Mot Norrköping

Nu ska jag och mamma bege oss in mot norpan, vid tre tiden åker jag sedan hem från norrköpings busstation. Vi hörs när jag är tillbaka i Stockholm ! Ciao


Tröja från H&M

Det blev en dag med många inlägg av klädesplagg och detta blir inte det sista... Upptäckte liksom att jag hade en del klädesplagg jag skulle lagt upp här på bloggen för ett tag sen, eller ja en vecka eller två? Men denna får bli den sista lite "äldre" saken jag fann ute på internet, orkar inte att min blogg ska bestå utav bilder på kläder (uppdate typ tusen år senare, samma dag dock) i det senaste inläggen.


Denna lite tjockare tröja är från H&M och kostar 249 kr. Tyvärr vet jag inte om den finns kvar i butikerna eller på internet, men den är ju så fin!? Den ser sååå mysig ut. Denna är nästan ett måste för mig, tur är att jag befinner mig en bit utanför Norrköping och eftersom jag ska bege mig hem till Stockholm imorgon så ska jag och mamma traska runt lite på stan i Norpan innan jag kliver på bussen hemåt. Det brukar nämligen oftast finnas kvar det mesta medan allt i Sthlm nästan tar slut på direkten.


Ytterligare ett par shorts


Såhär ser dessa shorts ut som jag köpte i onsdags, det är från bikbok och kostade 249 kr (99 % säker)
Nu blir det bad för hela slanten!


Shorts med rosett


Ett par råååååå snygga blå/gråa midje höga shorts från modekungen som ni ser! Jag kom på att jag köpte ett par liknande sådanna från bikbok här om dagen i beige, tänkte ta kort på de och lägga upp här i bloggen. Dessa shorts kostar 499 kr.
 Vill ha, vill ha !


You changed me for better and for worse

Godmorgon bloggen !

Har precis käkat frukost. Vaknade ganska tidigt idag, vid nio typ. Kändes ganska skönt faktiskt, då kan jag verkligen njuta från dagens början till dagens slut. Mamma och jag ska strax ner till vattnet och bada. Imorgon åker jag hem så jag ska pressa extra mycket idag hehe. Nu bjuder jag på en låt och nästa inlägg hade jag tänkt visa några plagg jag hittat som jag gillar skarpt.


Heartless

Har precis varit med mamma och plockat smultron, dock hade några jävlar hunnit före oss, så vi fick inte hem så många. Här kommer några bilder från promenaden.





Redo för stranden

Nu åker jag och mamma ner och solar och badar vi hörs fram mot kvällen ! Tjing


Linne: Topshop
Shorts: Zara
Tygpåse: Från någon tidning


All the lies you told were right in front of me

Nu sitter jag här ute igen på altanen med en ännu godare frukost i handen. Idag är det lite dimmoln på himlen, får se om jag åker ner och tar ett dopp i alla fall, annars får det bli solning här uppe. Nej nu ska jag njuta lite mer utav sommaren, vi hörs snart !




Every tear has it's reasons and every smile has it's own season

Har precis sett på film med mamma. Min far och lillebror har åkt hem till Stockholm igen så nu äre bara jag och modern min som är kvar här ute på landet. Det ska bli skönt att spendera några extra dagar till här ute, men på onsdag åker jag hem för att umgås med lite vänner och på fredagen blir det att åka till Hannas land med några vänner tror jag.
Dagen har först spenderats lite i Arkösund, sedan har jag badat hela dagen och solat. Mamma och jag var sedan och handlade och sedan har jag bara myst. Det hade varit en riktigt tråkig dag om jag hade varit i stan, dock tycker jag inte det här ute, men det är ju förstås en helt annan miljö och vart man än går här så njuter man, i alla fall jag. Här kommer några bilder från dagen.




Haha jag var bara tvungen att lägga upp denna, ja skulle dyka lika dant som Samuel, asså detta måste vara det roligaste jag sett på länge, vad gör jag alltså? Hahah




Nu ska jag få min skönhetssömn, imorgon ska jag sova ut, och åka ner och sola och bada på direkten efter frullen, vi får se om jag hinner och göra något inlägg innan ! Sov gott!


I'm livin' my life

Sitter ute med datorn på altanen och äter frulle och lyssnar på härlig musik, kom på att jag kan ta med mig datorn ut, internetkabeln räckte ! Yeeeeey, detta lär inte bli den enda gången jag sitter här ute med den. Jag älskar livet just nu !



I'm puttin' on my shades to cover up my eyes

Idag vaknade jag utav att mamma kom in i mitt rum, Matilda kom upp och hjälp till och leta efter felix. Ja ni kanske tycker vi är konstiga som har vår katt fastkopplad, men eftersom han är en innekatt vet vi inte hur mycket han klarar av. Dock har han alltid kommit tillbaka och har aldrig gått längre än till kanten utav vår tomt. Men ändå blir mamma och pappa lika rädda, jag har helt ärligt lärt mig att han kommer tillbaka utav sig själv... men men det var soft, vi hittade honom till slut ivarje fall.
Nu ska jag strax käka frulle, sedan ladda ner lite musik på mobilen, (ja min ipods laddare är borta, buhuuuuuuu:( ) och sedan cyklar jag ner till sjön och badar och solar.


Den goda tårtan vi åt på midsommarafton


Just for one day

Tjenis ! Nu har vi sagt adjö till vännerna och nu har jag lagt mig i sängen och ska se på film och bara koppla av. Juste en lite kul sak, i alla fall för mig, idag när jag och våra gäster och mamma och pappa var ute och gick här i Arkösund så kom Angelica Blick gåendes med hennes pojkvän tror jag det var och två till. Hon har en blogg som jag läser konstaaant. Världen är allt bra liten alltså..


Gjorde snabbt ett collage med bilder från gårdagen ! De flesta bilderna visar när vi var nere och dansade kring midsommarstången och gjorde lekar. Det är bland annat jag, familj, vänner och grannar som är med på bilderna.


Show me love

Nu ska vi strax äta, vilken tur vi haft med vädret i år alltså. Det brukar ju alltid regna någon gång under dagen på midsommarafton, men här har det varit strålande sol hela dagen, det kom in några gråare moln när vi var nere vid midsommarstången, men de försvann sin kos en kort stund efter. Nu måste jag gå och vara lite social. Hoppas ni haft det en härlig midsommarafton och att ni får en fortsatt bra en!


09.57


Nu ska jag och min far åka ner till affären i Arkösund! Ciao


Midsommarafton

Idag är det midsommarafton, kan knappt förstå att vi redan är här. Tiden står aldrig still, den bara susar förbi, det är helt galet. Idag är det inte bara midsommarafton, idag är det även bara 2 (!!!!!) veckor kvar innan jag och mina tjejer drar till Ayia Napa. OMG! Heheheh... Nu tror jag att mamma och pappa behöver min hjälp, men vi hörs lite senare. Vi får gäster idag, så det beror på när jag får möjligheten till att skriva igen. Men ah ha en fin fin midsommarafton så länge!


En bild på mig i onsdags när jag och Nadja var och solade i smedis.


Svar på kommentarer

Nu tänkte jag svara på två kommentarer, den ena fick jag för några dagar sedan och den andra igår.

Båda frågorna är från anonyma läsare och en person undrade vart jag jobbade.
Jo jag jobbar på ett café som heter Angelas deli och ligger på Rörstrandsgatan i Stockholm, det är ett mysigt ganska litet fik och ligger nära där jag bor, dock har jag inte jobbat så många gånger där vilket är synd eftersom jag trivs bra !

Andra frågan undrade den andre anonyma om jag tränade. Och helt ärligt så gör jag inte det. Jag säger till mig själv att jag ska börja hela tiden eftersom jag har gymkort, men jag är alldeles för slö för att verkligen komma upp på benen till gymmet. Jag har tränat och varit väldigt tränad och jag har lätt för att komma i form igen känner jag när jag väl har börjat anstränga mig med lite träning. Jag borde verkligen träna, även fast jag är nöjd med min kropp så vill jag att mina muskler jag en gång haft ska trippa fram igen. Men beach 10 är väl körd så det blir att satsa på beach 11, haha !


Tack för kommentarerna!


I don't believe in much but I believe in you

Goddagens ! Jag befinner mig nu på landet, jag och familjen åkte från storstaden vid elva och nu är vi framme, eller ah för ett tag sedan då. Här gassar solen och familjen har redan börjat för fullt nere på bottenvåningen med mat och sånt inför imorgon, ska också ner strax och hjälpa till, men tror det blir bad allra först !

(I nästa inlägg svarar jag på två kommentarer)

Nu blir det bilder från igår hemma hos Johanna.



Förstår inte riktigt vad Jessica gjorde här...

Stoneface Salle !

Något stämmer inte...

Här ska jag försöka leka cool


Hade en supermysig kväll igår hos Johanna som sagt, med några vänner !


Godnatt

Inte en sådan bra uppdatering idag. Men  jag har haft en riktigt kanon dag idag och kände att jag bara inte ville tänka på något och ta allt som det kom. Nu tänkte jag faktiskt lägga upp några bilder från gårdagen och "i förrgår".


Detta var i tisdags kväll när jag och Johanna satt i vasaparken och mös innan fikan vi drog.

Sedan drog jag med Nadja som kom till Café 60 där jag och Johanna fikade och så drog vi till Ekerö, här är vi påväg ut på en båt.


Bilden säger faktiskt allt...


Världens finaste utsikt, en tidigt onsdagsmorgon vid halv sex tiden !


Sol dag

Jag har bråttom, ska iväg och sola nu med NADDJSSSS ! Igår var vi ute på ekerö och körde båt och bada bastu (//NADJA) Hörs ikväll :)


What would you wish for if you had one chance?

Jag är glaaaaaaad ! Jag har fått en utav bikinisarna jag ville ha av min mami! Superlycklig. Nu ska jag fixa i ordning mig sen tror jag att jag ska hitta på något med Johanna.


Trekants bikini med hjärtan i rosaröd färg, 399 kr topshop


There comes a time when you fade to the blackness

Har varit på stan nu i två timmar... ensam. Jag tror jag deppar ihop och lökar sönder snart. Pappa hade lovat mig några saker nu innan Ayia Napa. Och såklart hittar jag en del finfina saker (speciellt två par bikinisar på topshop) som jag blev tokkär i och först får jag inte tag på pappa så jag ringer honom tusen gånger och när han väl ringer upp mig sedan så säger han att han är på möte hela dagen, KUUUUUL. Nu försvinner väl mina saker så goodbye,goodbye. ÅÅÅÅH ibland suger livet. Dock så räckte min ekonomi till ett par tights från gina för 100 kronor. Haha ah, så tomhänt kom jag inte hem i varje fall. Heheh...


Ginatricot 99,50 kr, billigt,billigt,biiilligt :)


There is a hole and I tried to fill it up with money

Tjena min vänner. Gud vilket härligt väder man vaknar till då. Dock vaknade jag till en värme i mitt rum som inte var att leka med hade värmeslag och trodde jag skulle dö !
Och nu håller jag på att spricka, ALLA mina närmsta tjejkompisar jobbar eller är bortresta. VARFÖR jobbar inte jag nu? Var jag tvungen att jobba i juli och augusti? PRUTT. Hhaahaha jag har inga vänner... Aja jag får ringa någon för att en dag som denna kan man ju inte befinna sig inomhus.
Hörs snart !


nyvaken tildss


21a juni 2010

Nu drar jag ner på stan, ska träffa Nadja idag. Nu vill jag komma ut. Vi hörs snart !



Öppna din himmel

Har varit och badat med min bror och några grannar som är kompisar till Samuel. Tänkte lägga upp lite bilder från då. Sedan blir det fix med friggeboden.


Innan lillebror hoppar i vattnet.


Oliver och Casper

Jag och lillebror!


20de juni 2010

Godmorgon!
Ska alldeles strax gå ut på terrasen och sola. Det ska tydligen inte vara toppen väder hela dagen så varför inte börja tidigt.

Justja nu måste jag lägga några kommentarer om gårdagen. Herregud vad långt det var, själva brölloppet började tre och tv fick sluta filma vid halv ett tror jag det var, sedan höll de tydligen på i flera timmar till. Det var väldigt vackert och sagolikt, och jag måste erkänna att när Daniel stod och höll sitt tal runt klockan tio på kvällen under efterrätten, (jaaa jag kollade så långt, fast med pauser, haha) så rann det några tårar ner för min kind, asså det var så gripande och fint. Asså der ser så otroligt lyckliga ut tillsammans, ja det där kan man kalla för riktig kärlek !


Into dust

Jag kollade nog allt för länge på vigseln och allt, för jag kommer typ dööö av uttråkning snart. Så nu ska jag bege mig ut på äventyr, frågan är bara, vad sjutton ska jag göra här på landet?


I swear the world better prepare for when I’m a billionaire

Chillar ute i solen. Ska leta efter min bror, kan inte hitta honom någonstans, jag är lite halvtaggad på att bada, det är ju trots allt 18 grader i vattnet, det visade termometern igår kväll. Dock har det varit lite kyliga vindar idag så vattnet kanske har blivit kallare. Men det är värt ett försök, gud så mys !

Dessa sköna kläder har jag på mig idag

Kjol: Zara
Linne: Zara
Bikini: H&M (gammal)
Solglasögon: ingen aning


Skor

Jag har gått och kärat ner mig i ett par skor från modekungen som jag bara måste ha. Ja jag är verkligen i ett stort behov utav klackar ! Så dessa ska ingen få hindra mig från att köpa.

Nu har jag dock fått lite problem med vilken färg jag vill ha, de finns även i svart. Men begie är sjukt snyggt.. ah men vi får se.



Modekungen, 699 kr


Den stora bröllopsdagen

När jag vaknade imorse vilken var för en timme sedan vaknade jag utav att hela golvet lät, det kändes som att det skulle gå sönder, det var som om någon spade drog genom hela mitt rum. Och det lät otroligt högt så jag kunde ju knappast somna om, ja det verkligen dånade. Jag går upp och det börjar kittla i fötterna, jag undrar fortfarande vad ljudet kom ifrån och så när jag väl står nere vid köket så kom jag på att grannen här i byn skulle fixa taket till köket idag. Men kul att man fick sova ut idag... aja det är väl lika bra att vakna tidigt någon dag.

Nog om det, idag är det ju den stoooooora bröllopsdagen som många utav oss här i detta land (och säkert i andra delar av norden/europa/världen (?) ) har väntat på. Jag kan säga såhär, min mamma har varit helt galen. Resten av min familj har tagit det ganska chill liksom, klart att det är kul att se och veta lite saker innan brölloppet, men shit jag tror aldrig att jag varit med om så mycket bröllop i hela mitt liv, när jag tittar på tv går det inte att undervika bröllop det minsta, jag menar här om dagen visade fyran tror jag det var HELA danska bröllopsdagen med Mary och Fredrik. Herregud säger jag bara. Ah Stockholm har blivit helt galet känner jag. Men men jag kan ju samtidigt inte säga att jag kommer sitta bänkad framför tvn och spana in Viktorias klänning och ifall Silvia eller någon annan smågrinar där inne i kyrkan, för visst ska man få se inne i kyrkan? Nej nu blev jag lite orolig... Aja, nu ska jag käka frulle ute på terrassen. Hörs snart tuffingar !


såhär såg Victoria ut igår, jättevacker klänning hade hon på sig under stadsministerns middag. (lite kan jag allt, haha)


20 dagar kvar

Det är tjugo dagar kvar tills jag och mina bästa drar till Cypern. Det finns inga ord för hur mycket jag längtar och det går heller inte att beskriva hur roligt vi kommer ha det där nere. Jag kan knappt bärga mig tills dagen då vi befinner oss på planet och det endast är en halvtimme kvar innan planet landar. Ååååh vad jag kommer vara taggad inför den roligaste resan i mitt liv. Jag kan inte föreställa mig när vi ligger där på stranden och verkligen är på plats, haha shit, jag kommer typ börja skrika snart om jag inte slutar tänka på resan. AAAAAAAAAH vad vi ska ha kuuuul !


Vem lämnade vem

Tjaaaaa, idag är jag nästan helt frisk igen, har i alla fall kunnat börja fixa med friggeboden idag, dock kunde vi inte börja måla där eftersom att min bror och hans kompisar ska sova där på midsommar och vi skulle inte hinna klart med det eftersom vi åker hem igen på söndag och kommer inte tillbaka för ens på torsdag. Men det är soft jag får börja med resten efter midsommar helt enkelt. Jag vet preeeeeeciiis hur det ska se ut, jag så otroligt taggad. Dock ville jag ha panel som vägg men de kommer jag aldrig att klara av och göra själv, min pappa skulle ha hjälpt mig och han inte hade jobbat som en dåre på det andra huset som våra gäster ska använda på midsommar. Så han orkar såklart inte och mamma är lika dålig som jag, ;). Så jag för nöja mig med trä på taket och golvet. Åh, det ska vara vitt, vitt vitt och en massa marina saker. Wiiiiie.

Hahah så här såg snyggingen själv ut idag innan jag skulle börja fixa och dona.


Hittade några tights och ett grått linne, sedan fick jeansskjortan åka på för att jag skulle se lite händig ut, haha !


You take my troubles away

Jag är trött och för ett tag blev jag sämre igen, men nu när jag ska gå och lägga mig piggnade jag till, det var i och för sig skönt för annars hade jag säkert haft svårt att somna. Ska sova ut ordentligen imorgon, dock inte för länge för jag ska sola, börja fixa med lilla friggeboden som ska bli min. Inredningen ska gå i marin färger och möbler. Dock dröjer det innan min favoritdel börjar och vi måste måla och slänga saker som står där inne. Men eftersom jag vill bli klar med det så fort som möjligt kommer det gå fortare. Yey ! Nu kommer några bilder jag tog idag och min mamma.





Nyckeln till frihet

Hej bloggen. Tyvärr så har jag inte orkat blogga något idag, under dagen blev jag dålig och kräktes, ni ska bara veta vart.. usch. Men jag mår bra nu, eller bättre i varje fall. Tänkte gå ut och ta lite fina bilder på landet. Yes är äntligen här nu, det finns inget härligare och friare än att vara på landet under sommarn. Det finns inget härligare än att se alla vackra och doftande blommor på vår tomt och ängarna. Att höra grannarna skratta högt och pratar med varandra här i byn, jag älskar det. Bara att få komma bort från allt inne i stan känns så otroligt skönt. Det är så annorlunda här, jag blir nästan som en helt annan person när jag är här ute på landet. Ja, jag blir friare, jag lever i nuet, har inga bekymmer och gör vad jag vill. Det här har jag längtat efter ett antal månader nu och äntligen är tiden här !


This is the part that nobody mentions

Jag är sämst på att lova saker,det ska aldrig mer ske. Har varit och käkat lunch idag på sirap med min bror och sedan åkte jag hem till Diana och solade på hennes tak med Maria, Hanna och Olivia. Vi badade även i Dianas pool där uppe och nyss var jag ute och fikade med min kära fruga Johanna på café 60, vi hade verkligen inte varit och fikat där på år och dagar. Nu ska ni få njuta utav några bilder.


På sirap idag, det blev som vanligt Amerikanska pannkakor med lönnsirap och bacon! Haha alla tycker att kombinationen låter bajsäcklig men då har ni fan i mej inte smakat på detta mästerverk !

Bror min med sina pannkakor.

Olivia och Diana innan vi hoppar i vattnet på Dianas tak idag.


Det var typ 28 grader i vattnet (huuuur härligt?) så det var oerhört skönt, kolla utsikten, helt underbart! Haha ni skulle sett hur vi såg ut när vi kom upp, ägarens lilla son till huset skulle ju bada med oss och pojken fick för sig att han skulle hoppa bomben tusen gånger och ha vatten krig med oss, men det är naaaaaaaajzz.

Imorgon åker jag till landet så det blir ingen bloggning för ens vid tre halv fyra. Kanske bloggar lite till ikväll, men annars sov gott bajskorvar !


Du hade ingen annan än dig själv att tänka på

Hej hallå. Idag är det sol och idag ska jag bannemig ut och sola. Nu blir det duschen och sedan ska jag äntligen få klä mig i lite mer sommarkläder. Vi hörs när jag duschat och fixat iordning mig, denna gång lovar jag mina solstrålar.


Tisdag den 15 juni

Godmorgon ! Ligger i sängen och vaknade för kanske tio minuter sedan. Det är tisdag idag.. vet inte riktigt vad jag ska ta och hitta på men jag tror faktiskt jag ska åka och träna. Har inte tränat på typ två månader, jag vet jag borde skämmas. Men nu när jag har tiden så ska jag faktiskt passa på. Det blir lite frulle och sen träning. Soft.
Vi hörs innan jag går !


Svårt att sova

Det är sent, men jag kan inte somna. Låter mig underhållas utav musik och bloggen. Tänkte lägga upp några bilder från förra sommaren bara för att kunna inse lite mer att det faktiskt är sommar nu trots att det verkligen inte känns som det ett dugg.


Skolavslutningen i 9an

När Felicia var på mitt land, på bilden så grillar vi.

En sommarkväll jag sent kommer glömma.

Samma kväll, dock kommer jag inte ihåg detta, men något kul eller äckligt verkar ha hänt...Haha.

Alla båtturer ute på landet med båten.

En bild jag hade som header förra sommaren, lite mörk dock, men jag gillar den.

En helt underbar resa jag gjorde till Portugal med Felicia, Mikaela och Johan.

Detta är också i Portugal, kolla utsikten !

Detta är också en bild jag haft som header, den är galet cool enligt mig och det ser så oerhört skönt ut !

Detta var sista dagen i Portugal, vi ser ut att njuta utav vår mat.

Denna hamburgare jag håller i är och kommer föralltid vara den godaste hamburgaren jag ätit i hela mitt liv. Jag tror jag hade tio olika "pålägg" på den. Åååh, jag kan fortfarande känna smaken när jag tänker på den.

En bild på när bästisen besökte mitt land för första gången, vi hade varken tur med vädret och friska var vi knappast.

En härlig bild på bruna barn.

Roliga sommarkvällar slår allt. Här är jag och Nils hemma hos Ebba förra året.

Som ni ser matar jag mina kära Jessica med Doritoz här en utekväll, haha älskar bilden, hur bruna ser vi inte ut?

Men vad sjutton gör jag uppe, nu ska jag sova, BUMS. Godnatt!



Prutt

Ligger här i min ensamhet, har oerhört tråkigt. Har inget att blogga om, har inga roliga bilder. Nej nu lackar jag !

Dreams

Datorn ville inte starta igång för ens för någon halvtimme sedan. Vaknade vid tolv idag, sjukt skönt. Så när jag gick runt lite i lägenheten eftersom jag inte hade något att göra så slog det mig att när jag blir vuxen ska inte jag fortsätta ett liv i Sverige. Jag vill ut och resa och bosätta mig i New York, få ett jobb på ett stort företag, bo i en lägenhet med ljusa rum och stora fönster och med en utsikt som slår mångas. Familj ska jag skaffa mig ganska sent, inte allt för sent men någon gång när jag är runt 30. Då ska jag flytta ut lite mer på landet eller bo i den varmare delen utav USA, LA eller varför inte Florida. Ah shit vad jag dagdrömde.. men det vore något för mig, den slog många utav mina tidigare drömmar.
Nu ska jag vara lite småbarnslig och faktiskt spela lite sims.. haha, men jag var sugen! Vi hörs om en stund igen. Tjing så länge.


I'd rather be with you

Förbannade jävla uppdatering. Imorgon och framöver ska det bli nya tag med så mycket bloggning som möjligt. Det är sommarlov ju och man kan ägna mycket tid åt allt möjligt typ. Så förvänta er roliga och många inlägg. För detta håller inte, usch ! Sov gott mina käraste.


Slänger upp en riktigt ful bild på mig och Malin från i fredas, vi är påväg in mot stan efter att ha badat i en killes pool som vi spenderade en del utav kvällen hos. Haha.. nej, nej vi är inte liiite shleeetna.


Försökt och visa dig med blicken men det är inte mig du ser

Väldigt dålig uppdatering. Men har inte hunnit med, har varit med kompisar hela tiden. Nadja gick för någon timme sedan kanske och jag funderar på om jag ska fixa i ordning mig och gå ut en stund. Nu skiner ju solen i alla fall, äntligen ! Vad hade egentligen hänt med vädret, det känns verkligen inte som sommar eller sommarlov.. :( Nu får den bannemig sätta fart lite och visa sig. Här kommer några bilder från igår när jag, Nadja, Sofia och Felicia var och käkade på Primo Ciao Ciao.




Hur god ser min mat ut?


This is why i love yööö

Matilda glömde sin blogg på, sååå jag tänkte bara berätta att matilda är rätt bra.
 Typ bäst asså!!! :D All my love to you <3 // Hemlig beundrare


Fuck like a pornstar

Tju ! Ska strax ut men nu är jag med några vänner hemma hos mig, vi ska snart ut. JAG HAR SOMMMARLOOOOOOOVVV!!!!! Hoppas ni får en toppen fredag för det ska jag bannemig ha !




Torsdag den 10 juni

Tjena bröder !

Kom hem för en liten stund sedan och just nu dricker jag te. Har blivit något så otroligt hes så att man känner inte igen min röst någonstans. Usch jag hatar att vara hes för jag har redan en hes röst, så när jag blir hes blir det fan förfärligt !
Var nere på stan idag vi är ju lediga idag pga av att treorna i min skola tar studenten, käkade lunch med jessan som jobbade idag, såg alla flak med alla studenter från min skola ! Ja.. på ett utav de där flaken kunde jag fått stå på idag men icke det var fullt :( . Äsch det kommer två år till, haha !
Sedan sötte vi på Hanna, Isak, Julia och Maria. Maria var med sin mor så det gick efter en liten stund och jessica skulle jobba så jag hängde lite med Isak, Hanna och Julia. Vi knallade runt lite på stan och mös i solen, käkade lite jordgubbar och sånt. Nu tänkte jag lägga in några bilder från dagen och sen chilla lite.



I just cant get you off my mind

Sitter och väntar på några härliga vänner som ska komma till mig alldeles strax. Och nyss kilade Albin och Malin iväg som var här en liten kortis. När Johanna, Maria, Hanna och Isak kommit ska vi leta efter något skoj som händer och sedan blir det utgång. Ha en skön onsdag (lillördagen som äntligen kommer till användning).



Outfit



Skinnjacka: H&M
Shorts: Zara
Topp: H&M
Väska: H&M
Converse och smycke från Thailand.

NU drar jag till skolan. SKa plugga och ha prov lite tidigare idag ! Ciao

There was a time, that we'd stay up all night, best friends talking till the daylight

Du var så annorlunda än de andra, vart har du tagit vägen nu? Varför är det inte som förut? Vad hände med att vi sågs varje dag? Varför berättar jag inte allt för dig längre? Varför känns det som att någon saknas i mitt liv? Varför kom jag inte och tänka på tidigare att jag saknar dig väldigt mycket, du som var en utav mina bästa vänner. Vad hände egentligen med vår vänskap som jag helt ärligt trodde skulle vara i en oändlighet till..


If I make you a promise that's a promise that I'll keep

dagens klädsel kommer här




Klänning: Zara
Jeansjacka: H&M
Converse
Väska: H&M
Smycken och klocka: Ingen aning, haha.


The things that keep us apart keep me alive

Tjenispenis. Ligger här i min säng nu, kom hem för en liten stund sen, har huvudvärk och mår illa. Blä. Ska på film en stund tror jag. Sen blir det plugg. Måste ladda inför imorgon då dessa tre prov jag har är. Inte kul, såhär nu när det bara är tre dagar kvar innan skolavslutningen. Hade en lektion idag, spanska. Och vi fick reda på slutbetyg, vg fick jag. Haha blev sjukt glad för det är jag inte alls värd, max g egentligen ! Men så söt som jag så går det väl inte och motstå att ge mig ett vg.. Haha, så jag är riktigt nöjd ! Efter skolan drog jag och mötte upp Nicke och Billy i vasan. Käkade lite och sen drog jag och Nicke till Brunnsviken och mötte några grabbar... haha. Helt plötsligt kommer det en ginger, femtioplussare typ och bara slänger av sig sin handduk och hoppar i och hämtar bollen som han på något sett varit klantig och fått i i vattnet... haha. Helt spritt språngande naken var han, så han visade liksom tooootaly everything! Thihi det var lite roligt, alla killar flög upp i ett hörn. Och så stod alla och garvade. Nu slänger jag upp en bild på niclas...


Nicke fick testa min bikini och helt plötsligt förvandlades han till bög..! Vi gillart


Every word you say I think I should write down

Godmorgon ni söta. Ligger och lyssnar på härlig musik och tänkte gå upp och göra mig i ordning snabbt och sätta mig ute på balkongen och käka frulle. Börjar kvart över elva idag. Lite halvsegt. Men ska ändå bara gå på en lektion så det är skönt.



Fann två bilder på min kära vän Marias blogg. Bilderna är på en kväll då man precis kunde börja sitta ute på kvällarna och inte frysa och mysa med sina vänner !


Vintage mint

Nymålade naglar, somrigt och fint !



Maybe I need some rehab

Hola ! Kom hem för en stund sedan och min kväll kommer bestå av plugg, plugg och mer plugg. Ska göra klart så mycket som möjligt så att jag kan hitta på andra saker på både dagar och kväll nu den här sista skolveckan.
Vi hade ingen skola idag så jag gick till skolan helt i onödan. Soft... Vi käkade lite indiskt och sen drog jag och Nadja och mötte upp Ivar och Jessica T och hennes kompis vid utekompaniet en stund. Sedan om Amanda och hennes kompis och några till. Sen drog jag, Nadja och Amanda och fikade på Alberts. Tänkte slänga upp några bilder för att som vanligt pigga upp inlägget lite ! Vi hörs lite senare.



Hundblicken... funkar inte måste jag säga.

Mina tokisar !

Ivar shteker lite halvt


Jag och Mandis på alberts.


Love will come set me free, I do believe

Har meeeeegatråkigt. Men här kommer i alla fall dagens outfit.




Det blev riktigt enkelt och skönt idag.
Linnet är från Zara, Shortsen är också från Zara. Kavajen är från Ginatricot, espandrilosen är från Italien, väskan är från Åhléns och smyckena kommer jag inte ihåg. Och sist så har vi solglasögonen som är från Thailand.

Monday

Godmorgon, har precis käkat frulle och Ska sminka mig alldeles strax och sen blir det outfit bilder ! Vi hörs snart igen. Baajs


Happyface !

It's time to turn on the last song

Ingen rolig uppdatering idag, men har inte haft något att skriva om förstår ni. Men det är ny vecka nu och då blir det en massa bloggning ! Har sen vecka dessutom så då hinner jag med dagens outfit varje daaaag :) Ska försöka komma på något jag kan skriva om innan jag går och lägger mig, annars hörs vi imorgon igen ! Tjenixen.


Hej

Nu är jag hemma från jobbet igen, det blev en kort dag. Det var inte så mycket folk så de skulle stänga tidigare. Nu ska jag strax ut, har ringt runt lite vänner, men alla verkar dissa mig. Shit vad omtyckt jag verkar vara alltså ! haha ;)


En bild på Jessica från igår. :)


Mot jobbet

Nu drar jag till jobbet ! Puss


Sveriges Nationaldag

Hade universums tråkigaste dag igår. Jag och Jessica trodde att vi skulle gå ut, men icke sa nicke så blev det inte. Varför fyller jag bara inte 18 år nu? Hehe, ångest. Ska jobba om en timme och sitter fortfarande i pyamas med lite smörgås smulor runt munnen från frukosten.
Tänka sig att idag är det söndag och om endast fem dagar slutar jag skolan. Hur underbart? Jag längtar som fan. Dock har jag tre prov som ska göras... matte, historia och företagsekonomi. Nej nu ska jag röra på påkarna lite. Tjing så länge !


Hos Jessica

Hejsan ! Är hemma hos Jessica nu, vi ska ut strax tror vi ! Ha en bra lördag. Puss


Man kan få ångest men den ångesten jag har nu är fan inte okej...

Jag vill dö, jag vill att någon ska dränka mig. Det är bara helt sjukt det här. Nu ska jag dö i mina tankar eller hoppa från min ballkong.  HEJDÅ

Today I'm wearing this


Tröja: Weekday
Shorts: Zara
Väska: Åhléns
Skor: Converse
Solglasögon: Thai
Smycke: NK


Ain't no reason

Äntligen fredag ! Och det innebär att det endast är en vecka kvar innan jag får sommarlov ! Shit det är helt sjuuuuukt vad detta år i ettan har gått fort. Känns som jag gått i min klass i evigheter och att jag känt mina vänner i klassen i flera år.
Idag har vi haft idrotts dag med skolan. Eller Jensen summergames som det heter. Alla Jensen skolor i Stockholm samlades på gärdet och deltog i olika grenar. Det var mysigt, dock lite plåsigt. Efter det åkte jag hem och duschade.. och sen mötte jag upp Johanna. Nu tänkte jag lägga upp några härliga bilder från dagen som varit !











Gud vad otroligt sexig jag är på den där bilder precis ovan. Blev nästan lite rädd när jag såg den.


Torsdag

Hej mina vänner ! Vilken härlig dag det varit idag. Det är verkligen sommar sommar sommar nu ! Hur härligt är inte det, som man gått och väntat på dessa dagar alltså. Har haft en skön dag, vaknade vid nio, jag och Nadja gjorde oss i ordning och sedan blev det skola. Hade nationella och det gick sådär. Sedan hade vi idortt på gärdet. Mys. Och jag hann och springa ner på stan och köpa en helt tokigt underbar klänning. Sa ju att jag skulle lägga upp en bild på vad jag köpte här om dagen. Här kommer en bild.


Randig söt kjol från Zara och kostade endast 99 kr, de enkla linnet är också från Zara och kostade 79 kr, vilka kap va? De köpte jag igår. Klänningen är min nya kärlek och den köpte jag idag och är från Monroe och kostade 950 kr. Vi hörs snart Puss


You plus me equals this

Tjeeeenis ! Kom precis hem. Ska käka om en liten stund, sedan ska jag ut igen och träffa några vänner i vanadis ! Har haft en helt okej dag. En onödig skoldag som vanligt, med en lekton. Sedan drog jag ner till stan med Malin och Nadja och köpte en kjol och ett linne (lägger upp bilder på dem senare), sedan åkte jag och jobbade en liten stund men började må riktigt dåligt så jag fick gå hem. Fy vad ont i magen jag hade. Men det gick som tur över och då åkte jag ut till lilla ässingen och träffade Nils, Nicke och Bendik. Vi badade ( eller jag blev islängd som vanligt, haha, tur var att jag hade bikini denna gång), solade, käkade chips, lyssnade på musik och bara mös helt enkelt. Nej nu ska jag gå och hjälpa till där ute i köket det börjar gå lite segt nu och man har väl blivit kock nu med tanke på så mycket som jag står i köket hela dagarna typ och lagar tomatsås, pasta och allt vad jag nu gör. Tjingeling för en stund!




Make you feel my love

TJÄÄÄÄÄ! Ska dra nu, har brådis. Ska möta upp Nils och Nicke på lilla ässingen. Vi hörs när jag kommit hem igen, ciao !



Tisdag den 1 juni, idag är det sommar

Hej bloggen. Kom hem för en halvtimme sedan. Har varit i skolan och sedan har jag jobbat. Shit, snacka om att jag är trött nu. Varit igång sedan åtta på morgonen fram till åtta på kvällen ! Önskar att jag kunde lägga mig under täcket och titta på desperate housewifes som börjar om en kvart. Men icke, nu ska jag sätta mig och plugga matte, men jag ska nog ta en paus där mellan nio-halv elva... favoritprogrammen är då ju ! Aja nog för mig på en stund. Vi höreeeesss snart igen ! Pusss





Slängde in tre bilder från tidigare idag då jag och några underbara var och käkade på blåbär !


Godnatt

Nu blir det läggdags. Har ju tidig vecka nu. Och direkt efter skolan ska jag jobba så som jag gjorde idag. Så det blir ingen bloggning för ens vid fem tiden kanske. Åh nej, nu kommer jag få för lite sömn igen, ska upp om sex och en halv timme igen. Fyfan, aja bäst att sova nu. Men godnatt gullisar !


RSS 2.0