Waiting outside the lines

Så har skolan börjat igen efter ett mycket lugnt och skönt påsklov som spenderades i stan med sol och vänner och också på landet under påsk tillsammans med familj och pojkvän. Jag har verkligen vilat ut mig nu och känner mig lite taggad igen för några ytterligare veckors skola, men i stort sett vill jag bara få sommarlov nu. Som jag längtar att få gå igenom dag efter dag och fortfarande bara tänka nej nu har jag ingen skola på hur länge som helst och bara ta dagarna som de kommer.
Den 24/4 hade jag och Malte varit tillsammans 6 månader, därav den långa texten jag la upp strax efter tolvslaget som är tillägnat honom, min underbara.








24/4 - Ett halvår Malte och Matilda

Jag lever som i en saga, i en saga jag alltid drömt om att få leva i. En saga med oslagbara minnen och ögonblick. En saga som bara jag fått chansen att leva i. Jag delar ett sådant underbart liv med dig och jag önskar att det är så mitt liv ska sluta. Tillsammans med dig vill jag andas in mitt sista andetag och du är den sista jag vill se in i ögonen innan mina ögonlock sakta slocknar. Min kärlek bara brinner och brinner och det finns inget som får den att sluta. Efter sex helt fantastiska månader känner jag fortfarande pirret i magen och som om jag vore helt nykär, som om det vore efter bara några veckor in i vårt förhållande. Tårarna bara rinner nerför min kind och det är inte för att jag är ledsen, för det finns ingen mening med att vara det. Tårarna är istället av lycka. Lycka och kärlek. Kärlek och lycka. Jag är så oerhört kär i dig. Jag strider igenom vad som helst för att vår kärlek aldrig ska sluta brinna och leva. Det finns inget liv utan dig. Utan din kärlek skulle vara som att drunkna. Du är inristat i mitt hjärta, jag släpper dig aldrig. Du är min stund, mitt nu och min framtid. Att få vakna upp och öppna ögonen och smälta in i dina och sedan få känna din varma kropp mot min och dina armar som håller om mig hårt och bevakande. Jag skulle aldrig byta bort dessa stunder mot någonting annat. Livet är så otroligt underbart när du finns med i det, då är livet som perfekt för mig. Du är min och det vill jag visa upp för hela världen. Det vi har är som menat för varandra, det vi har har ingen annan och kommer ingen annan att få heller. När jag är med dig står tiden still och det känns som att du och jag är de enda som finns på jorden. Med dig har jag allt, med dig är jag mig själv till hundra procent och jag finner ingen annan som jag känner mig lika trygg hos. Jag behöver dig lika mycket i mitt liv, lika mycket som du behöver mig i ditt. Jag kommer finnas där för dig vare sig du vill eller inte, i vått och tort. Du är ett under, ett mirakel som kommit in i mitt liv och gjort mig helt nerkärad. Du kom in i mitt liv när jag behövde dig som mest, jag behövde någon som var och är precis som du. Du älskar mig precis för den som jag är, du ställer alltid upp för mig, du får mig att skratta och må så himla bra. Du får mig att gråta av lycka och du får mig att bli mer kär för varje dag som passerar. Jag vet helt ärligt talat inte vad jag skulle göra utan dig min kärlek. Det är fortfarande nästan svårt att förstå att jag fann dig och att jag delar ett liv med dig idag. Ett liv som i en saga, en saga jag aldrig vill ska ta slut.

Till min älskade Malte Smith, Jag älskar dig, lika mycket som jag älskade dig då, som nu och som alltid.


Still going strong

Beger mig alldeles strax ifrån hemmet till min älskling. Käkade nyss en liten frukost ute på min soliga balkong. Fick lite sällskap utav katten. Vi snackade lite, fattade dock inte så mycket utav det Felix mjaoade om...Vad tråkig jag är.


Söndag 17/4-2011

Så kom söndagen igen. Ska strax kliva upp ur sängen och äta lite frukost och sedan bege mig ut på en långpromenad med mamma. Ska sedan försöka ringa min älskling som ovanligt nog ligger och sover. Det blir antingen stan eller så åker jag och solar i någon park. Underbara väder och underbara Stockholm! Detta har man väntat på länge.





Tre bilder från i fredags hemma hos Hanna


Såhär ska det vara

På högsta volym spelas just nu Justin Bieber och snart ska jag äntligen få i mig lite god mat, ja jag vet, jag är löjlig när det gäller honom, Justin Bieber. Men man kan ju inte låta bli att tycka han är söt och sjunger bedårande. Det blir en utekväll idag.. nej inte krogen för det är jag för ung för. Suck. 17 suger... Ska börja smuggla in mig själv på ställen, lär väl sluta med att jag aldrig kommer in på krogen igen sen när jag väl fyllt 18.
Låt oss lämna 18 års snacket och låt oss iställa tala om det vackra vädret vi hade i vårt avlånga land idag. Satt på Åhlens citys tak i stort sett hela dagen men vänner och skrattade och njöt av den varma solen. Nu får vi hoppas på att det håller i sig fram till sommarn!

Oj vad tiden går fort, nu rullar jag iväg, ciao!




Fredag 15/4-2011

Då var jag tillbaka... Ännu en gång lite för långt mellanrum. Fan. Har ingen motivation längre och snart lägger jag väl av helt. Samtidigt får jag någon slags ångest när jag går in på bloggar jag följer och ser hur flitit det uppdaterar. Haha. Nejmen då blir jag lite sugen på att börja skriva, men så händer det aldrig. Men idag, såhär en underbart solig fredag, då bannemig skulle jag klämma in ett inlägg. Som för att ljusna upp stämningen lite, lägger jag inte lite bilder från de senaste veckorna.










RSS 2.0