Never say never

Hola !
Har precis proppat i mig en stor tallrik med köttfärssås. Yammi ! Så nu är jag i varje fall proppmätt. Vet inte riktigt vad jag ska göra av mitt liv just nu. Har otroligt tråkigt. Jag borde som vanligt plugga lite, men det är egentligen inget jag måste. Jävlar vad slött det är i skolan nu.. helt stört. Men ah snart kommer proven sagta smyga sig fram. BLÄÄÄÄ. Kan vi inte bara ha det såhär. Jag tror seriöst jag inte vet hur man pluggar längre.. Gulp. Därför borde jag komma igång med pluggandet snart.

Idag har jag varit på stan med Johanna och efter ett litet tag kom Ivar. Så då traskade vi till Kungshallen och käkade lite gott. På stan köpte jag lite träningskläder, som t.ex sportbh, två tighta linnen och ett par tighta träningsbyxor. Orkar dock inte lägga upp en bild på kläderna. Men sedan köpte jag ett par jeans från Levi's. Skulle köpt två par, men nix det får bli någon annan dag, för de hade inte rätt storlek.
Men här kommer iaf en bild på jeansen jag köpte.


Levi's - 799 kr


Meet me halfway

Har precis lekt med min bror framför min webcam. De blev ett antal fula bilder och några roliga filmer. Dessa var de enda som fick åka upp, resten var för fula för att visas. Haha, observera att första bilden inte är facewarpad !

I wanna go crazy

Godmorgon. Känns som jag är uppe feeeeeeeett tidigt. Vaknade först i familjen och klockan är ändå typ tio. Är helt sjukt sepe trött så jag kanske somnar om.. vem vet. Om någon timme ska jag försöka få tag på Johanna och se om hon hakar på mig ner på stan. Idag ska det minsann köpas grejer. Ahmen nu ska jag chilla vidare. Hörs snart igen

I want you to stay with me

Jag ska göra mig i ordning nu och lägga mig och läsa lite. Kanske loggar in på datorn igen och skriver något skit. Vi får se. Ha det bra så länge !


Fight for this love

Halloj där.

Gick aldrig ner på stan idag med Johanna, var för trött och mådde inge vidare. Så jag har legat och tittat på film med min sjuka broder och bara slöat. Vet inte vad jag har lust att skriva om. Har inga bilder att lägga upp från gårdagen.. de kommer väl om några dagar på Johannas blogg i guess. ;)
Ligger och lyssnar på John Mayer och längtar efter att Johan ska ringa mig. Borde sova, är döttstrött. Fast jag orkar inte kliva upp ur sängen och göra mig i ordning för att gå till sängs igen sen. Så lite till ligger jag vaken. Oj vad denna kväll har gått snabbt. Jag kände verkligen att jag behövde en sån här kväll. Jag har varit ute så mycket så en kväll hemma med familjen var jag faktiskt värd. ;)











Det där var de sista bilderna från Thailand jag tänkte lägga upp här på bloggen. Usch vad jag saknar Thailand. Jag vill vara brun igen ! Blä jag hatar Sverige såhär års ! Ge mig sommar, ge mig min bruna färg igen.


Jag och Johanna

Innan jag och Johanna gick ut igår så var vi lite uttråkade och spelade in lite filmer.



In your Atmosphere

Nu kilar jag ner till stan. Vi hörs senare när jag är hemma igen !


Hangover

Ojoj, inte bra på att uppdatera alltså. Dock är det ju helg och jag hinner inte blogga lika mycket då. Igår var vi hemma hos en tjej som gick i min paralellklass i min förra skola. Först var det väldigt segt, men sen kom det fler som man kände och tillslut blev det lite roligt. Men ah helger har sina dåliga sidor också. Jag kom hem och mådde bajs så ikväll blir det att stanna hemma. Ska göra mig i ordning nu och försöka gå ner på stan med Johanna. Ska köpa en massa saker.


We don’t need no education

Tjeeeeeenis. Idag är det fredag ! Och jag har helg nuuuu. Tjihooo. Äntligen, den här veckan har gått riktigt jävla segt alltså. Hinner inte skriva så mycket nu, för jag ska möta upp Johanna och Jessica och gå hem till Johanna och kolla på resor. Vi hörs när jag kommit dit. Tjing !


Free fallin'

Jag bär just nu på en GROV panik. Vill inte prata om det. Men ah, såklart så kan jag inte sluta tänka på det. Och det lär jag aldrig göra typ. F***a. Jag är så arg, så skamsen, så ledsen och så chockad att jag vet inte vad jag ska ta mig till. Snyft. hehe, aja nu så ska jag inte skriva om det för mycket i bloggen när jag inte ens ska tala om vad det är.

Har precis käkat och laddar just nu upp bilder från veckan på facebook. Ska försöka plugga och komma på lite andra tankar. Aja, hörs snart.

Fuck

Jag dör, jag dör, jag dör och jag döööööööööööör. ÅÅÅÅH, kan man skämmas såhär mycket ! FYYYYYYY

Bye

Drar hem till Johan ett tag. Kommer hem om några timmar kanske ! Pussen

Svar på kommentar

Tänkte svara på en fråga jag fick igår utav en tjej. Ni ser kommentaren precis här nedan:

Jätte härlig bild.
du har perfeekt kropp!
hur håller du den sådär i trimm? :-)
haha eller hur man säger.

När jag läste kommentaren först så började jag garva lite. Men samtidigt tar jag det som en komplimang såklart ! Tack så mycket för att du tycker det. :)
Sanningen över hur jag håller mig i form är inte någon speciell alls. Jag gymmar, men hur ofta gör jag det... kanske tre gånger per månad, haha. Så inte kan jag säga fullt ut att jag håller mig i form på det sättet riktigt. Jag har en gång i tiden varit oerhört tränad. Det kanske var för, hum, 1/ 1.5 år sedan. Jag älskade att träna och hade väldigt bra kondition. Jag friidrottade. Hela mitt liv har jag alltid varit väldigt attletisk och jag brann verkligen för de jag höll på med , för ett tag. Sen la jag av. Och nu vet jag faktiskt inte vad det är som gör så att jag håller mig hyffsat bra i form. Jag äter väldigt mycket. Dock inte lika mycket som förut för jag har gått ner i vikt, inte mycket, och inte så mycket att jag ligger och gråter om nätterna etc, men jag har tyckt att det syns på mig ibland, så därför håller jag på att äta upp mig lite och eftersom jag älskar mat så går det strålande. haha. Men nu får ni inte tro att jag haft anorexia, för det har jag inte haft. Vet inte varför jag gick ner eller så, men ah, nu lämnar jag det. Så för att dra en slutsats så är väl det som håller mig i form är att jag äter på bestämda tider och att jag motionerar då och då. Mer än så är det inte. Hoppas du fått ett helt okej svar. Kram !


Videoinlägg från nyss

Jag är otroligt uttråkad...


You are so beautiful to me

Hejsan !

Dålig uppdatering av mig idag. Förlåt för det. Har haft en helt okej skoldag och resten av dagen har varit jätteskön. Har varit med Nadja och Erik typ hela dagen efter skolan. Först vandrade vi runt nere på stan och gick lite hit och dit, bland annat till gateone där Paradise hotel Stefan jobbar. Men icke, han jobbade inte idag. Så töntiga som vi var så begav vi oss mot Brunogallerian på söder och kollade ifall Andreas och Cimon var på plats på jobbet. Men nej, det jobbade inte heller. Suck. En riktigt meningslös resa. Så vi sätter oss och fikar i typ två timmar för vi skulle ändå vänta på att vår bio skulle börja. Så när vi sedan var på tunnelbanan påväg mot biografen, så säger Nadja precis när vi stiger av tåget. "Såååg ni vem det var som klev på tåget". Alla skakade på huvudet, och minsann när vi vände oss om så satte sig Paradise hotel Catja ner på en utav stolarna i tågvagnarna. Såå.. vi fick till slut i varje fall se någon från Paradise hotel. Det var vi värda alltså, efter allt de åkandet och letandet. Haha.
Mm, jo men sen drog vi ju på bio och såg Avatar 3D, köpte filmen i Thailand, men ville så gärna se den i 3d. Dock hade jag förväntat mig häftigare effekter, så det var lite ovärt i alla fall. Jag, Nadja, Erik och Eriks kompis var de som gick. Här kommer lite bilder från dagen.





Jättesnygga vi var i 3D- glajjorna


NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ

FUUUUUUUCK ! Cimon har åkt ut från PH, jag började storböla. Varför just Cimon. Det suger verkligen. Jag trodde seriöst det var han som skulle stå där i finalen... ah herregud vad chockad jag blev. Galet. Aja nu ska jag skypa lite till med Jessica och sen ska jag läsa min svenska bok. Godnatt !


You lost your trust

Är typ helt slut. Funderar på om jag ska lägga mig och sova lite. Har haft en lång dag idag. Började åtta och slutade fyra ungefär. Vi hade idrott. Justja, vi skulle ju ha dansuppvisning idag. Men Felicia var sjuk i vår grupp så vi får uppträda om några veckor. Synd, för jag som var så extremt taggad. Men här kommer några bilder från idag på en annan tokig grupp. Nadja, Albin, Erik och Maja.




Hahaha, Albin och Erik jag dör !


From the weekend

Kan inte sova. Lägger upp lite fler bilder från helgen.






I'm falling to pieces

Hade tänkt att gå och lägga mig nu, är helt sjuuuukt trött.. Har tittat på Paradise hotel som vanligt, och som alltid så vill jag aldrig att det ska ta slut. Det är så sjukt braaaaaa så jag dör typ.

Aja, vi hörs imorgon ! Puss och godnatt


Sometimes tears say all

Tjaaaabbaaa

Kom hem för ett tag sedan. Har varit hemma hos Jessica och chillat ett tag och snackade en massa skit. Myspys ! Sedan åkte jag in mot Odenplan igen för att hon skulle på tennis. Så mötte jag upp Theosen och gick runt en stund med honom och pratade om allt möjligt. Dock var det oerhört kallt så vi var inte med varandra så länge. Synd för vi ses så sällan nu för tiden.

Borde plugga, ja de borde jag verkligen men jag ORKAR INTEEEE ! Haha, jag vet typ inte hur det känns att plugga längre... knas alltså ! Nej men nu ska jag hitta på något annat. Men först så lägger jag upp ett asroligt klipp jag fann på en annan blogg där Catja från Paradise Hotel är med och deltar i Idol ! Hahaha, trodde jag skulle dö. Så yes, här har ni när Catja skämmer ut sig ganska rejäääält.


Dollhouse

Hej mina vänner !

Så var en måndags skoldag över. Felicia och Ivar gick nyss här ifrån mig. Vi har övat det sista inför vår dans imorgon på idrotten. Fan vad vi kommer äga balle ! Haha, varken någon utav oss kan dansa så vi flummar runt och har oss. Vi dansar till What is love, och härmar Björn Gustafsson steg i Melodifestivalen när han dansade till den låten. Vi är inte lika bra, men fan vad vi ska försöka vara seriösa. Jag och Felicia ska stå där som två jättetöntiga tjejer som tror att vi är assexiga och ivar ska ha kostym och göra skitfula danssteg.. ah. Ska ta bilder från de imorgon och förmodligen kommer någon filma, så de kanske åker in en film när vi dansar. Haha. Fan vad skoj det ska bli.

Ska träffa Theo idag. Det var aslänge sedan jag träffade honom kändes det som. Så det ska bli lite ruuuligt. Sen får jag se vad jag gör. Borde plugga lite, eller i alla fall läsa lite i min svenska bok som ska vara utläst snart. Men de kan jag göra ikväll. Aja, här kommer en låt, nu ska jag dra och träffa jessica en stund, och så hörs vi snart. Tjing !


Never think

Heeeeyyy!

Hoppas ni haft en bra söndag. Jag har bara tagit det lugnt idag och varit med Johan hemma hos honom. Är trött sen igår så en dag som denna passade bra. Jag är så ääääckligt lycklig just nu, så jag vet inte vad jag ska ta vägen. Haha.. ah shit jag slutar inte garva eller le.
Min kväll framöver ska bestå utav filmtittande. Ska fixa mig i ordning, fixa lite i rummet. Ta in godis och glass i mitt rum och bara mysa ner mig. Något fattas, aja. Man kan inte alltid få allt.

Nu har det gått tio dagar sen jag kom hem ifrån Thailand. Fan vad jag saknar dagarna. När man vaknar sisådär runt halvnio och går ner till frukosten och käkar goda omeletter och sen beger man sig i en long tail boat och åker ut mot öarna. Fan vad härligt det var. Man levde liksom i en dröm. Man behövde inte tänka på ett piss som hade med sitt hem att göra, sin verklighet. Där levde jag bara för stunden och tog dagarna som de kom. AAAAH, det gör mig tokig. Jag vill tillbaka. Jag vill få tillbaka all min bruna färg på kroppen. Usch, jag pallar inte med det här vädret alltså ! Jag försöker få värmen att stiga genom att ta på mig tunnare kläder men inte funkar det någonstans.. haha. Jaja, någon till månad står jag väl ut... kanske?


OMG

Åh herregud, titta vad Heidi Montag har gjort med sig själv?


Helgen i bilder

Fredag









Lördag





I'm so close to being yours, won't you stay with me?

Gud förlåt verkligen för skitkass uppdatering !
Var med Johan hela dagen och när jag kom hem hade jag det jättestressigt. Klockan var halv åtta, och jag skulle till Maria om bara en timme. Så jag köpte Sushi och slängde i mig det på typ två min. Tog på mig kläder, sminkade mig lite och drog iväg. Hemma hos Maria var det massa tjejer, och vi stannade där tills klockan var lite över tio. Då drog vi hem till en kille som heter Yohel. Där det var fullt med folk. Jag hade kul i kanske lite mer i en timme, sen blev jag piss arg och mådde dåligt. Så jag drog hem runt ett.

Nu ligger jag i sängen, vaknade för en timme sedan ungefär. Idag ska jag städa mitt rum och bara chilla galet. Justja jag lovade ju att lägga upp bilder från fredagen, men jag lägger upp bilder från hela helgen nu i stället, i nästa inlägg.

 


When you get what you want but not what you need

Jag ska kila ut nu en stund. Bilder från gårdagen kommer upp när jag kommer hem igen.

Skor: Converse
Svart baslinne: Ginatricot
Cardigan: Bikbok
Väska: från USA
Skinnjacka: Den som jag inte kommer ihåg eller orkar titta på vad märket är.
Halsduk: H&M


Friends - Tillsammans



Jag började seriöst gråta när jag såg den här. Jag tyckte den var fin men jobbig och ah, de kom upp mycket tankar liksom ! Jag ryser fortfarande i kroppen.


My words will be your light to carry you to me

Godmorgon!

Har sovit riktigt djupt inatt kände jag när jag vaknade. Hade en ganska mysig kväll hemma hos Sindy. Men hemresan vart jobbig. Hade tänkt ringa Johanna snart och höra vad hon gör. Bilder från igår lägger jag upp lite senare ! Hörs snart.


Äntligen hemma i min säng

Är hemma nu. Är helt slut. Skriver imorgon igen ! Godnatt ! Puss

You took something perfect and painted it red

Shuuuuuuu.
Kom hem nyss. Har haft en oerhört tråkig skoldag. Det känns seriöst som vi inte gjort ett piss. Och ändå har vi haft tre väldigt långa lektioner med mycket prat utav lärarna. På matten pluggade jag iof lite. Duktig som jag är. Ligger otroligt långt efter eftersom jag var borta en vecka och två dar från skolan. Så jag gjorde de 6 första talen på kapitlet. Lite seriös i varje fall.. haha. Nu ska jag sova lite tror jag. Skriver om nån timme igen.


Dagens outfit


Skinnjacka: Orkar inte kolla haha.
Svart tjocktröja: H&M
Vit kofta: Tror det var Vintage någonting..
Jeans: Cheap monday
Topp: H&M
Halsduk: Zara
Skor: Converse

Nu drar jag iväg till skolan, see yaaaaah !


I can't be somebody else

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH JAAAA !
Skrev nyss ett inlägg och frågade er läsare om hur jag skulle få tillbaka fliken där det står att jag kan ändra tjocklek på texten och flytta texten in i mitten osv. Men jag publicerade aldrig de inlägget, för jag hittade sedan hur man gjorde ! Bra va? :)

Har vaknat upp nu i alla fall. Ska strax käka frukost och sen beger jag väl mig av mot skolan sisådär runt tio i tolv. Förmodligen hinner jag med dagens outfit idag också innan jag kilar iväg. Känns som de kommer bli en bra fredag idag. Dock ska man ta sig igenom tre en och en halv timmas lektioner först. Men det går väl lika snabbt och smidigt som det brukar göra. Älskar sena veckor mer än allt annat. Dagarna går så sjukt snabbt och man får väääärldens sovmorgon. Aja, nu ska jag luffa runt lite i min lägenhet för mig själv. Vi hörs snart !


..

..Jag är så jävla lycklig!

Är det här bara början?

Yo,yo,yo,yo hoe ! Blogg.se verkar lagga, kan inte lägga upp bilder????? PANIK !! Vad händer? Men allt är najs, nej fan heller PUTA ! Ursäkta, men jag har lust att flippa ur lite och DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖh. Oj vad jag inte vill dela med mig utav min cp-het. Ska köpa pizzelipizza nuuuuuu! BYEEEEEEE

All I really want is money in my pocket

Kom precis hem. Tänkte bara skriva en liten kortis, ska nämligen åka och träna med Jessica nu. Det var typ år och dar sedan jag gjorde det alltså. Och nu vill jag verkligen komma igång (vilket jag i oför sig alltid säger när jag åker och tränar för första gången på länge). Men vi får väl se hur det blir med det. Slänger in en låt och så hörs vi senare ikväll. Tjingtjong !

Wiley ft Mark Ronson - Money in my pocket


Kan inte sova

Jag är vrålpigg. Känns som jag inte kommer kunna sova på typ flera timmar. Det är så typiskt, för jag har heldag imorgon, och de innebär att jag börjar halv nio.. suck. Men ah, jag känner verkligen att nej, nu kommer jag inte somna i alla fall. Vad ska jag hitta på nu liksom.. det finns inte direkt så mycket att göra. Kan ju alltid ligga och lyssna på när min katt pratar i sömnen här bredvid mig. Haha, han är så söt. Han typ stönar, fast väldigt ljust dåra och sen kommer några tunga pustar typ. Min lilla nutte.

Aja, nu ska jag prata i telefon. Vi hörs imorgon ! Puuuuuuuuuuuuuuuuuusss

I wish I could write your name in the sky

Hejsan ! Jag skulle ju lägga upp en video på mig idag, men det blev fel när filmen var klar så ah BAJS på den helt enkelt. Sitter och skypar med bästisen, det går inte så bra, vi båda är oerhört ovana. Jessica skaffade sig skype för några minuter sedan och jag har endast användt skype en gång innan. Men det är fett coolt alltså. ;)

Har haft en ytterligare bra skoldag idag, har varit så jävla glad. Fan vad bra jag mår.. :) Efter skolan drog jag och Felicia i min klass hem till mig och övade på vår dans vi ska visa upp nästa vecka även Ivar ska vara med. Vi ska dansa till What is love och göra en stor jävla wannabe dans utav Björn Gustafssons uppträdande i Melodifestivalen 2008. Vi kommer flamsa runt där som jag vet inte vad. Haha, varken, jag Felicia eller Ivar kan dansa så ah, ett stort FAIL, kommer stå i våra pannor under tiden vi visar upp våra vackra och profissionella danssteg ! Jag längtar något så oerhört att få visa upp den där alltså ! Nu har det blivit dags för mig att snacka vidare med Jessica ! Tjingtjong.


Dagens

Skulle lägga upp ett videoinlägg, men fan vad lång tid det tar att ladda upp det. Så det åker nog inte upp för ens ikväll, för det är då den blir klar... suck. Men här kommer en bild på dagens outfit !


Mysig stor cardigan: Lindex
Randig tröja: h&m
Converse


Thailand bilder

Lite fler bilder från Thailand skadar aldrig att lägga upp.


Jag på Phi phi Island






Is love alive

Hallå, en trötter här ! Mitt pappa kom in i mitt rum halv nio och bah; MATILDAA, MATILDAA, MATILDA! Och jag hade planerat att sova till halv elva idag. Vi börjar fan kvart i ett. Det här håller inte, pappa ska få igen !

Jag har egentligen inte så mycket att skriva om. Ska hoppa in i duschen nu tänkte jag och sedan blir det väl lite frulle och idag tänkte jag köra en dagens outfit. Det lär jag hinna. 

Här kommer en till låt med Sara Bareillies.

Winter song - Sara Bareillies


Something always brings me back to you

HEEEEEEEEEEEEEEEJ !

Kände för att vara lite galen...! Höhö. Jag känner mig så jävla lycklig, jag slutar inte le alltså. Haha. Åh vad ska jag ta mig till?
Nej jag är för flummig för att skriva. Här kommer en låt. Skriver kanske lite senare !

Gravity - Sara Bareilles

When something is wrong

Nu är jag hemma igen efter ytterligare en till skoldag. Dagen har gått jättebra och om veckorna fortsätter som de gör nu fram tills sportlovet så kommer de bli skitbra. Dock blir det väl mer plugg än vad vi har nu men ah, de känns bra nu iaf. Funderar på om jag ska plugga lite matte, inte för att jag riktigt vet varför, men jag har en liten känsla utav att jag missade en del i skolan när jag var borta, så det kanske behövs. Men ah, en liten stund till sitter jag väl och chillar lite. Lyssnar lite på musik och tittar på bilder från Thailand. Fan vad jag saknar det, det var så jävla underbart alltså.

Igår fick jag en kommentar om vart jag köpt min gråa lite pösiga magtröja. Och jag fick även lite uppföljande frågor efter det. Så jag svarar lite kort på det nu.
Under min topp hade jag faktiskt bara en tubkjol och sedan ett par lackleggings, eftersom jag inte direkt är så blek just nu och när man har möjlighet att känna sig lite somrig klart man passar på? Det är fint att visa lite hud när man är brun, inte för mycket bara haha. Men de mörka färgerna får ändå en att passa in i årstiden. Magtröjan har storlek M, vilket är det jag brukar ha ibland, inte alltid, annars har jag S, men M satt bättre på mig och japp strapless bhn var på ! ;) Hoppas svaret duger !

(åå tack för svaret! :)
vad hade du under då? långt linne o tights? och vilken storlek? större än vad du brukar? och hade du strapless bh??

taaaack för svar:D)
Kommentaren.

Nu blir det bilder från Thailand!




Stranden där filmen "The Beach" spelades in.

Härligt huh?


Pain throws your heart to the ground

Klockan är 09.50 och det har blivit dags för mig att stiga upp.. men nja, jag ligger nog kvar ett tag till. Jag vill leva i mina tankar just nu, inte i nuet, utan mina tankar som åker omkring där uppe, jag kan inte släppa dom, nej för jag är så jävla lycklig i de tankarna, haha, jag slutar inte le. Jag är så lycklig, och just nu vill jag inte släppa den känslan, bara för idag, eller en liten stund i alla fall... Sen vet jag att jag måste tillbaka till verkligheten, SMÄRTA säger jag bara.



long tail boat ut till öarna



Phi phi Islands




Jag är fast i en dröm och nu kan jag inte bli väckt

Tänkte bara skriva lite kort innan jag storknar. Det har varit en skön skoldag. Älskar sena veckor för tiden går så fort då. Efter plugget följde jag med Nadja och käkade och sedan åkte jag hem och pluggade för första gången på en månad. Sedan träffade jag Johan, vilket var jättelänge sedan. Vi såg på Paradise hotel och jag måste faktiskt säga att idag sög avsnitten. Men han Pontus blir ju bara mer och mer konstig för varje avsnitt som går. Läääskigt. Att Catja åkte ut idag har jag nog inget att säga om. Jag varken gillade henne eller tyckte illa om henne. Men lite tråkigt var de att hon rök.
Jaja, nu slocknar mina ögon strax och nu vill jag mysa med min kissekatt. Sov gott hörni!


Svar på kommentar

varför svarar du aldrig på kommentarer?
vartifrån kommer din stora gråa tshirt som du hade i helgen?

Fick en kommentar utav en läsare. Och tänkte svara på de. I stort sett får jag inte så många kommentarer där de står någon fråga. Men oftast när jag får kommentarer så svarar jag på de. Annars om jag inte gjort det så ber jag om ursäkt. Nu har jag inte lagt upp en bild på hur brun jag är. Men jag har inte haft tid. Lite klantigt av mig för nu börjar färgen gå bort haha.
Din andra fråga om vart min gråa t-shirt är från. Jag vet att man inte ser de på bilderna men toppen är kort och går till naveln ungefär, lite, lite längre kanske. Tycker sånna är vrålsnygga och vill ha i fler färger. De finns på American Apparel.

Dresscode


Väska: H&M
Randig tröja: Mammas kommer inte ihåg vart den är ifrån.
Baslinne: Ginatricot


When you can't decide

Godmorogon ! Då har ytterligare en helg passerat och en ny vecka har precis börjat. För somliga blir den skit, för andra kan det bli personens bästa i ens liv, och för några till bara helt vanlig. Jag vet inte hur min vecka lär se ut... fast det brukar man ju inte veta, men man kan ju gå på en magkänsla och min magkänsla vet verkligen inte nu, hehe.

Jag somnade väldigt sent igår och vaknade nio fick ungefär lite mer än 6 timmars sömn, vilket inte är speciellt bra för mig eftersom jag har jetlag, men ah det var ett undantag. Börjar sent idag som ni kanske ser. Har käkat frukost nu och lyssnar på John Mayer och Coldplay. Nej nu ska jag ta kort på dagens outfit, installera itunes på min nya dator och göra mig klar. Vi hörs snart !


Nyårsafton i Thailand

Jag och lillebror en kväll

Hahah, aporna är sjukt inne i någonting.

söt liten apbebis !

varm källa.

poolen.

Lägger upp flera senare !

When you love, god's light will shine on you

Ingen vidare bra uppdatering idag. Men har bara chillat hemma hos Jessica hela dagen och tagit det lugnt. Pratat en massa, kollat film och resor utomlands till i sommar.

Igår var jag, Johanna och Jessica hemma hos Ivar hela kvällen. Mycket trevligt ! Det var massa trevligt folk, hög musik och stämningen var faktiskt bra. Här kommer helgen i lite bilder.

Fredag








Lördag





(typ första gången jag ler med tänderna)


Nu ska jag fixa lite saker, vi hörs!

Free fallin'

Tjollahopp ! Just nu befinner jag mig hemma hos Johanna. Johanna duschar och jag sitter här och lyssnar på John Mayer och bara njuter utav hans underbara röst.
Det var tänkt att vi skulle ha myskväll hemma hos Jessica ikväll men vi ska till Ivar i min klass en stund istället. Sedan får vi se om vi drar vidare eller går hem till Jessica.

Fick en kommentar nyligen där frågan var om jag kunde ta en bild på mig för att visa hur brun jag är. Och visst ska jag göra det. Just nu så är jag ju hemma hos Johanna så jag kan inte överföra någon bild. Men det kommer, jag lovar ! :)

Free fallin' - John Mayer


How soon is now

Tjenamors !
Har nu tittat klart på alla paradise hotel avsnitten ! Vad spännande det var och fyfan vad jag garvade när Rami rök ! Hahaha, aah.. riktigt kul var det. Den lilla misslyckade människan blev totalblåst ju!

Tycker att jag borde göra mig i ordning. Men orkar inte, sitter i morgonrock bara och är seg som bara den.
Vet inte riktigt vad jag ska göra utav dagen. Är nästan lite sugen på att bara få vara för mig själv... gå ut och ta en promenad. Ja.. jag har faktiskt lust med det.

Nu tänkte jag lägga upp några bilder på vad jag köpte i Thailand.


Tre par klänningar, två t-shirtar två par converse, en stråhatt, ett par meeeeeegabaouta fejk ray ban.

Fyra stycken söta armband.

Och en väska som var asskön som man kan ha på sommaren, strandväska typ.


Falling slowly

Godmorgon. Har varit vaken sedan klockan tio över sju.. jädrans jetlag. Har precis börjat titta på paradise hotel, har ju missat en hel del avsnitt när jag varit i Thailand. Alltså de programmet är ju så underbart bra så man vill dö. jag har typ gråtit, garvat ihjäl mig, skämts, skrikit till detta program. Haha..
Gårdagen vart väl sådär. Träffade min älskade bästa vän Jessica som jag inte träffat på en månad tror jag det var eftersom hon också varit i Thailand, men hon var där väldigt länge. Min kära fruga var också med. ÅÅÅÅH vad jag har saknat Jessica och Johanna! Vi och även Jessicas kompis Johanna (en annan johanna) och hennes kompis Alexandra gick hem till en kille nästan vid mig. Det var väl ganska mysigt. Vi satt och snacka en massa och lyssnade på musik och körde lekar. Gick hem ganska tidigt, för jag vart trött..

Nej nu måste jag verkligen kolla vidare på Paradise hotel, avsnitt 22 here i come !



En totalt underbar låt det där !


Fredag

Tjollahoppsansaaa! Jag ska strax rulla ut (har gått upp ett antal kilon nu när jag varit i Thailand, så jag har fått lite svårt att gå på sistone, all maten var så himlans god jööö) . Ska möta Johanna, Jessica och jessicas kompis Johanna på T-centralen nu, vi ska typ till farsta strand först. Är lite trött, så vi får se hur länge jag orkar vara ute.

Måste kila nu typ, så jag lägger upp några bilder från Thailand och så kommer det mer sedan !



Okej, jag fick för bråttom det blev bara en ! CIAO

Back in real life

Jag är uppe... jag klarat, fyra timmars sömn tjihoo...plus de timmarna jag sov på planet, vilket var typ två? Jaja, jag orkar. Cooltjej här liksom !?

Men...


såhär tycker jag om att gå i skolan igen... ILLA !


Home sweet home... FY

Så var man då hemma igen ! Flygresan gick bra, men hade svårt att somna, istället underhöll jag mig med mina sista hundra sidor i andra Twilight boken "När jag hör din röst". Grät igenom nästan alla de sista sidorna jag hade kvar och folk som var vakna måste ha tittat konstigt på mig eftersom jag satt där snörvlande..Som tur så sov nog de flesta. Läste ut de båda första böckerna och nu är jag som besatt, mamma ska köpa tredje boken till mig imorgon och jag ska sluka den direkt. 
Ska sova strax, ska ju upp till plugget imorgon, eller ja vi får se om jag orkar det vill säga. Innan jag avslutar så slänger jag in två bilder från underbara Thailand 2010 !




Det känns så konstigt att jag inte är kvar i Thailand, saknar det något så otroligt redan. Vädret, åh det går inte och jämföra någonstans... Vad gör jag i detta kalla vinterland igen egentligen?


Hejdå paradiset !

Da var det alltsa dags, den sista dagen ar kommen.. NEEEEJ ! Jag vill inte aka inte nu, kunde vi inte atminstone ha stannat i en vecka till.. fast det ar klart jag ma sakna alla mina fina vanner dar hemma otroligt mycket, sa det ska bli oerhort skont att fa traffa dom igen. Hela jag flagnar sa all min farg lar val vara borta nar jag landar inatt. For hur mycket farg gar inte bort nar man sitter stilla i det dar graa, kalla, tranga flygplanet i elva timmar? FYYYYYY! Kan det inte sitta fast solarielampor pa stolarna sa man kan sola lite till pa flyget. Hah, jaja.

Om ett antal timmar kommer bussen och hamtar oss, jag ska sola som bara den innan dess och packa det sista ocksa. Ah, jag har verkligen haft det underbart har ! Hejda Thailand, hejda Krabi, hejda Ao nang, och hejda alla oarna och alla sota manniskor och alla djur har !  


Jag kan inte fatta att jag ska tillbax till det har (om inte annu varre)


Krabi 15:25

Sa har nastan den sista hela dagen i detta paradisland passerat. Vi har tillbringat dagen pa Koh hong Islands. Inte lika fint som Phi phi Islands men det var underbart anda. Ah, jag vill verkligen inte lamna Thailand. Tank att det redan gat tva veckor som jag varit har. Jag kan knappt fatta det. Jaja, som man brukar saga, tiden gar fort nar man har roligt.

Igar eftermiddags fixade jag mina naglar. Acrilic nails blev det. Dock blev jag inge vidare nojd. Hon var duktig hon som gjorde min naglar men, langden blev asdalig. Jag sa en langd jag trodde verkade bra, men icke sa nicke, de visade sig att de blev ungefar lika langa som mina vanliga.. suck. Jaja man kan inte alltid fa som man vill.
Ska upp till poolen nu och sola lite. Idag har jag verkligen raaaaapressat. Och samma sak blir det for min del imorgon ocksa. Nej nu kan jag inte sta har i lobbyn langre, dags for mig att springa upp till poolen och njuta rejalt! Ciao !

Toppen dag pa Phi phi Islands

Halloj !

Kom precis tillbaka till hotellet nu fran att ha varit ute pa Phi phi Ilands. Det har varit en stralande dag med mycket bat, bad, snorkling och solning. Kan inte saga nagot mer an att allt har varit KANON ! Onskar verkligen nu att jag kunde lagga upp bilderna, for jag vill verkligen dela med mig om hur vackert det verkligen ar pa den dar on och aven forovrigt har i Ao Nang. Men ja som sagt bilder kommer upp sa fort jag kommit hem.

Igar var vi pa Prha Nang beach och minsan befann sig kanda svenska bloggerskan Kenza pa plats, hon ar ju namligen ocksa har i Krabi. Jag gick in och kikade pa hennes blogg for att se om bilderna som hon tagit fran gardagen skulle vara uppe och dar fanns till och med en film de spelat in och om man kikade i bakgrunden sa sag man mig, min bror och min pappa spela boll... hahahah. WOOOWAAA !

Aja nu ska jag hoppa i poolen har uppe. Vi hors !


Krabi 21:24

Tjenixen ! Tankte bara gora ett kort litet inlagg igen, utan bild.. bla.
Kom precis tillbaka till hotellet klockan ar lite over nio har nu, ska strax upp till familjen som ligger uppe pa hotellrummet och kollar pa Avatar. Har kan man kopa nedladdade filmer for 20 spann och som faktiskt (vilket jag inte trodde) ar i mycket bra kvalitet. Var ju i Krabi stad for tva dagar sedan, det blev inte mycket till shopping. Vi var pa tre shoppingplatser och inte hittade man mycket, de ratt stora och sag exakt ut som man kunde tanka sig, ett sadar svalt och ljust gratt ljus och massa krimskrams.. Fast jag kopte ett par vita converse, det ar mycket billigare har, och det ar akta (160 kr bara !!). Dock hade de inte alla fargerna jag ville ha i min storlek sa det fick bli ett par laga vita.

Imorgon ska vi pa nagon tour i djungeln och bada i laguner och sant! Skitharligt ! Men vadret har ar faktiskt inte sa jattebra, gardagen spenderade jag och familjen innomhus, enda fram till kvallen. Idag var det battre men som vanligt varje dag sa regnar det alltid efter klockan 3 ungefar... Hoppas det gar over nu !

Aja, dags for mig att ga upp till rummet och se pa avatar och kaka glass, jag ar en trotter !Ha det bast !Tjing !

Shopping idag

Nu ar klockan mitt i natten dar hemma i Sverige. Sjalv star man i lobbyn och har precis kakat en rejal frukost som vanligt. Klockan ar lite over tio har och mamma och pappa ska precis bestalla en taxi som ska ta oss till Krabi stad. Vi hade tankt att shoppa lite i en galleria dar som hette Outlet village, dock sa ar det ovanligt fint vader (enligt mig), vilket det egentligen inte skulle vara. Sa jag ar lite halvt skeptiskt over det hela. Men asch det kommer fler soliga dagar... :)

Tycker det ar sa trakigt att jag inte kan lagga in bilder eftersom pappa bestamt sa nej till mig nar jag fragade om jag kunde fa ta med mig min nya. Sa det blir icke bilder ett tag till framover. Buhuuu. Men sen sa da lovar jag att det blir extra mycket bilder nar jag kommit hem.
Nu borjar det kannas lite obekvamt att sta har, har nagon bredvid mig och skriver pa den andra datorn och tva har bakom som vantar pa att fa ga in pa datorn... haha.. ja obekvamt ar ordet. Men vi hors senare ! Och kanske lagger upp en bild pa hur vi bor !

Ha det, sa lange !



Vet faktiskt inte om bilden funkar, men om den gor det, sa ar det iaf stranden vid oss ungefar !


Krabi 19:21

Hejsan ! Befinner mig pa samma plats pa hotellet som jag gjorde senast jag skrev senast. Dagen har i stort sett varit helt underbar, med stekande sol sa att man fatt mycket farg, jag har dock brant mig lite i ansiktet och pa smalbenen. :( Men, de lagger sig snart hoppas jag.
Vi akte till en strand som hette Prah Nang (?) beach. Det var sjukt fint. Ni vet David fran Hey Baberiba och filmen Sommaren med Goran, han befinner sig tydligen ocksa har i Krabi for att idag sag jag honom med hans tjej soocksa ar ratt kand, programledare eller vad hon nu ar. Har totalt glomt bort namnet.

Nar vi akte hem fran stranden andrade vadret totalt stora svarta moln kom in mot oss och det borjade blixtra och aska som aldrig forr, sedan kom regnet och for en timme sedan sa slutade ovadret. Nu ska jag ivag och kaka med familjen ! Vi hors hurnniiiii !

Krabi kl 23:41

HELLOOOO !

Svettig prick har ! Tankte bara tala om att jag lever. Och jag har precis hittat en dator har pa hotellet. Som ni kanske marker har de inte de sista bokstaverna, men ni lar ju inte vara sa trogfattade sa att ni inte fattar vad som star. Har ar det 40 grader varmt dygnet runt och i vattnet ar de ljumet. Vattnet ar kristallklart och manniskorna ar ursota.
Trots mina fa dagar har, sa har jag fatt lite farg, tank da bara hur brun jag kommer vara nar jag val ar hemma igen.
Nej men nu borjar jag bli lite trott, klockan ar tjugo i tolv har nu, man blir helt dod efter en varm dag som denna.
Jag skriver sa snart som mojligt igen!

Glada halsningar fran Krabi och mig !

RSS 2.0