Jag vet att jag är död på ytan, men där under skriker jag

Ligger och lyssnar på låten Amsterdam med Coldplay just nu. Har hakat upp mig på den låten. Borde gå vidare bland alla dessa låtar av Coldplay, ja haha gå vidare.. komiskt. Har inget att skriva om, lägger upp låten och en bild på mig från i somras.

Coldplay - Amsterdam

"Don't hate the player, hate the game" hahah, gay

Sa ju att jag inte orkade blogga, men vafan har jag för bättre saker att göra. jag är ju för fan på landet. AH PAIN IN THE AS, säger jag bara. Haha. Pratar lite för mig själv. Sicket liv jag har.
Föresten jag hade besöksrekord igår. Blev jätteglad. :) Okej, skillnaden är inte så stor, men för mig spelar det ingen roll för varje gång jag ser att besökarna ökat, vill jag bara förbättra min blogg hela tiden. Och snart kommer det dyka upp videoinlägg från både mig, och mig och Johanna. Det lovar jag, eller vi lovar det. Eller hur Johanna? hehe. Aja nu ska jag leka lite emo igen. Puss och hej leverpastej (usch det är så äckligt, fy för er som tycker det är gott).

Now my feet won't touch the ground

Nu är jag tillbaka. Ska strax ta en sväng med familjen i bilen. Orkar inte skriva, har ingen lust. DÖÖÖÖÖÖÖÖ ! Nu ska jag gå och bli emo, hejdå.

I wanna fly and never come down

Nu ska jag ut en stund. Vi hörs när jag kommer tillbaka :). puss!

I'm nothing in the dark

Hej kära bloggen. Nu är det lördag och det innebär att det bara är en dag kvar innan jag åker hem... och tråkigt nog är detta näst sista dagen på höstlovet. FIIIIFAN. Fast det här lovet har nog nästan varit det tråkigaste lovet jag varit med om. Usch, jag har verkligen inte gjort ett skit känns det som. Så om jag ska dra en slutsats om detta lov så var det, misslyckad, onödigt, dötrist och totalt bortkastat lov !

Nu ska jag gå och sörja lite och tycka synd om mig själv som haft ett sånt übertråkigt lov. Hejsvejs så länge !

You came as fast as you disappeared

Hade tänkt att sussa nu.. Fast tänkte bara lägga upp två bilder som jag hittade bland mina bilder i ett album.




Detta var två bilder på mig och Ebba i våras en dag. Saknar dig Ebba !

The truth is that I miss you so

Försökte just lyssna på den senaste låten jag la upp med Rihanna, men det funkade inte, de kom bara upp en annan låt. Och när jag skulle lyssna på den på youtube så funkade det inte heller... knas,knas. Så skit i att lyssna på den.
Har precis sätt klart på filmen Smala Sussie som gick på tv nyss. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på att göra nu direkt...Jo jag ska kriga en massa Coldplay låtar. Fan vad mys.

Lägger upp en låt av Coldplay jag lärt mig älska... visserligen är det inte så svårt, för vem älskar inte Coldpalys låtar?

Coldplay - Warning sign

Känslan av att vara själv får mig att rysa

Jag hatar att vara ensam. Jag hatar att veta att det inte finns någon som håller om mig innan jag somnar, jag hatar känslan utav att somna själv. Jag hatar att inte känna någons andetag i min nacke. AAAAH, jag får panik snart seriöst. Jag vill inte vara ensam inatt...

You've been the only thing thats right in all I've done

Håller på att hungra ihjäl här. Jag blir alltid så jädrans hungrig på landet, stört.
Pratar just nu med frugan på msn, saknar henne faktiskt ! Hum, jag behöver inte ens säga vad jag ska göra ikväll , de kan ni redan lista ut tror jag. För vad finns det är att göra på ens landställe en kväll?

Tänkte avsluta inlägget med dagens låt.

Rihanna - Russian Roulette

Promenaden i bilder

Är tillbaka nu. Har varit ute ett tag med familjen. Var faktiskt ganska mysigt. Men det var ännu skönare att komma in sen igen. Nu ska jag titta på en film tror jag. Hade tänkt att titta på sunshine cleaning först och sen the proposal. :)

Nu hade jag tänkt lägga in lite bilder som jag tog idag på promenaden med familjen.











Det var lite utav bilderna jag tog idag :) Nu ska jag äntligen börja titta på filmen ! Ciao

I'll reach out my hand to you, I'll have faith in all you do

Guuuuuumorgon där ute !
Klockan börjar närma sig tolv mitt upp på ljusa dagen... eller nej, det är föresten så trist och grått där ute så ljust vill jag inte kalla dagen för..

Jag och Johanna skulle ju lägga upp en film på oss två när vi gör videoinlägg. Men min kamera har för stora filer, så jag får inte upp dom ! Jag vet... är så jävla förbannad, jävla skitkamera. Måste fixa till det där alltså. Jaja, nu ska jag titta på film. Hörs snart.

Dina ord i natten är det enda som når in.

Sömntutan här ! Hade tänkt att släcka nu. Vill att det ska bli fredag för då är det en dag närmare tills jag åker hem igen. Har bestämt mig för att ha en dag imorgon då jag ska tycka synd om mig själv äta mig fet utav chips och bara ligga i sängen och titta på film.. och ta lite bilder (a) . Jaja nu slocknar jag snart. Vi hörs imorgon igen. Sov gott bebisar !


Detta är en bild på mig och Felicia i somras på mitt land. Åååh, vad jag vill ha sommar igen!


Vi är inte sånna som i slutet får varann

Jag ska göra om min header snart så därför har jag ändrat min bakgrund. Ska gå ut med Johanna till djurgårn och ta en massa höstliga bilder. Om jag inte skulle råka ta en härlig höstbild här på landet det vill säga. ;) Hehe.


you're wondering if you will ever see another sunrise

Tidigare idag var jag på stan med min padre och köpte uggs. Fan vad lycklig jag är, de är ju verkligen hur varma och sköna som helst. Wiie :). Så det var ett mycket bra köp tycker jag. Ja.. nu har jag något varmt om fötterna i vinter. Snygga är det ju kanske inte direkt, men det är ju bara för mysiga !


I don't wanna love you in no kinda way

Har helt sjukt tråkigt. Vet inte vad jag ska göra riktigt. Jag kommer få mitt livs segaste helg. DÖÖÖÖÖÖÖ ! Aja, jag får försöka ägna så mycket tid som möjligt åt bloggen.
Just nu sitter jag på min cp-fula dator som man inte kan göra ett piss på typ. jag kan inte lyssna på musik från youtube och jag kan heller inte ladda upp bilder för hård-disken är så full. :S Ja.. jag ska få en ny, men inte för ens på julafton :( Hur ska jag stå ut, nej det fattar jag knappt själv. Jag har haft den här datorn sen jag typ var 11 bast. Suck.. nog om datorsnack.


Hittade en bild på mig från sommaren 2008 i bästaväns fotoalbum på facebook. Jag hade galet blondt hår då alltså.


Jag lär dö denna helg typ...

Fuck,fuck,fuck. Jag uppdaterar mycket dåligt. Men det lär det ju bli slut på, iaf nu de senaste fyra dagarna, för gissa vad, jo jag ska spendera min halloween helg PÅ LANDET ! Tror jag går under. Ja... jag kommer inte komma hem härifrån, för jag ska dö... haha. FYFAN, vad tråkigt. jag hatar detta. BUHUUU !
Men nu ropar pappa att maten är klar, vi hörs snart ! Tjing så länge.


Bye bye

Nu kilar jag ner på stan, vi hörs när jag är hemma igen ! :) Puss !

2012 tralier

Är det någon mer än jag och frugan Johanna som blir sugen på att se denna film efter det att man sett trailern, ooooh jag är taggad. :D

Walking on a dream

Så var det ytterligare en tisdag förbi och en ny onsdag har kommit. Hum, vad har dagen att bjuda på idag då? Inget vad jag vet än så länge. Tittade precis på kanal åtta på datorn då Kissie, Paow och Dessie var med på ett program. Haha tänk att de seriöst är så kända att det får vara med i tv, det är fan sjukt. Aja det är kul för dom, men de förtjänar det inte på något sett tycker jag. Och de var så himla roligt att se dom på tv, Paow och Dessie satt som två fån och såg typ hur blyga ut som helst. Hahaha, trodde jag skulle kissa på mig. Kissie satt därremot och babblade på rätt rejält där ett tag. Men hon och hennes ankläppar kan väl ingen undgå att skratta lite åt. Haha aja nog om de tre blondinerna. Nu ska jag ringa Johanna strax och se om hon är vaken. Puss på er så länge !

Godmorgon

Tjenisen ! Sov hemma hos Johanna i natt.
Gårdagen var så jävla tråkig, vi gjorde ingenting, ja vi hade så tråkigt att vi inte ens kommer berätta vad vi gjorde. Hah. Jag ska alldeles strax lägga upp ett vidoeinlägg jag och Johanna gjorde igår, och jag lovar det kommer ett bättre nästa gång, haha.

Fake your beauty

HOLAAAAAAAA ! Det är måndag och jag är taggad som faaaaaaaaaan ! YEEEEY. Befinner mig hemma hos Johanna, och vi ska alldeles strax käka och sen får ni ett videoinlägg från oss,. WIE ! Jag och Johanna planerar att bli stora bloggerskor, HAHAHA, eller icke. Yeye, nu pallar jag inte ödsla mer tid på bloggen för en stund, man måste ju göra sig snygg inför ett videoinlägg... haha. Aja tjing så länge BROTHER FROM ANOTHER MOTHER


jag tänker, är du också själv? Var är du ikväll..

Har lagt mig i sängen. Vill dö typ, haha nej men usch jag har hatat den här dagen enda sedan jag vaknade. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH, jag vill få ut min ilska och sorg, men det kanske inte är det bästa att visa genom bloggen. Nu ska jag knarka låten where are you now med Justin Bieber och sen ska jag kväva mig under täcket :D . HEJDÅ !

Justin Bieber - Where are you now

"Det kommer alltid finnas en hand för dig någonstans, du kan sluta dina ögon och aldrig känna dig ensam"

Alltid samma visa

Nu kilar jag ut en stund och möter Johanna :) vi hörs snart ! Puss

Why are we far apart, I feel all alone

Så var det kväll igen. Vet inte riktigt vad kvällen har att erbjuda, men jag är sugen på att göra något. Man behöver ju trots allt inte stiga upp i skaplig tid imorgon och pallra sig iväg till skolan, nej för nu har jag ju lov i en vecka framöver ! Faaaaan så skönt. Jag ska bara sova på dagarna typ, och gå ut på kvällen :D Underbart. Stackars de gymnasium som inte har sånna här lov, ja jag tycker riktigt synd om dom ! :O
Ja... Idag har jag varit nere på stan med mamma, fick två vinter jackor. Uggsen köper jag imorgon. :) Blev jättenöjd faktiskt, här kommer en bild !


Dunjacka från Zara 999 kr

Jacka från Zara också, 559 kr

Nu ska jag göra mig i ordning lite. PUSS !


Every day I see my dream

Nu ska jag bara visa några utav sakerna som jag fick igår utav mina små kära !


Tack ännu en gång !


It's gonna hurt when it heals too,

Hejsan bloggen.
Har precis käkat frukost och hade tänkt göra mig i ordning nu. Ska ner på stan med mamma och köpa jacka och uggs. :D Är helt sinnessjukt trött, somnade typ runt halv fem och vaknade halv nio typ :( . Vill sova vidare, men det får jag inte. snyft.

Gårdagen spenderades först hemma hos frugan där hon och några andra kompisar firade mig. Jag fick fina presenter. Ett par skor från belle, ett halsband från nk och en liten vad heter det, portmonä och sedan en massa blommor och lite så. Sedan åt vi jättegod pastasallad. Och vi hade det jättemysigt, sedan hade Jessica gjort en kladdkaka till mig som var sjukligt god. Och ja allt var jättemysigt. Sen skulle ju något såklart hända mig. Och kvällen avslutades jobbig. Men jag tackar så hemskt mycket till mina kära gullungar som ändå gjorde kvällen speciell :D !

Cause when I leave for the night, I aint coming back

Nu alldeles strax ska jag bege mig av hem till Jooooohanna och de andra som befinner sig där. Jag tror jag ska dit snart iaf, haha ! Tyvärr blir det ingen bild som visar vad jag har på mig tonight, men ni får bilder från kvällen imorgon eller ikväll och då kan man kanske se vad jag haft på mig, aja skitsamma. Alltid behöver jag inte visa vad jag har på mig. Jaja, som avslut på detta inlägg önskar jag alla en härlig lördag och så lägger jag in en låt som gör att man taggar till lite !

Lalala - LMFAO

Nytt

Detta var vad jag köpte idag.


You make my life bright cuz you shine

Tjenixen! Har varit nere på stan en runda och fyndat lite saker. Därför har jag inte uppdaterat. Ja... kvällen börjar närma sig och tonight ska jag först tillbringa kvällen hos frugan Johanna. Hon och några till har orndat middag för mig. Ja, jag fyllde ju år för typ en månad sedan (a) och middagen har bara flyttats hela tiden. Men ikväll blir den äntligen av. Ska bli hur kul och mysigt som helst. Om någon timme kommer några gäster hem till oss för att käka middag, men jag kan ju dessvärre inte vara med eftersom jag ska till fruuuuugan. En aning synd är det för mamma och pappa har bestämt sig för att laga en utav mina favoriträtter. BUHU... aja, den kan de laga till mig en annan gång, ts. Jaja, här kommer en bild på dagens outfit.


Skor: Converse
Jeans: Ceapmonday
Cardigan: h&m
Linne: Monki
Halsduk: h&m
Skinnjacka: Rock n' blue (eller nåt)
Mössa: Gjort själv..


Lördag

Godmorgon ! Gud så härligt det är med lördag, och loooooooov. Funderar på om jag ska ringa Johanna snart. Måste gå på stan också. Men nu ska jag käka frulle. Vi hörs efter jag gjort det. Puss !

För jag vill veta vart kärlek finns

Hejsan, nu ligger jag här för mig själv i mörkret. Sörjer lite för att egentligen borde Johan ha ringt vid det här laget. Men det förvånar mig icke att han inte gör. Aja. Hade tänkt mysa ner mig i sängen, sätta på någon film. Jag är verkligen hur pigg som helst. Tror jag ska göra en kopp te också. :P MYYYS.

Jag blir väldigt ledsen när jag ser att min statistik har sjunkit vilket den har gjort nu i två dagar. INTE BRA, inte bra. Vad är det som jag gör dåligt? :(

"Fuck of and die du är för ful för mig och din morsa går för en hundring"

Hej bloggen, ska titta på torkel i knipa nu med min bror. Vi hörs sen !


Ooops

Jag hinner inte med dagens klädsel just nu. Måste iväg till skolan. :( Men jag skriver så fort jag kommit hem! Ciao

I'm gonna smile cause I deserve to

Godmorgon ! Har suttit med pappa och pluggat till matten från klockan kvart i åtta tills nu. Jag kan ju säga en sak, det gick bra nu när jag gick igenom talen med pappa, men de kommer gå åt helvete på provet. :( Aja, jag hatar matte så det får gå som det går. Kul att jag kom på att efter jag kommit hem från skolan så måste jag plugga. :( JAG GRÅTER INOMBORDS ! Kommer snart tillbaka ska bara sminka mig och sen dra till tandläkaren och spänna åt tandställningen. Kommer hem sen igen en kortis och då blir det dagens outfit. Vi hörs strax ! Puss

Stressig kväll

Åh herregud, detta har verkligen varit den stressigaste kvällen i mitt liv. Gick ju hem tidigare, men hemma kunde jag inte befinna mig länge. Snart skulle jag bege mig hem till Johanna och drygt en halvtimme senare skulle vi göra några saker. Med mig till Johanna hade jag tre väskor, en vanlig handväska, en tennisväska och en bag där jag hade mina ombyteskläder till tennisen. Allt vägde bly typ. En kvart innan min träning började vart vi klara och jag kutade till min ena buss som skulle ta mig till vasaparken och där ifrån skulle jag ta fyran bort till stadion. Vid fyran fick jag såklart stå och vänta i ett år typ, på att bussen skulle komma och tio över var jag framme. Jag kom in helt toklökig i tennissalen och ropade förlåt att jag är sen, jag måste byta om ! Jag kutade upp på övervåningen och kom ner två minuter senare, herregud, jag såg helt galet sliten ut. En timme framåt och lite till hade jag det ganska chill, men när jag kom hem igen fanns ingen mat så jag fick gå ut igen och köpa pizza. Halv nio hade jag ätit upp och kunde äntligen börja plugga, och plötsligt kom jag på hur mycket klockan var och hur lite tid jag hade på mig. Artikeln skulle vara inlämnad klockan 22:00 och hon var halv. Och ja.. tre minuter innan den skulle vara inlämnad skickades den in, alltså jag skojar inte, jag sitter fortfarande och flåsar för jag är så stressad. Helt sjukt. Aja, nu har jag berättat om min stressiga kväll och ska gå och sova nu. För jag ska upp tidigt och plugga till mitt matteprov jag har imorgon med pappa, jag har inte hunnit plugga till det idag :( Fan vad kass jag ääääääääääääääär. GODNATT !

We are the people

Är hemma igen, gick ifrån sista lektionen. Den var ändå inge viktig, eller den vart inte det. Ska alldeles snart hem till Johanna och sen ska jag på tennis och sen kanske jag ska träffa Johan. Vet icke om det kommer bli någon uppdatering för det. Men jag lever ju :D Nu tänkte jag lägga upp en bild på dagens outfit, som jag lovade.


Skor: h&m
Jeansleggings: Vero moda
T-shirt: Gina
Kavaj: Gina
Jacka: Topshop
väska: h&m

Bråttom iväg till skolan

Tjenixen. Jag har jättebråttom iväg till skolan nu. Så jag hinner inte skriva. Men efter skoldagen, lägger jag upp en bild på dagens klädsel :D. Okej, men ni får ha en super duper bra torsdag, så hörs vi igen runt fem ! LOVE

Video från Portugal i somras

Ligger och tittar på gamla filmer från Portugal, ska strax sussa, men tänkte lägga in två videosar från Portugal.



Här är när vi var på tivolit i Guimaraes. Jag älskar helium, och jag hade min lilla snålhetsperiod där, så ah.


Här gör jag och Mikaela bort oss lite, vi sitter på var lilla bar där vi var stammisar. Myspys.

ÅÅÅÅÅH vad jag vill tillbaka, saknar det så jädrans mycket. :(

Your heavy heart is made of stone

Hejsan igen ! Är hemma nu, har precis käkat och ska strax börja plugga till en engelska inlämning jag har tills imorgon kväll. MYS... NAAAAAAAAAAAT ! Var hemma hos Johan under tiden jag var borta, vi såg på film. Mys. Men sen helt plötsligt skulle han kila iväg en sväng så jag fick dra mig hemåt. :(
Jag har sååååååå tråkigt, pallar inte plugga, but i have to, tyvärr. Aja, ska börja nu innan jag ångrar mig. Vi hörs senare. Tjing !

Snart tillbaka

Ska kila iväg ett tag, PUSS !

We're living in a glasshouse

Hej raringar !
Kom hem för en liten stund sedan. Fick sluta tidigare idag. YEEY, det gillar vi. Har extremt tråkigt, undrar om Johan skulle ringa snart? Fast det förvånar mig verkligen inte ifall han inte skulle göra det, hah! Aja. Ska byta lite kläder hade jag tänkt, kände mig oerhört äcklig idag, haha. Ja ibland får man faktiskt ha sånna dagar, eller nej egentligen inte. Men om jag säger såhär då, man kan inte alltid vara på topp ! :P Hum, vad ska jag byta om till... om jag ska ha på mig myskläder så vill jag bara lägga mig i sängen och mysa, men det vill jag ju inte nu, klockan är ju trots allt bara lite över fyra. Aja, jag hittar väl något i min klädröra i guess.

Tänkte köra dagens låt nu, och det får lätt bli, yes med LMFAO! I LÖÖÖÖÖÖÖVE THE SONG !

LMFAO - Yes


SE YAH BITHCES !

Vad jag bryr mig om nu är att aldrig ge hela hjärtat för kärlek igen

Goooooodmorgongodmorgon. Sitter vid mitt lilla bord, lyssnar lite på musik och har vakna med thevoices sjuka humor i bakgrunden. Dricker lite te, tar det lugnt. Mitt humör är inte på topp just idag kan jag säga. Men varför tar jag inte upp här i bloggen. tror inte jag hinner göra dagens outfit idag. Men jag har ändå så tråkiga kläder på mig så det är chill... hehe. Kanske gör dagens outfit när jag kommit hem. Men det blir inte för ens klockan fem.
Jag och några tuffa lirare i klassen min ska träffas i skolan tidigare och plugga till en redovisning vi har idag. För min del känns det som att det kommer gå åt helvete, men ja. Jag tar de som det kommer helt enkelt, och då kan det ju gå lite som det vill. Gud vad jag känner mig duktig som ska iväg och plugga nu, såhär tidigt, jag skulle annars börjat kvart över tolv. ;) Jaja, nu orkar jag inte skriva meeeeeeeeeeer. Men ha en bra dag neeeeerds. LOVE !

Ta mig till kärlek

Ska alldeles strax sussa. Men tänkte först lägga in dagens låt. Hm... det vart svårt idag. Men det får bli gamla hederliga lilla Håkan Hellström med låten För sent för edelweiss.

Håkan Hellström - För sent för edelweiss


Och mina sista ord för dagen får bli... Det är för tidigt, men samtidigt så går det för långt. Samtidigt som jag älskar det här, så hatar jag det så mycket. Det finns så mycket kvar, men samtidigt också ingenting. Jag har så mycket kvar att ge, men fortfarande ingenting. Och snart finns det ingen utväg, snart är jag fast.

Im tired of waiting for you

rubriken säger sitt.

Home again

Är hemma nu. men nu ska jag mysa i sängen framför desperata hemmafruar. Hörs kanske sen ! Tjing.

Life is a bitch, just fuck it


Jag just nu, ska kila ut strax. Puss !


Through the dark streets they go searching to see God in their own way

Hejsan bloggen. Har i stort sett varit hemma hela dagen. Gick på en lektion, men på vägen till skolan så hade jag börjat få en extrem mensvärk, så jag skulle inte palla mer. När jag kom hem blev allt bara värre och jag låg och skrek på golvet. Så där låg jag själv på min matta i mitt rum och gallskrek, ooh fyfan vilken smärta jag får ibland när jag har mensvärk. Usch, ni som inte får mensvärk. Ni ska vara riktigt glada. Jag är extremt avundsjuk. Liksom varje gång jag vet att jag ska få min mens så går jag och oroar mig och nästan gråter för att jag är så rädd att jag ska få så ont. Och jag har så ont att jag kräks. Ja, tro det eller ej, men alltså för att jag ska må bättre så kräks jag. Usch, nej nu vill jag inte prata mer om det. Tänkte lägga upp en dagens outfitbild. Visserligen har jag inte på mig det längre men när jag var lite piggare och mådde någorlunda bra så hade jag detta på mig.


Jeans: Weekday
Randig tröja: Vet inte, det är mammas
Kavaj: Ginatricot
Mössa: Gjort själv
Väska: h&m

We made you

Så var det dags att vakna igen då. Usch, jag vill sova vidare, tror jag ska joina björnarna på skansen och lägga mig i ide och vakna upp till våren igen. Fan vad skönt. Fast nja.. man skulle missa så mycket då. Kanske borde sova bort hela dagen? Får se, är galet trött i alla fall. Jaja, nu ska jag chilla vidare. Godmorgon !

Empire state of mind

Jay z ft Alicia Keys - Empire state of mind


Detta får bli dagens låt. Den är så jävla grym ! Älska Jay z.

....

Ah jag hatar det här. Varför, varför,varför ? Jag känner mig som en patetisk idiot.

Skolfoto

Usch vad jag känner mig tjock, sitter och smaskar i mig en massa chips och bara slöar. Nej nu ska jag sluta upp med det. Slutade ju fem idag, bajs. Men dagen gick riktigt snabbt faktiskt. Vi hade bara två lektioner och vi gjorde verkligen ingenting på dom. :D
Föresten jag har fått mitt skolfoto ! Haha, jag vart så jävla ful, men de hindrar mig inte från att lägga upp bilden på bloggen. Så håll i hatten, här kommer de.

Här har vi min kära klass, kan ni hitta mig någonstans? En ledtråd, Jag sitter inte ner, och det är översta raden.

Japp, så har var det mitt enfoto då. Säger bara en sak, HAHAHAH!

Dagens outfit

Har brottom ! Men här kommer dagens klädsel !


Skor (gamla) : Vagabond eller Nilson
Glansiga leggings: American Apparel
Skinnjacka: H&M
Cardigan: Gina tricot
Skärp: Gjort själv ;)
Halsduk: H&M
Väska: H&M

just nu

Sitter i min lillebrorsas rum och ska alldeles strax göra lite lunch. Jag börjar ju tjugo över tolv idag, så då kan jag ju lika väl käka hemma. :) Det blir goda toaster.


Jag just nu !


Better in time

Så kom det en ny måndag och en ny vecka. Fyfan vad skönt, nu är det den här veckan och sen har man lov i en hel vecka framöver. Fyyyy så underbart ! Tänkte käka lite om ett tag. Och så skriver jag ett inlägg lite senare med dagens outfit. Hörs snart !


If you never try you'll never know

Dagens låt blir en kär coldplay låt. Så lyssna riktigt noga och njut. För de är väl de underbaraste bandet som finns? Åh tänk Johanna när vi står där.

Coldplay - Death and all his friends


Bilder från gårdagen






Så det var nästan alla de bilder som togs igår. Lite synd. Jag måste verkligen börja fota mer !

 


Green eyes

Hejsan! Sitter och lyssnar på chillerill musik och bara myser. Men som vanligt fattas det alltid något... Aja, dagen har varit som sådan att den har varit så chill att man inte kan skriva om det. Ja jag och Johanna traskade runt lite här i vasastaden, vi käkade på primo vid odenplan, fasiken vad gott det var.
Och det bara lös trötthet om oss. Det stod liksom klart och tydligt i pannan på oss hur sega vi var. Aja, det slutade med att vi hamnade oss Johanna (som vanligt) och slöade där. Sedan kom jag hem, och jag kilade ut med min padre och köpte thaimat. YAMMI ! Nu tror jag att jag ska lägga mig i sängen och fortsätta lyssna på musik.


Våra fina hjärtformade pizzor som vi fick på primo idag. :)

Walking in memphis

godmorgon. Johanna sov ju hos mig, så just nu ligger vi och slöar. Vi ska möta upp Maria nu och käka lite lunch. Hör av mig sen!



Latexleggings: Ginatricot
Kavaj: Ginatricot
Klänning: H&M
Skor: H&M
Halsduk: H&M



ööööööööööh

Hejsan bloggen. Ska lägga upp en bild på dagens outfit när jag kommit hem. Är hos rehnström just nu. Så jag kan inte skriva så mycket mer. Men ah, som sagt jag lägger in bilder på min outfit när jag kommer hem. PUSS, hoppas ni har en fin kväll. !!

Stövlar

Tog fram ett par bruna stövlar ur garderoben idag. Men vet inte riktigt ifall jag ska använda dom. Och hur jag ska ha dom ifall jag ska använda dom. Så därför frågar jag er, blir de hiss eller diss? Och hur ska jag ha dom, nervikta eller uppvikta.


Hör upp...

...Allesammans! MIN BEBIS JOHANNA har skaffat sig en blogg ! Hon ska blogga om ditten och dattan. Vet ni vad jag tycker att ni ska göra? Jo jag tycker att ni ska trycka på länken här så kommer ni raka vägen till hennes blogg. Vi kommer videoblogga tillsammans dels. Men ni skulle nog göra en riktigt glad ifall ni kikade in på hennes blogg. Yes, det var nog allt. TJING för en stund !

En lördag

GODEEEERMORGON. Vaknade för en halvtimma sedan. Skönt att ha fått sova ut. Tänk liksom att jag har fått gå upp halv sju varje morgon denna vecka. När jag vaknade imorse trodde jag att jag missat plugget, jag var så säker på att jag skulle upp och gå till skolan. Men sen kom jag på... aaah, det är ju bara lördag :D SWEET !
Ligger i sängen och myser just nu, ska upp och göra en härligt frukost hade jag tänkt sedan, med typ smoothie. :) namnam. Aja, nu ska jag kila, pussen !

would you take my hand?

Extremt dålig uppdatering idag. Poop liksom. Vet icke varför jag inte hunnit uppdatera, men men. Dagen har sätt ut som sådan att först var jag i plugget. Vi hade prov sista lektionen i samhällskunskap, och fyfaaaaaaaan vad bra provet gick. WUNDERFULL. Efter plugget drog jag och några och käkade på dagobertan ;) (ett matställe vid skolan). Sedan drog jag, Nadja och Sofia hem till Sofia och myste galet där. Vi bakade lite och snackade en massa gamla minnen och massa skit. Supermysigt var det.
När jag var hemma drog jag och min mammi strax därefter på bio. Vi såg coco chanel. Den var jättebra, mycket intressant och lärorik. Så den filmen rekomenderar jag. Och som Nadja sa det är en mamma och dotter film. :)
Senare mot kvällen efter bion dåra, drog jag hem till Johan och myste en stund med film.
Och ah, nu är jag hemma igen, ska sova strax är något så otroligt trött. Imorgon är det lördag, yippiiiiie !

Dagens låt, Ride.


Ride - Cary Brothers

Låten är helt underbar att lyssna på innan man somnar tycker jag. Sånna här låtar kallar jag också för "billåtar", ja ordet säger sitt, den passar perfekt när man åker bil också, haha. Aja nu ska jag käka lite chips, borsta tänderna och sedan äntligen sova. Vi hörs imorgon mina kära! Sussa sött

Goodnight sleep tight

Äntligen klar med pluggandet inför provet. Nu känner jag mig redo. :) Så nu ska jag få några timmars sömn innan jag ska upp igen och jag vet precis vad jag ska drömma om. Oooh så jag längtar tills jag ska sova. Hah, aja godnatt alla fula och söta !

You don't know

Dagens låt, den är så mysig så det fick bli denna.


Milow - You don't know

Hemma igen från intervjun

Jahapp... då har man gjort jobbintervjun då. Och jag kan ju säga att jag tyckte jag presterade bra. Hade hela tiden ett leende på läpparna. Kanske tvekade jag lite då och då. Men lite måste man ju få tänka. Men fyfan vad nervös jag var, men det visade jag visserligen verkligen inte. Men hon som jag blev intervjuad utav, det var nog den kallaste männsikan jag någonsin mött. Det var som att prata med en vägg...Aja de skulle höra av sig till de som blev anställda inom en vecka. Och oj vad jag hoppas att jag blir anställd. Tyckte nämligen att det verkade väldigt kul.
Nu ska jag fortsätta plugga. Tjing !

h&m

Vet inte riktigt vad jag ska tycka om klänningen. Tycker att ärmarna och så är snyggt. Men jag vet inte om jag tycker själva klänningen är fullt så fin. Hiss eller diss?

Don't stop

Härligt, härligt. Kom nyss hem. Tänk att snart är torsdagen över och äntligen så blir det fredag snart igen. Visserligen får inte jag gå ut imorgon, beroende på några personliga skäl. Men ja det är fortfarande helg eller hur? ;)
Måste börja plugga alldeles strax, ah verkligen rå plugga ska jag göra. :( Men innan jag avslutar så kör jag en dagens outfit.



Ljusa jeans: weekday
Linne: h&m
Kofta
(gammal): h&m
Skinnjacka: h&m
Halsduk: h&m
Väska: h&m


Yes, där hade vi dagens outfit, vanlig, tråkig. Men jävlar vilken h&m dag! Haha.

I do not want to be alone tonight

Ligger här i min säng i min ensamhet, i mitt mörka rum. Ibland åker det förbi en och annan bil här utanför. Och jag är säker på att det finns någon enstaka krake där ute på gatorna. Usch jag skulle inte vilja vara i deras situation, det är svinkallt ute, det märks verkligen att hösten är här och att den snart passerat. Nej, jag har det verkligen mycket mysigare och skönare här under mitt täcke och i mitt släkta rum. Men det finns ett litet problem... jag kan inte somna. Nej istället ligger jag och tänker på ifall jag ska byta min header. Varför måste jag göra det just NU? Kunde jag inte bara fått den tanken imorgon när jag vaknat istället, det hade ju varit mycket bättre. Men icke, jag skulle få tanken nu, och nu kan jag inte bestämma mig. De där har ju trots allt varit en utav mina bästa headers och jag är nöjd med den. Men frågan är om jag inte haft den för länge. Kanske borde jag byta till någon mer höstligare bild. Ska dra med mig Johanna ut och ta massa höstliga bilder. Sen får jag se om jag ska byta.
Men okej, nu ska jag verkligen försöka att inte tänka på min header, utan istället ska jag bara koppla av.. eller så kan jag kanske tänka på något annat som får mig lugn. Jag kanske ska räkna får? Funkar det? Aja, ska pröva.

Sicket liv jag har. Tss... godnatt

This is it

Michael Jackson - This is it


Detta får bli dagens låt.

h&m

Denna jacka vill jag ha. Tycker den är skitsnygg, vad tycker ni?


I'm gonna take it slow

Onsdag, lillördag. Ja onsdagar blir aldrig fel. Jo detta har haft ett litet, men det lönar sig imorgon tror jag. Apropå torsdag vilket är imorgon, så kommer jag kanske bli anställd på ett telefonförsäljarföretag ! :D Så jävla glad, men lite pirrig inför intervjun imorgon. Chefen skulle typ vara extremt kall och man ska liksom veta svaren direkt på frågorna hon ska ställa. En tjej i min klass jobbar där också, det är därför jag vet. ;) Men jag är så jävla taggad på ett jobb, för jag behöver verkligen pengar och där tjänar man ganska bra. I alla fall för en ungdom som mig. Så det är ju perfekt !

Nu hade jag tänkt lägga in en bild på dagens outfit

(Bilderna blev lite suddiga, jättesur för det. aja de funkar)

Jeansleggings: Vero moda
Vit cardigan: h&m
Skinnjacka: Rock'n nlue
Halsduk: h&m
Väska
(ny): h&m

Nej nu måste jag verkligen komma igång med mitt plugg. Har ju prov på fredag och jag har pluggat ytterst lite till det. Så vad passar bättre än lite plugg just nu? ;) Vi hörs senare. CIAO !

OMG DET SNÖAR

Tidig onsdags morgon nu och det SNÖAR, fyfan låt mig försvinna från detta kalla vinterland. Och det går verkligen inte att beskriva hur trött jag är. Men onsdagar är de bästa dagarna, dels för att vi börjar nio och slutar tjugo i ett. Och för de andra är det lillördag, haha.
Nej nu ska jag fortsätta göra mig i ordning så kanske jag hinner lägga upp dagens outfit.

you're the only one i wish i could forget

Besöksrekord igen. Jag älskar er läsare! Haha. Ska alldeles strax hoppa in i duschen. Måste lägg mig alldeles strax också. Men innan jag slutar så vill jag fråga en sak, finns det något (vilket jag tror) som ni vill att jag ska göra, forbättra och lägga till här på bloggen. Kom med tips, det är alltid kul !

Sov så gott sötnosar !

been there, done that

La Roux - Bulletproof


Dagens låt. Så jävla bra !

I’m gonna hit this city

Har precis kommit hem från plugget. Vi hade heldag idag, fyfan, de är ingen vidare hit direkt. Vi börjar åtta eller halv nio och slutar halv fem. Men vi har visserligen värsta håltimmen mellan språket och idrotten, så det funkar väl ändå.
Under lunchen idag kilade jag Sofia och Ian hem till mig innan vi skulle till idrotten och Sofia övertygade oss att vi skulle göra mikrokaka. Hahah, lilla bagaren. Kakan blev visserligen jättegod, men ingen orkade speciellt mycket eftersom vi precis käkat.

Gulligull Sofia och mikrokakan ! :D

Nu ska jag alldeles strax börja plugga. Kuli,kuli, kuuuul... nej verkligen inte föresten. Och justja, på torsdag kanske jag får ett jobb ! Great huh?
Seeeee yah !

Tic toc


Kan inte bestämma mig ifall jag tycker låten är bra eller inte.. hehe. jag vet man märker ju de direkt om man gör det alltså. Men jag kan verkligen inte de med den här låten. Har lyssnat på den om och om igen men kommer inte överens om vad jag tycker om den. hah. Ena stunden tycker jag den är jättebra, men i andra sekunden tycker jag den är jobbig och dålig.

TJIHOOO

BESÖKSREKORD ! Fan vad härligt ! Nu blev jag på toppen humör ! Fortsätt så. Och jag lovar att jag ska jobba på bättre med uppdatering nu ! Eftersom efter detta blir man så glad !

NU VILL JAG FÖRMEDLA FRAM NÅGOT HÄR

MIN BLOGG ÄR INTE TILL FÖR ATT MINA SLÄKTINGAR SKA SITTA OCH LÄSA DEN!!!! JAG GER INTE UT VAD DEN HETER TILL DOM OCH DÄRFÖR TYCKER JAG ATT NI FULLKOMLIGT SKA SKITA I ATT LÄSA DEN. JAG SKRIVER DEN FÖR ATT ENDAST VÄNNER OCH ETT FÅTAL ANDRA JAG INTE KÄNNER SKA KUNNA LÄSA DEN... DET STÅR INGET SOM NÅGON I MIN SLÄKT BEHÖVER VETA OCH JAG FÖRSTÅR FAN INTE VARFÖR NÅGON VILL LÄSA DEN. HAR NI INTE NÅGOT BÄTTRE FÖR ER? DET HÄR ÄR MITT LIV, JAG UTTRYCKER MINA KÄNSLOR MEN DET ÄR INGET JAG VILL FÖRMEDLA FRAM TILL DOM OCH SOM JAG VILL ATT NI SKA LÄGGA ER I. OM JAG SKULLE LÅTIT DE LÄSA MIN BLOGG SKULLE JAG SAGT DET TILL DOM OCH VAD MIN BLOGG HETER, MEN NU HAR FAN INTE JAG GJORT DET OCH DÄRFÖR TYCKER JAG ATT DET INTE ÄR OKEJ OM MAN FÖRSÖKER FÅ TAG PÅ DEN ÄNDÅ. SÅ JAG SKULLE UPPSKATTA EXTREMT MYCKET OM NI INTE LÄSER DEN! NU VET JAG ATT VEM SOM HELST KAN LÄSA MIN BLOGG. MEN JAG SKITER I DET EFTERSOM JAG TYCKER ATT NI KAN FÖRSTÅ ATT JAG INTE TYCKER OM ATT NI LÄSER DEN OCH ATT JAG TYCKER DET ÄR FEL UTAV ER.

SÅ TACK !

Videoinlägg

haha vi får se ifall jag lyckas bättre denna gång.


Bilder

Här kommer lite bilder ifrån helgen


Johanna i fredas när vi väntade på bussen

Jag älskar att käka chips en fredagskväll på tunnelbanan

Haha jag är en ful fan

Världens godaste amerikanska pannkakor finns på sirap. FYFAAAN va de satt fint den lördags morgonen

Johanna och hennes goooouuda pannkakor

Och så finns det tyvärr inga mer bilder från helgen. Men detta är på mig. Visst ser jag mysig ut? ;)

Let me sign

Kass uppdatering jag vet... men ja som jag skrev i tidigare inlägg så blir det så på helger. Men nu är det söndag och jag känner att jag har lite mer tid nu. Så, jag kan väl göra en kort version utav vad jag gjort i helgen.
Fredagen vart ingen lyckad kväll, först var vi hos en kille på st eriksplan, det var visserligen ganska mysigt. Sen drog jag och Johanna med Balti och några till Gullmarsplan, men där var det huuuuur jävla tråkigt som helst, bara en massa fjortisar och turkar (inget illa menat mot dom), det kändes inte riktigt som att vi hade kommit rätt. Haha.. för när vi kommer in står typ tusen brudar och blockar upp hela hallen med deras fjällrävar. Sen fick vi höra att snubben som bodde där hade slagit ner en kille som gått in med skorna på i hans hus. När vi kommer till övervåningen hör vi massa fjortistjejer skrika på en kille; "Min ipod och busskort är borta, nån har snott dom ! Fan jag är så jävla lack !"
Och det kändes ju bra tyckte man. Så jag och Johanna proppade in våra saker förutom väskorna så långt vi bara kunde under en byrå. Och sedan tog vi bara några steg på nedervåningen innan vi var tillbaks på övervåningen igen. Vi hörde killen som bodde där nämligen skrika på några som satt i soffan i vardagsrummet, att de skulle dra på direkten. Och de hade inte gjort ett skit. Så ja... jag, Johanna och Balti drog direkt efter det.
Jag och Johanna åkte sedan hem till mig och såg på twilight.

I lördags, igår. Var jag i näckrosen med ett antal kompisar. Det var väl rätt kul. Jag och Johanna kom dit lite sent så vi hann bara se precis efter att Danmark gjort det första och enda målet. Fyfaaaaasiken asså. Nej vill inte ens prata om det. Fy skäms på oss Sverige. Mot slutet blev allt lite knas och det slutade med att jag sov hemma hos Leo och med Johan.

Denna dag har inte varit något märkvärdigt alls... har pluggat, träffat Johanna och sen pluggat igen. Måste verkligen avsluta nu, inlägget blir för långt. Bilder får ni imorgon. Puss och godnatt



Dålig uppdatering

Hej bloggen. Förlåt för dåliga uppdateringar de två senaste dagarna, men jag har inget att skriva om när det är helg. Ska käka strax. Vi hörs sen !

It's getting late but i don't mind

Tjenis ! Ska ut alldeles strax. Är hemma hos Johanna och har precis käkat jättegod mat. :D
Har väldigt bråttom så nu har jag verkligen ingen tid att skriva. Hoppas ni alla får en mysig kväll ! LOVE




I min ensamhet hade jag lite skoj med Johannas webcam


i wish you were here with me tonight

En gång, när du kom springandes bakom mig för att hinna ifatt mig. Jag bad dig vända dig om för att du inte skulle se, då stod jag och hoppade av glädje för att du kommit tillbaka till mig. Jag kunde knappt hålla tårarna inne. Det var en utav de lyckligaste gångerna med dig för mig. Och om du ändå visste hur högt jag har älskat dig.

qué?

Nu blev det två inlägg av samma igen... :S

This years love

Det får bli en till dagens låt. Har lyssnat på den här typ hela kvällen nu.

David Grey - This years love

Att vara

Då var torsdagen alltså över och snart passerar klockan tolvslaget och ytterligare en fredag kommer. suck... livet bara susar förbi? Kan jag inte bara få bli barn igen? Eller barn och barn, men mindre, ja liten. Jag vill vara som ett litet barn som kan hoppa upp i min mammas knä och bli killad på ryggen tills jag sakta skulle sluta ögonen och somna. Sedan skulle jag bli inbärd till mina föräldrars säng och under natten känna mammas andetag i ryggen och känna armen som håller mig fast runt mig. Jag vill att hon ska välja kläder åt mig igen, jag vill att pappa och jag ska leka inne på mitt rum, leka vårat hemliga språk igen. Det som bara han och jag förstod, när någon skrattade skrattade den andre och vi kunde skratta tillsammans som bara pappa och dotter kan göra. Nu är det bara något vi skrattar åt... Jag vill kunna springa runt på mitt land och leka i kojan vi gjorde, leka pirater och fattiga och allt det nu som jag gjorde när jag var liten. Jag vill ha dom stunderna tillbaka, jag vill uppleva dom igen. Att vara barn är så enkelt, då levde jag i en stor ärlighet, nu lever man som i en enda stor hemlighet.

so baby don't worry you'll be my only

Hola amigos !

En glad prick här idag. ja... jag känner mig ovanligt glad och taggad. Ja det är helg imorgon och det känns verkligen nu. Sedan har det även varit en bra dag för övrigt bara, vilket är helt underbart tycker jag. För då går dagen mycket snabbare.
Kom hem för någon kvart sedan, slutade fem och träffade sedan Johanna och några. MYS. Och om några timmar igen ska jag iväg och ta en kvällsfika med Ebba, Johanna, Johan och Felicia tror jag. Ännu mer mys !

Så... vad ska lilla jag skriva om då? Nej typ inget, jag har verkligen alltid brist på att skriva saker och ting. Jo justja föresten, min cpiga unge Jessica till bästa kompis är typ världskocken nummer 1 och jag ska försöka tvinga henne att göra några gästinlägg där hon lägger in hennes goda maträtter hon lagar lite här och var. Ganska kul... mat betyder ju ändå så otroligt mycket för mig, haha.. ja jag äter ju sjukt mycket. Men ah, tycker att det vore lite kul med lite annat skit i bloggen så varför inte liksom?
Nej men hörni, nu ska jag gå ut och umgås lite med min familj en stund. Sååå... vi hörs senare suckeeeeeers ! LOVE

Poweryoga

Nyduschad och nu ligger jag i sängen min. Önskar bara att mamma kunde komma in till mitt rum och fråga ifall jag ville ha frukost på sängen eller något liknande. Då skulle allt var perfekt.
Som jag skrev i tidigare inlägg så skulle jag ju på poweryoga med Jessica och Johanna. Och det må minsann ha varit de knasigaste träningspasset jag varit med om. Klockan kvart i sju imorse stod jag, johanna, jessica och även jessicas moder på plats i salen där poweryogan skulle vara. Guuuud vad jag kände mig stel när vi väl hade kommit igång. Men ja, ändå så flöt det på ganska bra. Och faktum så var det ganska mysigt och skönt. Det var nedsläkt i salen och lugn musik spelades och även ett antal tände ljus stod framme. Sedan kunde man ju inte låta bli att få små fnissattacker här och var, men hallå? Jag har aldrig prövat på detta tidigare så det borde man väl förstå att man kan få. Eller? Efter passet kände man på nåt sett sig pånyttfödd... okej det kanske inte var det rätta ordet, men lite så. Det kändes friskt, och jag tror inte det där var sista gången jag går dit kvar i sju på en yoga lektion.

Som avslut på inlägget lägger jag in en låt som där med får bli dagens låt.

Face drop - Sean kingston

I don't wanna play the broken hearted girl

hejsan.
Är riktigt trött nu, så jag ska hoppa i sängen alldeles strax. Och jag som ska upp tidigt... typ om sex timmar. Jag ska nämligen på yoga pass kvart i sju imorgon bitti med Jessica och Johanna. Ska bli lite spännande faktiskt.
Var ju som sagt på bio idag med Luna. Det blev the ugly truth som vi såg. Det var en typisk amerikans romantisk komedi. Lite smårolig sådär och mysig. En typisk matilda film.. ja jag tycker om sådanna filmer. Fast det kanske inte var den bästa men ah.


Luna testade en päls från h&m innan bion... haha..

Åh... tänk ifall jag nu skulle gå och lägga mig i sängen min, slå på en film och ha en pojkvän som skulle lägga armen om mig och hålla mig värm och lägga sitt huvud på mitt och sedan skulle jag få höra hans andetag medan vi skulle ligga och titta på filmen och somna där tillsammans. Fyfan vad mysigt. Ja... jag har börjat längta efter ett förhållande igen. Nyss var det verkligen inget för mig, nyss ville jag leva livet och njuta utav att vara singel, haha. Men nix nu är det raka motsatsen.. Detta ska jag drömma att jag är med om i natt. ;) tss.. aja. Vi hörs imorgon gullegrisar. Sussa sött, för det ska jag göra.

I wanna live forever

Hej bloggen! Hinner inte skriva nu. Har precis, precis, precis bestämt att gå på bio med luna :D Fett mys ! Är helt galet rastlös så det passar perfekt för mig. Tss...

Uggs

Titta vilka skönheter ;) hehe. Nejmen jag har aldrig ägt ett par uggs, så jag känner att det nu är dags för att köpa ett par. Och dessa ser väl bara för mysiga ut. Det tycker jag i alla fall. Och det är de där vanliga classic tall uggs. Wiiie, jag vill ha NUUU !

Control yourself

godmorgon alla fula och snygga.

Kom precis ut från duschen. Härligt ! Ska strax käka lunch.. eller brunch blire väl. Men jag har ingen aning om vad jag ska käka. Mamma glömde lämna lunch-pengar imorse innan hon gick, så nu kan jag inte gå ut och köpa något, för jag är heeelt jävla pank. Och vi har verkligen ingenting hemma. Förutom typ lite köttbullar och OFTA jag orkar ställa mig och göra köttbullar som inte ens är gott typ... Jo det är gott när man är riktigt sugen på det, men aldrig annars. Men justja, vi kanske har ägg, och då kan jag göra omelett. :D Har typ börjat göra omelett 24/7, för det är ju helt underbart gott.
Haha, ja men tänka sig, nu blev det ett inlägg med bara massa snack om mat. hehe...

speed of sound

shulululuuuu !

Kom hem för en stund sedan. Är verkligen hur trött som helst men samtidigt så rastlös och typ måste verkligen göra något. Är påväg att skicka ett sms till alla mina kontakter och fråga om någon vill göra mig sällskap. Just nu är jag sällskapssjuk verkligen... Jag har ingen aning om jag måste plugga, men det hoppas jag på att jag inte behöver såklart.
Nej nu ska jag myyyyysa galet. Puss på rumpan !

I'm living in a world that's all about you and me

Är sjukt irriterad på allt och alla just nu. Ska lägga mig i sängen och spela lite café world (på facebook, haha så jävla tugnt spel ;) ) och läsa twilight, om jag kunde drömma. Har ju trots allt börjat på den och är nästan i mitten, men jag har inte läst på typ en evighet vilket är väldigt tråkigt eftersom boken är grymt bra. Men har bestämt mig nu för att komma in i boken igen. Vill läsa alla böckerna. Nej hörni nu ska jag återgå till mitt spel, vi hörs ! Godnatt.

Down - Jay Sean ft Lil Wayne

Fråga

Är det någon som vet hur gratisbio.se fungerar?

Det man minst anar

Hejsan. Orkar inte skriva så mycket. Men jag lägger upp en bild på dagens outfit.


Jeansleggings: Vero moda
Linne: h&m
Gosig varm tröja: ginatricot
Skinnjacka: h&m
Halsduk: Indiska har föresten ingen aning om vart den kommer ifrån


Lunch

Nu sitter jag och käkar big toast från 7-eleven och ska strax hugga in på min kolabulle. Till detta dricker jag en pago juice. Yammi ! Gud vilket onödigt inlägg haha... aja nu ska jag fortsätta titta på one tree hill. Ciao !


Hah, fulaste bilden jag sätt på mig.


The times you hurt me and put tears on my face

Härlig morgon, själv känner jag mig inte ett dugg härlig. Inte ett dugg på topp och inte ett dugg på bra humör. Aaaah, det känns som jag bara bär på ilska.

Ska strax göra mig i ordning, kan inte ligga och såsa så mycket mer. Har ju trots allt skola idag. Hinner kanske med att lägga upp hur jag ser ut idag. Vi får se. Sedan funderar jag på ett videoinlägg... mina vänner klagade så på det första att det ska tas bort och allt. Och visst jag kan hålla med om att det inte vart sådär jättebra. Men ja, jag ville bara slänga in ett videoinlägg och det fick bli som det blir, alla videoinlägg kan ju inte bli bra, eller?
Jaja, jag är ju ny på det också så det får jag väl också skylla på ;) hehe.

Helgen i bilder


I fredas, jag och Johanna


Nicke och Billy


Nicke, Nisse, Johan och Diedric


Jag och Leo

Nisse.. haha!

Johan


Jag i lördas

Hehe johanna kör på sitt egna lilla sett.

Salle och Rebecka

Jag, Johanna, Fikon och Salle

Femi och Markus

Maria, Isak och Femi

Sedan blev det inga bilder från idag.. tyvärr. Men ja, jag måste berätta att jag var på Flickan som lekte med elden idag. Med Johanna. Den var jättespännande. Dock var slutet inte som jag förväntat mig, och därför vart det dåligt. Men det kommer ju en fortsättning och det är ju tur det.
Men ah om ni vill se en spännande film, och sätt Män som hatar kvinnor redan.. ja då kan det väl inte finnas några som helst tvivel på att ni ska se denna. ;) Nu ska jag strax sova. Puss puss

I've been afraid that you would walk away

Hej bloggen.
Det har verkligen varit en dålig uppdatering denna helg. Men det ska det bli bättring på nu under veckan.
Har haft en ganska tråkig helg.. inte liksom så speciell. (lägger upp bilder lite senare)

Ligger just nu i min säng, började nämligen frysa och det var hur skönt som helst att krypa ner under täcket. Lyssnar på Broken hearted girl med beyonce. Den är galet fin!
Nu ska jag överföra bilderna ur kameran från helgen till datorn. Så lägger jag som sagt in de här på bloggen om en liten stund.
Hörs snart !


Beyonce - Broken hearted girl


Godnatti

Förlåt för extremt dålig uppdatering. Men ska sova nu. SOV GOTT !

utgång på ingång

Hehe, hello där ute. Är med Johanna nu och vi ska göra oss i ordning inför kvällen. Denna kväll ska vi fan ha riktigt jävla roligt. WIIIIE ! Hoppas ni får en underbar kväll. Vi hörs !

Gaybalti och moi

Hahahah, ett mycket seriöst inlägg från mig och en kompis. Check it out !

Gaybalti, moi and bästa Johanna as the kamera MAAAN !


A drop in the ocean

Kom hem för en stund sedan, och jag är så glad, för det är heeeelg nuuuu ! Tjihooo. Hade inte tänkt att skriva så mycket mer just nu. Men tänkte ladda upp lite bilder ifrån insparken i onsdags. So here you go guys.














Orkar inte skriva någon text under varje bild. Så bilderna får räcka ändå. Nu ska jag käka sushi med mamma !

Förstår ni inte?

Ibland önskar jag bara att dom kunde förstå. Ni har väl också varit 16? Ställ in er i min situation så kan jag göra det i eran. Om ni försöker lika mycket som jag, om ni lyssnar på mig lika mycket som jag ska göra på er. Då skulle det inte vara såhär...

So sick of love songs

Tjenis.

Förlåt för dålig uppdatering idag också. Men jag har inte riktigt varit på topp. Sov två timmar i natt och har därför varit väldigt trött, vilket jag fortfarande är, ska nog hoppa i säng snart. Gud så skönt.
Det var en riktigt jobbig skoldag idag. Jag började åtta och snacka om att man bara ville hem och sova när man satt på sina platser. Haha, alla var verkligen slitna idag...

Åh juste ni som blev lite halvt chockade igår på min klädsel. Lugn, igår var jag på min inspark, och temat miami 80-tal. Men ni måste medge att jag var sjukt snyggt klädd?
Kommer lägga upp lite bilder där ifrån, men har inte laddat upp bilderna än. Så här kommer en bild från igår som är tagen av Maria.


Jag, Johanna och Markus på bild.



Hemma

Är hemma nu med Johanna och Johan. Dålig uppdatering idag, jag vet. Men har inte haft tid. aja, här kommer kvällens outfit.



RSS 2.0