When you're close to me


Surrounded by hoes

Ligger i sängen och snozar i sängen. Har det väldigt skönt måste jag säga. Ska strax hoppa in i duschen och sedan ska jag käka lite frulle, se klart på filmen jag började se igår. Och sedan blir det skolan. Får se om jag hinner med ett/två inlägg till innan jag rullar iväg på äventyr.


Jag bara myyyzer i sängen


Let's get it on

Länge sedan sist. Hade en mycket upptagen vecka. Fyllde år i måndags, hela 17 år och nu är det bara ett år kvar! Lite mindre för att vara exakt.. haha. I lördags hade jag födelsedagsfest också. För att göra det lite roligare la jag in ett tema också. Inte direkt något märkvärdigt tema men det fick bli Black and White. De flesta följde temat. Sen fanns det såklart några jävlar som stack ut ifrån mängden och körde sitt egna race istället. Det gillade jag icke. Men, vad ska man göööörraaaa?
Jag har i alla fall haft en väldigt bra dag och mår också alldeles utmärkt. Så det finns inte direkt något jag vill ändra på just nu måste jag säga. För jag skiter i alla deppiga och sura människor runt omkring mig. Så gå och sök upp bråk med någon annan istället. Yeeeeeeah bitches.. haha. Gud vad jag ville spela tuff där alltså. Tänk att det aldrig ska fungera.
Nog om det, sugna på lite bilder? Varsågod




















Brighter than sunshine

Funtar på en dagesn outfit idag.. haha! Dock kommer jag säkert glömma det innan jag ska gå. Hade en helt okej lördagskväll. Jag, Johanna och Maria var först hos en kille som heter Max och sedan åkte jag och Johanna för att Maria skulle till saltis, iväg till en annan kille vid namn Mark och stannade där i kanske tio minuter. Sedan åkte jag, Johanna, Malte och Olof tillbaka. Sedan sov Johanna hos mig! Jättegos, hon har inte sovit hos mig på ett bra tag och det var på tiden att vi gjorde något tillsammans på en helgdag! :)
Det som dagen har att bjuda på idag ser ut som så att jag ska först träffa Albin och Ian och göra vår idrottsuppgift någonstans på stan. Sedan ska jag träffa Malte. :)





Fyra bilder från igår.

The golden floor

Ja, som jag skrivit så kommer det bli en seg start. Men jag tycker jag jobbar på bättre än de senaste veckorna. Har haft en riksmysig dag idag. Åkte och träffade några släktingar vid Uppsala ungefär. Huset ska säljas och därför åkte vi dit en dag för att i alla fall för min och min brors del lär det bli den sista gången vi är där. Det var min morfar som byggde huset och hans liv var att hålla på i trädgården och varje sommar när jag var ett litet barn, sprang jag runt bland jordgubbsodlingarna, lekte med alla katter som fanns där omkring i ladorna och lekte vid den lilla sjön morfar hade. Men nu har nästan allt vuxit igen, och där jorgubbs och potatis odlingarna var, där är endast en stor gräsmatta och endast några få katter finns kvar som springer runt. Ja, de väckte verkligen upp mycket minnen när vi gick runt huset.
Sen har jag ju två superdupergulliga kusiner som var där. Den ena är två och den andra ska snart fylla ett. Så de fick både efterskottsrpresenter och förskottspresenter utav oss. Snacka om att traktorn som lille Max fick kom till nytta! Haha. Han slet sig inte från den en sekund.
Nog om min dag, jag ska fixa mig i ordning. Ha en bra lördagskväll!







*

Bilder från igår!

When you smile, the whole world stops and stares for awhile

Känner mig motiverad utav att börja blogga igen. Just nu ligger jag i sängen och gör ingenting. Och det är just i dessa stunder som en blogg är sjukt rolig att ha. Mina fingrar har nästan gjort ont för att jag skrivit så lite på tangenterna den senaste tiden! Haha, det är sant faktiskt! Har börjat lådsas skriva istället men så kan det inte fortsätta. Så nu vill jag att ni förväntar er en del inlägg av mig. Kanske att det blir en seg start men jag kommer in i det, ge mig lite tid så ska nog detta fungerar utmärkt.
Jahapp, jag ligger här nu, mår faktiskt ganska bra. Livet rullar just nu. Kanske inte helt fullständigt måste jag säga. Men det saknas en grej en riktigt jävla betydelsefull grej för mig. Och jag behöver det, jag behöver den vänskapen något så otroligt mycket tillbaka. Allt kan kasta sig i sjön om vår vänskap inte finns... Men jag orkar inte ta upp något mer om det, det tänker jag tillräckligt på utanför bloggen.

Nu ska jag nog ringa Nadja strax. Ikväll blir det träning, lite häng och lite myskväll med Nadja! En toppen torsdagskväll helt enkelt!


None of your scars can make me love you less


Jag ger inte upp, men har du gjort det?


Skinny love

Kände lite för att blogga. Har haft ganska mycket att tänka på den senaste tiden, har helt enkelt inte orkat lägga ner tid på bloggen. Skulle inte vilja säga att jag heller kommer börja göra det nu efter det här inlägget. Fast man vet ju aldrig. Har alltid älskat att skriva och bloggen har varit ett perfekt tillfälle att få skriva av sig lite på.
Ja gud, känns som att jag ska skriva en hel bok här nu med tanke på att jag inte berättat något om mitt liv eller ja det som ni brukade få reda på, på ett bra tag. Känns som att när jag bloggade på riktigt var det sommar och nu är det höst. Aja, jag återkommer snart igen!


Walking on a dream

Nu sitter jag i skolan. Ian ville att jag skulle göra ett inlägg... undrar om ian har något att tillägga...? Nae typ inte. Hejsvejs

Jag älskar er.


I finally found you, my missing puzzle piece

Ja... jag har inget att säga om den dåliga uppdateringen, har inte känt någon motivering till att skriva. Trots att det kan vara så roligt ibland. Vet inte vad uppdateringen beror på, men det känns som att det varit så mycket den senaste tiden att jag bara tänkt på det och mig själv. Vill ta tag i det här men det är inget som jag kan lova att de kommer bli bättre med bloggen. Men jag ska försöka, det vill jag faktiskt! Tack ni som fortfarande följer mig! :)




Tre bilder från i helgen på mig och min supersöta lilla kusin Leo.


RSS 2.0