin är guullii dåå !

Snyyyggingaar

Kärlek är ett brev skickat tusen gånger

Godmorgon ! Vilken härlig morgon. Jag var lite rädd för att öppna ögonen imorse och se ut genom fönstret ifall det skulle vara dåligt väder, men vilken lättnad det blev när jag såg att solen sken. Jag är så himla glad idag. Jag bara kände vilken lycka jag hade i kroppen när jag steg upp. Jag har inte känt den känslan på ett tag så bara det att jag kände mig lycklig när jag vaknade får mig att bli ännu gladare. Jag måste göra något bra utav denna dag. Då blir den helt perfekt för min del !

Börjar kvart över elva idag, vet inte om jag hinner lägga in en bild på dagens outfit, men vi får se. Hoppas på det.

Nyvaken?

fjortis Matilda?


When you're happy like a fool, let it take you over

Tänkte bara lägga in några få bilder från helgen. Här kommer dom. Sen ska jag läsa min bok.












It feels alright, but never complete

Tjenixen. Sitter i sängen nu och kom hem för kanske en halvtimme sedan. Är vrååååålhungrig men vi har ingen mat hemma så jag vet inte vad jag ska ta mig till ! SNYFT.
Jag har heller inget att skriva om just för att jag är så hungrig. Men det var ju första skoldagen idag på en vecka och det var vrål soft att få träffa sina vänner igen. Nadja och Malin var råå-bruna och snygga, inte okej ! Ska ta en bild imorgon så får ni se hur somriga och härliga de ser ut. Hehe. Nej men nu blir det väl lite plugg, och något käk måste vi väl ändå ha hemma???





Jag just nu. Har på mig den nya skjortan från Zara och ett linne under som är från gina, sen blev det ett par jeans.


There is no guarantee that this life is easy

Godmorgon ! Har precis torkat håret och tagit på mig kläderna. Orkar inte att det är skola idag... BLÄ ! Alltså igår kändes det verkligen inte som att det var sista dagen på lovet, jag trodde det var lov en vecka till typ. Menmen, det ska bli lite kul också att få träffa alla underbara klassisar. Malin och Nadja har ju kommit hem från Spanien nu också, ÅÅH vad jag har saknat dom !! Nej men nu ska jag snart göra frukost/lunch. Ciaaaaao

Justin Bieber - Never let you go


Heheh, ja jag är typ kär i den lille killen ! Och älskar låten. :)


Snart måndag, vanlig måndag...

Nu ska jag läsa lite bok. :) Vi hörs imorgon mina vänner !




Två bilder jag tog förra onsdagen.


Bilder från Jessicas land

Vi var ju på Jessicas land från torsdag - fredag och vi tog en massa bilder, här kommer en del !

Påväg ut till Möja




Hanna är cooooool




Vad gör jag?

Kissnödiga brudar?


Tuffa tjejer?


Jag och Jessica leker coola kids


You gotta have love just to set it straight

Har pluggat lite och tänkte lägga upp några bilder från dagen nu.




Vi satt i typ tre timmar utanför donken på rådmansgatan och bara mös galet ! Det var jag, Maria, Johanna och Diana.


Ooopps

Glömsk har jag blivit också ! Såklart att jag måste skriva vart skjortan och blusen är köpta. Båda är från Zara. :)


Nothing on you

Världens sääämsta uppdatering som vanligt.. suck. orkar inte blogga, samtidigt som jag vill så vill jag inte. Fixar med bilder från helgen och ska börja skriva en text snart. Fuck, varför gjorde jag den inte tidigare för. BLÄ

Var på stan igår och då köpte jag det här.




Tjing så länge !

Förberder inför kvällen

Tjuuuuuue !

Just nu håller vi på att fixa mat och gör oss iordning. En tjej som heter Lori och som går i Jessicas klass kom nyss. Och strax kommer frugan och Hannapanna hit. Har lite panik, för jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig. (glömde kläder hemma) Hehe, Men Jessica har nämligen miljontalskläder, hon kan öppna sin egna lilla klädaffär typ. Men nu måste jag vara lite social. Ciao


Möja

Här kommer två bilder från igår !

 
Jag på båten ut till Möja

Vid middagsbordet :)


Hos bästis

Tjena !

Nu har jag kommit tillbaks in till stan igen. Jag är hemma hos Jessica nu. Chillar lite här själv för att Jessica och Hanna skulle åka och sola. Jag är den panke Matilda så jag måste snåla med min ekonomi just nu, hehe. Så ingen solning för min del.
Hade tänkt att göra några inlägg och läsa lite innan Jessica kommer, för då blir det att förbereda inför ikväll då vi ska ha middag här. Super mys.

Att bero på mysigt, så var Jessica, jag, Hanna och Johanna på Jessicas land igår ju och vi hade det så himla mysigt. Vi tog det lugnt och snackade om precis allt ! Man kände sig så fri och jag ville nästan inte åka där ifrån nu på morgonen. Bilder får ni i ett inlägg senare. :) Så ja, man kan säga att det vart en riktigt lyckad dag.


Trött Matilda.

Nu drar jag till Jessicas land !

Nu åker jag iväg till Jessaaaans land. Bort från alla bekymmer och får umgås med vänner ! Supermys. Vi hörs imorgon igen. Love




Haha tungt?


Live in the moments

Jag klarar inte av ensamheten längre. Speciellt inte nu. Jag vill inte vara själv ikväll eller över huvud taget. Så fort jag blir själv så går på nåt sätt in i mig själv och blir så jävla depprimerad, arg och ledsen. Så börjar jag tänka på så många olika saker att jag börjar må dåligt. Jag kan liksom ligga stilla i flera timmar om jag inte får mig själv att förstå att det inte kan forstätta sådär. Jag vet att jag har mina vänner och det är världens bästa ! Det får mig att känna lycka så fort jag är med dom. Bara att se de glada så får jag ett leende på läpparna. Det ska bli så skönt att jag ska ifrån stan nu med några underbara tjejer. Bort från alla problem och bort från min ensamhet.

Gud vad det känns som att det varit för mycket depp i min blogg just nu. Men som ni förstår så mår jag inte bra. Det har hänt en sak som jag verkligen mår piss över och jag behöver min tid nu för att glömma. Jag kan inte lova att det kommer bli världens gladaste tjej som bloggar nu på ett tag. Men jag ska försöka, för jag vet hur tråkigt det är att läsa någons blogg som bara deppar typ.. Tur så är det ju inte så många som läser min lilla blogg men den lilla skaran jag har, förlåt !
Men ah, nu behöver jag mina vänner som mest och jag vill ägna så mycket tid som möjligt till dem, för det behöver jag verkligen. Jag är så glad för att jag har er ! <3

Du har inte en aning, att jag tänker på dig precis just nu

Nu har jag krypit ner i sängen och ska läsa lite twilight. Mys va? Nae inte speciellt. Eller lite kanske. 



 


Let me love you, let me be around I promise you, I won't make a sound

Kom precis hem, har varit med Michis och några andra först på grodan och sen cofi (vet inte hur det stavas haha) . Nu ska jag deppa lite för mig själv. Bajs



Ensam

Det gick som en rysning genom min kropp när jag steg in genom dörren och insåg att jag skulle få vara för mig  själv ett tag nu. Jag vill inte vara själv, speciellt inte nu. Jag behöver någon, jag behöver dig. Men varför måste jag just behöva dig, dig som jag inte kommer få tillbaka och ha vid min sida igen...


One thing that's good about life is when you know that something feels right

Håller på att göra om bloggen lite. Tror inte jag ska ha den headern jag har nu. Men hittade ingen bra bild att göra om. Så den får duga för ett tag.

Men alltså usch, jag skulle kunna lega och dega hela dagen men det känns så äckligt. Jag får inte göra det. Nej nu vill jag upp och hitta på något. Ska först käka lite frukost, som jag ännu inte gjort..hehe. Sen blir det en lång dusch och sen kilar jag nog ut. Vi hörs snart !


Jag och min kissemisse på landet förra helgen !


I won't breathe you now, I won't let you take me down to your underworld

tjenixen. Nu har jag precis vaknat. Ligger och lyssnar på Christans Walz's låt , Never be afraid again! Gud vad länge sen det var jag hörde den. Men den är sjukt fin alltså! Jag sväääär. Haha nej jag skoja, gick lite för långt där. Men som sagt den är jättegullig!
Men i det här inlägget låter jag inte den låten åka upp utan det blir en låt som jag lyssnar på jääääämt eller ah jag har börjat göra det i alla fall. Jag blir så jädrans glad utav den. Har dock inte lyssnat på den idag, faast jag kanske borde det, behöver bli lite glad nämligen !

Nothing on you - B.o.B ft Bruno Mars

En sjuuukt söt nyvaken Matilda precis nu ! Haha, usch !

I'm in pieces, baby fix me

Har inget att skriva om. Känner mig typ sjukt nere. Så jag lägger in några mysiga bilder från dagen som varit.


Jag är kär i min katt !


Snygg jessica i farten !

Söta bruuuuds?

Vid hötorget


Jessica och Johanna

Johanna och jag

Ivar och Gustav



Snygg jag äääääääääääääääääär!

Balti är glupsk !


I don't wanna live that life so i stick to what I prefer

Tjuuuue !

Befinner mig hemma hos Jessica. Sov hos henne igår och idag har vi varit på stan. Vi var med Johanna också och Ivar, Fredrik och Gustav en liten stund. Ska hem snart, och lite senare kanske Jessica och Johanna kommer till mig och så ska vi ha myskväll.



Vem har störst näsborrar?



Söta va?



When my world is falling apart, when there's no light to break up the dark, that's when I look at you

Ska dra och möta Jessica snart. Vi ska fika och sen ska jag sova hos henne ! :) Myyyyyssss



I need you to set me free


En bild från Thailand i vintras. Åh vad jag längtar tillbaka till det paradiset.


Hello

Andreas Wijk är så jävla grym !


I'm going back to the start

Nu står jag här på samma plats som jag gjorde för inte alls länge sedan. Samma skit har upprepats igen. Och varför är det alltid jag som får må skit och gråta sig till sömns. Varför känns det inte som att du lider utav det här? Du är min mardröm. Men att bara ha dig som min dröm är inte allt, du följer med mig i mina tankar från morgon tills jag går och lägger mig igen. Du finns i mina tankar hela tiden. 
Jag är så otroligt besviken på mig själv, jag känner mig så jävla utnyttjad och det känns som du bara lekt med mina känslor...igen. Det är samma känslor som alltid, och jag mår så dåligt över det här. Jag vet vilken tid jag kommer att få passera och jag vet hur lång tid det kommer ta innan du är glömd. Jag blir så besviken på mig själv att jag nästan ångrar allt med dig. Jag ångrar mitt "ja", till kvällen du ringde och sa att du skulle göra allt för att få tillbaka mig. I mitt huvud låter det som en lögn för mig nu. Det låter som en mening du hittade på precis innan som var så uppgjord. Hade du menat allvar så hade du varit säker på vad du ville. Det hade gått mycket fortare och vi hade inte sått här nu. Eller var det meningen att jag skulle vara din lilla leksak för en stund? 

För ett tag trodde jag faktiskt att du verkligen menade allt. I början kändes det som du förändrats något så otroligt bara för att få tillbaka mig. Och jag var så oerhört glad. Du fick mig att må sådär bra som bara du kunde få mig att känna. Jag kände mig speciell för dig. Och jag insåg hur lycklig jag var och hur mycket jag hade saknat dig och hur mitt hjärta fylldes med glädje och hopp. Hopp om oss. 
Dock borde jag känna dig vid det här laget. Jag borde veta ditt riktiga jag. Hur fan kunde jag vara så dum. Hur mycket kan kärleken ta över i en själv... ? Fast jag vet, i kärlek finns inga gränser.
Men såklart så står jag här en dag igen, alldeles tom, ångerfull, besviken, ledsen, men fortfarande så jävla KÄR. Jag förstår inte, är det verkligen rättvist att jag får gå igenom det här igen. Varför tänkte jag mig inte för innan jag började på något som kunde få mig att må såhär. Jag har gjort mina fel i det här. Och jag ångrar dem så mycket nu. Men du anar inte hur mycket jag har försökt. Jag önskar egentligen att det inte skulle ha tagit slut den kvällen, men jag visste vad du ville och det var inte detsamma som jag. 
Fan, jag var så säker den här gången, jag trodde du förändrats och jag trodde du kunde kämpa lite mer för oss. Denna gång trodde jag faktiskt att det skulle bli vi på riktigt Johan.


Try sleeping with a broken heart

Kunde visst lägga upp några i alla fall. Så ah här kommer bilder från igår och från idag.


Mitt påskägg !


söte lillebror !


Härlig !


Landet

Hej bloggen !
Jag vet att det har varit en riktigt dålig uppdatering nu i helgen. Men jag har varken haft tid och lust att skriva så mycket. Igår kom jag ut till landet så då ville jag bara ta det lugnt. Idag ska vi hem igen dock, men jag hade en mysig gårdagskväll och eftermiddag. Påskharen hade varit här så vi letade påskägg. :D Hehe.

Jag glömde min kamera sladd så jag kan ladda över bilder till datorn, hemma. Så det får åka upp bilder från landet och helgen ikväll istället !


Hur glad blir man inte utav den här låten?


It's like an angel came by, and took me to heaven

Den här tröjan köpte jag idag !

Ginatricot 199 kr. Super söt tycker jag !

I just can't believe my first love won't be around

Sämst uppdatering. Ingen alls igår :O . Men jag hade ingen ork eller lust och sen var jag oerhört stressad hela dagen.
Gårdagen spenderade först hos min kära fruga som fyllde 17 år ! Jag och några tjejer till blev bjudna på jättegod mat och hade det supertrevligt ! Tack älskling. Av mig fick min kära vän en kort topp från American Apparel i färgen rosa !
Sedan drog jag och Rebecca ut till Danderyd och träffade på några. Men vi ville knappast stanna kvar där eftersom att en utav Sveriges största fjortis bloggare var där. Illa, var ordet. Ja hur illa var inte det, att befinna sig på samma plats som henne? Haha !
Till och med Hugo från det här programmet "Den rätte för rosing" var där. Riktig jävla tragisk kille som åker på 93 fester! Hahaha.. ah lite roligt faktiskt. Men, men så vi drog där ifrån ganska snart och sedan åkte vi till Jarlaplan till en kille. Sov hemma hos Pauline med Michis, Ida och Paui såklart !

Idag har jag varit med Johanna på stan och chillat typ. Vi åt lite på donken och sen köpte jag en tröja på Ginatricot. Jättegullig faktiskt. Lägger upp en bild på den strax hade jag tänkt !
Nu ska jag börja göra mig i ordning, ska på middag hos Hannapanna klockan sju! Tjing så länge!

Det här har jag på mig idag !

Min älskade skinnjacka: H&M
Halsduk: H&M (ny)
Kofta: Vintage Stories
Linne: Topshop
Jeans: Cheap monday
Solglasögon: Thai
Skor: Converse

J

Jag skulle kunna radera allt jag hade med dig, men du skulle fortfarande finnas kvar och ta lika stor plats i mitt hjärta.


RSS 2.0