Söndag

Hej och godmorgon !
Solen skiner idag också. Ska strax åka ner och möta upp min mamma på stan och vi ska köpa lite grejer inför balen på tisdag. Just nu är jag hos Jessica ju, och hon står här bredvid och sjunger och diggar till musiken vi lyssnar på. Haha.

Gårdagen var väldigt mysig. Vi började kvällen med att grilla korv i Observatorielunden (ursäkta felstavningen?) med en del kompisar. Vi hade jättekul där. Bilder kommer ikväll eller lite senare idag i alla fall. Sedan begav vi oss till Jessicas källar lokal med några utav dem vi var med. Där satt vi och körde sanning och konsekvens.
Så ja kvällen vart mysig ! Hoppas ni hade en bra lördag :)

               
    En bild på mig och Jessica i vasa parken för några veckor sedan slänger jag upp också !

Nu har det blivit dags för mig att kila och vara lite social mot Jessica. Men vi hörs snart igen ! Och föresten, grattis på morsdag... :)

God natt !

Är hos Jessica, och ska sova, skriver mer imorgon om vad jag gjort under kvällen. Sov sött gullisar <3

Dresscode

                 
                 Solklänning från Zara !

puss

Härligt

Asså fyfan, nu saknas bara skolavslutningen och sen kan man verkligen tyda på att det är sommar ! Fyfan, alltså vädret som är idag är ju helt fantastiskt. Jag ska åka till min morfars grav strax och sedan till min lådsas mormor och hälsa på där min lilla kusin och morbröder också kommer vara. Så jag tror inte det blir någon mer uppdatering av mig för ens ikväll när jag är hemma igen.

Gårkvällen slutade med att jag gick hem till sist, det vart inget kul som hände så vad skulle jag gjort. Tog chansen och bestämde mig för att det skulle bli roligare ikväll istället. Jag var otroligt trött så jag somnade nästan direkt när jag kommit hem.

Här kommer en bild på de jag köpte igår när jag var på stan.

           
T-shirtarna är från h&m från fashion against aids, tyckte de var extremt coola. Är inte direkt ett tokiohotel fan men tröjan är ju urball (den svarta) !

Vi hörs senare pluttar, och sola som satan idag alla ! Puss

Fredag

Hej bloggen. Och förlåt för en ytterligare dålig uppdatering av mig. Att jag alltid måste blogga så himlans sent, det är ju stört. Måste bättra mig på det.
Är hemma hos min kompis Theo just nu, och vi ska alldeles strax gå ut. Vi har varit hemma hos mig och tittat på film, Luna var även där. Sedan gick vi ut. Nu ska vi till en tjej i skolan eller något. Tror det inte blir någon vidare kul kväll. Menmen, nu slutar jag skriva och önskar er en fortsatt bra fredag kväll. TJIHOO DET ÄR HELG !


Bloggen....

....Jag ÄLSKAR att blogga ! Hahah, ja jag ville bara att ni skulle veta det. Det är så jäkla kul att skriva. Synd bara att det gör lite ont nu när jag skriver pga min hand. SKITHAND alltså. Men ja, fan vad jag gillar att blogga. Nu ska jag sova, måste vara pigg till provet imorgon bitti, Puss och sov gott era små gullungar  !

                           
                      
Bild från min födelsedag, massa ben n' jerrys <3

Klass 9D

Har ÄNTLIGEN pluggat klart. Avslutade med att min mammi fick förhöra mig, det gick väl bra, bara det att jag vet inte om jag kommer nå mvg. Men det löser sig nog.

Vet ni, helt plötsligt började jag tänka på min klass, och helt plötsligt började det rinna ner en tår från min kind. Jag tänkte på idag till att börja med då, jag, Rebecka och Felicia satt i klassrummet och nästan började böla för att vi kom på att det var sista kastanjensdag igår (vi har det med skolan, vi firar en enorm kastjanj vi har på gården och delar ut priser och har modevisning och sånt haha) . Så började jag tänka på allt vi varit med om, ja klass 9D. Tänk fyra år med varandra, det känns som att vi nyss började i denna skola, och det känns som vi nyss lärt känna varandra ! Alla var vi så jävla omogna och fega. Just nu tycker jag om min klass på alla sett och vis, okej kanske lite speciell, men vad gör det, den är extremt skön och jag kommer sakna den fett mycket. Det finns två till och med i klassen som jag gått med i samma klass sen i sexårs. Det är galet. Andra har jag känt sedan fyran och andra sedan sexan.
Aldrig att jag heller kommer glömma första skoldagen i sexan, jag minns att allt verkligen sken den dagen. Och jag kommer ihåg första intrycket utav de nya personerna. Haha... Ah shit vad åren har gått fort. Men ändå har vi hunnit med väldigt mycket.
                   
                   En bild på min klass på klassresa som blev till Ivarsudde, haha, vi hade ont om pengar....



hej bloggen !

Torsdag idag alltså. Det är ytterst några få skoldagar kvar, gud så härligt. På måndag får jag reda på om det blir gips hela sommarn eller inte.
Föresten en grej jag tänkt på är att jag inte sett några flak med stundeter? Är det för tidigt än, eller är det bara allmänt få som åker flak iår. Jag har nämligen sett ett flak, men det var liksom i början av maj, sedan har jag inte sett något mer. Knas.
Dagen har varit tråkig. Men eftersom man hela tiden tänkt på att det är fredag imorgon så har man klarat sig igenom skoldagen. När jag kom hem satte jag mig med en stor skål med gips och tittade på vänner, skönt att få koppla av hjärnan en stund, hehe. Nu hade jag tänkt att bege mig till mitt skrivbord och börja plugga det sista till so provet imorgon. Önska mig lycka till !

                 
Min katt Felix blev extremt sur när jag började ta foton på han, så jag var bara tvungen att lägga in en bild. ;)

Ondsag 27/5

Åh herre jösses Amalia så trött man blir av att gå runt med gips hela dagarna. Inte kul. Hade alldeles strax tänkt hoppa in i duschen, haha det är så roligt, för när jag duschar måste jag stå med min gipsade arm utanför duschen, ser säkert helt efterblivet ut, och det känns så också. Snyft, tycker synd om mig.
Jo hörni, tänkte bara säga att snart kommer det nog ett till videoinlägg på mig när jag sjunger min låt, eller ja som jag skrev men som jag uppträde med en grupp i musiken.
Men eftersom jag inte kan spela gitarr så kommer jag ha någon bredvid mig som spelar. Problemet är att jag inte frågat någon ännu, men det löser sig nog snabbt. :) Ja, nu finns det väl inte så mycket mer att säga, så jag stätter nog punkt här för idag.
Och föresten ska jag skärpa mig med dåliga uppdateringar. Detta är ett för sent första inlägg, eller hur!? Skärpning nu, säger jag till mig själv. Men vi hörs imorgon, och då lovar jag att det blir fler inlägg på en och samma dag ! :)
Beso !


Underbar

Om du någonsin känner dig ledsen. deppig eller ja vad som helst för känsla igen , så måste du ha lyssnat på den här. Den är så fin och jag börjar gråta nästan varje gång jag hör den. Så lyssna, njut och gråt. För det kommer jag göra.


             

Tisdag

Det blir så mycket jobbigare att skriva nu, med min gipsade hand...snyft, fan vad jobbigt det är. Det kanske blir videoinlägg istället.  Fast sånt tycker inte jag om att göra, det är bara kul att se på ;) .
Dagen har varit skön faktiskt, hade lång lunch idag i skolan så jag käkade hemma hos Felicia med Joel. Jobbigaste på hela dagen var att jag missade när vi skulle springa sju varv i vasaparken, jag äääälskar att springa långt, och nu är jag faktiskt inte ironisk, tycker det är jättekul. Men nu missade jag såklart det, pga min hand, skit !
Men efter åt solade jag med Jessica, Felicia och Rebecka i det härliga vädret i parken. Härligt ! Tror jag fick lite färg faktiskt. 

                   
Såhär ser min hand ut, blått gips, snyggt va? haha, tror inte de. Vill bara att det ska AV ! Så tungt och det gör lite ont också. blää. Hoppas på det bästa att jag faktiskt får ta bort det på måndag, men jag ska inte hoppas för mycket. 
Nu måste jag plugga lite till. Sov gott ! Vi hörs <3 

Gips

Hej höreni.
Har inte uppdaterat på hela dagen för att jag har suttit på akuten hela kvällen.
Hade fotbollsturnering idag ju, vill börja med att säga att min klass kom sist, sexa. Men i alla fall så blev jag fälld utav en tjej i ena motståndarlaget, jag flöööög, och landade på ena min kind och min högra hand. Sedan dröjde det inte så länge innan jag började få riktigt ont. Men i stort sett sket jag i det och gick med de onda tills klockan blev halv sex, då går jag med mamma först till sabatsbergs sjukhus, där säger de genast att handen måste rönkas, så vi fick åka till st görans sjukhus. Där fick vi sitta i fem timmar innan vi fick reda på svar...och såklart blev svaret att handen behövde gipsas. KUUUUL! Jag började stoorböla. Så nu ska jag tillbaka om en vecka till akuten och se om jag ska ta bort gipset eftersom jag kanske inte behöver ha det. Men om jag måste ha kvar det och det visar sig vara brutet då ska jag ha gipset i hela TOLV veckor!!!!!!!! Hela mitt lov kommer att sabbas.... snacka om vad jag gråtit.
Men jag kommer be till gud seriöst om att ett mirakel ska ske så jag slipper gipset!
puss

One of us

Haha, här kommer mitt första videoinlägg, när jag sjunger. Blev inte så nöjd, man sjunger mycket sämre när man är trött, men ah, detta är lite halvt pirrigt, eftersom jag inte vet vad ni ska säga, hehe. Men, säg vad ni tycker. Vore jättekul. 
 
        

Puss och godnatt <3

Depp

Hej ni. Kom in genom dörren för en stund sen. Ingen är hemma bara jag och tystnaden. Så går jag in i mitt rum, lägger mig på sängen och helt plötsligt börjar jag känna hur tårar rinner ner för min kind, jag förstod inte hur de kunde komma, var jag ledsen? Sen började jag tänka på massa saker, jag började känna ånger, jag började sakna personer som en gång stått mig så nära och som jag älskat. Jag började tänka på en som betyder så mycket för mig och som är en utav mina bästa vänner, varför det blir just så mellan han och mig? Jag började tänka på min familj, alla vänner, hur mycket de stöttat mig genom livet och hur mycket det verkligen är värda !
Ah shit, samtidigt som jag är så lycklig över allt, ja min familj och vänner och allt de bra som hänt under tiden också, så är det som att de bara är på utsidan jag är det men inte lika mycket inom mig.
Så just nu mår jag lite dåligt. Orkar ingenting, ska nog gå och lägga mig, vill inte vara vaken just nu, vill sova bort allt jag tänker på just nu. Men de går över strax igen säkert, jag är van vid det här kan man säga, tankarna och gråten kommer då och då, det är nog inget jag kan göra åt. Men det är bättre nu än förut. Trots att jag mår dåligt när jag väl tänker på det...

Träna

SItter hemma hos Jessica just nu, vi har precis ätit lite lunch och nu ska vi strax iväg och träna. Det var verkligen en evighet sen jag var och tränade senast. Så det ska faktiskt bli ganska skönt att äntligen komma igång lite. Vet inte om jag kommer orka så mycket, är nämligen sjukt trött, och skulle kunna somna vilken sekund som helst. Men det ska nog gå ann. Nu måste jag kila, Jessica hade tänkt att visa något riktigt roligt på datorn, som hon tjatar om att få visa. Men jag skriver när jag kommit hem sen ! Kram

Hej bloggen!

Allt bra? Just nu ligger jag i sängen med en sovande Jessica här bredvid i min bäddsoffa. Hon sover som en gris. Kanske jag rita lite på henne, sånt är alltid kul, hehe. Jag är lite ond egentligen förstårni. Juste, förlåt för att jag aldrig la in någon bild på kvällens outfit eller hörde av mig senare men jag fick fullt upp, och hann helt enkelt inte med att blogga. Men nu kan jag skriva lite. Och här kommer gårdagens outfit under kvällen.

                     
                     Svart klänning: h&m
                     tights: h&m
                     + att jag sedan hade min blåa jeansjacka från h&m också, haha jag körde en liten h&m kväll.
                     Och sedan skor från converse

Gårdagen började som sagt hos mig... klockan halv nio ungefär. Jag hade köpt en meeeeeeega stor pizza, ja alltså det står typ vasastans största pizzor.... fast den var ju bara till mig, haha . Det vart bara Jessica som kom eftersom allt blev så sent eller vad man ska säga, Felicia och Mikaela, och några till, de hann inte komma (förstår jag också, eftersom dom var så jääääävla sega) . Efter jag käkat min gigantiska pizza gjorde vi oss i ordning och gick sedan till Maria. Det var redan folk där så vi slog oss ner bland den lilla massan, höhö. Sedan kom det  lite fler människor, bla Felicia och Mikaela. Men efter ett tag behövde vi alla gå. Då drog vi till vasa parken, eller i alla fall, jag, Jessica och Joel och spelade fotboll med några random killar. Sedan blev vi extremt trötta och funderade på att gå hem till mig igen. Vi mötte upp några vid burgerking och stod där ett tag. När jag och Jessica skulle gå, följde Viktor och hans kompis Johan med oss hem. Sedan satt vi här i mitt rum och pratade en massa. Vid tre gick dom, och efter det somnade jag och Jessica med det samma. Kvällen vart väl ganska rolig, eller den var snarare mysig än rolig. Jaja, hoppas ni hade en bra lördags kväll?!

Idag ser dagen ut som sådan att jag först ska sitta och rå plugga till mitt so prov som jag har på fredag. Sen ska jag träffa min kompis Luna och jag skulle typ följa med henne och några och grilla? Vet ej hur det blir med det, men ja det är de som jag är inställd på att vi ska göra i alla fall. Sedan ska jag väl... hm, kanske behöver jag ta en sväng på stan och köpa några saker, eller kanske plugga ännu mer? En sak jag ska göra ikväll i varje fall, det är att lägga mig tidigt, gud så härligt det borde vara. Jaja, nu kommer någon bild från igår.

              
                Min stora goda pizza jag åt igår.
    
     Joel och Jessica ville ha en bild bland blommorna i vasa parken.

Nu ska jag nog strax väcka Jessica, vi hörs senare idag hörni ! Pussar

Extremt tråkigt !

                          
                          Jag just nu.

Ja fyfan, jag har så tråkigt så jag tror att jag kommer spricka. Vill gå ut och vill träffa kompisar, men det är ingen som kan just nu utan kommer senare. AAAAAAAH jag dör ;) Hoppas jag kan gå ut snart annars blir jag lite arg, väldigt arg.
Kvällen ska börja med hos mig, och sen ska vi hitta på nåt jag och mina vänner som kommer hit. Är väldigt hungrig så jag hoppas det kommer snart, så jag kan äta. De har redan ätit, och jag hatar att äta själv så ;).
Nej nu ska jag gå ut på balkongen och ta luft. Vi hörs senare ! Lägger in en bild då på kvällen outfit. Puss

Hemma

Skönt att vara hemma igen. Hade tänkt att fixa i ordning mig och hitta på något efter det. Har ingen aning om vad, så jag får se. Känner att detta inte blir ett så långt inlägg nu, men jag lägger in en bild sen på dagens outfit :) . puss


Godnatt

Ska upp tidigt imorgon, runt halv åtta för jag ska hinna med en buss från mig som går in till norrköping där jag sen tar en annan buss vidare hem till Stockholm, är framme klockan ett ungefär, så det blir att åka hela dan imorgon... KUL ! :(

Innan jag går till sängs tänkte jag göra en sån här lista... typ " tio saker ni inte visste om mig" . Det är så jäkla svårt att komma på sånna saker så nu måste jag sitta och grubbla över det också. Men ah i alla fall nu kör jag.

Tio saker ni inte visste om mig, Matilda

1.
  Jag HATAR tomater

2.  Jag är oskuld

3. Jag har varit kär två gånger

4. Jag har alltid otur i kärlek (fråga mina vänner)

5. Jag lärde mig vissla när jag bara var 6 månader

6. Mat är som kärlek för mig, jag äter hela tiden, haha !

7. Jag är chipsgalen, (de vet alla mina vänner) favoriterna är doritoz

8. Malin Åkerman (hon som är med i the heartbreak kid osv) är min syssling

9. När jag är med min vän Jessica kommer jag alltid på nåt sett in i kiss & bajs åldern, tss

10. Jag är ett stort fan av lejonkungen, i love it !

Nu måste jag sussa, sov gott nu <3


filmsugen & hungrig

Halloj !
Det blev lite sol idag i varje fall. Har nyss varit ute och solat faktiskt, men de gråa molnen kom tillbaka såg jag kilade in istället. Hade tänkt att börja se på en film The clique tror jag den heter. Har ingen aning om vad det är för film. Men jag ska titta på den ändå. Tog några bilder när jag var ute i solen, här kommer dom.





Härligt,härligt. Nej nu vill jag börja titta på filmen. Vi hörs ikväll ! Kram


Regn

Jag som hade tänkt att sola, nu var hela det sabbat också. :'( Det regnar nämligen här, eller det har gjort, men ingen sol skiner i varje fall. Buhu, jag vill gråta. Kanske ska åka hem ikväll istället? Nja, det kommer jag inte få ändå så. Men jag hatar landet när det är regnigt här. Finns liksom ingenting att göra. Bara sitta inne vid datorn. Och det är väl inge roligt.

Nu har jag nog tänkt att läsa lite, eller hitta på något annat, kanske tjata lite på mamma och pappa att få åka hem ikväll?
Men vi hörs senare idag !


Just nu ser det ut såhär på landet ifrån mitt fönster, lite tråkigt va? Alla är inomhus... :( TRÅKIGT.


Film och godis

Nu är det film och godis- time ! Hehe, har inget bättre för mig här på landet och det är nästan det mysigaste man kan göra här, ja titta på en film medan alla ligger och sover. :) Hade tänkt att se bröllopsduellen och någon annan, men det har jag inte kommit på en. Är helt slut efter att ha sprungit runt och lekt med småbarnen här på landet, haha, ja jag vet jag har inget liv, men de är så söta så jag kan nästan inte låta bli och sedan känner jag att det faktiskt kan vara riktigt bra för mig att lägga mig i en säng i ''hyffsad'' tid och det bästa är att jag sedan kan sova hur länge jag vill.
Hoppas ni har haft en bra torsdag och får en fortsatt bra en. :)


                      
                       
                      
Ville lägga upp ett par bilder från mitt land, första bilden är från i somras, det är på min barndomskompis och henne kusin, andra bilden är på jag och min lillebrorsa för kanske två år sedan och den sista bilden är på mig i somras, ja shit då hade jag blondt hår ! ;) Vid dessa tillfällen ja då ÄLSKAR jag mitt landställe. Jaja, dags att starta filmen
Puss och godnatt på er.

Landet

Nu sitter jag här på landet och ska alldeles strax ut i solen som faktiskt skiner hos oss idag. Härligt ! Det har ju varit lite halv molnigt tidigare, och visst är det moln men solen skiner också ! :) Hade tänkt att ta med gitarren och lite käk och sätta mig i våran hum vad ska man kalla det, "hängstol" ja det är som en stol iställer för en hängmatta. hehe ja men ni fattar vad jag menar. 

              

Vi hörs <3 besos !

Sjukt bra låt !





Jag lyssnar konstant på denna låt just nu, aaaaaah jag älskar den ! Lyssna

Dålig uppdatering

Förlåt, skrev aldrig igår men hade tyvärr inte tiden till att göra det. Ska till landet alldeles snart, men kände för ett inlägg innan dess. Tar ju med mig datorn dit ut också och då kommer jag säkert skriva med.

Igår var jag med Matheo, Jessica, Jesper, John och några till. Först var vi ute, men det var extremt tråkigt... sen kunde vi gå till en killes syster, där var det väl heller inte så jätteroligt, men skönare inne än ute. Där satt vi mest och spelade gitarr och så. Sen kom jag hem ungefär runt ett. Hm... vet inte riktigt vad jag ska skriva om nu, slut på idéer.. redan ? haha. Nejmen en bild kan jag lägga inte föresten på min outfit igår ;) .

        
         Tights: American Apparel
         Jeansjacka: h&m
         Grå tubklänning: american apparel
         Svart liten väska: Indiska

Juste ! Vi hade ju spexfoto igår, alla niorna i min skola. Det var jätteskoj, min klass var utklädda till Girilla soldater och gick runt med smutsiga, trasiga kläder som var gröna, ruffsigt hår och massa annat. Andra klasser hade teman som regn, hippies 50-tal och annat. Egentligen tyckte jag vårt tema var det bästa, men vet inte om vi blev de bästa på bild.
Men ah här kommer en bild som jag tagit från facebook av en klasskamrat.

   
Jag längst ut till höger, sen Jessica, sen Robin och sedan Emelie i Robins knä. Visst var vi fina? Haha, justja alldeles inoljade var vi med ! ;)
Nu ska jag åka, vi hörs senare idag ! Ha en fortsatt trevlig dag :)

Justja !

Har ju glömt att berätta för er, eller ja det har ni ju redan sett, att jag fixat till bloggen en del, ny bakgrund, och en header. Och duktig som jag är har jag fixat allt själv. haha, kanske det märks att jag är nybörjare? (A) Men nu är den stora frågan om det håller? Ja vad tycker ni, blev det bra, eller ska jag ändra? tummen upp eller ner...?

<3

Hemma

Tisdag idag och imorgon får vi långhelg ! Super härligt ! Ska till landet på torsdag men åker hem på lördagsmorgonen. På landet ska jag solasolasolaaaaaaa. Det ska bli ganska skönt att komma ut dit också, hoppas vi grillar varje kväll så blir allt ännu bättre, hehe.
Skippade de två sista lektionerna idag, tyckte det var absolut onödigt att gå på dom. Så jag drog ner på stan tillsammans med Ebba och kikade lite överallt. Köpte ett par vanliga tråkiga, grön-bruna shorts på h&m som jag ska ha imorgon på min klass spexfoto... vi ska vara några slags soldater som jag inte riktigt kan stava vad det heter men... gerilla (?) soldater. Vi ska vara alldeles sotiga och tjejerna ska ha ruffsigt hår och bandanas och grejer, ganska kul faktiskt.

Tänk nu är det bara fjorton skoldagar kvar och sen är det sommarlov !! AMAZING ! Längtar som fan på ett sett, men jag kommer gråta floder på skolavslutningen. Jag går liksom ut nian och kommer typ säkert aldrig mer se eller träffa mer en hälften av alla de som går i mina peralell klasser. Usch, usch. Borde ta och skaffa mig en vattentät mascara tills dess kanske, hehe.

Var och solade idag också, har tänkt att göra det ett par gånger nu innan skolbalen, vill liksom inte se likblek ut eftersom jag inte ska ha några tights under klänningen... såklart. Men nästan alltid när jag solat, vilket inte är många gånger, så bränner jag mig, och idag gjorde jag såklart det också... på axlarna och rumpan, haha ! Men men det får va. ;)

Nu har det blivit dags för mig att börja plugga, bläääääää. Men jag skriver lite mer ikväll ! hugs

Religion tills ögonen slocknar

Nu strax ska jag sussa, ligger i sängen och försöker liksom lugna ner hjärnan som arbetat så mycket... (?) genom att lyssna på musik. Just nu är det Mario - Let me love you fast i en lugnare version.

 
Fast den är i stort sett bara bra i början, eller ja, i alla fall tills den börjar närma sig slutet, då blir det lite skrikigt, men innan är den skön att lyssna på.
Innan jag somnar ska jag läsa läxan i so, har inte gjort det ännu, så det måste göras om jag ska satsa på ett mvg i religion. Så nu ska jag nog sätta punkt. Sov gott. Vi hörs igen imorgon ! PUSS

Skön dag

Har haft en sjukt skön dag idag. Hade bara två och en halv lektion typ. Den ena räknas typ inte. Ja detta var nog den skönaste måndagen jag haft. Först so, ingen mentorstid, klassråd som var kaos. Ingen spanska, för att det var nationella, sen hade jag lunch, sen hade vi engelska men där hade vi vikarie och snackade bara om talet jag och en kille i min klass ska hålla på balen. Sedan vart bilden inställd, och sen hade vi gympa där vi hade vikarie också. Så det vart värsta slappardagen. skönt !

Nu sitter jag och käkar glass och tittar på tv. Borde nog börja plugga snart. Men tänkte bara lägga in en bild på min outfit idag.

      
       T-shirt: Ginatricot
       Glansiga tights: american apparel


Vi hörs !

Kväll

Hej hörni.

Tänkte bara skriva godnatt och lägga in en bild på vad jag haft på mig idag. Ja, hoppas ni haft en skön söndag. Det har faktiskt jag haft. var med pappa omkring söder, och så stannade vi och fikade på nåt random ställe men som låg vid en tull där alla silja line och dom dära båtarna går. Så vi satt vid vattnet och såg massa segelbåtar och andra båtar åka förbi, jättehärligt faktiskt. Sedan mötte jag upp theo en stund och fick min religionsbok äntligen ! Som jag behövt den.

Nej nu väntar sängen, är faktiskt väldigt trött. Men innan jag lägger mig, funderar jag på att koka lite te och göra en god kvällsmacka. Åh det låter frästande. Aja godnatt, vi hörs imorgon !


Jeansjacka: h&m
pösig t-shirt: ginatricot
halsduk: h&m
väska: Indiska
Glansiga tights: American apparel


<3

Youtube

Hade ju bestämt mig för att lägga in ett klipp på youtube med mig där jag sjunger. Men jag har tyvärr blivit väldigt hes och även inte hunnit med att spela in något. Så antingen blir det någon gång i veckan eller när jag inte är lika hes längre. Skit, jag som ville lägga in ett filmklipp i helgen... jaja det kommer flera gånger då jag kan göra det. Men det innebär att ni får vänta lite extra... :/ .

Här kommer min låt, eller ah texten iaf.

Ver.
Cause you are the first thing im thinking of when I go up in the morning
And you are the last thing im thinking of when I go back to bed again


Ref.
I wish that without me your heart would break
I wish that without me you'll be spend the rest of your nights awake
I wish I was your favourite girl
I wish I was the reason you were in the world

Ver.
My heart is broken and it all depends on you
My love for you is true but my soul feel so blue
All I want to do is to see your eyes, to se you smile at me again


Ref.
I wish that without me your heart would break
I wish that without me you'll be spend the rest of your nights awake
I wish I was your favourite girl
I wish I was the reason you were in the world

I wish I was your favourite girl
I wish I was the reason you were in the world

Nu ska jag gå och köpa glass till mig och mamma. Vi hörs !

Frukost

Så, nu är jag uppe, sov till ungefär halv elva och hoppade upp ur sängen, jag hade nämligen drömt att min katt Felix dött, och att det var mitt fel ! Så jag tog upp honom i min famn och började storböla för att han levde. Min pappa undrade vad jag höll på med så såg han mig gråta, och så sa jag hurklande jag drömde att felix dog ! Så kom pappa och höll om mig och felix. Haha, ja så det kan bli.

Nu sitter jag och käkar en jättegod frukost och ska precis börja fixa till min header. :) har lärt mig lite tror jag.

Kvällen igår utspelade sig i vanadis igen, det var jättemysigt den kvällen också. Hade tänkt att lägga upp lite bilder.





Alltså herregud det var så många bilder som vi tog som jag inte kan lägga upp, hemska var dom ! Så det här får duga.
Nu ska jag designa min blogg. :) Kram,kram.

Godmorgon

Har precis vaknat utav att jag nästan sprängdes av värme, så jag flög upp ur sängen och öppnade fönstret direkt. Fick en sådan extremt värmeslag. Men nu är det bra igen, nu känner jag liksom den svala luften från gatorna. :)

Gårdagen utspelade sig i vanadis med roliga människor och en massa skratt. Det blev ingen rix fm. Vi hann inte... och vi orkade inte pallra oss dit. Så vi stannade kvar, och jag tror det inte var någon som ångrade sig för det. Det här var första utekvällen på riktigt länge alltså. Annars brukar vi ju vara hos någon eftersom att vi aldrig vill vara utomhus i någon park, alla har nämligen sina hemska minnen vi från parker och så... Men denna gång var det faktiskt riktigt mysigt.

Ska alldeles strax gå och hjälpa pappa med frukosten. Undra vad jag ska göra idag, alltså nu på dagen. Ringer väl Ebba och Johanna och ser om vi inte kan dra ner på stan eller dra en fika någonstans vid en härlig uteservering...mm, gud så mys. Hade tänkt nu att bara ha en slappis dag. Ska börja dagen med frukost på sängen och filmen A walk to remember. Sen ringer jag nog mina kära vänner. 





Ah, där kom det upp tre bilder från igår också. Oj nu ropar pappa att det är frukost ! Ha en bra dag, vi hörs !


ut

Nu ska jag alldeles strax gå ut. Sitter hemma hos mig med Johanna bredvid och vi planerar lite inför kvällen. Vi ska till rix fm festivalen först och sen får vi se vad som händer :) . Så nu ska jag gå ! Ha en bra fredag kväll <3 puss

Outfit

Ska till doktorn snart, eftersom att jag trampade snett för ett par veckor sedan, och fortfarande får jag ont så fort jag anstränger mig med den. Så därför ska jag gå på öppna mottagningen. :S Får se sedan om jag kommer få rönka den också. Tror nästan det är en spricka i foten... :/

Nu hade jag tänkt visa dagens outfit.


               Vitt linne: Ginatricot
               Blommig kjol: Indiska
               Tights: H&M

Nu har det blivit dags för mig att kila. Vi hörs senare ! Ha en bra fredag :)
Hugs !

Underbar



Denna låt är helt underbar. Jag älskar den. Lyssnade alltid på den här för ett par år sedan och nu har jag börjat göra det igen och fan vad fin den är. Var ju bara tvungen att lägga upp den här på bloggen. Visst är den fin låten?


Torsdag 14/5

Sitter och slöar just nu, ska strax dra mig till sängs och läsa lite. Men först hade jag tänkt att lägga in på mina klänningar jag var och hämtade idag från Nelly. En vit och en mörkblå klänning. Men nu vet jag inte ifall jag vill lämna tillbaka min vita klänning? Och vet ni, den mörkblåas axelband var sönder. TYPISKT ! Men det går nog att laga.

Här kommer en bild på vardera klänning.


Så vad tycker ni om dom? Och ska jag lämna tillbaka den vita? Vore kul ifall ni gav någon kommentar !
Nu blir det mer tevetittande ! Puss och kram /Matilda


Hejdu nya blogg

Det går lite sådär halvsegt, och det känns inte som att jag kan börja på riktigt utan att allt blir fixat och klart. Måste ha hjälp, förstår mig inte på blogg.se ibland och hur man ska fixa allt. Även fast jag haft en blogg tidigare sen november... :(
Jaja, jag tänker inte pröva mig fram, jag ber om hjälp istället. Men det verkar inte vara någon som vill hjälpa en liten hjälplös flicka här. haha. Men snälla snälla, du som har ett "hum" om hur man hur man fixar bloggars design osv och bara råkar läsa min blogg, så uppskattar jag verkligen ifall du kunde hjälpa mig ! :) 
Vill bara tillägga att jag kommer sakna min älsklings Jessica som ska åka till Barcelona imorgon. Hoppas du får det jättebra !
           
            
           En bild ifrån några helger sedan på Ebba och Jessica.

Puss. /Matilda

Hejsan !

Hoppas ni som läser min andra blogg ebbamatilda.blogg.se följer den här också. Anledningen till att jag ville skapa en ny var för att Ebba som också bloggade, slutade blogga, och vi hade inga inlägg från henne på över en månad. Och liksom utan Ebba blir det ingen ebbamatilda.blogg.se enligt mig ;). Så nu kör jag både mitt eget race och även med ebba också.

I denna blogg blir det lite mer om vad jag har på mig och även om hur mycket jag tycker om att sjunga. Ska försöka lägga upp något när jag sjunger. haha ;) jaja. Sen låter jag de rulla på lite och bara kör, jag gillar verkligen att blogga.

Nu har det blivit dags för mig att kila. Och då kanske det dyker upp lite bilder ifrån fotbollen. :P
Skriver mer ikväll. Kram. /Matilda

      

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0