Dan före dopparedan

Det vankas lite julstämning till slut. Blev klar med inslagningen av paket för en stund sedan och nu sitter mamma och pappa där ute i vardagsrummet och fixar med julklappar. När jag vaknade idag sa jag att det knappt kändes som att det var julafton imorgon, men så sa Malte att man faktiskt känner att det är något som händer imorgon, något speciellt. Det är ju faktiskt sant och nu såhär senare på kvällen har jag fått det där lilla julpirret som jag alltid får innan jul. Väldigt mysigt.
Imorgon kommer min farmor och faster hit som vanligt och firar jul. Redan vid ett börjar vi. Sedan blir det såklart Kalle anka och sedan klappar. Mot slutet av julafton kommer min älskade Malte, kan ju inte undgå att få fira bara lite med honom. God Jul!


Vi har de senaste året kört på en mindre gran trots att vi har högt i taket. I år blev det en liten igen då vi har hållt på och möblerat om en massa så nu fick det inte plats en större. Men jag tycker den är supersöt! I hörnet skymtar även en del utav alla inslagningsgrejer.

I min nya jacka

Trots den "varma" vintern har jag frusit som ett svin denna vinter och äntligen har jag en ny och förhoppningsvis varm jacka!! Så glad! Ska bojkotta Malte och ersätta han med min jacka. Den ska få hålla mig varm hela natten lång. Wihooo
För övrigt sitter jag på min nya bästis 42an och snart blir det middag för två hemma hos Malte. Idag är jag på topp och ser hyfsat mycket fram mot morgondagen (skolavslutning)!!!
Som avslutningsvis blir det en lite halv lullig bild på mig och Malita från i onsdags...!


Just nu..

...Sitter jag i bilen på väg hem till några släktingar. Mysigt såhär en söndag när det också är fjärde advent.
Hur har min helg sett ut då? Jo den hat bestått av plugg hela tiden. Har inte satt min fot utanför dörren knappt. Å andra sidan har jag fått en hel del gjort vilket känns grymt. Nu är det bara tre dagar kvar innan min sista julavslutning! Snacka om att det känns rätt bra!


Sliten, trött och sjuk (fortfarande)

Har ont i kroppen och mina ögon är alldeles rödsprängda och om inte lång tid kommer jag att slockna här framför datorn. Sjuk är jag också, varför går det aldrig över? Har haft en riktigt tuff dag. Vore det inte för talet jag skulle ha i Svenska C idag hade jag knappast ställt klockan på kvart över sju imorse och 45 minuter senare suttit på en buss på väg till "helvetet". ALDRIG. Det blev nämligen en riktigt lång men extremt lyckad kväll igår som slutade lite innan fyra på donken, men kom inte hem förns drygt en halvtimme senare. Vi firade Malita såklart och vi hann sammanlagt med fyra ställen under kvällen. Ja, det var verkligen en grym utgång, jävlar vad det dansades. Dock två timmars sömn fick jag under den natten. Ni anar inte hur mycket sängen lockade under dagen i skolan. Dagens höjdpunkt var ju såklart sedan att få komma hem och sova. La mig framför datorn för att kolla film men deckade direkt och sov till tio i sju ikväll. Nu ska jag sova igen..fast först ska jag vänta in pojkvännen som kommer snart från jobbet. Saknar min Malte, åh...







Det blev många pussbilder, suddiga, härliga och roliga bilder från igår, här är några.

Glaaaaaaaaad

Jag är så glad, jag är så ofantligt jäääävla glad! Jag har väntat så länge på denna stund. Jag har köpt biljett till Coldplay på stadion den 30 Augusti 2012. Det bara sprudlar glädje ur mig. Men vore det inte för min kära Johannas skull som lyckades komma förbi den förbaskade kön så hade jag varit körd. Hon är en ängel den där Jojobell! Haha. Det känns så himla bra nu alltså!!
Hade bara en lektion idag. Så kom hem nyligen, dock ska jag tillbaka till min förbaskade skola och jobba på projektet vi har. Bläää! Nu ska jag i alla fall se på julkalendern. Tjuuuuuue

13 december

Lucia. En väldigt mysig "högtid" eller vad man ska kalla det. I min skola var det inte eleverna som lussade utan i år var det lärare och min mentor hade röstats fram som Lucia. Det är lite komiskt eftersom han är kille.
Men den 13de december är faktiskt inte bara speciell för Lucias skull utan också för att min käre vän Malin fyller 18 idag! Grattis igen fina du!

Jag hade en mycket bättre bild, men den verkar ha försvunnit på något vis..Så denna får väl duga istället. Här ser man i alla fall lite utav Jensen Gymnasium Norras Lucia tåg.

Måndag

Man kan ju undra vad jag gör nu...? Jo jag sitter på 42an. Så jävla nice. Har haft mycket plugg idag, därav dålig uppdatering. Om några få timmar fyller lilla Malin äntligen 18! Och på onsdag ska hon firas. Jajamen! Fasiken vad taggad jag är till dess! Nu måste jag ringa Malte och se så han inte glömt att jag ska komma nu... Ciao


Vad fan!

Hahahahaha... Det råkade visst bli några fler bilder än två, men inte olika utan tre bilder är lika dana. Men det är ju fint. Precis så ville jag ha det.
Hur tar man och fixar till detta problem nudå? Nej juste på blogg.se-appen kan man inte göra någonting?!?!??!!?!!!


I bilen igen

Då var man på väg hem igen. I bilen spelas julmusik dock orkar jag ju inte höra på det så för min del blir det lite Lykke Li och Markus Krunegård. Är riktigt trött och funderar på om jag ska ta en liten tupplur. Mm det låter skönt! Hörs snart, juste här kommer två bilder...


Jag är en vampyr, jag suger och spyr, och vill komma in, jag vill bli din

Jag tror jag lyssnat på låten 20 ggr under resan påväg till landet. Nu är vi strax framme. Tycker vanligtvis det är "fult" såhär års ute på landet. I alla fall väldigt grått och trist. Nu regnar det på köpet också. Men det har hänt en del nya saker på landet nu så jag är lite spänd på hur det ser ut! Mår illa och kommer spy ifall jag fortsätter skriva nu, hatar kringelvägar! Hörs snart...


I Follow Rivers

Här har vi den andra billåten jag tänkte dunka till påvägen till landet med Lykke li.


Billåtar

Beger mig av till landet nu med familjen. Lämnar stan för en dag, ska bli rätt skönt. Är jag ändå sjuk med öroninflamation kan jag lika gärna passa på att vara med familjen och äta gott och njuta av natur och en mysig brasa. Det bästa jag vet under bilresor är musik, det är ett måste när man åker bil tycker jag. Tänkte lägga upp lite mysiga och trevliga billåtar.. Här kommer den första. "Jag är en vampyr" med Markus Krunegård.




Idol final

Sitter och kollar på den spännande finalen av idol. Tror jag faktiskt ska heja på Amanda... eller ska jag heja på Robin? Shit vad svårt det ska vara då!


Grappa

Nu kom precis jag och familjen hem från att ha varit och ätit nere på Grappa, ett helt okej ställe. Men vi hade mysigt. Nu är det Idol finaaaaaaal!


Pluggaaaaaa

Jag måste plugga, men jag vill inte. Har dragit ut på tiden sedan jag kom hem vid fem. Senast åtta skulle jag börjat plugga. Men nej det går inte. Jag är sjuk... jag har ett äckligt öra. Jaja, jag måste väl komma igång med det nu antar jag.


hahahahahaha... perfektion

Tjuvarnas Jul

Jag har i flera år nu klagat på julkalendern. Som till exempel förra årets julkalender, "Hotell gyllene knorren". Det värsta jag hört. Vad hände med "Julens hjältar", "Mysteriet på Greveholm" och "Pelle Svanslös"? Är det verkligen så svårt att komma på en liknade julkalender som dessa? Dock måste jag faktiskt medge att detta år har det lyckats med en bra julkalender. För er lite mindre barnsliga som inte riktigt har koll heter den "Tjuvarnas Jul". Själv har jag sett alla avsnitt och jag tycker man får den där speciella känslan som man hade när man var barn under julkalendrarna. Man satt där i soffan helt spända på de nya avsnitten, då det visas så tidigt var det fortfarande mörkt ute och såklart kom mamma och pappa med frukost in till vardagsrummet. Vilken lyx. Nu är det inte lika lyxigt med saker och ting längre. Som nu till exempel nu ska jag rensa en massa gamla skor, hej tåbira!


It's you who makes me loose my head

Då har jag nu sammanlagt köpt fyra julklappar. Nu är det två/tre kvar bara. Det känns bra. Dagen spenderades först på Riksbanken (fyfan vad trist det var) och sedan gick jag och Nadja ner på stan. Ingen skola idag helt enkelt. Mycket trevligt.



Summerburst 2012

Skrev ju i det tidigare inlägget att jag snart skulle blogga igen och det skulle jag faktiskt, dock glömde jag bort vad inlägget skulle handla om och kände inte för att lägga upp ett värdelöst inlägg. För vad gör det för nytta?
Men nu ska jag berätta något roligt! Idag fick jag min första julklapp... En biljett till Summerburst 2012!! Jag är så exalterad! Då jag inte var 18 i våras så kunde jag ju inte gå, fick höra allt från Jessans balkong istället.. Men nu, nuuuuu jääävlar får jag!

Har förresten ingen aning om vad jag gör på bilden nedan... Godnatt


På bussen

Jag gillar det här med att skriva inlägg på bussen. Det känns mysigt på något vis. Älskar att åka buss, speciellt 42an. Den rutten som bussen åker är väldigt trevlig tycker jag. För tillfället är jag påväg hem till Malte, ska svänga förbi en seven eleven innan och köpa en julmust. Ifall det hade funnits lite snö nu vi det här laget så vore ju de det ultimata. Snö och julmust alltså. Bloggar snart igen!


Andra advent

Ska alldeles strax mysa ner mig med pojkvännen min och titta på en riktig julfilm... antingen, Grinchen, Polar expressen, eller The Santa Claus. Det är ju trots allt andra advent och varför inte slå till med en julfilm då? När vi ändå lever i en så trist vintertid, utan snö och allt. Egentligen ska man nog bara vara glad för det. Men ett litet snötäcke på gatorna strax före jul vore inte helt fel. Inte heller med snön dinglandes ner försiktigt på julafton. Åh så mysigt.
Idag pysslar min mamma med julkransen. Det ligger kottar och kvistar och allt möjligt i köket... vad ska hon hitta på för något nytt i år med kransen...?


Lördag igen

Försökte göra ett inlägg igår när jag var ute, men det gick inte så bra att ladda upp.. Har precis vaknat och ligger i sängen och kollar tv.
Igår var jag, Johanna och Maja först hemma hos Johanna för att föra sen drog vi till sogni och träffa jessan för att sedan gå vidare till Nype där en kompis skulle firas. Har aldrig varit på Nype tidigare så det var lite spännande. Nu ska jag dö vidare i min säng!


RSS 2.0