Ska jag...

...byta min header? Ja eller nej? Skriv en kommentar i kommetarsrutan :)


Du kan sluta dina ögon och aldrig känna dig ensam

Hej och godmorgon bloggen ! Först vill jag börja med att säga, jag älskar sommaren och jag älskar att blogga. Att skriva är det bästa jag vet. Det har jag alltid gjort och kommer alltid att göra. Mamma och pappa vill att jag ska bli författare.. men nja det vill inte jag.. höhö.. jag ska bli journalist jag... haha. Här var det bestämda puckar. Men nej jag hoppas på det.

Imorgon åker jag hem och då får jag äntligen träffa min älskling för några dagar. Sen åker han till Italien och jag till Danmark. Justja det har jag glömt berätta nu nästa måndag åker jag till Danmark för några dagar, det finns säkert dator på hotellet hoppas jag.
Hm.. vad ska jag göra idag, åka ut med båten tror jag. Sen ska det väl bara bli i stort sett en riktig slappar dag. HÄRLIGT.

Och nu som avslut fast en början på dagen så går det väl inte upp mot att lägga in en låt av Ted Gärdestad ! Älskar hans låtar, de är så himla fina.



Ted Gärdestad - Oh, vilken härlig dag

Jaag dör !

Kunde inte ta klippet men länken, detta är är så jääävla kul ! Blood 
Den andra filmen gick däremot att ta så här kommer det :)

Tänk vad småbarn kan vara roliga ! Haha...

Dålig uppdate

FYYYYY på mig. Hade tänkt ta igen min dåliga uppdatering nu. ;) Men egentligen så vill jag ju spendera min tid ute så mycket som det bara går.
Har haft en jättemysig dag idag. Har träffat min barndomskompis Fanny som kom hit idag, ett år sedan jag träffade henne så det var jättekul ! Sedan har jag badat det var 20 grader i vattnet vilket jag tycker är riktigt varmt eftersom det sällan blir högre temperatur i vattnet här på landet. Sedan var jag, familjen och min brors kompis ute med vår båt för första gången detta år. Shiiiit så härligt det var. Att åka båt är det underbaraste som finns verkligen. Senare fram mot kvällen var vi och åt middag på resturang. Mysigt.
Nu ska jag nog ta och göra mig i ordning inför sängen och kanske sätta på en film eller nåt. Hoppas ni haft en härlig måndag !


Min mentor är bara för gullig !


Titta vad som kom med posten för några dagar sedan. Ett litet brev från min mentor som ville tacka för blommorna och de år som han varit klassföreståndare för mig ytterligare en gång ! Så söööt. Oj vad jag kommer sakna honom..  och alla andra lärare på Vasa real !

Haha

Jag är verkligen inget stort fan utav Miley Cyrus men jag tycker den här låten är jättefin ! Har lyssnat på den om och om igen i snart en timma tror jag.
Och än så länge har jag inte tröttnat på den i alla fall. :)


För du var solskenet och jag var ensam

Snyft, båtens batteri fungerade inte, så ingen båtövning blev det inte idag inte. Ah shit nu börjar det bli riktigt tråkigt här på landet. Som tur åker jag hem på onsdag, men ändå. Nu ropar pappa på att jag ska ta och hjälpa honom med grillen. Men jag skriver ett inlägg om en stund igen. Puss  

Dresscode

Nu ska vi ut med båten, fan vad jag längtat efter det ! Gud så härligt det ska bli :)
Här är min outfit idag, jag har inget smink och mitt hår är precis nyduschat, jag ser lite halvt utsliten ut.. inte för jag vet varför men... hah !
 
Blårandig tröja- H&M
mina älskade shorts- Zara

Kärlek är ett brev skickat tusen gånger


Båtkörkort

Godermorgon hörni ! :) Ännu en till riktigt varm sommardag. NICE ! Ska hoppa in i duschen strax hade jag tänkt och sedan blir det väl det gamla vanliga, att sola alltså. Men juste idag ska jag lära mig att köra båt, jag ska påbörja på mitt båtkörkort ! Ska bli askul.. Är lite rädd bara att jag ska typ åka på nåt grund eller nåt haha.
Men nu ska jag ta och röra på påkarna lite. Hoppas ni får en bra dag så hörs vi senare ! CIAO



When you lose something you can't replace

Ibland känns det som att livet vore lite bättre än vad det redan är om bara du fanns där som min vän igen. Ja om du skulle finnas här vid min sida och jag skulle veta att du alltid skulle ställa upp för mig och finnas där i alla väder då skulle allt kännas lite bättre. Det skulle kännas lika bra som det en gång varit. Men nu har jag bara minnen kvar att leva för av oss. Minnen som betyder oerhört mycket, minnen som jag placerat på en speciell plats i mitt hjärta, minnen som jag alltid kommer ha med mig och minnas. För många utav minnena vi delar är några utav de bästa jag har.
Du och jag var så lika men ändå så olika. Du var som en syster för mig.
I början brydde jag mig inte att du inte var min vän längre, men långt inom mig kände jag ändå att det senare skulle bli jobbigt att inte ha dig som vän längre eftersom att vi varit så tajta en gång. Att se dig varje dag i skolan utan att du sa hej, utan att du berättade något nytt som du hört för mig, att du kramade om mig, eller att vi umgicks efter skolan som vi nästan varje dag gjorde innan, faaaaan vad det kändes konstigt, ja det var jobbigt...overkligt.

Nu när nästan ett år har gått utan vår vänskap har jag insett på riktigt, att jag mist en vän som jag aldrig kommer få tillbaka, som jag aldrig kommer kunna ringa till och prata om allt med, som jag aldrig kommer få dela nya minnen med. Jag har gråtit över dig, jag har tänkt på dig något så oändligt den senaste tiden och jag saknar dig, jag saknar dig något så otroligt mycket och jag vill...ja jag vill att du ska sakna mig också.


Don't act like you don't know me It's still me I never change

En trött Matilda har inte mycket att skriva om just nu, saknar min älskling och vill tillbaka in till stan och träffa honom. Men jag måste vänta fyra dagar till innan den dagen kommer ! :(




Lite fina bilder jag tog idag :)

your life is just a choice

Har inte kommit ut i solen ännu ! Herregud alltså. Suttit inne och pratat i telefon och med älskling här på datorn. Men nu ska jag ta mig i kragen, byta om till bikini och greppa åt mig nåt och äta och sedan lägga mig på en solstol... detta låter ju för härligt. Haha.

Avslutar inlägget med en härlig låt.


Varmt

Detta måste vara den varmaste sommardagen hittills. Klockan var kvart över tio när jag steg upp och då såg att det redan var 23 grader i skuggan ! GALET ! Det är väl bara för härligt med sommar. Idag ska jag sola till 100%, men först ska jag med mamma och handla i Östra husby. Jag uppdaterar senare då jag förmodligen inte pallar av värmen längre. TJING !

Som avslut på kvällen...

...vill jag lägga in två utav alla grymt bra låtar Michael Jackson gjort. Det är verkligen sjukt att kungen av pop är död.
Ena är med Jackson 5, tycker att den låten är sjukt härlig. Fast det tycker jag iof att den andra är med ! hah.

Don't stop till you get enough- Michael Jackson
 
I want you back - Jackson 5


Nu har det blivit dags för mig att sussa. Vi hörs igen imorgon, sov gott !

Jag saknar redan min Flurry !

Felicia du är saknad här på landet. Här kommer några bild"bevis" på att vi hade de så otroligt mysigt.


Våran extremt goda sallad slår allas :)

Felicia nere vid vattnet

Haha, och jag fick bada med en plastpåse, så jävla cool !


Grillningen, Felicia.

Bilden är så himla fin, det är jag när vi grillar.

Jag och min flurry !

Denna bild är heeelt otroligt underbar !





Jag och min favorit !

Och så avslutade vi sista natten med att sova under öppen himmel på studsmattan, HÄRLIGT ! <3

Hallon/Smultron och kardemumma muffins


Nu tänkte jag ge ett litet recept på ett par hallon muffins jag och Felicia bakade när hon var här. De blev skitsmarriga och somriga. Vi hade tyvärr inga smultron så ja de blev alltså hallon istället, och visst vart de lika gott !

Det du behöver är:
100 g smör
2 dl mjölk
Skal av 1 citron
2 ägg
1 ½ dl strösocker
1 tsk vaniljsocker
4 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
1 nypa salt
2 kardemummakärnor (om du inte har kardemummakärnor, ta lite extra då utav kardemumman)
2 dl färska smultron /hallon

Detta är ingredienser för 12 muffins. Det ser ut som ganska mycket olika ingredienser men oftast så har man mycket utav detta hemma.

Och så här gör du:
1.
Börja med att sätta ugnen på 175 grader. Sedan smälter du smöret och tillsätter mjölk, rivet citronskal och häll i kardemumman som du ska ha stött i mortel.

2. Nu ska du vispa ägg, strösocker och vaniljsocker vitt och pösigt i en skål.
3. När mjölken har svalnat häller du i den i smeten.
4. Häll nu i vetemjöl, bakpulver, salt och vänd ner det också i smeten.
5. Placera ut pappersformer eller kleta lite smör i en muffinsplåt och fyll formarna till 2/3 med smet. Efter du gjort de lägg på några hallon eller smultron.
6. Låt smeten sedan gräddas i mitten av ugnen i ca 20 minuter.
Efter det är muffinsen klara :)


Här står Felicia och vispar äggen, strösockret och vaniljpulvret för fullt.

Sedan blev det lite mjölkrig...

Och såhär såg våra otroligt goda muffins ut när det vart klara :)

Feliciflurr har åkt

Nu har Felicia åkt hem och jag har precis kommit tillbaka till landet och sattit mig och käkat lite nudelsoppa. Mumma. Snart ska jag spela The Sims 3 på min brorsas nya dator. Där funkar spelet som tur är :D Lite senare ikväll lägger jag upp bilder från när Felicia var här !

Ha en fortsatt härlig fredag ! Puss och kram.

Fredag

"En av världens största popstjärnor, Michael Jackson, har avlidit efter en hjärtattack.

Han blev 50 år gammal.

- Jag är så ledsen och omtumlad av alla känslor, säger Michael Jacksons ex-fru Lisa Marie Presley, enligt AP.

Michael Jackson, 50, drabbades av hjärtstillesttånd vid lunchtid på torsdagen.



När jag fick höra det igårkväll blev jag otroligt chockad. Samtidigt som jag inte varit något större fan av honom så tyckte jag att det var extremt konstigt och jag vet att det är så otroligt många som dyrkar honom och har honom som sin allra största idol. Och jag vet trots allt hur många bra låtar han har gjort och att han varit en bra artist. Men det han gjort med sig själv förstår jag verkligen inte på något sätt.

För att återgå till lite annat så vill jag bara säga att jag kommer uppdatera lite senare nu. För att nu ska vi skjussa Felicia in till Norrköping och sedan ska hon åka hem ! :(


Thihi...

Nu ska jag och Felicia strax bege oss ut i natten och lägga oss på studsmattan med massa filtar och varsin sovsäck och sova ! Shiiiit vad mysigt det ska bli. Mer av mig får ni imorgon när jag vaknat. Tråkigt nog åker min feliciflurr hem då ! :( Men som sagt då uppdaterar jag igen ! Puss på er sötnosar



Jahapp

BAJS, jag och Felicia är trötta och jag har helt och hållet slut på ideér om vad jag ska skriva om? Lust att hjälpa mig lite på traven era sööööööta läsare ! ?^^

Jag och Felicia alltså

Igårkväll nere vid vattnet när vi grilla vart vi sugna på att sjunga lite... och gissa om vi gjorde det. 

8 dagar....

...kvar tills jag tar bort mitt gips :)


sommar och sol vi har korta kjol......

Godmorgon bloggen ! Så var det en ytterligare härlig dag att gå igenom. :) Tänkte inte skriva så mycket mer än såhär för egentligen behöver jag inte direkt säga vad vi ska göra, det kanske ni fattar ändå. Men jag uppdaterar senare idag. Nu blir det några bilder.



(klicka på bilderna så blir de större)

Tillbaks från grillningen

Nu har vi kommit tillbaks igen från grillningen. Vi började prata om döden och massa läskiga saker om rymden så vi vågade inte vara kvar. Haha ! Nejmen det var faktiskt hemskt, direkt när jag kom hem gick jag upp till mamma och kramade henne,  mamma borde tyckt att jag var lite konstig där. Menmen det var läskigt som sagt. För övrigt där nere hade vi det jättemysigt, vi grillade korv och marshmallows, käkade chips, lyssnade på musik och snackade en hel del skit ! :) Bilder tog vi också, men de kommer upp senare, som sagt har jag ju inte min usb sladd här på landet, men den får jag imorgon då pappa kommer ut hit. Nu har det nog blivit dags för oss att sova... eller så skulle vi se på film, jag vet inte? Men ah jag känner att tröttheten börjar ta över nu.. jäsp och godnatt !

you're still in my dreams

Ibland önskar jag något jag egentligen inte borde få önska...

Mammas rabarbersaft



Nu tänkte jag passa på att göra mitt första dagens recepttips. Och denna gång blir det tips på hur man gör rabarbersaft. Först när jag fick höra att mamma skulle göra det tyckte jag inte det lät så gott med rabarbersaft, men när jag väl fick smaka så var det jätteläskande. Dessutom var det lätt att göra också.

Det du behöver är:
1 kg rabarberstjälkar
1 ½ liter vatten
5 dl strösocker
2 tsk citronsya
och saft av 2 citroner

Detta är för två flaskor med saft.

1.
Först ska man skölja och skära rabarbern i småbitar och efter det lägger man bitarna i vattnet och kokar det i ca 15 minuter.
2.  Efter de femton minutrarna så silar man saften och slänger rabarberresterna.
3. Nu ska man koka upp spadet igen och hälla i strösocker, citronsyra och citronsaft, tillsammans med spadet alltså. Sedan ska man låta det svalna.
4. Sedan är det bara att hälla upp saften i två flaskor. De förvaras kallt och spädes efter smak.

                              Sedan har du fått din rabarbersaft ! :D

                             


Hörni

Har jag gått och blivit så tråkig att mina läsare sjunkit? :( snyft. Det tycker jag var lite synd faktiskt... Ska börja tvinga er att läsa bloggen. Höhö.


Här är en bild på mig idag när jag och Felicia satt nere i Arkösund och käka glass.

Badtime !

Nu ska vi cykla ner till vattnet och sola och bada. Jag uppdaterar sen och då blir det kanske ett "Dagens recepttips" PUSS !

Godermorgon

Har precis vaknat och tog upp datorn för att skriva ett litet inlägg. Kändes som ett rätt tillfälle att göra det liksom. Har fortfarande brist på grejer som jag ska skriva om... haha, jag orkar inte tänka riktigt nu. Hjärnan verkar ha slutat funka på den sidan :O . Hm... Ja, men idag ska jag och Felicia, bada, sola, äta, dricka (läsk), och hm... haha.. hoppa studsmatta, ja men ni fattar , lite sånt där :P


Så här ligger Felicia och sover.... undra om du kan andas där under?

Hahah

Felicia var lite annorlunda idag när vi hoppade studsmatta. Men jag lovar hon är inte så på riktigt, hon ville att jag skulle säga till om det. ;) Haha, jag sitter och dör av garv till det här...



Nu ska vi titta på Twilight (som Felicia ALDRIG har sett ! Galet alltså, själv är det typ hundrade gången jag ser den nu...:O) Men för övrigt, sov gott !

blöggeliblöggeliblööögg

Jäsp, jäsp. Ja jag börjar bli lite halvt trött nu..Säkert för att jag badat, brukar ofta bli trött då.
Känner verkligen att jag inte har något att skriva om.

FAN vad onödigt att göra ett inlägg....


Felicia är bäst !

Haha, Felicia ville att rubriken skulle heta så :)
Klockan två kom jag och Felicia hit till mitt land, vi gjorde lite lunch och efter det cyklade vi ner till vattnet och badade. haha, ja jag badade, jag med mitt gips liksom. Men det funkade faktiskt... fast jag fick ha plastpåse och hålla min arm uppe. 17 grader var det i vattnet. Det var jätteskönt faktiskt ! Svalkande. :P Båda är ganska trötta nu och just nu vet vi inte riktigt vad vi ska hitta på, vi tar det lugnt en stund tror jag.
Föresten jag har glömt min kamera sladd så jag kan inte lägga in bilder från idag, BAAAAAAAAAAAAAAJS ! Men som tur är min pappa hemma i stan och såklart så får han ta med sig sladden när han kommer på torsdag.
Nu ska jag och Felicia ut och hoppa studsmatta, så hörs vi lite senare ! Besos <3


Landet med Felicia

Sorry för att det inte blev något inlägg igår när jag kom hem..men pappa låg och sov och jag har inte med min dator från landet, så jag kunde inte gå in till honom och skriva.
Gårkvällen vart ganska mysig faktiskt. Jag var i vanadis med massa männsikor. Utekvällar är alltid mysigt på sommaren. :) Varmt var det hela kvällen också. Sedan gick jag, Jessica, Felicia, Theo, Jonatan och Alex hem till David en liten stund men vi var strax tvugna att gå igen.

Idag ska jag åka till mitt land med bästaste Felicia ! Hoppas det kommer bli jättemysigt, eller ja det blir det säkert :).
Nu hade jag alldeles strax tänkt hoppa in i duschen och efter det lär väl Felicia komma ! Så nu ska jag inte sitta här och ägna mer tid åt er fula läsare för nu ska jag ta mig i kragen och göra mig i ordning !




Viktor och Jessica kände sedan för att vara lite halvt konstiga...?

Haha puss på er ni som trots allt är mina bästa läsare ! :)

Fredhäll-riktiga sommarkänslor

HEJ BLOGGEN!
Har ni saknat mig!? Antagligen inte... hah skoja bara det har ni säkert :).

Är i varje fall hemma från en superhärlig dag. Har varit med pojkvännen hela dagen och först käkade vi lunch tillsammans och sedan gick vi till obsan en stund, värmen idag har ju varit alldeles underbar ! Sedan ringde Joel och sa att vi skulle komma till Fredhäll så jag och Theo begav oss dit. Men vi kom inte dit för ens typ 45 minuter senare eftersom Theo såklart skulle krångla i ett år... hah. Väl i fredhäll gick vi mot klipporna, när vi kom fram så låg Felicia i vattnet och badade, som också var där och även Mikaela. Gud så somrigt allt var, jag blev så glad liksom. Havet glittrade, alla båtar som åkte förbi, vattenskotrarna, alla som badade och ååååh vad mysigt det var. Vi satt på klipporna i Fredhäll i kanske en timma sedan åkte vi hem igen och nu sitter jag i mina föräldrars sovrum i en utav mammas mysiga tröjor och ska strax äta middag med Theo.
Nu hade jag tänkt sluta skriva. Kanske skriver innan jag kilar ut, annars blir uppdatering när jag kommit hem igen ! Puuusss !









Kände för att lägga upp lite mysiga bilder från Italien förra sommarn !

Dresscode


T-shirt: Weekday
Linne:Gina
Shorts: Zara




Kära hemstad

Nu är jag hemma i härliga Stockholm igen. Kom hit runt halv tolv. Ska snart ut och träffa min bebis Theo. Men han lär väl sega som vanligt och då kommer jag inte komma ut för ens om en timma. ARGH, jag vill ut från denna lägenhet nu !

Uppe med tuppen

Okej, så tidigt som klockan sju är hon inte. Men kvart över åtta imorse steg jag upp. BLÄ ! Men om jag ska haka med min pappa hem så var jag tvungen. Vi ska alldeles strax åka och tyckte att det egentligen var helt onödigt med ett inlägg nu. Men eftersom att jag igår sa att jag skulle skriva ett när jag vaknade så var jag ju på ett sätt tvungen ! haha. Aja..bäst att jag stänger av datorn innan pappa ser mig sitta med den, då lär han bli lite irriterad och säger att jag kunde ha gått ner till bilen istället för att sitta här. Så vi hörs när jag kommit hem igen till Stockholm ! Tjingeling :)

dead and gone

Ska gå och lägga mig alldeles strax, ska med pappa hem till Stockholm igen och ska därför upp tidigt. Tänkte bara säga det att Klara som kommenterat mitt inlägg "Svar" som var som svar till henne att jag svarat på din kommentar till det där du skrivit din senaste kommentar ;) Oj vad jag kände att jag använde orden kommentar och svar många gånger ! Haha, jaja. Imorgon kommer jag hem och då ska jag träffa Theosen hela dagen och sedan bär det av tillbaka till mitt land med Felicia tidigt på morgonen efter. Så nu mina kära vänner hade jag tänkt sätta punkt för idag här på bloggen och säga godnatt ! Vi hörs igen imorgon bitti när jag vaknat. Puss

Älskar låten

Akon-Beautiful. Så himlans skön att lyssna på, så vad kan jag mer säga än sätt på låten, sedan lyssna och njut ! 
          
            

Sommartips

Tänkte börja köra med en kategori som jag kommer kalla för Dagens recepttips. Får se hur länge jag kommer vilja köra med den, men jag hade tänkt ungefär under hela sommarn. Det kommer vara tips om enkla recept, som passar nu till sommarn. Såhär kommer i allafall rubriken eller vad man ska kalla den för se ut.




Trallalaaaaa



På landet har jag inget liv alltså. Nej jag bara är. Det finns ingenting att göra eller någonting. Snart får jag väl spader och börjar leka med kottar och limmar fast tändstickor på kottarna så att det ser ut som vildsvin och leker med dom. Aaah, tråkigt har jag nu i varje fall och det märks. Vafan ska jag göra med mitt liv? Nej justja jag har inget...

Det är så underbart med sommar !

Har suttit ute i solen och solat och lyssnat på en massa musik, och den här låten är så härlig att lyssna på nu när det är sommar !


Nej nu ska jag ut igen i solen ! Hörs senare :)

Ingenting

Det är alltid lika härligt att vakna upp på landet. Alla i familjen är vakna, byn är i full gång, barnen springer runt som galningar och leker, fåglarna kvittrar för fullt och man själv vill bara gå ut för att andas in den friska dagen och sedan bara tänka idag... ja idag ska jag göra precis ingenting. Aaaah det är så härligt. Bara ligga och sola, slappa dricka något riktigt kallt, lyssna på musik och bara njuta utav dagen som den är.

Har legat nu i sängen nästan i en timma och känner att jag borde göra något åt mitt liv...här kan jag inte fortsätta att befinna mig..ska nog ta en snabb dusch och sedan gå ut i solen. Så kommer jag uppdatera snart igen. Tjing !

     

Svar

Tänkte skriva ett svar här nu som inlägg till en tjej som undrade lite om inlägget med Matheo.
Så svar till Klara som frågade : Nu får du förklara lite mer, vaddå tog lång tid? :D Jag blir ju nyfiken!

Jo jag hade inte tänkt att gå in så jättemycket på det. Men alltså haha, om vi säger såhär då att jag och Theo har varit bästavänner och väldigt bra kompisar redan från första början och vi båda har alltid känt att det varit någonting mer mellan oss hela tiden trots att ingen vågat erkänna det för ens nu då. Så vi har gått och hållit detta för oss själva trots att vi båda anat att vi kände samma sak för varandra under hela vår vänskap nästan.
Många av våra kompisar har frågat oss mycket om det inte har varit något mellan oss, men vi nekade det alltid för vi tänkte liksom att nej vi är bara så sjukt bra kompisar, fast samtidigt så har vi gått runt och tänkt på om det egentligen inte har varit något mer. Och ah sedan när allt togs upp  så vart det som att ( i alla fall för mig ) de där känslorna som jag tidigare inte vågat släppa ut, lossnade totalt och allt kändes så självklart. :)

Vill ha

Skulle verkligen inte banga på att köpa dessa klädesplagg. Sommrigt, gulligt och enkelt !



Typiskt att det svarta gladiator skorna inte fanns i brunt. Då hade det varit perfa ! Alla kläder förutom den vita kjolen är från Nelly, den kjolen är från h&m.

"Det som alla tror men som ingen vet"

Orden som avslöjade mig. Men verkligen inget som jag ångrar att jag sa.
Tänk att det kunde ta så lång tid Matheo? Haha, älskling <3


Jag saknar dig jättemycket gubben!

Film

Nu ska jag ner och titta på en film som börjar på tvåan. En thriller som skulle vara läskig, vilket jag älskar. Sen går det en annan bra film enligt min mamma på fyran, så vi lär väl byta lite. Hoppas ni får en trevlig kväll !


Vi tjejer...

...Ibland hatar jag att vara tjej, och ibland hatar jag oss tjejer. Vi ska alltid klaga på allt och vi snackar skit om allt och alla. Vi kan vara så falska och elaka. Ja alltså så fort vi ser någon med något fult klädesplagg, hår, eller om personen är väldigt kort, eller väldigt lång, tjock eller överdrivet smal då är vi där och lägger en kommentar om det direkt. Så fort det inte passar oss då säger vi det till våra vänner eller familj. Jag säger inte att jag inte gör och säger sådär, det vet jag om själv att det händer ofta att jag håller på så. Men ibland kan det göra mig så arg, låt liksom personen vara, om du inte vet vem det är så lägg dig inte i i personens liv eller snacka skit eller vad man nu gör. Om personen trivs med att se ut, vara så, så ska man fan inte bry sig om det. Kan inte tjejer bara låta sånt vara? Alla behöver ju inte se precis lika dana ut, de måste inte se ut som dig själv !
En sak till som är typiskt tjejer är våra bråk vi har om ingenting egentligen, fast vi själva tror att det är en jättestor grej och gör det alltid till en mycket större sak än vad det då redan är. Jag måste säga att jag hamnat i sånna där bråk hur många gånger som helst. Det finns ett bråk som jag till och med förlorade en väldigt nära vän och vi är inte alls lika bra vänner längre och vi kommer aldrig bli så nära som vi var tidigare. Visst bråket var ganska stort, men samtidigt inte. Jag och hon gjorde det mycket större. Och nu såhär i efterhand ångrar jag mig så himla mycket och tänker att vafan var vi tvugna att göra det till en sådan stor grej och gå så långt att vi längre inte är vänner.Ja, jag tycker det är så typiskt tjejer... verkligen typiskt oss tjejer.

Skagen

Äntligen är jag hemma igen på landet. Åh så skönt. Märkte att mina besökare skönk rejääält igår alltså. Inte kul, inte kul. Men jag vet det är för att jag inte uppdaterat någe bra de senaste dagarna. Men nu ska jag ta igen det hade jag tänkt.

Sitter just nu och äter skagenröra och kex, en stor favorit ! Haha, jag ÄLSKAR skagenröra. Hade strax tänkt ringa Felicia som troligtvis ska komma ut till mig någon gång nästa vecka eller redan imorgon. Theo kanske skulle haka på då också, och det ska bli jättemysigt ! Men ah vi får se. 

Vi  hade det jättemysigt igår på midsommarafton med våra familjekompisar. Vi åt hur mycket som helst, vilket jag gillade otroligt mycket och vi spelade spel och hade det jättetrevligt för övrigt. Kunde säkert ha varit en ytterligare lyckad midsommarafton om vi hade tur med vädret på köpet men nix det hade vi inte. Precis när sillbordet åkte ut skulle det såklart börja regna. Innan det var det strålande sol så det var extremt typiskt att det skulle just hända då när vi skulle käka sill. Men ja som sagt det var en mysig midsommar.
Hoppas ni hade en bra midsommarafton ! :)


Lördag-midsommardagen

Nu sitter jag här uppe med min brorsa och hans kompisar och ska alldeles strax gå och lägga mig. Dagen har varit lång och nu har dagen lidit mot sitt slut. Den började med sol och blå himmel men slutade eller ah fram mot eftermiddagen blev det regn och ah så har det varit fram tills nu. Usch. Men ja en typsikt midsommar i alla fall kan man säga. Nej nu undrar Andreas hur långt inlägg jag ska skriva så det är väl bäst jag slutar, ska ringa Theo eller nåt då istället ! Sov gott och vi hörs imorgon.
puss

Nu åker jag !

          


Glad midsommar !

Tänk att idag är det midsommarafton !
Jag och familjen ska till några familjekompisar eller vad man ska säga och fira midsommar där. Så därför lär jag inte uppdatera för ens imorgon när vi kommit hem igen. Men ja så länge får jag önska er en glad midsommar och ah hoppas ni får en jättebra en. Och ät mycket sill och potatis, fast usch nej det behöver ni verkligen inte göra för det är så sjukt äckligt. Haha.
Puss & kram vi hörs snart igen !
                                                   


Fel kamera

Ajdå. Jag skulle ju ta några bilder när jag var nere vid vattnet. Men icke, jag glömde min digital kamera och tog därför bilder med mobilen som jag inte har någon usb sladd till.. eller ja med mig i alla fall. Bajs. Men nu ska jag titta på film tror jag och mysa ner mig under täcket. Ska upp tidigt imorgon och måste därför vara pigg och justja då när jag vaknar imorgon så är det ju midsommarafton ! Gud så härligt. Tänk att det redan är midsommar, det är galet !

Promenad

Nu ska jag gå en liten promenad ner till vattnet, tar nog några bilder som jag lär lägga upp sen !

Lite förändring skadar inte...

... det är fortfarande samma gamla Matilda.

Äuuhm, tog just bort en kommentar eller vafan man nu ska säga att det där var? Hade du inget liv eller? så att du till och med satt ner och gjorde en såkallad sång till mig? Haha, patetiskt... det var inget att ha kvar direkt så den "kommentaren" rök.

Haha, skrattretande, vem orkar hålla på ? hahah... herregud somliga människor alltså !

Sjunga?

Jo tänkte ställa en liten fråga, borde eller tycker ni att jag ska lägga upp ett till klipp på mig när jag sjunger? Eller ska jag börja köra med videoinlägg utan att jag sjunger eller både och? Vill veta vad ni tycker. :)

Äntligen framme

Pust, fan vad tid det ska till mitt land, eller det har varit typ två timmars kö under hela resan plus att det tar två timmar till landet också. Men nu är jag här, och det är så jäääädrans skönt. Solen skiner och det är ganska skönt ute. Men nix jag kände för att gå in och skriva ett inlägg och ringa Theo.
Hade tänkt att ladda ner ett par filmer, men vet inte vilka, hehe. Appropå filmer så hade jag tänkt skriva upp några filmer som är ett måste att se på bio nu under sommarn, eller i alla fall de jag vill se nu på bio.

1. The Proposal
2. Harry Potter - och halvblods prinsen
3. My bloody valentine
4. Ice age 3
5. Drag me to hell
6. Brüno


Alla filmer verkar vara väldigt bra men en som jag redan sett som jag heller inte skulle banga på att se igen är Baksmällan. Alltså shit man garvar genom hela den filmen och ah den är helt sjuk. Så den är helt klart mest sevärd utav dessa. Men ja som sagt så ska dessa ses i sommar ! :) Nu har det blivit dags för mig att gå ut tror jag... kanske ska jag  studsa lite studsmatta?


Landet idag

Nu har jag sagt hejdå till Theo och väntar på att min pappa ska komma hem, sedan åker vi till landet. Jag har såklart fator med mig så jag kommer uppdatera hela tiden. Guuuud så skönt det ska bli på landet, man kan bara vara liksom, och slappa och sova halva dagen, sola och åååååh vad härligt. Men jag kommer sakna min Theo jättemycket.


Man är såååå snygg under ifrån, hah !


Hääärlig bild !

Nej nu ska jag åka iväg. Vi hörs snart gullisar !

blogg.se, suuuuck

Det har inte gått att skriva på hela dagen, jag har försökt flera gånger men det har inte funkat.
Idag har jag varit och klippt mig. Ingen färgning blev det nu, eftersom mitt hår kommer bli solblekt nu under sommarn i sånna fall blir det då efter. Sedan har jag varit på stan med Theo och Johanna. Har köpt en ny tröja som jag kan lägga upp en bild på. Köpte även en tröja igår innan gröna lund, så den lär haka på på bild den med. Efteråt gick jag hem med Theo för att göra mig i ordning och sedan blev det grillning i obsan, jättemysigt. Eller ja ett tag i alla fall. Men ska nog sova nu för jag ska upp tidigt imorgon bitti och packa och sedan kommer min älskling hit och ska säga hejdå. Men jag skriver imorgon bitti. Sov gott, och förlåt för att jag inte uppdaterat trots att det inte gått ^^ .

Härlig dag

Hej på er !

Ledsen att jag inte kunnat uppdatera under dagen, men ja som sagt jag var på Gröna Lund och har helt enkelt inte haft tid. Men nu är jag här igen :) .

Vi hade verkligen tur med vädret måste jag säga, alla andra dagar har det ju bara regnat och regnat men att just denna dag skulle bli fin det var ju hur bra som helst ! Jag och Johanna kom dit strax efter tolv och vi började såklart med att åka den nya åkattraktionen INSANE ! Haha, Johanna var ganska tveksam först, men shiiiit klart man måste åka den liksom. Så efter en stunds tvekande och tjatande gick Johanna med på det och vi åkte den och efter det var vi igång. ;)
Insane var gaaaalen... haha... Nej men den var faktiskt det och extremt rolig också. Sista gången var däremot inte lika roligt eftersom att det var ett par i medelåldern som satt i samma, hm.. vad ska man kalla det för, vagn? Men ah i alla fall och det vart ingen jämnvikt så att vi satt och snurrade runt konstant vilket var helt sjukt läskigt.

Vi åkte inte såklart bara Insane utan också nästan allt annat. Åh det är så mysigt att vara på Gröna Lund, hade inte varit där på två år och sist jag var där gick jag klädd som en dum fjortis med Ksss tröja och söndriga jeans och idomin... haha. Ah herregud att se alla andra små som springer runt med kråkbon på huvudet för att det har så mycket hårspray och kortkorta shorts och så mycket smink att de ser gråa ut i ansiktet, det får mig att tänka att jag typ såg ut sådär... fast njae, men det påminner USCH ! ... Men fan vad alla har blivit mycket värre, dom går kanske bara i sexan eller femman, alltså de som håller på och beter sig som fjortisar, jag menar, HALLÅ borde de ens veta vad smink är? Ah det är sjukt. Liksom när jag blir vuxen och kanske får barn eller barnen över huvud taget då, ska dom börja sminka sig redan vi sex/sju års ålder eller? Hur ska detta sluta?

Jaja nog om det, jag har haft det jättekul på grönan ! Haha, var inte meningen att komma in på något ämne som liksom jag inte ska bry mig om egentligen, fast jag säger vad jag tycker... ibland i alla fall.
Klockan tio stängde ju grönan så vi åkte hem men var tvugna att gå från t-centralen. Men det var mysigt. Vid obsan stannade jag för att möta Theo och vara med honom och några andra. Det var extremt tråkigt så jag var inte där länge. Gud vad skönt det var att komma hem sen, och nu ska jag krypa ner i sängen och SOOOOVA, fan vad skönt , hehe.
Här kommer bilder från idag, puss och godnatt !



Johanna efter att vi precis käkat donuts, Fan vad goda de var...

Jag vid uppskjutet .


Johanna när vi satt och åt thai mat ! Mys.

Sweet dreams

Gröna Lund

Nu ska jag alldeles strax rusa iväg, har sjukt brådis ! Idag ska jag till Gröna Lund med Johanna. Fan vad kul det ska bli. Perfekt väder också ! haha, taaaack ! Så nu kommer jag inte uppdatera för ens jag kommit hem igen, vilket jag inte vet. Men vi hörs snart kära vänner och ha en strålande dag !

    
PUSS !

Upp och hoppa

Tidigt uppe idag, kände för att vakna lite tidigare, kan vara skönt ibland och se typ morgonen från sin början... eller ja nästan från sin början i alla fall. Runt sju går ju inte att vakna upp på sommarlovet ändå så.

Men tänk att när jag vaknade upp lös SOLEN rakt in och på mig, haha jag skojar inte när jag säger att jag hoppade upp ur sängen och skrattade och sa yes, för mig själv. Gud så härligt, tror inte jag sett solen och såhär blå himmel på kanske en vecka. Har lyssnat på en och samma låt under hela tiden jag varit vaken nu, så därför tänkte jag börja med att lägga in dagens låt.

       Erik Hassle-Hurtful
      

Tidig tisdag

Såå var just ute och tog en gnutta luft och passade på att möta upp Mikaela som hade mina tights och även några till kom. Men ja, då tror jag att sängen väntar på mig. Känner att ögonen smått börjar stängas och vill vila. Så godnatt och sov så gott !

     
     Glöm dina gamla bekymmer för imorgon kommer nya.

Blondin igen?

För ett par månader sedan färgade jag mitt hår brunt och de dröjde inte länge innnan färgen gick ut eftersom det visserligen bara var en toning. Nu vet jag inte vad jag tycker att jag ska göra så jag tänkte lägga in tre bilder på vad som är allternativen, eller ja det är alltså blondt som förut, det jag har nu, eller så brunt som jag hade precis när jag tonat det. 

   

Så nu frågar jag er läsare vad som ni tycker jag passar bäst i?

Hur kan barn bli mördare?

Jag hittade en artikel om de alltså "Hur kan barn bli mördare?", på expressen.se och jag ställer precis samma fråga till mig själv. Jag kan inte förstå det. Jag trodde barn aldrig kunde våga göra något sådant, det är så förskräckligt. Jag har reagerat extra starkt nu eftersom vad som hänt med femtonåriga Therese som var lika gammal som jag. Man tror nu att hon kvävdes till döds utav en kille och tjej på sexton år.
Jag förstår inte hur helt vanliga tonåringar kan förvandlas till så kallblodiga mördare. Jag kände inte Therese på nåt sett men jag tar så illa upp när något sådant händer. För det kan lika väl hända vem som helst, det kunde hänt mig?
Jag har läst Therese blogg också som hon uppdaterat bara någon dag innan hon mördades. Jag tänker då att om bara något liten annan sak skulle gått annorlunda om hon blivit stoppad på nåt sett så kanske hon kunnat levt idag...ah shit. Att sånt här ska behöva hända, hur fan kan några ungdomar på sexton bast få för sig att göra nåt sånt här?


Blogghjälp

Hade tänkt att förändra bloggen lite. Inte headern, men den blå texten som står på höger sida, bland kategorier och länkar och även under alla mina inlägg där det står vilket datum det är skrivet och om man vill kommentera, okej jag tror ni fattar nu. Sen skulle jag gärna vilja ha vitt på de fältet där jag skriver och så. Om någon har en susning om hur man fixar det vore det super gulligt om ni ville hjälpa mig ! :)


Frukost..

Hej solstråle !

Har vaknat till nu ordentligt och tänkte gå och göra lite frukost. Alltså jag är verkligen en sån människa som hatar frukost. Eller alltså jag äter ingenting, kanske en macka och dricker lite juice. Okej visst ibland kan jag få för mig att göra en stor frukost, men det händer inte ofta. Så någon frukostmänniska är inte jag direkt.

Idag ska jag gå och fixa till mitt the sims 3 spel. Tyckte det var extremt dåligt att de inte sa att det spelet vi köpte hörde till en mac dator. Hoppas på att det löser sig i alla fall.

Hade nu tänkt lägga upp en låt som jag upptäckt, haha. Den är faktiskt sjukt bra. Så låt oss säga att det blir dagens låt.


Sängdags

Nu har det blivit dags för mig att sova. Har sett klart på filmen och fyfan vad jag grät. Ringde Theo eftersom att jag inte kunde somna för jag grät så mycket. Men han hade inget liv eftersom han satt på io och gibbade och kunde inte prata så nu ska jag försöka lyssna på någon mysig låt och bli trött så jag kan somna, hehe. Vi hörs igen imorgon, godnatt !

Film

Nu ska jag se på film, I taket lyser stjärnorna som är baserad på en utav mina favoritböcker.  Har redan sett den en gång på bio och fan vad jag grät, vågar jag se den igen?

          

Har tråkigt

Lite frågor när man har tråkigt skadar aldrig, vet bara inte om ni kommer orka läsa allt...

Höger- eller vänsterhänt:
Höger.
Humör just nu: Deprimerad
Favoritgodis: Laaaaaaakris
Är det nåt du absolut inte äter: Tomat och fiskbullar
Kläder just nu: Jeans och en t-shirt
Musik just nu: Håkan Hellström - För en lång lång tid
Vad sa du senast: Hejdå
Om du var tvungen att leva i en annan tidsepok, vilken skulle du välja då:  Vet inte...
Sommarplaner: Ska mest spendera sommarn på landet, sen ska jag till, Danmark och Portugal
Fisk eller badkruka: FISK ! Jag lever i havet på somrarna
Saft eller alkohol: Saaft...!
Hur många kuddar sover du med: Tre stycken, eller en har jag bredvid mig.
Favoritväder: Soligt och varmt med svala,sköna vindar
Om du var fast på en öde ö, 3 saker att ta med: Mobilen hade väl inte haft någon mottagning, men ja ändå mobil, spik och en hammare... hm, undra om man kommer långt med det?
Spelar du nåt instrument: Nej, men jag har spelat piano och fiol.
Morgon- eller nattmänniska: Skulle nog säga nattmänniska då...
Sparare eller slösare: slösare, läääätt .. :(
Bästa film: Oj... The notebook och slumdog millionaire
Tror på liv på andra planeter: Kanske... har inte tänkt så mycket på det.
Kommer du ihåg din första kärlek: Ohjaa...
Älskar du henne/honom fortfarande: Nej det gör jag inte.
Har du några homosexuella vänner: Nix.
Tror du på mirakel: Ja det gör jag
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: Såklart !
Ser du på kärleken som ett misstag: Jag har gjort det, men då har det varit dåliga stunder, annars som till exempel nu gör jag inte det.
Hur många barn vill du ha när du blir stor: 2
Bio eller promenad: Oj vad svårt, promenad beror nog på vart det är nån stans, liksom på en strand i solnedgången det är ju inte direkt fel... men bio är ju extremt mysigt varje gång, nej jag kan helt enkelt inte bestämma mig.
Är du kittlig: Nja... inte så mycket.
Snarkar du? Det händer, eller jag vet inte?
Stjärntecken? våg
Rädd för insekter? Tvesjärtar är ju inge vidare direkt och jag är sååååå rädd för getingar
Äckligaste insekten: mygg och festingar, dö dö döööö !
Bästa bok? Räcker det med om jag älskar dig? - Katarina von Bredow. Rekomenderar jag väldigt !
Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja?
Shit svårt... återuppliva människor
Vad vill du jobba som? Journalist för en stor tidning, helst utomlands.
Chips, morötter eller godis? Chips för tillfälligt.
Pizza eller hamburgare? DONKEEEEEEEN
Skriver du dagbok? Ja det händer faktiskt.
Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig? Var nånstans? Jag tror inte det, men i sånnafall ett hjärta på sidan av foten eller vad man ska säga.
Stökigt eller välstädat? (ditt rum, hus, lägenhet m.m.) välstädat. Men det kommer aldrig hända i mitt rum, håller det städat i någon dag, sedan på kvällen är allt som vanligt igen.
Gungar du på stolen? Ja, när jag sitter på en.
Skulle du någonsin få för dig att hoppa bungy-jump? Ja varför inte?
Vilken hand håller du gaffeln i ? vänstern, haha var tvungen att inbilla mig att jag höll i en kniv och gaffel..
Är du rädd för blod? Beror på hur mycket blod det är ju..
Saltar du på maten? Nej, men alltid vit och svart peppar på.
Gillar du att sjunga? Nej jag älskar att sjunga
Anser du att du är stark? Nej det gör jag nog inte, eller kanske ibland föresten
Brukar du sola? Solarium? Det händer, men det är inte ofta.
Vad gör du om du får hicka? Jag tar ett glas vatten och dricker en klunk, lägger mig på en stol upp och ner och sväljer sedan.
Röker du? Nej verkligen inte, jag är nog största antirökare (om det går att säga så) som finns...
Snusar du? Usch nej.
Använder du knark? Verkligen inte, vad är det för frågor dethär?
Kaffe, te eller inget? Te !
Har du en besatthet? Nej tror inte det...^^

at home

Nu är jag hemma igen. Väntar på att min pappa ska komma hem. Vi ska sedan ut och äta. Sedan blir det nog en hemma kväll med film för hela slanten. Vad kan man annars göra en regnig kväll som denna?

               
En bild på min och Ebbas härliga brunch + filmer. Mina amerikanska pankakor med bacon som är från Sirap, ett ställe jag rekomenderar starkt !


Vi hörs senare !


Vad ni gillar

Jo eftersom att jag älskar att skriva och verkligen gillar när jag får kommentarer och mer läsare och vill gärna ha många fler läsare så tänkte jag fråga er vad ni tycker om att läsa om? Ska jag börja tipsa om mer saker, lägga in mer videoinlägg, skriva om saker jag tycker om att göra, mer recept på godsaker osv, eller kanske mer om vad jag har på mig eller så. Men kom med idéer, eller om ni tyckte några saker utav det jag nämde var bra. Vill jättegärna veta. För jag vill ju att ni ska tycka det är roligt att läsa min blogg om ni inte redan tycker det förstås. :)


Hos Ebba

Vi har precis käkat klart vår brunch och sett klart på Benjamin Buttons otroliga liv och nu ska vi spela en rulle vänner. Mys säger jag bara !

Brunch

Hej och godmorgon bloggen !
Ska om ca tio minuter bege mig till Ebba, vi ska bruncha och se klart på Benjamin Buttons otroliga liv! Sååå spännande.
Jag vaknade klockan kvart i ett idag heeeeelt otroligt, jag sover aldrig så länge nämligen. Sjukt skönt var det också. Det lustiga var att trots att Ebba inte sov hos mig så somnade vi samtidigt, klockan två typ och vaknade exakt samtidigt, kvart i ett. Det tyckte jag var lite lustigt.

Jo justja för er som har ett sims 3 spel som inte funkar så kan det bero på att ni möjligt vis inte har en mac dator och det med massa rutor och gubbar i hör just till en mac dator. De spelet som har till för andra datorer ser ut som ett vanligt sims 2 spel typ. Bara så ni vet för mitt funkar inte och jag ska gå och byta det, för det ska bannemig gååååååå ! Jag vill spela,spela,spela det där spelet nu . :)

Nej nu ska jag kila iväg, men först en bild på dagens mys outfit !


Rosa tröja: Gina tricot
T-shirt: h&m- fashion against aids
Mjukisbyxor: Från Florida


Ha en mysig fast regnig dag ! Gör kanske som mig, bruncha med någon :) .

Sweet dreams

                  
                 Bild från Florida i vintras.

Tänkte bara önska er godnatt, nu ska jag äntligen få min skönhetssömn... åh vad jag vill sova länge imorgon, riktigt länge....

Mys

Hej på er ! Vet att jag borde uppdatera bättre. Och jag tycker faktiskt att det börjar gå mot bättringsvägen. Inte för att jag ska skylla ifrån mig på nåt men jag har min brutna hand och det är både svårare och jobbigare att skriva med den. Men det ska fanmej gå ändå ! Haha.

Gårdagen utspelade sig hos mig med ett antal nära vänner till mig. Kvällen började bra och så men slutade dåligt.
Tänkte lägga upp bilder från det lite senare i inlägget.
Ikväll ska Theo komma och vi ska se på film, så jag ska alldeles strax bege mig ner och hyra en film. Han skulle köpa godiset och drickan. Så det ska bli jättemysigt.
Skriver lite senare och i veckan hade jag tänkt att baka lite och fixa goda saker och sedan lägga upp receptet på dem sen. Skoj !


haha flum!

Kändes för en liten puss.

Haha Luna langa snygga posen !

Och sist en bild på Jessica och Emelie.

Nej nu har det blivit dags för mig att kila ner till filmbutiken och hyra film ! Puss och hoppas ni får en fin kväll !

Mer bilder

Nu kommer lite fler bilder från skolavslutningen.


Jag och Jessica i aulan när vår rektor höll tal och delade ut priser.

Utspringet, jag älskar bilden ! Så härlig.

9D slutar Vasa Real !!!

Haha, jag fick lite problem med alla blommorna jag fick runt halsen.

En gråtfärdig Matilda.
 
Jag och mina älsklingar Jessica och Mikaela !

Denna bild är också mycket härlig. Det är jag och mina favoriter Johanna och Ebba, fan vad jag kommer sakna er !

Efter att vi slutat och traskat ut från skolan. På bild; Jag, Johanna C, Jesper, Jessica, Theo, Emelie och Jonathan.

Och slutligen en bild på mig från Djurgårn senare på kvällen.

Puss

Bilder

Nu lägger jag upp några utav bilderna från skolavslutningen!


Jessica och jag utanför kyrkan.

I kyrkan, Rebecka, Felicia, jag och Johanna.

Jag, Jessica och Rebecka. Jag har precis storbölat och ser därför helt cp ut.

Våra kära mentorer, Göran-discokungen, Per-stekarn och Göran- Mr G.G. den allmänbildade. <3

rise and shine

Åh, härligt att vakna upp såhär nu på sommarlovet. Ligger och lyssnar på mysig musik och ska snart börja fixa mig i ordning och sedan dra mig ner på stan för att käka lunch med Jessica. Ska ringa Theo också och höra om han vill följa med.
Föresten, jag har fått the sims 3 ! Så jävla glad, älskar spelet. Tyvärr har mitt spel blivit helt cp och går inte att spela. Jag ligger och gråter om dagarna, buhu... aja mamma ska gå tillbaka med det och fråga vad felet kan vara.

Här kommer en låt som jag lyssnar på just nu. Jättesöt är den. Och nu har det blivit dags för mig att kliva upp ur sängen för jag har en ny dag framför mig !

         

Saknar vasa real redan

Fan vad dålig jag ska vara på att uppdatera då. Jag har massa tid, bara det att jag inte orkar. Slö som jag är.
Och ännu har jag inte lagt upp bilder från skolavslutningen. Men min ena kamera har jag glömt hos Jessica och min andra har jag inte laddat över bilderna till datorn än, kan bara ladda över dom till den stora datorn och jag är inte inne på den så mycket. Men jag lovar att snart kommer det bilder.

Idag eller ah igår för att vara exakt, var jag varit hos mina kusiner, för min kusin Joline tog nämligen studenten idag. Grattis igen. Runt tio kom vi hem och då gick jag ut och träffade Theo, Ebba och några. Det var mysigt. Usch vad jag är trött nu hörni, imorgon ska jag sova som faaaaaaan !

Justja, satt och tittade på bilder från skolavslutningen som andra hade lagt upp och helt plötsligt började jag böla, mamma som satt bredvid satt också och böla för att hon såg en sorglig film så hon märkte inget, men shit vad jag började gråta. Jag kommer sakna så många så jäääävla mycket. Kommer kännas sjukt att gå till någon annan skola efter sommarn sen. Men men nu är det sommar och den ska jag ta vara på.
Nu har det blivit dags för mig att sova tror jag. Godnatt <3


En bild som jag tog från en kompis bilder på facebook när min klass springer ut. Så härlig bild ! Ni ser nog mig, det är jag med det där fula blå grejen på handen som då är mitt gips...

Sommarlov

Jag har ÄNTLIGEN sommarlov ! Så jävla skönt. Jag tror inte att jag har insett det än faktiskt. Jag går här och inbillar mig själv att det är helg, men nej det är faktiskt sommarlov ! Bara vädret som är sjukt tråkigt. Vart har det fina vädret tagit vägen? KOM !

Jaja, igår hade vi ju skolavslutning och fyfan vad sorgligt det var. Jag grät när vi sjöng i kyrkan, jag grät när vi satt för sista gången i aulan och jag grät när vi satt inne i klassrummet, konstigt att jag inte grät på utspringet. Men vemodigt var det hela tiden. Det var så fint allt ihop. Och oj vad jag kommer sakna Vasa Real !
En gång vasarealare alltid vasarealare !!!! haha.

Bilder på igårkväll när vi var på djurgården och hos Jessica kommer ikväll... om jag tog några bilder? Men jag tog i alla fall bilder på skolavslutningen. Och dom åker upp också ikväll.
Nu ska jag gå och köpa lunch till mig och min älskade lillebror, sen blir det att slå en pling till Theo.
Puss !


Skolavslutning

Nu är det skolavslutning, eller ja, jag börjar om ett tag. Kören (som jag är med i) ska träffas nio medan alla andra början kvart i tio ! :( Jaja, det är iaf skolavslutning. Men hallå vad är VÄDRET? Det kan omöjligt stämma att det är regnväder ute? Faaaaaan. Jag tror inte jag varit med om någon skolavslutning som börjat med regn, bara att det kommit någon skur efteråt. Men jag får lita på min mamma som sa att det skulle klarna upp mot dagen. Hoppas !

           
Såhär kommer jag se ut idag på skolavslutningen ! Och ni som också slutar skolan idag, hoppas ni får en bra dag !
Okej det önskar jag er andra också :) .

Städrock

Så jävla glad, IMORGON ÄR DET SOMMARLOV ! Fyfan, jag gråter.... jag är så glad, grundskolan är slut, äntligen. Visst nu bär det av till gymnasiet men vafan...haha. Aja skitsamma.

Idag hade vi städrock, och jag och Felicia G var med och uppträdde. Det sög första gången iaf för mig, andra gången gick bättre, men sista gången gick ändå bäst. Jag var så himla nervös det första gångerna men tredje gången släpte det och jag ville bara göra det fler gånger. Det var jättekul. Men extremt sorgligt eftersom detta var min sista städrock. snyft !

Efter skolan var jag med Jessica och Theo ett tag, vi käkade hos mig och sen gick jag och Jessica och solade. Skönt att ha fått lite färg innan skolavslutningen eftersom jag inte hade tänkt att gå med tights eller så ! ;)

Jo nu hade jag tänkt att lägga upp några bilder från klassensdag vi hade i fredas.


Haha jag och Rebecka är supercoola !

Haha, jag sög på att bowla ! Men jag får väl skylla på att jag vart tvungen att bowla med vänster hand, MIN JÄVLA BRUTNA TUMME ALLTSÅ !

Såhär såg jag ut efter att ha missat båda chanserna fyra gånger i rad typ... Jessica var typ sjukt duktig så hon såg såklart jättesöt och glad ut !


Påväg till Hard Rock.

Mina sötnosar !

jag och min fis Rebecka !

Haha Jessica ser ganska hungrig ut, ser ut som hon verkligen vill ta sin första tugga nu.

Nu hade jag tänkt att förbereda mig inför imorgon ! Godnatt mina bebisar <3

Helgen över

Oj vad dålig jag har varit på att uppdatera. Men jag måste säga att jag haft för mycket att göra. Men det ska bli ändring på det snart. Det är sommarlov på tisdag, och då kan ni räkna med att det blir många inlägg.

Yes, så var helgen över. Detta har nog varit den mest konstiga och både överaskande men ändå inte överanskande helgen jag varit med om... Mm, alltså ni får ursäkta mitt tidigare inlägg. Jag var på sånt jävla konstigt humör och visste inte vad jag skulle göra. Jag var helt borta, och tror att jag varit det i några dagar nu.

Men okej nog om det. I helgen har jag varit hos min kära älsklings vän Jessica och sedan hos lille erold (Rebecka) under kvällarna. Det har varit riktigt mysigt faktiskt och konstigt... Men ah. Sedan har Johanna sovit hos mig. Vi har bara sovit fyra timmar i natt så ni kan ju gissa om jag är trött. Sedan har jag varit med Theo en massa och sedan varit lite på stan och så.

Och föresten, jag skulle ju vara med på städrocken och ja jag och Felicia G ska vara med fast vi ska köra en annan låt, pga ett par krångliga skäl. Men nu blev låten istället you and me med lifehouse. 

        

Men nu hörni hade jag tänkt att lägga upp några bilder från Rebecka i lördags. :)




Sov gott ! Puss

And the tears come streaming down your face, When you lose something you can't replace, When you love someone but it goes to waste, Could it be worse?

Känner mig som en riktigt dålig vän just nu och känner mig fortfarande glad men ah framför allt inte. Vad har jag gjort? Nej jag får inte klaga på mig själv nu. Nejnej. Det löser sig. Inget har hänt, nej inget har hänt. Det var bara en dröm.
PEACE ! haha...<3

checka in...

....den nya twilight trailern !

 

Och föresten, godmorgon på er!

balbilder

Så var det torsdag och snart helg igen, ja sista helgen innan sommarlovet 2009. HÄRLIGT !
Idag hade vi kulturdag i skolan. Vi såg på massa filmer. Senaste veckan har nästan varje klass fått göra varsin film, och jag var med och deltog med min klass. Det var askul, och jag och de andra i min klass gjorde en dokumentär om en lärare på skolan. Den blev jättefin.
Vi slutade klockan ett och då gick jag och Theo hem till mig för att titta på Harry Potter. Älskar dom filmerna ! Efter de gick vi ut men de ångrade vi sedan snabbt att vi gjorde, men vi gick till västermalmsgallerian och var där i typ 15 minuter och sen gick vi hem igen. Eller ah jag gick hem, Väl hemma duschade jag och lite så. Sedan kom Theo tillbaka till mig en timma senare och vi gick ut och mötte Joel, Mikaela och Micca. Vi skulle till en kille först men sedan blev det inte av, så jag åkte hem. Och nu ska jag alldeles strax slå på en film.

Här kommer bilder från balen.

      
       Fina Ebba, fina Johanna och fina Julia 
     
      Fina Jesper, fina Felicia och fina Theo.
    
    Fina Stella, och fina Julia, Jag, och fina Felicia. Jag hatar denna bild på mig, Varför kan jag inte le !?
    
    Fina Felicia och fina Joel.
   
   Fina Mikaela, fina Rebecka och fina Bendik.

Hehe, ja alla var så fina denna kväll ! Nu ska jag börja titta på filmen :) puss


Hos Jessica

Hej bloggen. Är extremt trött så det blir inget långt inlägg inte, trots min dåliga uppdatering.
Lovade ju att jag skulle lägga upp bilder från balen idag, men klantig som jag är glömde jag bort det och gick och la mig och sov och begav mig sedan ut. Bilder kommer därför imorgon.

Balen var faktiskt väldigt trevlig. Men på nåt sett kändes allt så kort och tråkigt. Man kom dit, "minglade" fotade lite, åt tre olika rätter, och sedan dansade man två danser, ja man fick ju dansa mer, men nästan alla skulle till hagaparken så ingen mer dans blev det för mig.
I Hagaparken var det en del folk från skolan och vi lyssnade på musik och hade lite allsång. Mysigt men extreeeeeeeeeemt kallt. Kvällen avslutade som vanligt med en nattmåltid på donken, fan vad en cheeseburgare sitter fint då vid den tiden.

Just nu befinner jag mig hemma hos Jessica, ska sova här. Vi har spelat in en massa extremt fula flumvideos och tagit hundratusen fula bilder på oss två. Som avslut lägger jag upp två utav dessa otroligt fula bilder, haha.

              
               
   Såååå vad tycks? Haha, och detta är inte de värsta direkt, nej de hade jag aldrig lagt upp !
Sovgott <3

Bal

Nu håller jag på för fullt och gör mig i ordning till balen. Övar på talet jag och en kille i min klass ska hålla för våra lärare, sminkar mig, och idag ska jag försöka sminka mig någorlunda fint, lockar håret ska jag göra alldeles strax och sedan på med  klänningen. Haha, är skitspänd men också sjukt taggad ! Skriver kanske senare ! Puss

Dresscode

Godmorgon bloggen !

Idag är det alltså tisdag och usch nu är det slut på det roliga, eller jag menar nu är det slut på det fina,varma vädret..snyft. Men det är bara en vecka kvar tills jag tar grundenten, haha ! Fick höra att man gjorde de utav min mormor när man går ut nian.. lite roligt låter det tycker jag.
I skolan idag blir det film, jag och några andra spelar in en dokumentär som vi ska visa upp med ett par andra klasser i aulan som också gjort film. Vår är jätterolig faktiskt ! :)
Ikväll, då är det bal ! :D Ska blir jättekul, och är supertaggad. Ska gå med min bästis Theo, eller ja han är min bordskavaljer (stavning?) . Bilder från det kommer imorgon och hur jag ska se ut inför balen lägger jag upp en bild ikväll.
Nu måste jag nog börja göra mig i ordning. Börjar klockan nio och vill gärna vara i tid !
Men vi hörs efter skolan när jag kommit hem. 

                            
                           Blått linne : Lindex
                           Jeans: cheapmonday

Internet dog

Igår när jag skulle lägga upp bilder på helgen och vad jag köpt så dog internet. Jag lackade sönder men det fanns inget att göra åt. Nu däremot funkar internet igen.

Igår var jag på stan med mamma en stund och köpte ett par saker. Sedan åkte jag med familjen och min mormor till en rosendals värdshus på djurgårn och åt. Det var skitgott ! Vi satt där länge och njöt utav den goda maten och värmen.
Efter de tog jag med mig systemkameran och mötte upp min kompis Theo och några andra. Jag skulle ta några foton till mitt bildprojekt och Theo fick hjälpa mig. Det gick bra, jag tror jag tog alla mina foton och nu ska jag lämna in fotona i en fotobutik och få dom svartvita. :)
Nej nu hade jag tänkt lägga upp bilder.


I fredas då vi grillade i Obsan !


Detta köpte jag igår .


Det blev en ursöt blå topp som är från Lindex 129 kr. De rosa linnet är från h&m 98 kr.
Hårspray från got2be-2 sexy ca 70 kr. Och en enkel mascara från max factor 130 kr.

Vi hörs när jag kommit hem från sjukhuset ! Puss


RSS 2.0