I feel so free

Tänk att det bara är söndag. Jag har en hel vecka framför mig där jag bara kan slappa och njuta av livet. :) Har haft en riktigt toppenmorgon. Har gosat riktigt mycket med Malte som sov här och sedan gjorde älsklingen frukost till oss. Nu har han gått hem till sig och för att fortfarande ha en liten del utav honom kvar så lämnade han sin myströja hos mig som jag har på mig nu. Den doftar extra mycket malte eftersom att han parfymerade den lite extra innan han gick. Det är lite jobbigt dock för att det får mig att sakna honom ännu mer. Min Malte <3

Gårdagen var väl helt okej, var först hemma hos mig med Albin och Malte. Sedan åkte jag hem till Salle där Hanna, Johanna, Jessica, Ruben, Max, Gustav och några till var. Sedan åkte jag och Johanna, Hanna och Jessica till Julius. Vi fick inte stanna där särskilt länge så jag mötte upp Nils och gick hem till mig och chillade. Nils kompis Felix kom en stund, rixxpackad. Jag och Nils hade lite roligt när Felix deckade. Ska visa en bild sen. :) Sen kom min Malteser. Nu ska jag ringa Albin och höra vad han håller hus, ikväll blir det halloween fest. Hörs snart!


Jag just nu med älsklings myströja!


Whatever I do and wherever I am, all I can think of is you

Första dagen på lovet då alltså.. eller ja det är fortfarande helg, men ändå. Måste säga att det är otroligt skönt. Hade tänkt att komma bort ifrån skolan så långt som möjligt denna vecka. Härligt det låter.. ;) Idag har jag bara legat och degat och myst med min fina Malte. Han ligger här bredvid mig just nu och har somnat, rolig grabb det där..
Igår hade jag en väldigt lustig fredag, käkade middag med Ian och Edvin, sedan gick vi och mötte Malte och några på Stureplan där en person blivit skjuten i benet, läskigt! Sedan var det några killar som ville se på bio. Så vi gick in på Rigoletto en sväng med dem. Och där pågick Saw 3D, under filmen så var det två män som svimmade, ena mannen låg utanför biosallongen med en massa personal runt omkring sig... också väldigt läskigt.. :/ Funderar på om man verkligen vågar se Saw efter det..
Jag och Malte beslöt oss för att åka hem till mig istället men blev hindrade på vägen utav Nisse som bestämt sa att vi skulle komma upp till Jojan, så vi följde med upp till honom där Johanna och en del andra var! Sedan gick jag och Malte hem och sov. Så kvällen slutade i alla fall bra! :D Nu ska jag väcka Malte och ringa Albin! Hörs snart!


Through your eyes

Det är fredag idag och det innebär både helg och en veckas lov! Dock ska jag först ta mig igenom en skoldag. Börjar tjugo över ett så ska strax bege mig utåt och få i mig något att äta. Är vrålsis hungrig, har nämligen inte ätit frukost. Jaja, helt ointressant. Sitter för tillfället vid mina föräldrars dator och fann ett par bilder som jag tagit i våras och helvete vad brun jag var... ska inte överdriva men om man jämför med då och nu så ser jag ut som ett lik nu.. suck. Började även sakna våren väldigt mycket, det hade precis blivit sådär varmt så man kunde gå klädd i bara ben! Ååååh, förstår ni att vi måste vänta ett halvår till innan denna underbara årstid ska komma tillbaka...
Ett bevis på min brunhet i våras...

Spinnin on the streets of stars and ride away

Har precis pluggat ett tag med Albin och Malin. Tända ljus och te, rixx mys. Fick en del plugg gjort, dock förstod jag nada vilket inte är lika bra.. Men men, vad ska man göööörraaa? Nu ligger jag i sängen och väntar på att min pojkvän ska komma, hihi yeeeey! Maltis ska sova här så det blir en supermysig kväll att se fram emot. Tyvärr måste vi plugga på varsinna håll. Inte lika mycket yeeeey över det.. :( Jaja, nu ska jag gå och köpa hushållspapper, bara så att ni vet liksom.. TJA!


Jag just nu!


You and me

Har precis lagt mig i sängen med ett leende på läpparna som jag aldrig haft tidigare förutom igår och idag. Ett lyckligt leende. Önskar att du låg bredvid mig här och nu, trots att du gjorde det för drygt en timme sen. Timmen som nu känns som en evighet sedan. Det är tomt, det är jobbigt tomt och att man kan sakna någon så mycket även om man sågs nyss, det hade jag glömt bort. Nu slog det mig igen, jag mår så otroligt bra! Jag sprudlar av glädje, jag har fjärillar i magen och det pirrar sådär härligt.
Det finns inget finare än det jag har nu. Dig.


24 oktober

Jag har haft en utav det finaste, mysigaste och roligaste kvällen, natten och morgonen i mitt liv. Jag finner inga ord hur bra jag mår, hur lycklig jag är. Jag kan inte sluta le, det går bara inte.
Du är verkligen min nu på riktigt Malte.


Ställ oss båda på en våg, och snart så flyger du bland stjärnor

Tjenixen! Har precis kommit hem efter en otroligt trevlig och mysig fika med en vän som jag inte träffat på över ett helt ÅR! Sjukt. Felicia Guimaraes. Vi har varit i Portugal tillsammans och stod verkligen varandra sjukt nära. Det var väldigt roligt att träffa henne, äntligen! Vi hade mycket att berätta för varandra! Det händer ju en del saker på under ett år liksom. Haha. Nu sitter jag i sängen, ska plugga lite snart hade jag tänkt. Sedan kommer min Malte hit och så blir det mysdags. ;) Längtar efter honom. Har som vanligt inte så mycket mer att skriva om. Ska försöka komma på något lite roligare i nästa inlägg. Hörs snart!


Fuck you, och porrig snopp Sebbe har ritat på min hand idag förresten...


Over the rainbow

Jag är så lycklig! Jag mår så otroligt bra. Fan vad jag älskar mitt liv just nu. Wiiiieee! Har inte mycket att berätta eller säga. En vanlig skoldag finns inte så mycket att berätta om. Justeeee, jag har letat efter en låt hur länge som helst men har aldrig vetat vad den hette så det har inte gått så bra, men igår visade min fina en hemsida med reklammusik och tänka sig, idag satt jag och kollade runt lite på den hemsidan och se där, jag hittade den! Blev överlycklig och har spelat den runt sjuttioelva gånger efter varandra nu tror jag. Haha. Tänkte att jag skulle lägga upp den! Jag ryser när jag hör den alltså. Den gör mig extra lycklig också! Nog av mig för ett tag nu! Ciao


Fett snygg brud på bilderna assssss. Hade lite kul med webbkameran innan jag skrev inlägget.. heheheeee.


Without you i'm lost

Kom nyss hem, chillar lite i sängen, kollar runt lite på facebook, lyssnar på musik och fixar med bilder. Är dödstrött idag också så det enda min hjärna vill tänka på är en säng, täcke och kudde.. och lite mys, en rulle kanske.. nej en Malte vore gos.
Nu är det fest... vadå onsdag, och? Det är lillördag ju! Tjaråååå


Jag och Sebbe skrev sönder min kalender idag men ungefär såhär ser nästan varje sida ut i den.. helt ner klottrad, på vissa sidor syns det knappt vad det står. Seriös kalender...


Jag har givit dig allt och jag har ingenting kvar

Jag har varit riktigt trött de här två senaste dagarna. Där av kass uppdatering. Sov på alla lektionerna idag så har inte direkt fått in mycket i min hjärna under mina skoltimmar för dagen.. hehe. Dumt jag vet, men det gick inte att hålla ögonen uppe. Pinsamt när min engelska lärare kom fram till mig efter lektionen och sa, Matilda hur går skolan nu i tvåan, du har varit så trött nu på sista tiden? Jag fick inte fram mycket kan jag säga, vill ju inte säga "Nej jag sover fem timmar varje natt så det är därför." Så jag fick helt enkelt skylla på att jag opererat mig nyligen och var trött på grund av det.. Jaja. Får väl se till att börja gå och lägga mig i tid, det bådar ju inte gott när ens lärare kommer fram med de orden till en.
Tog en fika med Malin, Nadja och Ian efter skolan, fick i mig en varm choklad och två kolakakor, chillade lite men sedan kunde jag inte sitta kvar där längre, kände mig dum och tråkig som knappt sa något för att jag var så trött så jag begav mig hem. Haha! Nu ska jag sova lite tror jag och sedan ska jag träffa min Malte. Hörs lite senare! Tjing!


En höstlig bild på Albin förra fredagen.


Jag bär tyngden utav rymden, ändå finns du I mitt hjärta


I dig såg jag ljuset

Ursäkta för dålig uppdatering! Först vill jag bara tacka för en kommentar jag nyligen fick utav en kille vid namn Micke som skrev att han tyckte jag var vacker! Verkligen jättesnällt sagt, mycket tacksam för det! 

Jag har njutigt riktigt ordentligt utav den här helgen! Efter att ha varit sjuk så behövde jag en bra helg och det fick jag! Gårdagen spenderades på stan med Maria och Johanna på dagen och på kvällen var vi hos mig några stycken först och sedan var vi hos Theo.
Idag har jag bara varit med Malte, flera timmar i sträck har vi bara gosat, en toppen söndag må jag säga! Juste jag fick en kommentar där en person frågade om Malte var min pojkvän. Jag tänkte bara dra det lite snabbt. Nej det är han inte, det får vi se så småning om men jag tycker om honom väldigt mycket! Nu är klockan mycket, och jag har tidig vecka så nu säger vi godnatt! Hörs imorgon!









If you got the money

Lördag. En härlig lördags morgon. Ligger fortfarande i sängen och bara myser. Ska äta en lång frukost...fast det vet vi alla, nej så kommer det inte bli, för jag är inget större fan av frukostar. Naj, naj. Inte min grej. Hade en riktigt trevlig kväll igår hos Malte med ett par människor. Innan det var jag ute och käkade middag med Ian, Albin och Nadja på ett ställe som heter Peppar. De har stööööööört god mat där. Det är saker överallt med lite amerikanskt stuk och densamma över maten. Yammi. Ska plugga lite nu.. alltså fyfan vad ni måste tolka mig som en tråkig person som bara pluggar hela tiden, men det är faktiskt mycket i plugget just nu och med tanke på min lilla vecka som sängliggandes så har jag missat en hel del. Heheh... Sen kanske jag drar ut och träffar Johanna! Vi hörs om ett tag! Tjing



Två bilder från igår när vi var och åt. Myzzz, jag är rätt snygg på den sista bilden har jag hört..


Memories in blue

Sicken härlig morgon! Vaknade lite efter nio. Låg och myste och vaknade till i kanske en kvart. Sedan startade jag igång datorn och satte på lite Hoffmeastro. Öppnade gardinerna och hoppade in duschen. Nu sitter jag här med morgonrock och turban och känner mig redo inför en skoldag, så pass utvilad som jag har blivit nu. Ska gå och göra lite frulle alldeles strax. Jag njuter verkligen utav denna morgon! Vi hörs kanske i ett inlägg till innan jag drar iväg till pluggeeeeet.


En bild på min mammi jag tog i somras, tycker den är sjukt fin.


Written in the stars

Märkt de nya ändringarna. Haha inga stora, ändrad färg på bakgrunden och ändrad header. Kände att jag inte ville ha en så somrig header. Inte för att den jag har nu skulle föreställa speciellt mycket höst. Men ja, den får duga för ett tag framöver helt enkelt. Kom hem för en lite stund sedan. Var hemma hos min lilla Malte och myste. Har absolut INGA planer för kvällen. Det är torsdag så vad kan jag som är minderårig, "ny-opererad", trött och ensam hitta på. Det är frågan. Men jag har ju blivit rätt bra på att underhålla mig själv nu i snart en vecka. Leka med min katt, se några rullar om dagen, gå runt i lägenheten och titta ner på folk, gå ut och gå runt kvarteret någon gång under dagen och sitta och glo på facebook där inget händer under förmiddag&eftermiddags timmarna..ja, det är grejer det! Haha! Så om ni gått och blivit sjuka, så kan ni ju alltid ta och fråga mig vad man kan göra när man är sjuk och ensam, jag har massor utav idéer. Okej, nu överdriver jag, så länge har jag inte varit borta från omvärlden. Men herrsi, vad denna vecka som passerat, känts ensamt. Återigen till vad jag ska ha för mig ikväll, en sak är säker i varje fall, JAG SKA INTE plugga! Hurra för mig!



Utan dina andetag

Godmorgon! Vaknade för ca en timme sedan och har precis fått i mig lite frukost. Ytterligare en ensam, tråkigt och sängliggandes dag framför mig. Ska försöka plugga riktigt mycket. Måste komma igång med det nu. Så det har blivit dags att sträcka på sig lite och gäspa klart för nu ska jag banne mig få något gjort!


En härlig sommardag med familjen i Båstad


Keep a straight face

Oj, helt ärligt trodde jag att jag tidigare idag hade publicerat ett inlägg, men där hade jag fel. Har dock inget att skriva om. Blir fantasilös när jag bara ligger hemma såhär. Har inte så mycket möjligheter att fota något eller någon. Får inte så mycket inspiration helt enkelt. Det blir bara mina tomma, meningslösa meningar som fyller ut inläggen. De fyller inte ens ut de är bara text. "Blahaah" som min mamma säger. Undrar om ni kommer kunna uttala det där ordet. Fast så svårt kan det inte vara, det uttalas så som det står. Det har väl blivit dags för mig att tänka på refrängen. Det blir ingen skola imorgon heller. Ganska skönt, fast samtidigt inte. Vill inte ens tänka tanken på vad det är jag missar.. fy. Sov gott! Imorgon ska jag försöka blogga mer.


That was the day that I promised I'd never sing of love If it does'nt exist

Fick en kommentar från en anonym besökare som undrade om jag kunde visa ärren. Tyvärr har jag fula plåster som sitter på de nu för att ärren ska läka och stygnen ska försvinna. Så jag har själv inte sett hur ärren ser ut.. usch vill nästan inte se.
Ligger och lyssnar lite på avkopplande musik, men ska nog avsluta med det snart. Det har nog blivit dags för att sova. Men det kändes som att jag inte riktigt ville att denna dag skulle avsluta riktigt ännu. Den har i och för sig redan gjort det med tanke på att klockan är över tolv. Men för tillfället kan vi väl räkna från det att man somnat. Vet egentligen inte riktigt vad det är jag har kvar att uppleva för dagen förutom att stänga av datorn och gosa ner mig i mitt underbara mjuka och varma täcke. Men det kändes bara som att någonting mer ska hända. Inget märkvärdigt, bara något litet.. För det är väl inte bra att bara låta det vänta, vänta tills morgondagen. Tänk om det då skulle vara alldeles försent?


The only exception

Tjollahopp, handikappade Matilda här igen! Funderar på att skaffa rullstol, så slipper man se mig gå. Haha.. Är hemma från skolan idag med. Jag har nu börjat fundera på vad det är jag missar där borta.. Okej, det har gått två dagar, nej tre om man räknar med i fredags. Åh vilken skit jag skriver om. Jag ska nu istället försöka tänka på vad min och min brors lunch ska bestå utav. Kanske Malte kan hjälpa mig som ska komma hit snart. Aja, hörs sen!

 


Kan inte göra något annat än att drömma mig tillbaka till sommardagar

Tre härliga bilder från en stund under sommarlovet som jag saknar så mycket.




I need a dollar

Första avsnittet utav den nya säsongen av Paradise Hotel gick för en stund sedan på sexan. Jag som är ett stort fan av denna skapelse till program satt såklart bänkad framför tvn. Blev lite besviken dock. Inte fann jag någon riktig pudding som jag hade lust att se fram emot under programmen. Möjligtvis Johannes, men han var en liten kopia utav min förra favorit i den tidigare säsongen, Cimon. Inte så likt kanske utseende mässigt men, stil och hår, lite flirtig sådär. Men han når ju såklart inte upp till Cimon, han ligger alldeles för högt upp på min snygglista för att Johannes ska kunna nå den. Däremot hade alla killar väldigt snygga kroppar, så det gav ju ett plus.
Ska gosa ner mig i sängen snart och vänta på att lille Malte ska ringa. Hör av mig senare eller så blir nästa inlägg imorgon. Puss!


En bild på erik tuks och mina skor. Tycker den var rätt söt. :)


Men det blir bättre om vi är tillsammans

Kvart över tolv är klockan nu när jag börjar skriva, har precis käkat frukost. Fick i mig nästan en hel rostad macka, lite smoothie och ett glas juice. Nu har jag flyttat mig från vardagsrummet till mitt rum vilket är typ 3 meter. Usch, jag har ont. Jävla mage. Det blir nog dags för en dusch snart, känner mig äcklig. Men först ska jag lyssna några gånger till på "Så mycket bättre" med Ted Gärdestad.



10 oktober 2010 - Åh herrsi

Det här har varit en utav de sjukaste, skummaste, spontanaste helgerna i mitt liv. Det började natten till fredag. Jag hade känt redan på kvällen att jag hade ont i magen, ja ni vet sådär ont som man får innan man ska bli magsjuk. Så då tänkte jag, aha är det en magsjukdom som är påväg, det var alltså bara att vänta tills den skulle bryta ut. Runt sex på morgonen blev jag sjuk. Rejält magsjuk. Vi trodde att jag blivit matförgiftad utav den maten jag ätit dagen innan men jag hade inte de symptomen som man "behöver" för matförgiftning. Fram mot eftermiddagen på fredagen började jag även få ont i magen, jag fick svårt och gå och jag hade väldigt svårt att somna. När jag lyfte upp mitt ena ben gjorde det nästan så ont att jag ville slita av mig håret. Natten till lördagen var extreeeemt lång. Men jag tog mig igenom den, såklart! Så, på lördagen då jag hoppades och trodde att den värsta smärtan skulle vara över, hade jag nog hoppats och trott lite för mycket, värken höll sig kvar och hade varken blivit värre eller sämre. Mamma bestämde sig för att ringa sjukvårdsupplysningen och enligt dem var jag varken magsjuk eller hade fått magförgiftning. Kvinnan i telefonen tyckte att jag skulle åka in till akuten för att kolla upp det. Vi kom till akuten runt fem tiden igår och för att korta ner allt lite nu så var det min lilla blindtarm som var problemet, jag fick ligga kvar på sjukhuset under natten och gjorde operationen vid halv två tiden i natt. Det var min första operation så ni kan ju gissa om jag var lite spänd och undrade vad som skulle hända. Det jag var mest rädd över var sövningen, jag minns precis innan jag somnade in att en doktor sa, "Nu kommer det lukta och smaka lite lök och hamburgare i munnen, men det är bara gasen" jag svarade något och sen somnade jag. Vaknade upp och så var det över. Fick stanna på sjukhuset till halv tre på eftermiddagen idag och nu befinner jag mig äntligen hemma igen i min bekväma säng. Som tur är ju blindtarmsinflamation en väldigt vanlig sjukdom och läkaren hade tre lika dana operationer innan mig att ta hand om så det visste ju till 110% vad det hade att göra med.
Jag har nu tre små ärr på magen, vilket jag hoppas försvinner med tiden, det ska det göra. Jag går som en tant och magen är lite svullen, haha. Spontant skulle jag vilja kalla det här för, riktigt mega spontant...



Heads will roll

Såhär känner jag mig just nu!


Konstig, ensam och... ful. Haha. Det här måste ju vara bland den fulaste bilden jag sett. Och vad är grejen med tändaren jag håller i? Ska det föreställa de lilla ljuset som lyser upp de mörka och dystra i mitt liv? Eller så fryser jag och behöver värme? 
Men nu kom jag på att jag ska måla naglarna till en vacker färg, SVART! YÄÄÄÄÄ, sen hade jag tänkt ta fram rakbladet och skära mig lite, rätt näz faktiskt, ni borde pröva.

Höst

Blev sugen på att lägga upp en massa bilder på bloggen. Har inte så mycket att säga och därför kan jag ju uttrycka mig med bilder istället.. kanske.


Måste säga att jag älskar den här bilden.


Careful where you stand


En bild på mig från i vintras.


Salt

Nu var jag hemma igen från bion. Vi var sex personer som skulle gå. Dock hade vi svårt att samsas om vilken film vi skulle se så vi delade upp oss och Malin, Albin och Sebbe gick och såg Resident Evil 3D: Afterlife och jag, Ian och Nadja såg Salt. Hade hört att den fått dåliga omdömen men helt ärligt så var den värd mer enligt mig och även Ian och Nadja. En aning töntig, eller aning, den var töntig och väldigt otrovärdig, men bra var den ju! Nu faller ögonen snart samman men först blir det en snabb dusch, och sedan ska jag somna till Coldplay. Hörs imorgon!


You were an island to discover

Känner att jag börjar få ett flyt på bloggandet, i alla fall ett rätt så bra. Såg precis filmen The Joneses, tyckte den var sjuuuukt bra! Känner lite mer för filmer där det händer grejer just nu, men såklart skulle det komma kärlek och så bröjade tårarna falla på direkten, fan alltså, jag stängde av filmen i tio minuter och hoppade över scenen och fortsatte se. Hehe.. Tänka sig.
Har haft en ganska bra dag för övrigt. Varit väldigt trött och deppig, men den har samtidigt varit bra. Ikväll ska jag på bio med Nadja, Ian och Sebbe. Vi har inte riktigt bestämd vad för bio det blir ännu, men ja någon bra antar jag. Nu är dags att hjälpa till med maten, hoppas ni haft en bra dag.


Gammal bild från sommaren 2009 i Portugal


Cut out all the ropes and let me fall

Sitter med en kopp te i sängen, har precis duschat, ska slå på en rulle snart tror jag. Får äntligen känna mig fri från plugg för ett tag, vilket känns ljuvligt. Och varför inte njuta utav det så mycket som möjligt. Känner mig ganska konstig, ja udda på något vis. Nej det har väl blivit dags för mig att välja kvällens film..Har ändå inget roligt att komma med.


4de oktober 2010



Un mes


Ensam

Det är tomt, det känns naket. Det känns... ingenting. Jag smälter in överallt för jag känner mig som ingenting. Jag bara finns där men det är som att titta rakt in i en vägg när man ser på mig. Det känns så, ja det är så det känns nu. Undrar om jag kommer utvecklas till ett stort jävla eldklot som kommer gå runt och brinna av ilska eller om jag kommer bli en enda stor pöl av tårar.
Men det är i nuet vi befinner oss i, och jag sitter fortfarande här och känner mig fortfarande som precis ingenting..


RSS 2.0