Paint the silence

Jag lider utav uttråkning, jag har seriöst inget att göra, jag är tragisk och har inget liv... här har ni ett bevis.


Väska

Jag är sååååå sugen på att skaffa ny väska. Här är några jag hittade som jag faktiskt skulle vilja slank in genom min dörr. Måste ha ny väskaaaaaaaaaa!


De två översta är från Topshop och de undre är från Modekungen.


Kollar runt på Aftonbladet

Är inne på Aftonbladet och läser om jordbävningen i Chile. Usch jag tycker det är så hemskt. När man först går in på aftonbladet är första rubriken, "Dödssifrran stiger i Chile". Nu beräknas det ju vara över 700 personer som har omkommit. Jag kan säga såhär att jag lider med de hemlösa barnen och alla familjer och människor över huvud taget. Tänk att förlora sin familj, vänner, sitt hem, ja allt. Jag kan heller inte begripa vilken panik jag skulle fått ifall jag skulle behöva evakuera som många i en del utav Japan fått göra pga tsunami. 
Jag är så himla tacksam över att jag bor i Sverige. Jag vet att jag sitter och klagar på vårt kalla väder och att man bara vill ha sommar och ja att man klagar hit och dit. Då kan man ju tänka på hur en hel del andra har det runt om i världen. Som till exempel nu i Chile. Oskyldiga människor lever utan deras hem och familj och här sitter jag hemma och klagar på kylan. Ganska så oförskämt.

Dock tycker jag detta som skett är oerhört läskigt. Jag menar först den stora jordbävningen i Haiti och sen i Chile och tsunamin i Japan (som dock inte var så stor men ändå) och nu även ett stort oväder som befinner sig i Europa just nu och når Sverige imorgon. Tänk om det är varningar för jordens undergång. Haha, nej men efter att jag såg 2012 har jag fått sånna här tankar när något litet extra har hänt, de har inte bara varit om Haiti osv utan verkligen små grejer. Haha så typiskt mig. Men, jag är på min vakt, tss !


(I Chile)


It's hard to say that I'd rather stay awake when I'm asleep

Eftersom min pappa fyller år idag och min mamma imorgon så ska vi ut och äta. Tillbaks till gamla stan där jag var igår och åt, inte på samma resturang men samma gamla stan ;) . Har inte skrivit på hela dagen eftersom vi firat min pappa lite, och jag har inte mått någe vidare. Men ah vi hörs.

Tell me what to say so you don't leave me

Vill bara börja med att säga, GRATTIS PAPPII som fyller 52 år idag ! Det blev en mysig frukost med massa frukt och smoothie osv. Presenterna från mig och min broder får han dock öppna lite senare. Sanningen är att jag inte hunnit slå in dom.. haha. Slarvigt där.

Gårdagen vart väldigt mysig ! Först åt jag på resturang i gamla stan med Nadja, Pauline, Michis och Malin. Det var typ hur gott som helst! Sedan åkte vi hem till Pauline och fixade oss lite, och sedan begav vi oss hem till Malins vän Henrik. Där spenderade vi resten utav kvällen. För en kort stund sprang jag iväg och träffa Johan några minuter. Klockan två ungefär gick vi och åkte till donken och myste som aldrig förr, vi var helt sjukt hungriga tjejer ! Sen kan jag ju säga såhär, att jag har nog aldrig längtat så mycket efter min säng som jag gjorde efter måltiden.. haha ! Skönt var det att komma hem sen i varje fall.


Pauline och Nadja på resturangen.

Söt Michis !

Jag och Michis


(Jag bjuder på den för att sötnosarna bredvid mig blev bra !)


I'm gonna give all my secrets away

Nu ska jag ut och käka med ett par tjejer ! Vi hörs senare. Tjing!



Godmorgon

Godmorgon bloggen ! Har precis vaknat. Är helt sinnesjukt trött. Igår var jag med Nadja, Pauline och Michis vid Zinkensdamm. Det var lite mysigt kanske lite udda, men mysigt. Vi lyssnade på massa gamla schlagerlåtar, dansade och sjöng med! Haha lite småkul sådär :D. Dock hade jag inte med kameran så det blev inge kort :( . Nej men nu ska jag titta på OC, vi hörs senare !


I'm tired of all of the nonsense

Ska strax kila ut och möta Nadja, Michis och Pauline. Tänkte bara uppdatera lite snabbt. Men ni får ha en toppen fredag och en bra kväll på första dagen av lovet (ni som har)! Ciao!!


Har på mig en jättetråkig outfit... En svart blus från Ginatricot och ett par svarta jeansleggings från vero moda. Och lite smycken!


Fear is a friend who's misunderstood

LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOV...Fast vafan är jag taggad på, suck. Detta kommer typ bli det lugnaste, tråkigaste och långsamaste sportlov som finns. Jag ska inte åka skidor i åre, trysil (stavning?) eller valdisär (stavning där med?) som alla andra ska. Utan jag ska vara hemma. Jag och några andra kära vänner som också som tur är hemma kommer att få sitta och mögla på nåt fik hela dagarna..haha. Aja, man kan ju säga såhär i varje fall att jag kommer vara utvilad efter sportiisslovet. Det blir mycket sov-tid och chill för min del kan jag ju säga. Är hemma nu i varje fall. Känns som jag bodde i skolan idag. Vi hade ju tidig vecka, så jag började åtta men på nåt sett gick jag från skolan vid fem. Vid ett då jag slutade i vanliga fall käkade jag och några coolingar från klassen wook. Sen chillade jag och Malin en stund nere på stan, hon köpte lite saker osv. Sen hade jag utvecklingssamtal ca klockan tre. Så jag och Malin drog tillbaka till plugget och där har jag varit tills nu. Haha, nolifer nr 1 ! Men det var mys. Nu ska jag plugga det sista på min företagsekonomi som jag har tills ikväll, sen ger de mig lite frihet och så får jag se vad jag hittar på helt enkelt. Ha det bra så länge !

If I give you my heart would you just play the part or tell me it's the start of something beautiful

Kvällarna är hemska, jag vill inte att det ska komma längre. Jag blir alltid lika orolig, lika ledsen, arg och besviken. VARJE kväll. Jag står inte ut mer, jag gör inte det. Det känns som att jag ger nya chanser även fast du inte vet om de, vilket du borde förstå ändå. Jag har tröttnat på det här nu. Men jag står ut det vet jag, även fast det kanske inte är det bästa för mig.


You're right behind me as before

Kollade på en massa sommarbilder och jag kan inte låta bli att lägga upp några från i somras. Asså längta riktigt mycket nu till sommarn och NJUT !









I'll try for your love

TJOOO. Kom hem för en liten stund sen, var nere vid hötorget med tjejerna och planerade resan. Så nu är den nästan bokad och klar. Om det inte blir en massa omständigheter förståss. Funderar på om jag ska se på ett avsnitt av OC eftersom att min käre vän Theo har fått mig att dyrka det nästan lika mycket som han nu. Har varit sugen på OC avsnitt hela veckan så de slutade med att jag laddade ner säsong två igår, så nu jävlar blir det OC för full rulle ! :D Sen har jag en massa plugg också, men de ska fadern hjälpa mig med så det tar vi sen när han kommit hem. Tjing så länge.

En riktigt awesome låt får ni på köpet. Lykke li - Tonight


If i say you're the one would you believe me

Nu drar jag ut en stund. See you !


Alone we stand, together we fall apart

Åh så skönt det är att vara hemma igen. Gick dåra som sagt till skolan idag trots att jag var helt död från gårdagen då jag låg med magsjuka. Men det var skönt att få luft och träffa alla underbara vänner i skolan. De piggnade upp mig en hel del! Åhjuste, imorse när jag kom till skolan vid åtta då jag började så är det helt nedsläckt i mitt klassrum, ingen är där och ja bah; Vadfan är det här. Så jag ringer kära Nadja och undrar varför ingen är här. Nadja säger då att Micke (vår historia lärare) skulle stanna hemma och se på hockeymatchen så vi börjar nio istället. Så ja en timme senare började jag. Jag och en annan kille fick sitta inne i ett annat klassrum och se de sista minutrarna utav matchen. Det sög ju eftersom vi förlorade. Sen kom Ivar och Ian och räddade mig från pinsamheten och skolan kunde börja som vanligt.
Skippar idrotten som börjar typ nu. Hade inte orkat springa runt där. Blir ju anfådd bara jag tar några steg. Så det blir att sjukanmäla mig för den lektionen.
Var hemma här med Albin, Maja och Ian som skulle på idrotten. Vi myste lite, spelade piano (haha) och lekte med webben. Nu ska jag chilla en stund. Vi hörs snart igen och här kommer lite bilder.






Ian var för feg och omogen för att visa sig på bild.. haha ! Ciao


There's things you need to hear, so turn off your tears.

Onsdag. Jag vaknade imorse runt halv fem med att jag hade världens magknip. Jag låg och vred och vände på mig i kanske 45 minuter innan jag började må så dåligt att jag kände att jag skulle behöva springa in på toan och spy. Jag stannade hemma idag, och jag har inte rest mig ur sängen sedan den gången runt kvart över fem. Jag har kräkts och kräkts, usch, men det är sant. När de började bli bättre slog jag på en film på datorn. Efter den så somnade jag tills nu. Har ingen aning om vart ifrån jag kunde ha blivit magsjuk. Asskumt. Men nåt är det ju där ute som går så jag blev väl smittad.
Nu mår jag i varje fall bättre, gick upp ur sängen för en stund, fast jag har ju knapp någon ork. Är helt lelös i kroppen och det är jobbigt att prata. Aja tur att det är bättre nu i varje fall. Nej nu ska jag försöka plugga lite ! Vi hörs senare.


The good things come to those who wait

Nu ska jag sova. Godnatt, vi hörs imorgon !

En kommentar

Guud va fin jacka, finns den att köpa i år, sånt fall hur mycket kostar den? :D

En kommentar jag fick idag. Tack så mycket för att du tycker det :) . Jag köpte den kanske i oktober/november på Zara. Tror dock den inte finns kvar. Har för mig att det fanns tre kvar när jag köpte den. Man kan ju alltid ge de ett försök, haha. Den kostade mellan 500-800 kr. Kommer inte riktigt ihåg. Hoppas svaret duger !

Det finns endast två sorters män : de som har sina pengar tackvare sina fruar, och de som har sina fruar tack vare sina pengar.

Hej på er !
Ingen vidare uppdatering idag och detta kan bli det enda för idag. Ska försöka att hinna med ett till inlägg. Men har en del plugg att göra så vi får se. Idag har jag varit hemma hos Johan som jag inte träffat på typ en vecka så det var lite mysigt. Plugget var heeeel-onödigt idag också. Vi var typ tolv stycken i klassen idag av 30. Ah nej nu har jag jävligt lite till att säga så vi hörs !

Jag ska ingenstans det är bara det att...

Det känns som att jag knappt känner dig längre. Eller i varje fall så känns det som att jag inte gör det. Du har förändrats, det har jag också men inte på det sättet, jag är fortfarande den jag var när vi lärde känna varandra från början. Varför du har förändrats vet jag, för du hade inte förändrats ifall det vore för det här. Jag saknar dig, och det var ditt gamla jag som jag föll för. Det är den personen du var som jag lever kvar för. Jag försöker inte inse att du är en annan, jag försöker se ditt gamla jag. Men det funkar inte, även fast det känns som att det gör det så nej, det kommer inte fungera. För det är inte dig jag lärde känna. Jag kan inte leva med dig om du är en annan människa som jag inte känner längre.
Du betyder något så oerhört för mig att det gör ont. Och samtidigt som du förändrats så vet jag inte vad jag ska göra utan dig. Att vara utan dig har varit det värsta som hänt mig, alla mina sömnlösa nätter, alla gånger jag gråtit över dig. All dess kämpande för att glömma, det har varit så svårt och nu när vi är tillbaka så har du förändrats. Jag önskar du kunde förstå hur jag vill att det ska vara. Jag önskar att det kunde få vara så. Men jag kan inte ändra på dig, det skulle jag aldrig göra. Men jag önskar. I mina drömmar är du den där andra personen som du var när vi träffades de första gångerna.
Du får mig fortfarande att vara sådär extra glad när jag är med dig, du får mig fortfarande att känna mig speciell, jag känner mig bra när jag är med dig, det pirrar sådär underbart innan vi ses, jag får panik om vi inte hör av oss till varandra, utan dig blir jag helt galen och med dig känner jag att jag skulle klara vad som helst. Men det är nåt litet som gör att jag inte ser att du är den du en gång varit. Åh, jag vet inte vart jag ska komma med detta. Jag vill bara fortsätta men jag rör bara ihop allt till en röra och får inget slut. Jag vill, ja det gör jag. Det här är vad jag alltid velat. Men är det vad jag behöver?

Ahora

Ska strax kolla på film, usch det känns verkligen inte som att jag har någe liv. BLÄÄÄÄ. Ah det här var egentligen ett helt onödigt inlägg eftersom jag inte har över huvud taget någon aning om vad jag ska skriva.. haha så typiskt mig. Det går bara utför.
Jo men här får ni tre bilder från idag.




The seasons always change and life will find a way

JAG HATAR SVERIGE !
Vad gör jag i detta land? Alltså i 16 år har jag bott i Stockholm och jag har ALDRIG varit med om något sånt här förut. Det är så äckligt kallt ute att näsan fryser till is, ja... det går inte att andas genom näsan eftersom det känns som typ snoret och näshåret frysit fast. Haha fyfan vad äckligt det låter, men det är ju bara så det är. VIDRIGT. Jag bryr mig inte om det är vackert ute, det är inte skönt och det kan inte vara vackert om det inte är behagligt ute. Never. Jag tänker inte lämna min säng nu, fyfan. Imorse när jag kom till skolan kom inte vår mattelärare pga att han satt fast i trafiken, vår svenska lärare är bortrest och naturkunskapen vart i datasalen. Hela stan lider utav kylproblem. Bussar, tåg och all lokaltrafik som finns, befinner sig i rena kaos dramat. Många har sjukt svårt att ta sig hem. Och äckliga sl vägrar att göra något åt saken verkar det som? Hallå fixa de rätta resurserna tack ! Vi bor i ett land som kan råka ut för sånna här saker så de borde vara vettiga nog att förstå att detta sker.
Kommer dethär vädret ta slut då? Jag kan ju säga såhär att det lär det ju inte göra på ett bra tag. Jag kan knappast föreställa mig att jag kommer gå där på uppförsbacken vid skolan i shorts om bara några månader, det är helt sinnessjukt. Det kanske har blivit en ny istid, nej usch det får inte hända, haha. Och jag är såååååå avundsjuk på Felicia som åker till Spanien imorgon och Sofia som åker till Mexico på fredag. Hur kan de göra så när resten av Stockholm kommer lida utav denna kyla.. haha ! Fy så härligt. Nej men nu ska jag sluta klaga på allt. Våren kommer snart det gäller bara att härda ut. Fast snart... snart, STÅR JAG INTE UT MER !

Cause I knew he'd never love me back

Vad gör man när man har tråkigt, jo jag sitter framför webbcamen och försöker se pigg och söt ut.



Ska se på någon film nu hade jag tänkt, dock vet jag inte vilken, men det kommer jag nog fram till om en kortis.


Smile like you mean it

Vad finns det för bättre saker än att lägga sig i en heeeeelt ny, större och mjukare säng med nya lakan och bara mysa med underbar musik i bakgrunden och bara titta upp i taket och vara lycklig? Varför kan det inte föralltid kännas såhär, ja såhär mysigt, såhär nytt, såhär stort, och såhär härligt? Jag bara älskar mitt liv just nu, inte bara för att jag har fått en ny säng, allt känns så bra bara. Det får inte komma några förhinder nu som gör att jag blir ledsen eller så. För så som jag känner nu får det vara ett bra tag till. Nu ska jag ta på mig ytterkläderna och gå ut och njuta i vinterlandet och käka med min familj. Vi hörs snart igen mina vänner !


So Its up to you

Hade lite kul med webbisen ett tag. Nu kilar jag hem till Theodustus, vi hörs när jag är hemma igen ! Ciao


Idag har jag på mig en pösig t-shirt från Weekday och ett par Jeans från Cheap monday


Don't want to see you come apart

Shuuuuuue !
Har precis käkat frulle och dricker just nu lite te. Myser också i sängen och lyssnar på musik. Har verkligen ingenting att göra... jo min pappa vill plugga företagsekonomi med mig eftersom han tydligen är expert på det ämnet, haha. Men jag orkar inte, inte nu i alla fall. Aja, nu ska jag hem och besöka Theo en stund, han har O.C. marathon för sig själv, så han behöver lite sällskap ! Vi hörs

The end is not near - Band of horses

You tell me this is for the best, so tell me why am I in tears?

Sitter och lyssnar på två låtar av Justin Bieber om och om igen heeeeela tiden. Kan inte sluta, älskar verkligen hans röst, och dessutom är han ju så söt. Här kommer en låt !


Justin Biber - Down to Earth


Myyyys

Hellooo, en piggus här ! Stannade hemma ikväll, var ganska skönt faktiskt. Ligger och lyssnar på Justin Bieber och myser, ska snacka lite med Balti sen och snart kommer min lillebror in till mig och så ska vi väl se på någon film. Helg är verkligen underbart, för inte har jag någon tid att passa imorgon, haha! Jag gillart.
Justja, eftersom min kamera varit hemma hos bästis hela veckan hann jag ju heller inte lägga upp bilderna från festen förra lördagen, tänkte lägga upp några så det inte blir ett bildlöst blogginlägg, hehe.








I'll show you what you're worth

Inne i värmen igen ! Det blev ett par timmars spring på Ikea. Det blev en ny säng för mig som kommer med hemleverans imorgon. Fick nya kuddar och även några ramar som jag ska sätta in foton på vänner och familj. Har velat fixa till mitt rum ett bra tag nu, så detta känns som en liten början på förändringen.

Tänkte lägga upp bilder från gårdagen nu bara. Dock så blev det inga bilder från Nadjas middag igår, men hos Jessica fångade jag allt några bilder.
Ska chilla vidare efter att jag skrivit klart, får se om jag går ut eller inte ikväll. Men vi hörs om en stund igen. Tjing så länge.


Söt Michis !

Maria och Johanna

Michis och Salle

Jessica och Hanna

Ibland blir man allt bra på bild....

Snygg tjej_93 !

Nörden själv, Hanna spelar Fall down!



I need you

Nu kilar jag ut i kylan med mina föräldrar, nu åker vi till Ikea. Vi hörs när jag kommit hem igen !


...And today im wearing this.
Tjock tröja: Ralph Lauren
Ribbade benvärmare: H&M (tror jag)
Baslinne: Ginatricot
Riktig slappis Matilda idag. :)


Half of my heart

Godmorgon !
Har vaknat nu, gud så skönt det kändes att vakna upp och veta att det fortfarande helg. Underbart ! Ska titta på en film snart hade jag tänkt, sedan blir det frulle och sen ska jag till Ikea med mammi och pappi. Ska få ny säng och lite andra saker. Skriver snart , puss !


Toyfriend

Tjänna ! Har suuuuuperbrådis ska vara hos Nadja alldeles strax. Det blir middag där och sen drar vi ut på äventyr ! Hoppas ni får en bra fredag ! Love




Dresscode

Tröja - H&M
Jeans - Levis
Jacka - Zara
Skor - Converse
Sen har jag en vit stickad tjock cardigan under jackan som inte syns som är från h&m.

One less lonleygirl

Sitter och käkar frulle. Ska sminka mig sedan och sen ska jag käka lunch med Theo. Har inte träffat honom på hur länge som helst. Vi skulle luncha typ förra veckan också men det blev inte så. Så det ska bli kul att få träffa honom ! :) Sitter och lyssnar på Justin Bieber. Haha, han har så himla gullig röst och hans låtar är ûbersöta !

Justin Bieber - One less lonelygirl


Secrets

Klockan är nio och nu har jag vaknat. Ska hoppa in i duschen alldeles strax men ville bara tala om att jag vaknat till nu. Usch hela den här veckan har jag vaknat med världens halsont och snuva. Halsonten går över på dagen men jag slutar inte snora... haha. Usch jag hatar att vara förkyld. Och dessutom verkar typ hela Sverige förkylda. Tror det inte är en enda frisk i min klass. Bläää! Nog om snuva och allt det där. Nu måste jag duscha, Hörs snart igen !

YEEEEEEEEEEEEES

Jag var bara tvungen... Har rätten att vara lite cp ibland faktiskt ! Hejsvejs

Who says I can’t take time?

Det blir sängdags för mig nu.. ska läsa lite och bara försöka vara utvilad imorgon. Har varit trött flera dagar i sträck nu och jag kommer inte ifrån det. Spelar ingen roll hur mycket sömn jag får, lika trött i varje fall. Tror inte jag känt mig pigg på kanske tre veckor. Aja, godnatt på er. Om jag möjligtvis inte kan somna så lär jag lägga in ett till inlägg, hehe. Men sov gott och dröm söta drömmar, själv blire väl mardrömmar och skit. Prutt !

John Mayer - Who says
John M, är verkligen helt underbar, hans musik, hans röst. Ååååh, jag bara älskar honom !


Länge sedan jag svarade på massa frågor på en sån här lista...

... Nu kör vi !

Höger- eller vänsterhänt: Höger ofc !
Humör just nu: Trött och oerhört sliten
Favoritgodis: De rosa Melooooonerna
Är det nåt du absolut inte äter: Ah, tomater, fiskbullar och broccoli
Kläder just nu: Grå kofta, T-shirt och Jeans
Musik just nu: Onerepublic
Vad sa du senast: "Aha ah okej..." eller nåt liknande (till mamma)
Om du var tvungen att leva i en annan tidsepok, vilken skulle du välja då: Om jag uppfattar tidsepok rätt nu så skulle jag vilja vara drottning på Arns tid... fuck heller, nej 2000- talet eller inget !
Fisk eller badkruka: Fisk LÄTT !
Hur många kuddar sover du med: Tre... eller ah två ligger jag på och en bredvid
Favoritväder: Sol och värme
Om du var fast på en öde ö, 3 saker att ta med: Joel Kinnaman, sololja och musik... sedan kan Joel och jag dö hand i hand tillsammans.
Spelar du nåt instrument: Nej men har spelat fiol och piano.
Morgon- eller nattmänniska: Nattmänniska
Sparare eller slösare: För enkel fråga... slösare :(
Vem är viktigast för dig: Har ingen specifik, men vänner och familj såklart !
Bästa film: The notebook
Tror du på liv på andra planeter: Ah faktiskt.
Kommer du ihåg din första kärlek: Ohja...
Har du några homosexuella vänner: Nej, men jag har alltid velat ha en bög kompis ! :)
Tror du på mirakel: Klart jag gör !
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: Joda !
Ser du dig själv som tolerant mot andra: Ah.
Ser du på kärleken som ett misstag: Inte alltid
Hur många barn vill du ha: 2, inte mer !
Bio eller promenad: Svårt det beror på vilken årstid, vinter - bio och sommar- promenad
Är du kittlig: Rätt så
Snarkar du? I klassrum, men aldrig annars ! Suck..
Stjärntecken? Vågen
Rädd för insekter? Ganska
Äckligaste insekten: FÄSTINGAR !
Största svaghet: Har svårt att säga nej
Det här är jag bra på: Att vara allmänt konstig
Bästa bok? Har flera men det blir väl, När jag hör din röst.
Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja? Jag skulle vilja kunna bota alla svårt sjuka och skadade människor (fett seriös här, höhö)
Vad vill du jobba som? Journalist har jag velat bli länge nu, dock vet jag inte längre om jag vill det.
Chips, morötter eller godis? Chips !
Pizza eller hamburgare? Hamburgare.
Skriver du dagbok? Nope
Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig? Var nånstans? Jag ska tatuera mig så fort jag fyllt 18, antingen i nacken eller på ankeln.
Gungar du på stolen? Haha, ja.
Skulle du någonsin få för dig att hoppa bungy-jump? JAaaaa :D
Vilken hand håller du gaffeln i? Vänster..?
Hur många syskon har du? En lillebror
Vad är du mest rädd för? Döden
Är du rädd för blod? Ah, jäääääävligt
Saltar du på maten? Ibland
Gillar du att sjunga? Jadå
Anser du att du är stark? Nej verkligen inte.
Brukar du sola? Ja... alltså på sommaren, annars solarium, nja händer någon gång ibland.
Vad gör du om du får hicka? Tar en klunk vatten lägger mig på en stol upp och ned och sedan sväljer jag vattnet..
Snusar du? Snusläpp? Skulle inte ens få tanken på att börja snusa.
Kaffe, te eller inget? Te :)
Har du en besatthet? Jag är oerhört besatt utav min mobil

Gammal bild

Hittade en vråååålgammal bild på mig och bästis när vi gick i sjuan vilket är för tre år sen typ !


Ganska söta tjejer va? Haha.


To drown in your love and not feel your rain

Har kommit hem från skolan nu. Är jävlit trött måste jag säga. Har lite plugg jag ska göra sedan blir det väl chill resten av kvällen. Mitt humör har varit på topp idag typ fast nu må jag säga är jag inte på någe vidare humör alls. Bajs


En bild jag tog nyss. Har på mig en t-shirt med tryck som jag hittade i garderoben igår, har letat efter den. Den är från H&M.  Och den gråa koftan som också syns är från H&M med...Vi hörs senare babes !


Twisted logic

Tjenatjena !

Jag håller på och rensar min garderob just nu och sen har jag varit lite busy hela kvällen.. dock kommer jag inte på vad jag gjort, haha. Säkert typ tittat på film och känner mig jätte upptagen därför.
Är lite halv deppig, orkar inte skriva riktigt... vi hörs!

Today i'm wearing this

Nu ska jag dra iväg till skolan, tänkte bara snabbt lägga in två bilder på dagens outfit. Tjing så länge !

Vit topp: H&M (gammal)
Vitt baslinne: Ginatricot
Jeans: Levis
Halsband: NK
Armband: Thailand
Mössa: Åhlens


The heart of life

Såg precis klart på Slumdog millionaire. De måste nog vara en utav mina favorit filmer. Den är så himla underbart gjord och handlingen är så jäkla bra och ah jag älskar allt med filmen. Sitter här nu med mascara under ögonen och hulkar typ. Nejmen den är så sorglig och så slutet blir jag så himla lycklig utav så då kommer det glädje tårar. Haha ah. Ska typ gå och leka med min lillebror nu, känns som jag aldrig umgås med min lillebror längre så att spendera lite tid med honom en vardag (vilket jag typ aldrig gör) känns bra såklart ! Hörs snart!


Where did I go wrong?

Nu ska jag möta Jessica en stund innan jag börjar skolan. Vi hörs när jag kommer hem igen. Tjing !


We are the world

Godmorgon på er.
Kom precis ut från duschen. Ska börja göra mig i ordning strax. Såg på blogg.se att de gjort, We are the world for Haiti. Har lyssnat på den tre gånger nu när jag vaknat den är ju helt underbar tycker jag. Ryser varje gång.

Spola fram till ca 1.05 då börjar låten. Innan är det lite snack.


He would have never left you broken

Har ändrat min header och bakgrund som ni ser. Detta får duga för ett tag. Är det bättre nu än förr ?
Har tagit det lugnt hela kvällen och det lär jag fortsätta göra. Det blir vänner tror jag... sedan ingen aning. TRÅÅÅÅK ! Aja, vi hörs snart igen.

Enough for now - The fray

Låten är helt tokunderbar, kan inte sluta lyssna på den! Låten är min drog typ.


Before they bring you down

Hola ! Kom precis hem. Slutade vid fem, sen gick jag, Nadja och Albin och solade. Har verkligen inte solat på år och dar så det kändes skönt ! Nu ska jag chilla ett tag kanske beställa hem lite kläder från forever21 och H&M och en ny säng från IKEA. :D Här kommer en liten bild på mig så får ni se vad jag har på mig idag.


Lite mörk bild, ursäkta !
Mörkblå cardigan: Ginatricot
Linne med tryck: h&m
Gamla blåa jeans: G-star
Armband: Thailand


Från i lördags

Här kommer tre bilder från igår


Jessica och jag på tuben. Shnyyygga bruuudar.

Min bästa!

Min och Jessicas ryggar.


Livet är ingen film, han kan inte regissera scenerna

Hej! Fråga: Gud vad fin du blev i håret! Vad använder du för locktång och vart har du köpt den(vilket märke)? Ha det bra

En kommentar jag fick tidigare idag.
Tack så mycket för att du tyckte det. Jag använder en locktång från Obh nordica. Jag fick den i julklapp eller om det var födelsedags present för kanske två år sedan. Men jag tror den är köpt från Åhlens city. Undrar bara om just min sort finns kvar? På bilden här bredvid ser ni hur den ser ut.

Ha det bra du också och tack för kommentaren !


Dance with somebody

Nu rör jag mig hem ifrån. Ska hem till Johan ! Vi hörs sen.


Cause we're survivors

Goooomooorron ! Alla hjärtans dag idag alltså. Myyys. Gårdagen spenderades på Sveavägen. Jag, Jessica och Johanna var där vid tio och i början var det segt, men sen hade jag jättekul! Man träffade massa nya människor och stötte på några bekanta ansikten. Dock så har jag glömt kameran i Jessicas väska så jag kan inte lägga upp bilder :( Men det åker nog upp lite bilder på feeeeejjan senare och då kan jag sno dom.
Idag ska jag först vara med familjen lite och min farmor och faster kommer och fikar här hemma hos oss.. sedan ska jag träffa Johan.

Alltså jag har nog aldrig längtat så mycket till sommarn som denna vintern, jag tror ingen svensk har gjort det. Det här vädret tar verkligen aldrig slut. Man pallar inte med snart.

Jag och Jessica, i somras utanför dramaten ! Aaaaaaaah, ge mig sommarn nu.


Don't let me go

Tjena tjena ! Ska alldeles strax åka till Jessica igen och göra mig i ordning det sista. Ska till rådmansgatan, Sveavägen idag med Jessica och Johanna. Inte frugan utan en annan Johanna. Igår sov jag ju över hos Jessica. Det blev film och mys för hela slanten. Idag var vi och fikade på baresso med även Maria och Diana. Sedan skulle jag bara hem till Jessica en kortis igen och hämta mina saker, sedan åkte jag till Fridhemsplan och mötte upp lille Johan för en stund. Och sedan åkte jag hem. Nej nu ska jag inte dega framför datorn. Ha en bra lördags kväll.


Har lockat håret idag. Det var ett tag sedan så det kändes lite ovant först hihi.


Enough for now

Nu åker jag hem till Jessica <3



My time on the outside is over

Tjuuuuue.

Fredag idag alltså. Skönt. Men extremt otaggad, vilket också faktiskt känns väldigt skönt. Min kväll ser ut som sådan att jag ska hem till min bästavän och se på film, käka chips, dricka cola och snacka en massa skit och bara mysa. Låter inte det riktigt mysigt ? Känner att jag verkligen inte alls har lika stort behov utav att gå ut nu såsom jag hade förut. Nu kan det verkligen vara skönt att bara mysa en dag. Helst med sällskap.
Vi hade matteprov idag och jag behöver bara säga ett ord om hur det gick: SKIT ! Usch, ah jag vill inte prata om det mer nu. Slutade vid tjugo i ett, käkade lite thai-foooooood och sen drog, jag, Nadja, Fredrik och Ivar hem till Fredrik och var där ett tag och chillade galet och spelade lite kort. Sedan drog jag med Nadja till frisören för hon skulle klippa sig. Haha jag har verkligen slöat denna dag hittills. Vid fyra någongång var jag hemma.
Sedan somnade jag framför vänner. Och när jag fortfarande sov lite men sagta började vakna så trodde jag det var morgon och sen så måste jag ha somnat om för jag vaknar med ett ryck och tänker direkt, fuuuuck jag kommer försent till plugget ! Så jag reser mig upp och förstår fortfarande inte att det är kväll och sen när jag väl insåg det så blev jag jätte illamående för jag var så stressad... :( Hehe, ja så kan det gå. Nu har jag skrivit lite för mycket. Ha en trevlig kväll. Prutt !


Jag och Erik d idag i skolan.


Inte nice

Jag har blogg torka har jag kommit på. Det är därför jag inte skriver något. FÖR JAG INTE KOMMER PÅ ETT SKIT. Vill ändra hela bloggen och ah bajs säger jag bara...

What is love

Äntligen ! Idag dansade vi våran dans. Vi var lite flamsiga och skrattade lite, så det kunde gått bättre. Här har ni hur det såg ut. Och jag är tjejen till höger med långa toffsar :)


Svar på kommentar

Hej!
Jättegullig blogg!
Jag måste bara fråga en sak.
Röker du? Jag har alltid varit emot rökning och alltid trott att du inte röker eftersom du har sån fin hy.
Jag såg på bilden att du håller i en ciggarett.
Förlåt att jag är påtrengande men jag bara undrade!
Hade såå bra!


En kommentar jag fick idag. Tänkte bara svara lite kort. Det där var väldigt länge sedan och ja då rökte jag. Och jag vill inte gå in på det så mycket. Men jag håller på att trappa ner nu så ah. Men nog om det. Hoppas svaret är bra. Och tack för att du tycker jag har fin hy ! Haha ;) Ha det bra du också !


We've had no time to paint the place

Tjena mittbena.

Ska strax börja plugga. Har pluggat som en dåre i en timme och sen blev det käk och nu ska jag börja plugga igen. Har haft fullt upp idag också, så jag har inte hunnit blogga idag som ni ser. Var dels hos tandregleraren idag och fixade min tandställning. Och vetni ! Jag ska få ta av den när jag vill nu ! Fast tidigast i mars. Men det känns helt underbart! Har haft tandställningen i snart två år så detta är jag verkligen värd nu. Tjiohoo ! När klockan var halvtre mötte jag upp Balti som jag inte träffat på jättelänge. Först skulle Balti käka lite och sedan blev jag bjuden på bio ! Vi såg Snabba Cash för andra gången, i alla fall för min del. Nu sitter jag här hemma och typ ruttnar för att jag har så tråkigt. Idag är det lillördag, imorgon är det dagen innan fredag och på fredag är det HEEEELG! Ni anar inte vad jag längtar...fast vafan, vad längtar jag till?



Hittade en bild på mig och Johanna från Café 60 i höstas.


A rush of blood to the head

Jag skäms över min dåliga uppdatering idag. Dock så har jag verkligen haft mycket att göra idag. Så inte har jag hunnit med bloggen :( . Gick i skolan tills halv ett, käkade och sen var jag på jobbintervju och jag fick inte jobbet för att jag var för ung. Sedan kom Ivar och Felicia hem till mig och vi övade på vår dans som vi ska visa upp på torsdag inför klassen. (Det är en idrottsuppgift). Efter det gick jag hem till Johan och såg på film och bara slappade för ett tag. Runt halv nio rörde jag mig hemåt och då käkade jag, sedan har jag pysslat med ett videoklipp jag ska lägga in här på bloggen strax och sedan har jag pluggat. Yes, haft fullt upp idag alltså. Höhöhö. Här kommer ett videoinlägg på mig, Ivar och Felicia från idag de timmarna vi inte skuttade omkring i mitt vardagsrum till What is love. Vi är otroligt trötta och flummiga så vår humor kanske inte är på topp direkt. Men enjoy !


Ville bara skriva av mig lite...

Usch pallar inte vara ledsen eller arg. Har mått så jävla bra på sista tiden. Men de närmsta dagarna blev bara sämre och sämre för varje dag som gått och nu verkar jag vara mer övertygad åt det negativa hållet än de positiva. Vilket jag aldrig är. I alla fall i det här fallet. Jag som ALLTID velat dethär.

Bortsett från mina konstiga tankar och mitt lustiga beteende så har jag även saknat mina gamla vänner mer än någonsin. Eller gamla vänner kanske man inte ska säga. Klart jag vet att de finns där för mig. Men på ett sätt hatar jag verkligen att jag tappat kontakten med några utav mina närsmta vänner. Allt handlar väl om att man måste anstränga sig och jag gjorde väl inte det ordentligt. Men jag kan ju säga såhär, inte fick man mycket tillbaka. Det är synd. Men jag antar att det är såhär livet är. Man tappar kontakten med några och skaffar sedan nya vänner. Det är ju inte menat att man ska känna alla sina vänner man träffar i livet för en väldigt lång tid.
Jag delar ju så otroligt många härliga minnen med dessa personer jag tappat kontakten med, några åkte jag till och med utomlands med. Jag kunde aldrig tänka mig att vi skulle tappa kontakten så fort och så mycket efter den resan. Klart man saknar dom och det börjar ploppa upp meningslösa saker som man kanske sa till varandra eller vilken sorts musik man lyssnade på tillsammans osv. Små saker blir till sånna stora och betydelsefulla. Ah, dock har ju livet sina dåliga sidor, men det är svårt att göra någonting åt det. Förmodligen har man fått olika intressen och man har garanterat förändrats en del sedan man umgicks. Men det är klart man önskar att det kunde få vara som förr ibland.

You make me regret that I let this begin


Detta ska bli några utav mina nästa inköp har jag bestämt. Vill verkligen ha sånna här liknande skjortor. Äger varken en jeans skjorta eller en rutig. :O Knaaaaaaas. Jeansskjortan är från forever21 och den rutiga är från topshop.


Careful where you stand

Tjaabbaaa !

Har tidig vecka nu så vi slutade tio över tolv. Käkade lite och sen åkte jag hem. Chillar i sängen med min kissekatt och ska strax börja se på några avsnitt utav vänner, säsong tio. Hehe. Men när man slutar såhär tidigit så kan man inte plugga då måste man få ta det lugnt ett tag först. Så lite senare blir det plugg. Hihi. Aja nu ska jag sluta skriva. Tjing så länge !

And I will try to fix you

Kass uppdatering idag också. Jag vet. Men jag har haft en übertråkig dag så jag kände inte att jag ville dela med mig utav den till er. Hehe. Har i varje fall i stort sett bara varit hemma och legat och degat framför datorn och sett på hela säsong nio av vänner. Haha, no lifer här ! Nejmen sen var jag en runda nere på stan och köpte ett par svarta lite högre jeans från Weekday. Orkar inte lägga upp en bild på dem nu, men ni får se de imorgon. Hade tänkt att ha på mig dom imorgon. Ah och efter stan gick jag hem igen. Var högst nere på stan i typ 20 min, haha ! Får skylla på att affärerna skulle stänga, även fast jag egentligen kände mig alldeles för ensam där nere i det stooooora centrumet ! Jaja nog från mig idag. Sov gott och ta en titt på några till bilder från igår hos Maaarisen !


Rebecca, Jessica, Johanna och jag.



Älsklings frugan och jag !


My words will be your light

Så var det söndag. Är typ helt död ! Vaknade runt halv tolv och har bara sölat sedan dess. Låg och tittade på flera vänner avsnitt och drack smoothie. Mysmorgon helt enkelt. Igår var jag som sagt hos Maria som fyllt 17 precis. Först var det middag med ett par stycken och några timmar senare började de rulla in en massa folk. Jag hade jättekul och det tror jag säkert att alla andra hade också ! Nu tänkte jag lägga upp några bilder som jag såg hade kommit upp på facebook från igår.


Det var beach tema så alla var klädda i shorts och coola hattar ! Hos Maria var det sommar föfan ! hihi


HETT !

Jag och bästis !

Ojoj oj, Rebecca och Liam !

Jag och mina tjejer ! Dock ser jag väldigt rolig ut på denna bild, men såklart man får bjuda lite på sig själv !

Jag var blottaren...

Jessica, Paulina och jag

De komm säkert fler bilder ! Men dessa fick duga för nu.


SORRYYYYYYY

Har verkligen uppdaterat sjuuuuuukt dåligt denna helg. Men jag har typ aldrig haft så stressigt i hela mitt liv såsom jag haft det det här två dagarna. Nu har jag i varje fall precis kommit hem från kära Maria som jag och en massa andra har firat eftersom hon fyllde hela sjutton år i torsdags. Så det har varit aaaaaaaaappppnaaaajjzzes. Nu är jag bomb trött och ska sova riktigt jävla länge, imorgon blir det plugg och troligtvis nya inköp. Puss !

These are the good times in your life

Har precis klätt på mig, pluggat lite och ska strax käka lunch. Har oerhört tråkigt. Men idag är det freeeeeeeedag YEY ! Nej nu orkar jag inte skriva mer. BAJs


Slänger upp en bild också på två jättemysiga tröjor som jag såklart hittade på Forever21! Kan inte fatta något beslut om vilken som är finast? Den blå eller vita..? ;)


webcam

Hahha, kom just på att jag och felicia tog en massa väldigt fula bilder innan vi drog iväg ! Haha Enjoy







Myskväll

Först vill jag bara börja med att gratta, Maria och Sofia som fyller 17 hela år IDAG !!! GRATTIS TOKFIOR ! Har precis kommit ut från duschen. Ska strax börja plugga. Har inte hunnit det ikväll :(. Jag Nadja och Felicia åkte ju skridskor ! Det var asmys ! Felicias vän Oliver kom och joinade oss också. Så där åkte vi fyra runt, runt på isbanan med massa gamla godingar till låtar och sedan efter någon timme blev vi lite kyliga så vi drog till Alberts och fikade. Varsin varm choklad. Det satt fint det ! Mm... Här kommer bilder från åkningen ikväll !


Coola tjejer på isen. Nadja och Felicia

SHNYYGGII

YO

Härlig !


Haha kolla mitt och Nadjas face asså !!

Mitt försök till en fin pirruett, ni ser ju hur det blev.


Älskar bilden. Jag och underbara Felicia och Nadja ! <3

Nu ska jag borsta tänderna och lägga mig i sängen och prata med Johan. Puss och godnatt !


Mot kungsan !

Tjeeenatjena! Kom precis hem, och jag och Felicia sitter och chillar lite. Vi ska snart möta upp Nadja och åka mot kungsträdgården, för där så ska vi åka lite skriiiiiidskoooooor ! Vi skulle gjort det på idrotten idag men de blev inställt pga att isen var igentäckt av snö sedan snöovädret igårkväll. BLÄ. Men ah, så nu blir det av i alla fall. TOOOOKMYS !


SEEE YAAAH !

mysmysmys


Heeeeeeej bloggis! / Nadja! sitter och myser med felli, malin och matilda och lyssnar på meet me half way, himla bra låt dedär..... weey! nu ska vi dricka varm choklad och tokka lite, det ska bli sjukt mysmys! HELT GALET UNDIS! pusssssssssssssssssssss på er

White shadows

Okej jag skulle vilja bo i forever 21's hemsida. För då skulle jag kunna leka med alla deras kläder varje dag. Alltså jag har inte gått igenom hälften och jag har hittat så sjuuuuukt mycket snyggt. Jag visste att de hade många snygga klädesplagg, men aldrig att de var SÅHÄR SNYGGA !


Den är så übersöt och somrig ! Älskar ryggen. Älskar allt med den !

Nu ska jag gå och sova, inatt kommer jag sova riktigt gott, hihi ! Hörs imorgon ! Sussa sött.


Love turns the whole thing around

Har precis käkat. Är proppmätt och sitter och funderar på om jag ska plugga eller inte. Men det är klart, nåt utav de jag har till nästan vecka måste jag ju plugga på. Så det får bli att läsa svenska boken De i Utkanten älskande. Har kommit till sida femtio och har en vecka på mig att läsa de 148 sidorna som är kvar.. Har varit med Johan ikväll. Vi var hemma hos honom och såg på film och myste. Men så kom min familj och plugg ivägen så jag drog.




Alltså jag måste verkligen känna något extra för sånna här tröjor. Ah, jag bara älskar dom. Vet att jag lagt ut bild på två sådanna tröjor tidigare. Men jag får inte nog av dom. De ska snart bli mina, den här gången är de bannemig sant ! Jag hittade massor utav dom på forever 21 och alla har bra priser ! Nu ska jag läsa. Tjing !


Don't hate on me

Kom precis in genom dörren. Fan vad skönt det var att få komma in från de där snuskvädret där ute ! Inte okej. Jag som trodde att våren snart skulle börja närma sig. Ah men det finns inget vi kan ändra på. Vädret är som det är och de får vi leva med helt enkelt, även fast det är jävligt jobbigt och alla människor i detta avlånga land längtar så det gör ont till våren och sommarn !

Skulle till Jessica och snacka om resan i sommar med de andra tjejerna men eftersom jag slutade försent så hann jag inte dit, för de skulle typ gå precis när jag slutat så det var ju totalt onödigt för mig att dra dit dåra. Nu är jag hemma och jag väntar på att en viss Johan ska ringa mig...??????????????? Ah bajs på honom.
Nu blire lite mellis och sen plugg för hela slanten. Blääää. Men ah det är det jag får sitta och göra resten utav kvällen. Har en massa jävla prov nästan vecka. Så ikväll blir det att plugga till svenska, historia, matte och lite svenska igen. Vi hörs snart! Pusses !


Someday - The strokes

Det finns en sak man tänker på när man hör den här låten... SOMMAR


I'm in love with a robot

Godmorgon ! Ska käka lunch strax. Tortelini blir det. Gotti !
Tog ett par egopics precis och jag förstår inte vad grejen var med att jag skulle ha min hand uppe vid fejjan hela tiden.. Ser skumt ut på bilderna ju. Men orkade inte ta fler så de fick bli dom !


haha ah.. lite ruuuligt. Nu blir det lunchdags !


Satellite heart

Så var världens bästa program över. Paradise hotel finalen är över och två deltagare tog hem segern och 250 000 kr. Jackie och Patrik. Patrik var värd dom, vet inte riktigt om jag tyckte att Jackie förtjänade dom, men ja de gjorde hon. Är glad att det inte var Erika och Kristoffer som vann, för de har varit rena bitcharna ! Aja, jag gråter typ för att jag inte kommer ha något att garva, gråta, skämmas över, och allt det där nu som jag gjort under tiden Paradise hotel har visats på kanal 6. Ah herregud. Nu ska jag sova. Godnatt !

You took something perfect and painted it red

Shuuulululu !!

Käkade för en liten stund sedan och alldeles strax ska jag börja plugga ! fatta, jag ska plugga för första gången på en och en halv månad! SICKT! Nejmen ärligt jag har inte gjort det för ens idag. Ah okej, om man inte räknar med skolan då, fast nja de gills inte. Jag har typ inget att säga. Var och gymmade idag och jag är så otroligt öm om mina ben nu så jag undrar vilken smärta och träningsvärk jag kommer få nu en vecka framöver.. Men det är nice, livet leker ju. Ah shit jag är bara på sånt jävla bra humör idag att jag vet inte riktigt vad jag ska göra.

Ikväll är det ju också Paradise hotel finalen ! Och som jag sa igår så bara för att jävlas ska jag heja på Pontus. Höhöh... (fast nej han kan ju allvarligt talat inte vinna, de vore ju pest). Aja, bäst att börja plugga innan tiden bara rinner iväg och jag fastnar vid datorn och drar ut på tiden som jag har innan finalen i ph. Ciao !

So let's crawl back to love

Ska strax kila iväg till skolan. Men tänkte först lägga upp lite på dagens outfit



Cardigan: Lindex
Topp: Zara
Jeans: Weekday

Till det så ska jag ha mina bruna stövlar och min gröna jacka.


PH nu kan de slänga sig i väggen

Hur fan kan det vara så orättvist. Varför skulle Andreas och Greta från Paradise hotel åka ut. Bara för att ska jag heja på Pontus nu. Usch så elakt utav Kristoffer och Erika. Dock så var de bra spelat utav dom eftersom de fick ut deras största konkurenter. Men bläää.. nu har inte jag några kvar att heja på. Kristoffer var en skitunge idag, annars hade jag lätt hejat på honom, Jackie är allmänt blåst så henne hoppas jag inte på (dock så har jag hörs rykten om att de blir hon som tar hem hela skiten, men frågan är om de är sanna, de hoppas vi inte på i alla fall), Pontus... ah man kan ju säga såhär. Vem är han? Fransesca (?), En liten bitch som tror att hon är bäst på allt och inte är värd att vinna någonstans. Erika, Jag säger som Jackie, hon har bara glidit med på en hal räkmacka och Patrik, Överkänslig människa som inte har något bra spel utan tar allt fullt seriöst, inte heller värdig vinnare. AAAAH, jag får PANIK! 

Ah nej nu ska jag sluta snacka en massa gojja om programmet och deltagarna. Jag kände bara att jag ville skaka av mig ilskan lite.

Victoria's Secret

Titta vad mysiga de här mjukis dressarna ser ut. Jag älskar dom ! Speciellt den lila. Jag vill ha en sån dress nu !


Mjukisdressarna är från Victorias Secret.

Before the worst

TJAAAA!

Då var måndagen över. Och den gick lika bort lika snabbt som den kom. NICE ! Har haft en allmänt bra dag idag känns det som. Ville bara uppdatera lite kort och tala om att jag lever lite och sådär.



Hittade en snygg klänning från chique.se för 449 spänn ! Hum... kanske att man ska beställa sig en sådan! :) Nu ska jag spela poker som jag typ blivit besatt i sedan igår då Balti lärde mig hur man gjorde. haha. Vi hörs snart !


Ännu en ny skolvecka

Ska strax åka iväg till skolan och luncha med Nadja och Felicia innan vi börjar. Usch, är verkligen inte taggad på en vecka till i skolan. Även fast det är oerhört lugnt i skolan så är det ändå så tråkigt eftersom vi inte gör någonting. Då kan man lika gärna stanna hemma. Nej men nu ska jag börja klä på mig ytterkläderna och rulla ut. ;) Ha en bra dag !

Fight for this love - Cheryl cole


Be my baby



Såhär ser jag ut idag.
Jeans - Levi's (nya)
Linne- Danmark
Armband 1- Thailand, silvriga
Armband 2 - Fick av Johanna i Julklapp, flätade


Love don't let me go

Har precis lagt mig i sängen med nya lakan och på tvn spelas Coldplay - The Scientist på MTV. De är från livekonserter. Undrar vad nästa låt blir av dem.. Och jag ryser i hela kroppen. Jag är rörd. Han verkligen älskar det där och det får mig att känna mig lycklig !
Har tagit det lugnt hela kvällen. Johan var här, vi låg och kollade på någon Wallanderfilm. Tycker inte om sånna filmer, men det är svårt att slitas ifrån dom.
Nu har jag inget mer att säga. Skriver lite senare kanske. Puss !

RSS 2.0