Drömmen om Justin

Drömde om Justin Bieber i natt. Mitt livs bästa dröm ungefär. Den var helt sjukligt verklig och jag ville hemskt gärna att den skulle vara sann. Vi hade en härlig romans trots att den blev så kortvarig. Vaknade väldigt plötsligt och två sekunder efter jag vaknat känner jag tårar bakom ögonen. Det var ju bara en dröm. Ej verklighet. Det första jag gör är att börja gnälla och få ur mig "åååh", "naaae", "buhuuu". Haha. Så sant som det är sagt. Det hemska med drömmen är att jag fått ännu större "hopp" om Justin Bieber. Det låg en tidning med Selena Gomez som framsida hos Malte som tillhörde hans lillasyster. Kan ju säga att den framsidan hånades rejält då jag var stolt över att jag "vunnit" honom i drömmen.
Amen vafan... Som jag låter...

Apropå så fyller han ju 18 imorgon! Wooooow...




Helt slut

Ikväll har jag slitit som ett djur på jobbet. Nu förtjänar jag en grym film och min underbara säng! Sov gott partyprissar


Något jag saknar














Bilder från Kullavik förra sommaren

Torsdag

Idag är det torsdag vilket innebär att det snart är helg men inte bara det utan det är också lov! Mitt allra sista sportlov. Det ska spenderas hemma och på landet. Jobba lite och vara med Malte. Detta lovet är ju ett lov där absolut INGA (då menar jag verkligen det) är hemma. Alla åker bort och såklart ska jag vara hemma. Men jag får sysselsätta mig på något vis. Kör en runda på krogen helt ensam. Det blir bartenderserna och jag!


Min fina katt!

I love you not only for what you are, but for what I am when I am with you


"Love pictures"

Har inte varit mycket till text på de två senaste inläggen. Har kärat ner mig alla dessa "love pictures" på tumblr och jag lovar er att det kommer dyka upp ett flertal på bloggen inom den närmsta framtiden.
Låt se vad dagen har erbjudit. Skola, prov, B100, bussturer, musik, draw something och tumblr. Kortfattat men bra. Nej nu är det mörkt i hela lägenheten, bäst vi ger den lite ljus.


Schyst liksom....

... Det här smset skickar Malte till mig.
Som om jag vore värsta fettot och dö av lycka. Haha!


True story







Saturday

Sitter inlindad i en filt framför datorn då jag var ute på promenad med Johanna och Maja för ett tag sen. Blev lite frussen efteråt. Men skönt var det att få en nypa luft och promenera runt Karlberg. Snart ska jag slå på mysfaktorn, först ska bara familjen och Malte komma hem först. Sen blir det mys för hela slanten.

Bilder från idag snodda från Majsan

When i held ya

Åh Moa Lignells låt är så oerhört fin. Hon är så himla duktig. Kan inte sluta lyssna och njuta.


<3

Härligare tider


Alla hjärtans dag

Mysigt


Some die young

Har spenderat morgonen hemma själv hos Malte. Åt lite frukost tillsammans med hans lillasyster Flora. Det är så skönt att börja sent och inte behöva stressa. Ännu bättre är att det fortfarande är vackert väder, synd bara att jag inte tog med mina solglasögon, vill inviga dem för i år! Men det kommer...
Har lyssnat hela morgonen på Some die young med Laleh. Den är grym!


Promenad

Nu är jag hemma igen. Glömde såklart kameran men tog nån bild med mobilen. Gud vad härligt de var!


Vackra väder

Ska snart ut i det vackra vädret. Men tänkte först bjuda på ett litet ointressant inlägg. Hade tänkt ta med mig kameran när jag ska ut med Malte. Ta lite fina bilder. Det var så längesen nämligen.


För snart ett år sedan.

11-02-2012

Har jobbat ikväll och nu är jag helt slut. Det ska bli så skönt med en varm säng och kolla lite Vänner. Ska bara vänta in Malte som förhoppningsvis föredrar att komma och joina istället för att hänga ute på en bar.
Gårdagen spenderades hos mig med några. Mycket trevligt. Idag har jag lunchat med Maria, Maja och Hanna på Sirap! Mumma vad gott det var. Har ni aldrig ätit lunch där så gör det. Rekommenderar det starkt!
Aja mina vänner nu kallar sängen, ciao.

 


Instagram

Tycker att (trots mina få läsare) det är dags att börja följa mig på Instagram!? matildahoog var namnet! Så kör igång


Nerver, nerver, nerver...

...Försvinn. Det är så att jag ska provjobba idag och jag är riktigt nervös måste jag säga. Jag vill ju göra bra ifrån mig. Inget får gå fel liksom. Det var länge sedan jag jobbade nu och på ett sätt känns det såklart skönt att få börja arbeta igen. Det behöver jag. Men jag är så nervös för att de inte ska gilla mig eller nåt liknande...ååååh. Nej, jag får inte tänka såhär. Det kommer gå bra!! Eller hur?

ÖNSKA MIG LYCKA TILL....


Helgen som gått

Då jag inte uppdatert under helgen är det väl dags att återberätta den litegranna. I fredags var det dags att fira Sofia som skulle fylla 19 år. Vi började på Laserdome vilket var riktigt roligt! Dock var mitt lag sämst. Men det var nice ändå.
Sedan begav vi oss hem till Sofia för lite drinkar och fram mot tolvslaget blev det fiskdam! Hur gosigt som helst. Sen var det dags för utgång och då blev det Cafét. Hade mycket roligt den kvällen!
I lördags var det dags att fira igen. Nu var det Hanna och Marias tur. Kvällen började hemma hos Hanna med en massa godsaker, drinkar, vin och öl. De hade gjort så himla fint!! För min del blev det lite för mycket alkohol så min kväll ute varade inte längre än tio minuter på Living room. Men jag hade riktigt skoj den kvällen med. Två helt grymma kvällar helt enkelt. Tog inte så värst många bilder. Här kommer några få i alla fall...


Från i fredags på Cafét. På bild, Snygga Malin, Rebecca och födelsedagsbarnet Sofia.


Titta vad fint tjejerna hade gjort i lördags! Man vill ju bara dyka i bland dessa sötsaker

söta cupcakes!!!

...Och lite vild dans


tv2 kollektivet, forts.

Jag är fast och lite smygkär. Känns som jag kan flytande norska på grund av detta gäng och deras sketcher. De är underbart roliga och jag funderar på att (trots att jag i princip redan sett allihopa vilket är många) bädda ner mig i sängen och titta hela natten om det skulle behövas. Det första klippet kan jag se om och om igen, det slutar aldrig vara roligt. Så snälla försök förstå er på norska för det är inte så svårt bara man spetsar öronen och ögonen vid texter och jag lovar ni kommer tycka det är värt det i slutändan.




Lyssna extra noga, detta är så roligt att jag dör...


Detta är bara en allmänt bra och rolig trailer de har gjort! De har verkligen lyckats få den amerikansk

Kings of the night

Jag har tråkigt. Vet inte vart jag ska ta vägen. När inte min lilla bebis är med mig på kvällarna blir det fruktansvärt tråkigt och tyst. Inte särskilt mysigt heller för den delen. Vet inte riktigt vad jag ska blogga om. Men när gör jag det egentligen? Inte direkt som att jag har någon slags röd tråd i mina inlägg. De handlar ju om precis allting. Låter verkligen som att jag suger...

Jag älskar denne lille fis så otroligt mycket <3


RSS 2.0