7 månader

Det är underbart tråkigt att vara sjuk. Börjar bli ganska van nu eftersom jag i stort sett varit sjuk hela vintern och våren. Bör kolla upp det där snart alltså. Har ett prov klockan tio i tre som jag ska göra, så det blir skolan en liten stund. Nu ska jag umgås lite med min baby, sju månader idag... vad tiden går fort alltså.


23e Maj 2011

Så lycklig och så lyyyyycklig. Min bästaste vän och älskling har kommit hem nu. Igår strax efter halv fem åkte jag hem till honom. Min Malte! Som jag har saknat honom. Det kändes helt perfekt när sängen bestod av två personer igen. Det är så det ska vara, han och jag.
Lördagen hos Erik vart superlyckad. Vår present till Erik var en strippa. Kan låta som något rätt elakt att ge. Men han var coollugn och det var en grej som vi alla visste skulle bli något uppskattat. Sa ju tidigare att jag skulle ta med kameran och fota en massa. Tyvärr gjorde jag inte det, och får istället leva på andra bilder och några ynka från mobilen.


Jag och Nadja hemma hos Erik i lördags


Give me everything

Då var det snart dags att bege sig, denna kväll beger jag mig hem till klasskompisen Erik Dahlbäck som för några veckor sedan fyllde 18 år. Ska bli hur kul som helst. Är så taggad! Ska ta riktigt mycket bilder ikväll (både kameran och mobilen som det oftast övergår till efter några bäääärtz). Här kommer kvällens outfit...



Yes sir, en lördagkväll som denna kommer jag gå klädd i detta. S-tema ikväll och jag ska föreställa en Skatare... eller snowboardåkare...eller streetdancer. Vafan.. Ha en toppenkväll!


Den blomstertid nu kommer...

Från och med igår hade vi bara tio ynka skoldagar kvar att ta oss igenom, dessa dagar kommer att kännas som en evighets evighet. Men samtidigt ska tio dagar bli hur lätt som helst att passera. Gäller bara att lägga upp ett bra schema. Men efter dessa tio långa dagar kommer jag äntligen få gå på detta efterlängtade sommarlov, och ut ur tvåan. Jag har en känsla att den här sommaren kommer bli så otroligt bra och för varenda dag som går kommer jag vilja föreviga varje liten stund. Att sedan slå ihop alla bilder och minnen i ett stort fotoalbum, det är definitivt något jag ska tänka på!


Right now


When the sky is falling I’ll be standing right next to you


Ligger och lyssnar på Chris Browns låt Next to you där Justin Bieber också sjunger. En mycket uppskattad låt faktiskt. Idag ska jag knappt njuta utav solen (får istället njuta av det som kvällen har att erbjuda) utan idag ska jag ägna all min tid på dagen åt plugga. Det vore inte så kul att få spendera samma dag som Malte kommer hem med att plugga. Så nu kör vi.


En bild från Kungsträdgården igår. Åh herregud vad Nils och Billy är underbara!


Home is where you are

Jag är trött på att vara ensam, trött på att sova utan någon, trött på att inte kunna ringa någon konstant, trött på att inte veta att du finns så pass nära... Snälla kom hem nu




För en tid som bara går och aldrig kommer igen

Det börjar bli riktigt ensamt nu. Halva veckan har vi kvar innan vi får vara med varandra igen. Pratade nyss i telefon med älsklingen, det kändes riktigt skönt att få höra hans röst. Min dag har varit väldigt seg. Hade en lång lektion och sedan slutade jag. Åkte hem efter ett tag och har varit här sedan dess. Väldigt segt. Men kände mig hängig och trött. Börjar nämligen bli sjuk igen, har en sån där jobbig rethosta igen. Intressant fakta, jag vet... hej då.


The thanks I get

Trött som satan men kan ändå inte somna eftersom jobbet kallar inom kort. Orkar verkligen inte. Orkar ingenting. Fyfasiken. Nu har jag äntligen de nationella provet i matte b avklarat. Om jag inte minns fel är detta mitt sista matte prov. Det är ju helt fantastiskt! Nu ska man bara klara de andra skituppgifterna man har kvar och sen är det äntligen dags för sommarlov.
Endast fem dagar innan min älskling kommer hem igen. Jag blir så deppig utan honom. Funtar på om jag ska ta den där tuppluren i alla fall...


En bild på mig som togs i lördags


Satan i gatan

Jag må vara mycket trött idag då det var en mycket lyckad fest hemma hos Rebecca igår. Det är 18års-fester rad på rad varje helg. Det är grymt kul men man hinner knappt med känns det som. Haha. Men som sagt igår var det väldigt roligt hemma hos nyblivne 18åringen. Dans, mycket härligt folk, terasshäng, snittar och en gnutta alkohol. Lite tårar fäldes igår med för att Malte skulle åka nu idag. Nu är han på Mallis och har det skönt. Avis och längtar tills nästa söndag som satan. Här är tre bilder från gårdagen.


Grymt snygga födelsedagstjejen!


Jag är Lucy in the Sky, jag är högt över molnen

Det är dags för mig att åka mot lite mer Östermalmsdelar och hem till Jessica. Där bjuds det på middag för mig och några tjejer. Det ska bli riktigt mysigt. Otur med vädret dock, annars hade man kunnat sitta ute och mysa. Jag ska däremot inte vidare ut på äventyr denna fredagskväll. Utan jag traskar sedan hem med Malte för att bara ta det lugnt en kväll. Älskling åker nämligen bort på söndag och förblir där borta i en vecka.. Lär sakna ihjäl mig. Idag har jag haft en ganska värdelös skoldag, dvs som vanligt. Alla skoldagar är värdelösa. Nu slutade mina fingrar att skriva på tangentbordet, ett tecken på att fantasin är slut. I och för sig var det inte mycket fantasi i detta inlägg. Men äsch, vi kör hårt ändå. Ha en grym fredag!


I close my eyes and I can see a better day

Har en aning svårt att somna, eller jag fastnade på Youtube på Justin Biebers musikvideos. Härom dagen såg jag hans film. Det första jag tänkte på efter att jag hade sett klart filmen var, vilka sjuka och galna fans han har! Men jag fick också mycket mer respekt för honom. Han är trots allt bara 17 år, ett år yngre än mig och han har redan fått en film som handlar om honom själv. Det är så otroligt coolt. Jag är bara tvungen att lägga upp en utav mina favoritlåtar han har gjort här på bloggen. Jag bokstavligt talat grät när jag såg den nyss. Det är en grymt fin musikvideo och låt. Sov gott nu!


Du försöker hålla masken så du kan sväva över marken

Snart slocknar ögonlocken och jag känner verkligen för att krypa ner i sängen nu efter en lång dag med skola och jobb direkt efter. Det blir en ensam natt den här gången. Mycket sällan jag och Malte inte sover med varandra. Det jobbiga med att sova själv är att det tar flera timmar innan jag somnar. Jag är så van vid att ha honom bredvid mig. Larvigt egentligen. Men men, tomt är det i alla fall.

Idag skaffade jag Twitter förresten! Följ mig gärna ni tappra, få läsarna som finns kvar här på min blogg. Det gillar jag. Jag lär uppdatera oftare där än bloggen. Ska i alla fall se hur aktiv jag kommer vara där eller om jag glömmer bort att skriva där med. MatildaHoog är så ni hittar mig i alla fall.


Det finns tid till försoning innan natten slagit ut

Det är ju liksom ett sådant underbart väder ute att man vill bosätta sig utomhus. Sicket sommarväder alltså. Veronica Maggio och Teddan G spelas på Spotify och jag bara älskar livet. Idag blir det inget jobb vilket gör mig oerhört glad. Tre dagar i veckan är inte att leka med ska jag be att få tala om. Dagen har spenderats i skolan, först nationella och sedan en lektion i Vanadislunden, mysigt. Satte mig sedan med Nadja på Non solo bar en stund och åt lite pasta. Mumsi! Balkongen väntar nu känner jag. Sedan blir det kanske en liten träff med Nils och sen rullar jag nog hem till min favoritkille!



En bild från landet på mig och Malte. Jag älskar dig!


Last rider

Publicerade ett inlägg igår, men det verkar inte ha kommit fram. Jävla blogg.se. Fast det var väl inget märkvärdigt som stod i inlägget. Kom hem från jobbet för en stund sedan. Himla skönt var det att få i sig mat och lägga sig i sängen efter att ha hållit igång sedan skolan idag klockan elva. Nu ska jag unna mig lite mys med något smaskigt att äta som "efterrätt" och mysa ner mig med Malte som kommer strax. Det blir alltså mys för hela slanten resten av kvällen. Helt underbart. Nu ska jag fortsätta lyssna lite på Eriks Hassles låtar och underbara röst. Ha en bra kväll!



The thanks I get

Allt för länge sedan nu igen. Mycket annan tid jag lägger ner på istället för bloggen. Den har verkligen kommit på sidan av. Men det är när jag kommer in i speciell stämning med lite musik och när jag oftast är ensam som jag kan skriva något. Jag sitter och lyssnar på Erik Hassles låtar. Kan inte älska någon sång mer än den andra, de är så bra och hans röst är så grym! Jag har haft en kanonmysig dag med min pojkvän. Det blev en riktig långpromenad på Djurgårn med lite glass. Sedan la vi oss längst ute på en brygga bakom Gröna Lund och bredvid Vasa museet. Så låg vi där, tysta och kära som aldrig förr. Sedan blev min älskling uttråkad medan jag kunde ligga kvar hur länge som helst, så vi började traska igen. Men vilken härlig dag jag haft. För tillfället är jag hemma hos mig med familjen och har ätit en god middag, men ska snart åka hem till älsklingen igen för att mysa ner mig med lite kroppsvärme och med lite chips, dip och en film. Tänk vad livet kan vara underbart. Tack för att sommaren snart kommer!


En bild från Djurgårn idag. Malte ser lite besvärad ut. Haha <3


RSS 2.0