Hem till Hanna nu

Nu åker jag hem till Hanna (som jag inte träffat på tuuuuuusen år verkligen) och myser. Jessica kommer dit också. Ha en trevlig kväll vi hörs imrogon igen! Tjinggg



Detta blir min klädsel för kvällen

Topp: H&M (ny)
Myströja: Ginatricot
Skinnjacka: H&M
Jeans: Levis
Väska: Wera (ny)
Skor: Converse

Stockholm i mitt hjärta

Så var man äntligen hemma i Stockholm igen! Åh som jag har längtat efter denna stad. Kom hit vid halv tolv och efter de var jag och träffade Johanna en stund. Hon skulle till landet så det blev bara en kortis! Men det var skönt att få träffa min lilla fialia igen! :) Nu ska jag snart ut och äta lunch med lille Billy tror jag. NAAAJS! Men vi hörs senare. Nu ska jag njuta utav min tid här i Stockholm igen! Ciao.


En mycket kär låt som spelades i Ayia Napa, Kings of leon - Sex on fire


Ayia Napa bilder del 3


På Grabbarnagrus

Dessa två människor bredvid Jessica är det sjukaste jag träffat! Hahah

GG




Edvin och några tatuerade in Bror på rumpan... kan inte tänka mig ångesten dagen efter!

Snusk

Blue moon bar

Haha lilla Salle!

Vid poolen dagen efter

Älsklingar!

Lunchdags

Jag och Johanna köpte tre chipspåsar var...gott!

Blue moon bar

Bar gatan med endast britter..

GG



bar gatan igen

Upp på denna ko/häst (?) fick vi en kille vid namn Tim (är med på bild om ni skrollar upp lite på inlägget) lite senare, mohahah

Jag och Jessica på bargatan


11 månader & 29 dagar har gått...

Jag försöker minnas, minnas den musiken jag lyssnade på, jag försöker komma ihåg dagarna som passerade när det var vi. Det värsta av allt var att när det var över så visste jag att inget längre skulle bli som förr, jag skulle aldrig få tillbaka en utav mina bästa vänner. Vi skulle aldrig mer umgås så ofta som vi gjorde, vi skulle inte berätta allt för varandra längre, inget skulle bli som förr. Det var sant. Jag saknar den vänskapen vi hade, men oj vad glad jag är att du fortfarande finns i mitt liv och att jag finns i ditt! Det är jag helt ärligt talat evigt tacksam över! :)

Håller på och packar inför morgondagen. Ska äntligen tillbaka till Stockholm igen. Åh vad jag har saknat min hemstad och mina vänner som befinner sig där. Ja, mina vänner är det jag behöver nu! Saknar de så otroligt mycket. Alldeles för lång tid har gått sedan jag träffade dem. Så riktigt skönt ska det bli att få komma hem igen. Nu ska jag göra ett inlägg med bilder från Ayia Napa igen. Tjing.

Sometimes your first scars wont ever fade away

Detta är mina köp från Göteborg och Båstad



Svart långklänning: Topshop 299 kr
Toppen med rosetter på och den vita blusen kommer jag inte ihåg vad de kosta men jag tror att blusen kostade 249 kr och den andra 129 kr. Haha, vild gisning nästan. Båda är i alla fall från H&M
Espadrillos: Lexington 150 kr
Mocka väska: 599 kr Åhléns/Wera


29 juli 2010

Godmorgon!

Vaknade för en liten stund sedan. Men skulle gärna vilja somna om igen, vad är meningen med att vara uppe en dag som denna. Usch i min sommar får det inte finnas regn då kan jag lika gärna sova bort hela dagen. Dock måste jag gå och måla friggeboden. Det passar i alla fall perfekt till den här dagen. Så ja, lite dumt kanske det är att sova bort den. Nu tänkte jag att bilder från min och familjens lilla resa ska få komma upp här på bloggen.


På hotellet i Göteborg

Liseberg



Vi slösade typ 160 spänn på lotter och ändå kom vi bara hem med en liten noblesse låda.


Båstad på stranden





Båstad




Torekov




Hemma från Göteborg och Båstad

Tjenamors! Ingen uppdatering på två dagar för att jag varit i Göteborg och Båstad med familjen. Gjorde ett inlägg tidigt på morgonen innan jag åkte, men tror ni att det publicerades, naaaaae. Mitt internet slutade fungera när jag precis skulle spara inlägget... suck. Men nu är jag tillbaka i alla fall. Har en del bilder från den lilla resan med familjen. Har även köpt några saker när jag var där nere. Lägger in bilder på de imorgon. Nu ska jag kika runt på ansiktsboken. Ciao


Jag och min gulliga lillebror i Torekov igår. Älskar bilden, förutom att Samuel gör sig till på bilden lite, hehe.


25 juli 2010

Ingen uppdatering igår, vet inte varför men under sommaren har jag känt att jag inte haft någon ork till att blogga så mycket. Har typ stängt av min hjärna och för det så har jag inte kommit på så mycket att skriva om eller något.
Men vilket trist väder det har blivit, igår kväll visade termometern endast tolv grader, förstår ni TOLV grader. Sånna grader var det typ i April? Dock har ju dessa två dagar varit perfekta dagar att måla om friggeboden. Yes, friggeboden ska ju bli min så därför har jag fått i uppgift tillsammans med min mor att måla om och möblera om där inne. Att måla är väl inte det roligaste men när det kommer till att möblera skulle jag vilja säga att det är bland det roligaste jag vet. Men.. till den delen är det ganska långt kvar. Vi hörs förmodligen senare.


Pappa sa till mig igår att jag kunde använda dessa kläder inför målningen och det gick lite för lång tid innan han och jag insåg hur jag faktiskt såg ut. Haha, bonden själv..

Forever young

Tjenis penis!
Vaknade för ungefär en timme sedan, trodde det skulle bli fint väder idag också, men nehepp, idag får jag väl ägna tiden till att vara inne eller något i den stilen. Passar på att göra ett inlägg nu när internet fungerar. Ja vårt bredband här ute på landet har ju gått och blivit helt cp så internet funkar bara lite då och då. Nu ska jag prata vidare i telefon med Jessan, vi hörs sen !




Två bilder från igår kväll när familjen och jag var nere vid sjön och badade!


I wanna celebrate and live my life

Godmorgon godmorgon! Idag blir det en varm dag ute, och detta blir första dagen jag solar här hemma i Sverige efter resan, har ju annars bara legat inne hela dagen och kurerat mig. Så gud vad detta ska bli skönt, all min färg från Cypern har ju försvunnit nästan.. :( Nu blir det frulle, vi hörs snart.

bjuder på en låt som jag ryser utav varje gång, den får mig att minnas så otroligt mycket i Ayia Napa och den lär ha spelats ett antal hundra gånger om på min spotify lista de senaste dagarna nu!


Taio Cruz - Dynamite


Ayia Napa bilder del två


Detta var samma dag som bilderna jag la upp tidigare på poolpartyt. det här är när vi gör oss i ordning på hotellrummet.

At grabbarna grus

Marwin och Isak


Yohel = blek?

Dräggigt?

Isak somnade på en solstol på en klubb

Dags för partybååååååååt


Benjamin och Johanna muppar sig på båten

Johanna, Benjamin och jag. Härligt,härligt!

Edvin är taggad till 1000!

Felix och Liam

Folk


Jag och bästavännen!

Lilla jag bongar öl...

SPÅRAAAAAAAA

Öl-tävling, på bilden är det jag som dricker och har hatt, Jessica är mitt emot.

Dags för shots

Johanna och Salle


Edvin vann en tävling !!


Böghög



Det blev en del bilder, men jag har så svårt att bestämma mig för vilka jag ska lägga upp, detta är inte ens hälften utav denna dag ! Nu har det blivit dags för mig att sova. Godnatt, vi hörs imorgon!


Human nature

Det känns kontsigt att göra mitt andra inlägg i bloggen för dagen. Har ju inte bloggat på ett tag så ja det blir lite halv speciellt. Just nu ligger jag i min säng här på landet och lyssnar på Ayia Napa musik och ska strax se på film med familjen tror jag.
Dagen har ju spenderats på Kolmårdens djurpark. Tänkte slänga upp några bilder från dagen och sedan blir det ytterligare bilder från resan ! Åååh vad jag saknar. :( Saknar alla människor där, musiken, firheten och värmen. Jamen typ allt..



21 juli 2010

Hej bloggen ! Nu har det gått alldeles för lång tid innan jag uppdaterat, men jag har haft olika skäl, internet har inte funkat ibland, jag har sovit i stort sätt dagarna in och ut på grund utav att jag är så trött från resan, jag har även fått halsfluss, feber. Har även en tå som är jobbig nog att ta hand om som jag skadade på en party båt i Napa. Haha, antar att jag får skylla mig själv.
Idag mår jag däremot bättre, fortfarande lite förkyld men det hindrar mig inte från att åka till Kolmården med familjen och några vänner till oss. Befinner mig på landet, så har endast femtio minuters resa dit. Skönt ! ;) Det var flera år sedan jag besökte Kolmårdens djurpark, minns att jag och familjen åkte dit en gång nästan varje sommar när jag var ett litet barn. Så det ska bli riktigt mysigt faktiskt !
Nej men hörni, vad sägs som lite bilder från min superduperroliga resa jag haft, hehe !


På Arlanda flygplats, mycket taggade tjejer ska jag tala om att vi var !

Isak och Jessica på Arlanda

Första kvällen, innan utgång på hotellet


Dagen efter.. frulle på toan, höhö

Det blev en dag vid poolen


Världens bästa tjejer

Taggad på poolparty!

I väntan på något riktigt roligt !

Edvin och Jessica

Dags för mat

Jag åkte dit med Jessica och Johanna, men det var även 13 andra killar från Stockholm som vi känner som åkte samtidigt så vi umgicks mycket med de också!

Gruppbild!


Benjamin, Johanna, jag och Jessica

skuuuuuuuuuuum

Här kommer Isak upp från skummet



Martin, Jessica och Skäggsalle

Bilden säger nog det mesta och detta var de roligaste jag varit med om på lääääänge.

Skummiga person, Jessica, Benjamin, jag och Martin

Mer bilder kunde jag inte lägga upp min dator laggar tydligen igen... BLÄÄ. Men ha en toppen dag !

Ayia Napa 2010 BROR!

Det är med tunga ord jag sätter mig vid datorn och skriver detta inlägg, (shit nu lät det som att jag var död, men nejnej det får ni inte tro) men ja, jag är hemma nu igen. Fan ! Asså det finns inte ord för hur roligt jag och mina vänner har haft det. Tänk om jag bara kunde vinna lite pengar då hade jag inte bangat på att åka ner igen, vare sig det skulle bli själv eller inte.. ja typ.. Alla låtar och alla saker påminner mig om Ayia Napa. Resan kan man verkligen säga ha bestått utav blod, svett och tårar. Jag har fått en rejäl skada i min tå, Johanna fick en infektion i ögat och alla våra tre kroppar bestod utav blåmärken. Men d'najs! Det känns helt sjukt att vara tillbaka, jag skulle kunna leva på det sättet ett bra tag till. Vi vaknade mellan elva och ett sedan blev det poolen (stranden var vi endast vid två gånger), lite käk i baren vid poolen klockan 3 ungefär, sedan vart det hotellrummet och vila någon timme eller två. Och sedan var det bara att köra, hög musik, krök och cigg. Vid tolv vart det utgång och grabbarna grus, (AAAAAAAAAH älska,älska,älska) vid två vart det blue moon bar (månen som svenskarna kallade den för) och man var inte hemma för ens vid sju halv åtta på morgonen, så fortsatte dagarna sådär, så snacka om att jag är trött! Nej nu slänger jag in en låt som sönderspelades på Ayia Napas scandinaviska klubbar!


Nu väntar Ayia Napa på oss runt hörnet !

Nu så bloggen drar jag iväg med mina älskade Jessica och Johanna till Ayia Napa! Jag blir borta från den 9/7-16/7 ! Blir nog ingen bloggning där, men förvänta er en mängd bilder och texter om min underbara resa dit ! Ha det som bäst här hemma i sköna Sverige, men såklart lär jag ju ha det en AAAANING bättre, haha, tjenixen och pussar på er!


Teenage crime

Godmorgon mina kära ! Det blev att gå upp lite tidigare idag. Idag ska bli en packningsdag för imorgon åker jag och mina älsklingar till Cypern ! Som vi längtar. Måste köpa lite saker till resan också, eller de har jag redan gjort men dock behöver jag mer saker som solskydd och sånt.
Nu ska jag dreggla lite över min Taylor Lautner och lyssna på Eclipse musik, vi hörs snart !


Älskar min pojkvän på alla sätt och vis <3 puss på dig...

Heartbreak warfare

Godmorgon ! Är skittrött men ska åka och bada med Johannisen snart. Nu blir det frulle. Ciao


6e juli 2010

hej mina kära vänner. Gick till min farmor vid tolv och kom precis hem från henne nu. Det var jättemysigt att träffa henne. Det var sjukt länge sedan nämligen. Nu ska jag möta Jessica på odenplan och så ska vi hitta på någonting mysigt antar jag.



Godnatt

Ingen höjdar uppdatering idag inte.. Har varit på stan först själv och sedan mötte jag upp Johanna och Alfred. Sedan skulle de hem, och då gick jag och mötte Nadja och Albin. Vi satte oss i kungsträdgården och chillade i någon timme innan jag, Johanna och Nadja gick på Eclipse. Andra gången för mig och Johanna som sagt. Skulle kunna gå tio gånger till på den om inte fler. Jag är tokkär i filmen alltså. Den är klart den bästa!
Efter bion mötte jag upp Billy och Alfred och satte oss i vasaparken och chillade i någon timme. Lite halv mys. Nu har klockan hunnit bli tre ungefär, dags att sova, usch jag ska sova hemma själv i natt, har gjort det en gång och då var jag inte nykter, då var det inte läskigt, nu är det mörkt och läskigt, dock kommer jag typ somna på stört känner jag nu! Godnatt





Te amo

Skönt att vädret blivit bra nu ! Ska bege mig ner på stan hade jag tänkt, fördriva tiden lite, efter att Nadja slutat tror jag vi ska ses, eller jag hoppas på det i varje fall.. hehe. Kom på att det var ett tag sedan jag la in outfit bilder, så här är dagens outfit.




Hatt: Thailand
T-shirt: Monki (ny)
Shorts: Bikbok
Skor: Har glömt bort, de är gamla
Tygpåse: T-shirt store (ny)
Solglasögon: Mammas gamla
Ring: H&M (ny)
Armband: NK

Can't be tamed

Ytterligare några bilder från helgen som varit !















I wanna fall in love with you again

Godmorgon på er. Nadja gick till jobbet för en stund sedan och nu ligger jag och chillar vid datorn. Det blev en gosig myskväll igår med Nadja.
Idag vet jag inte vad jag ska göra, det är inte toppenväder så sola kan jag inte göra, dock är det ju varmt som attans så ut måste jag. Jag ska börja packa för nu är det endast FYRA dagar kvar innan jag och mina bästa vänner åker.

Åh juste, ikväll ska jag se Eclipse för andra gången med Nadjiiiisss, jag är råtaggad och detta blir första gången i mitt liv som jag ser om en bio, så då kan ni ju förstå hur bra jag tyckte den var! Hehe. Nu ska jag lyssna på lite skön musik och gosa med min katt ! ;)


Tillbaka till verkligheten

I'm back ! Och shiiiiit vad mysigt vi har haft det på Hannas land ! Det var jag, Johanna, Isak, Hanna, Alfred, Billy och Jojja. Vi har ätit god mat, chillat, druckit, badat, solat, skrattat och att bara få vara med några härliga människor har varit underbart. Att komma bort från verkligheten har också varit ett plus ! Dock var jag klantig som glömde mitt minneskort i datorn så inga bilder från min kamera blev det, men Hanna och Johanna tog en hel del. Här kommer de första av min mysiga helg.









Det kommer fler bilder sedan från när vi badade i havet och lite så ! pööösssss


Mot Hannas land

Om en timme ungefär åker jag till Hannas land med vänner och stannar där tills söndag, tror ej det blir någon bloggning där, men ni får ha en underbar helg och det kommer bannemig jag få! Gud så härligt det ska bli.



Eclipse

Ja... rubriken säger ju allt om vad som kommer stå i detta inlägg. Ni förstår nog att jag varit och sett Eclipse på bio. Jajamensan, igår var jag och Johanna och såg den mest efterlängtade filmen i mitt liv typ. Och därefter kom de att bli den bästa filmen jag någonsin sett, okej kanske överdrev där men neej, den var så ofaaaaaaaaantligt bra. Det är smärta att veta att nästan film inte kommer ut för ens om ett och ett halvt år.. Jag hade enorma förväntningar på den här filmen, och den gjorde mig inte besviken ett dugg. Jag blev förvånad att den kunde slå mina förväntningar rejält. Denna film är ett måste att se på bio. Gå idag, nu, imorgon, ni går miste om något i livet om ni inte ser den här filmen. Se för GUDSSKULL detta mästerverk !!


1a juli 2010

Godmorgon, det var inte mycket till bloggning, men igår glömde jag faktiskt bort lilla bloggen och umgicks med min käraste Johanna hela tiden sedan jag kom hem. Vi var hos mig hela kvällen och mööös. Har saknat min frugiisss mucho ! Sedan sov hon här, men klockan sju skulle hon upp för att hon hade jobb, så jag låg död i sängen och var lite halvvaken och vid halv nio när hon gick så somnade jag om.
Igår var jag ju Norrköping med mammi, vi hade det jättemysigt innan jag åkte hem. Köpte ett par saker som jag lägger upp när jag är piggare men nu ska jag dö lite tror jag, se på film eller nåt. Förresten, drog jag med mig något skitväder, eller har jag bara otur och kommer hem när skitsommmar vädret börjar. jag som ville bada idag... :( Jaja, sånt är livet.


RSS 2.0