tv2 kollektivet

Kolla in dessa roliga videos istället på två norska snubbar. Malte är nu mera kär i killarna och jag börja sakta men säkert digga med i videosarna.







Detta är fruktansvärt roligt!!

Äckligt, äckligt, riktigt äckliiiiiiigt

Det hyser aggressioner från mig angående gruppen Ansiktet! Jag hatar dem, jag hatar deras låtar och deras låttexter. Jag och Malte låg nyss och dog av garv till deras låt Äckligt... AAAAAh den är så patetisk. Jag tillåter Maskinen och deras låter för att jag själv tyckt om dem när jag var yngre. Men att en utav dem från den gruppen skapade Ansiktet vart bara för mycket. Jag förstår varför de gjorde låten Äckligt, dem är äckliga. De säger dem själv i texten, se själva. Nae nu är jag riktigt suer må jag säge.

(P.S. Till Hanna som älskar mopsar. Börja inte tycka om den bara för att det är en gullig sådan i videon, då blir jag lack assssss)


Älskling

Eftersom jag varit sjuk i några dagar träffades jag och Malte inte under den tiden. Men i lördags sågs vi och då kom han med dessa söta!


Ny vecka

Kollade nyss på Grey's anatomy på tv och nu är det Sjunde himlen. Vilken toppenmorgon. Malte drog vid sju och drygt en timme senare gick jag till tandläkaren. Har aldrig haft problem med att gå till tandläkaren, jag menar att jag inte tycker det är läskigt och så. Visst det gör lite ont och sådär men nae.
Ska iväg och äta lunch snart med Sebbe och Nadja. Det ska blir rätt skönt att komma tillbaka till skolan igen. Har varit förjävla tråkigt att vara sjuk.
Förresten titta vilket fint väder dagen bjuder på! Kanske man ska ta fram solglasögonen?

 


29e Januari

Just nu ligger jag och min katt och gosar. Har promenerat med mamma och pappa idag, vilket var första gången jag var ute sedan i måndags. Om en liten stund kommer Malte hit och då blir det jättemycket myyys igen.

 


Lycka

Lycka är att kunna gå in på youtube och söka på alla dessa barnprogram man tittade på när man var liten. Det ger en så mycket nostalgi. Man hade ju en speciell känsla när man såg det där programmen. Det finns ju hur många, många fler och man fastnar verkligen på youtube eftersom det bara dyker upp en massa nya hela tiden som man minns. Ååh, jag längtar tillbaka!!


Alltså Artur har verkligen satt ett spår i mig, jag älskade det SÅÅÅÅÅ mycket! Låten kan man helt utan till och tårarna börjar nästan rinna...


Såg på Youtube att folk varit rädda för Trasdockorna som barn! Detta program som var så otroligt gulligt och bra!


Och kära gamle Björne...mysbjörne


Programmet med Doris och Gösta diggade jag starkt speciellt för att det undertiden sändes ett program som hette Storasyster och Lillebror.


Här är Storasyster och lillebror. Introt och avslutsfrasen är bäst!!


Men det här måste ju nästan slå allt! Richard Scarrys äventyrsvärld. JAG DÖÖÖÖR! Skulle kunna se och älska alla avsnitt lika mycket nu som jag gjorde då. Undrar förresten hur jag uttalade programmets namn när jag var liten... Jag menar lite svårt måste det ju ha varit att utala det som barn, inte var det bara jag som tyckte det?

Bakterier i kroppen

Anledningen till dålig uppdatering är för att jag haft influensan sedan i måndags. Har endast rört mig från min säng ut till vardagsrumssoffan, det är där jag levt mitt liv de senaste fem dagarna. Idag var första gången jag duschade sen i söndags och ah ni vet, riktigt äcklig har jag varit. Idag har äntligen febern gått över, men kroppen vägrar ge upp denna sjukdom, hostan, snuvan, halsvärken, tröttheten och smärtan jag har i kroppen väääääägrar bara försvinna. Men nu är jag tillbaka i alla fall för nu orkar jag lite mer! Wihoooo


Den här snygga saken bredvid mig på bilden har jag inte träffat på flera dagar nu men imorgon får jag det. Har saknat min bebis jättemycket! Gud vad jag älskar den här bilden på dig och mig

Söndag 22/1

God kväll! Har precis ätit lite sushi. Har verkligen tröttnat på det, åt det jämt förut så det är inte alls lika gott längre. Idag har släkten varit över och firat min lillebror. Min ena lillkusin var här och åh så mysig och söt han är. Jag, Samuel och Malte lekte med honom konstant. Ska snart bege mig ut och möta upp Micca som i några veckor ska resa bort. Vi hörs!


Min söta lilla kusin i somras!

myskväll

Jag och älskling ska ha en riktig myskväll ikväll..igen. Det blir två filmer, lite chips, läsk och godis. Oj vad vi ska fetta oss. Men är det lördag så är det. Min sötnos ligger så gulligt här bredvid mig att det är svårt att släppa blicken ifrån honom. Vill bara ge honom världens kärlekspuss. Nu måste jag slita mig från datorn. Dags att slå på mysfaktorn på hög nivå. Ciao


U know it ain't love

I bilen påväg till skidbacken med Nadja, Erik och Albin spelades denna låt om och om igen! Den är sjukligt bra mina vänner!


Ekebyhovsbacken

Tidigt imorse mötte jag upp Nadja för att åka till Ekebyhovsbacken. Lite senare mötte vi upp Albin och Erik. Vi skulle nämligen hjälpa små elever i backen och vid liftarna. Vi läser ett ämne där detta ingick i ett kriterie (ibland undrar jag vad Jensen Gymnsaium har för ämnen alltså). Somliga hade aldrig stått på skidor förut vilket var halv roligt att se hur dem tog sig ner för backen sen. Tur var att vi endast hade 9 barn att hjälpa då andra haft 20/30 stycken. Det gick ganska fort och var heller inte direkt det hemskaste jag gjort. Men nu känns det himla skönt att vara hemma måste jag säga.


Proffset själv, Pistvakt 1

Pistvakt 2 - Albin med ett stadigt grepp om walkie talkien..

Har ni sett några snyggare pistvakter? Tror inte det i alla fall...

"Dagens facelook(ar)"


På en buss någonstans i Stockholm

Har precis promenerat runt hela Djurgårn med Hanna och pratade om allt mellan himmel och jord. Det var mycket skönt och trevligt måste jag säga. Få andas in lite annat än avgaser liksom. Nu befinner jag mig på bussen hem och ska hämta lite saker och sen bege mig hem till Malte.
Här kommer en liten bild på Hanna för någon månad sen. Hörs senare!

 


Dålig dag

Jag är trött på Sverige, trött på kylan och skolan. Trött på mina rutiner, vill göra något nytt. Något inspirerande. Men här är man fast i samma håla dag ut och dag in. Varför tar det så lång tid till sommaren. Den som är helt oskyldig och lycklig. Vintern gör mig bara deprimerad och ger inget vackert förutom snön som dock bara blir till blask i år.

Är på dåligt humör. Behöver Malte.




Restaurangbesök

Är hemma efter att ha varit ute och ätit. Vi hade först bokat bord på Grill. Så kommer vi dit och allt är frid och fröjd tills vi upptäcker att det är buffé. Vad spelar det för roll kan man ju undra? Men jag och min familj har något emot bufféer. Inte för att jag tror att Grills buffé skulle vara dålig direkt. Men det är något vi inte tycker om bara. Haha, larvigt. Så vi lämnade kära Grill och gick ca 100 meter bort till Rolfs kök. Mycket eget ställe, och för första gången prövade jag på Ostron och det var också första gången jag fick reda på att min pappa tyckte om det, vilket jag inte alls trodde. Det var inte alls lika äckligt som jag tänkt mig, helt okej. Men jag kanske svalde det för tidigt.. haha. Synd nog tog jag ingen bild. Får alltid upp tanken men gör det aldrig sen. Ska se film snart och sen ska jag kanske bege mig till Malte som befinner sig på något hotell med sitt jobb.


En bild på mig och fina lillebror från i somras! Grattis igen!

I know you still love me anyway

En annan låt jag föll för var Cee Lo Greens låt Anyway. Videon är väl som den är men istället för att titta på den så kan man ju bara lyssna! Vem vet, ni kanske finner den mycket bättre än vad jag tycker. Ge den ett försök i alla fall.



Jag saknar dig mindre och mindre

Så heter en låt av Melissa Horn. Hörde den precis och tyckte den var, så som många andra av hennes låtar, mycket vacker. Tvekade inte en sekund på att lägga upp den här på bloggen. Lyssna och njut..


15 januari 2012

Vi har haft en riktigt trevlig morgon här hemma. Samuel min lillebror fyller 15 år idag. Han som alltid varit en liten plutt är snart ett huvud längre än mig.. Tiden går fort. Det blev sång och sedan en god frukost. Nu tar vi det lugnt och sedan ska jag nog ta med mig min bror ut en stund och ikväll ska vi ut och äta. En kalassöndag helt enkelt.


gårdags kvällen i några få bilder





Fyra sommarbilder från landet 2011

Fann några härliga bilder från landet i somras på mig och min finaste bebis. Som ni kanske ser använde jag mitt pippitröja jämt. Haha äcklig.




Fredag

Har haft en riktig mysdag eller snarare en fikdag! Började på Alberts med Nadja, som jag för övrigt inte träffat på flera veckor då hon varit bortrest, Ida och Malin. Sedan mötte jag Johanna och så gick vi till Mocco och en stund senare kom en liten Hanna och Maria in, Maria har jag inte heller träffat eftersom hon också varit bortrest. Sicka lyxlaxar va?
Som vanligt nu för tiden tar jag aldrig några bilder men jag tänkte istället bjuda på en förträfflig bild på mig själv, tagen igår. Nu är det dags att börja göra sig i ordning för ikväll blir det utgång, wihooo! KRÖKKKKK


FML

Jag är uttråkad, jag är trött, jag är hungirg, jag har dålig andedräkt, jag är kissnödig, jag har rivit bort lite av mina naglar, jag har sökt jobb, jag är redan skoltrött, jag hatar min svenska lärare, jag måste träna och jag måste gå och hänga tvätt nu. FYFAN VAD KUL


Min trogna buss 42...

....Nu sitter jag här igen. Senaste gången var för några ytterst få timmar sedan. Men hann sakna dig däremellan. Som vanligt när jag sitter på 42an är jag på väg till Malte, vilket det verkade låta som att jag inte gjorde nu fast det gör jag haha. Tänkte bara skriva lite kort, nu måste jag ju njuta lite av resan. Med musik i öronen kan det inte bli bättre!

 


Got one eye on the road and one on you

Sitter i bilen på väg till landet. Älskling är med mig denna gång så nu ska det mysas och spelas en massa spel. Lyssnat på Coldplay hela vägen snart kan jag alla låttexter utantill, vilket är ovanligt för mig då jag aldrig brukar snappa upp texterna. Haha! Hörs senare

 


Då var det dags igen

Det är på tiden att skriva ett inlägg, jag menar det har ju redan hunnit bli 2012. Under jul och nyår har det faktiskt varit svårt att sätta sig ner och skriva några inlägg. Men denna fredagkväll kände jag kunde gå åt lite till det. Så vad har jag gjort då under dessa två veckor? På julafton kom min farmor och faster hit och åt jullunch och sedan blev det bara en massa mys och på kvällen kom Malte. Dagarna efter jul gick fort och på nyår så gjorde jag och mina finaste tjejer god middag och goda drinkar innan vi gick ut och mötte våra pojkvänner i Vasa parken för att se alla fyrverkerier. Vi gick sedan ett gäng hem till Johannas pojkvän och dansade natten lång. Tiden bara flög iväg för när jag och Malte sedan kom hem hade hon hunnit bli halv sex på morgonen. De andra dagarna har jag bara varit med mina vänner, Malte och gått ut lite. Men framför allt har jag mest njutit av att det har varit lov. Synd bara att lovet snart är över.. Nu räcker det, skriver för långt annars och då blir det väldigt jobbigt och tråkigt att läsa.

 

Lite bilder från nyårsafton, första bilden är väldigt gul och sista är väldigt suddig. Men den sista är ändå rätt cool på något vis...

 



RSS 2.0