Now we are free

Eftersom jag och Malte firade tre månader igår ska vi gå ut och äta middag idag bestämde vi. Extremt mysigt! Vi hörs senare eller imorgon !


25e januari 2010

Tisdag. Sitter för tillfället i min säng och bara glor på datorn. Slutade klockan halv ett, åt lunch och åkte sedan hem till mig igen där min älskling fortfarande låg kvar i sängen och myste, självklart kröp man ju ner under täcket och la armarna runt honom och benen så när som det bara gick för att få tillbaka värmen i kroppen. Det var så himla kallt ute idag. Jag som hade lite för höga förhoppningar (uppenbarligen) på att gatorna skulle vara torra fram tills våren kom, hade lite fel. Idag har det i stort sett snöat hela dagen här. Dö vinter DÖÖÖ!
Nej nu måste jag springa ut i köket för att se om min älskling inte dog innan han fick mat i sig, det är alldeles tyst där ute nämligen... :S haha. Tänkte i varje fall bjuda på två bilder från Aruba!



Thank god it's friday



Min Malte Smith

Kan inte sova, trots att jag är dödstrött. Det går bara inte, för det enda som håller på där uppe är en tanke, en tanke på något fint som nog snarare är ett minne. Minnet spelas om och om igen i mitt huvud därför kan jag inte sova och vill inte sova, för det känns som att jag kan ta i minnet, det känns så nära mig på något vis. I minnet befinner jag mig på Arlanda den 13 december 2011. Jag har precis startat mobilen och har äntligen kommit till rullbandet där våra väskor snart ska framträda. Det plingar till lite i mobilen men inget var ifrån dig. Men så plötsligt ringer du. "Vart är du någonstans", säger du till mig. Jag gav dig genast svaret att jag fortfarande stod och väntade på min resväska som riskerade att förstöras under resan på grund utav att den var överfull, men att jag skulle skynda mig så mycket jag kunde. Efter att vi hade lagt på började hjärtat slå allt fortare och hårdare. Ja, det var som att det slog en massa volter där inne och jag kunde inte riktigt förstå vad som var påväg att hända. Min otålighet var inte att leka med, jag kunde inte stå stilla. Det enda jag kunde fokusera på var den stora och långa salens ende som avslutades med en smalare gång bort till något som skulle föra mig tillbaka till mitt liv igen. "Matilda, din väska! Matilda väskan har kommit nu!" Min lillebror som somvanligt står enda längst fram vid rullbandet kommer i hastiga steg emot mig, så ser jag en skymt av den. Äntligen! Men självklart ska det gå extra långsamt för den att komma mot oss så nu var det nog. "Mamma, jag bara måste gå nu, era väskor är här och min väska kommer nu, jag kan inte hålla mig längre" Utan ens att min mamma knappt hinner svara har jag vänt mig om. Stegen känns knappt utan nu flyger jag fram trodde jag. Leendet på läpparna går inte att förklara. Jag undrar vad alla kostymklädda snubbar trodde om mig när jag sprang-gick med ett leende stort som en apelsinklyfta formad som en måne. Varför kändes det som att detta tog en evighet, varför var jag inte framme ännu? Jag bara gick och gick utan att komma någon vart, som på ett rullband. Men jag förflyttades ju framåt. Jag ökade farten på min steg och nu kom jag äntligen till gången med igenkända ansikten av Sverige. Detta innebar bara en sak, att runt kröken skulle jag finna det jag väntat på så länge nu, i 16 hela dagar hade jag levt i cellibat kan man säga....
"Varför ser jag dig inte, varför ser jag dig inte..." Tänkte jag och mitt leende gick från Julia Roberts smile till ett lite mer osäkert. Men snett bakom en pelare såg jag skymten utav något som närmade sig mig, jag såg nu en blå Dolomite jacka, ett par väl igenkända jeans och en truck som bara kunde vara din. Stegen vart längre och snart hade jag börjat springa. "Min älskling!!" Gav jag ifrån mig med mitt babyljud som du egentligen stör dig lite på. Snart befann jag mig i din famn, du fick fram "G..gud vad brun du e...." Med lite stela och nervösa armar stod du och höll om mig bland människor på Arlanda flygplats. Mina ögon sjönk in i dina och jag blev alldeles knäsvag som jag alltid blir när du kysser mig.
Med mina händer som jag sakta drog igenom ditt hår och din doft som jag andades in genom näsan så kunde jag fortfarande ändå inte riktigt förstå att du stod och omfamnade mig med din varma kropp. Att det var din hand jag kände på min kind, att det var våra näsor som nuddade vid varandra när vi lutade våra huvuden ihop. Det var så perfekt och det är så perfekt, det är så fint och obeskrivligt det vi har min älskade.
 Jag säger som du sagt till mig flera gånger. Det enda som kan skilja oss åt nu, det är döden.


Aruba i bilder


Första morgonen på Aruba, Andreas och Valentina leker i sanden.

Visst är jag och min bror fina? En riktig tidsfördrivsbild må jag säga...

Ungefär såhär såg byggnaderna ut i staden, denna kanske var den mest speciella eller hur jag nu ska uttrycka mig.

En gata med små bodar av olika sorters saker.


Hamnen


Glass i stora lass!


Jag ligger och njuter och solar.

Min pappa och någon liten hund på stranden


Här är vi på väg till en konstgjord ö med snorkling och vattenland. Bilden är det min lillebror och pappa.






Detta får nog räcka med bilder idag! Kommer lägga upp mer bilder då och då!


Tvåtusenelva

Det var ett tag sen nu! Men nu är jag tillbaka, redo att börja om på nytt med bloggen. Fast det är inget att förvänta sig. Tror det blir samma gamla visa, det går bra ett tag men sen går det bara åt pipan.
Såå... senast jag skrev var ju dagen innan jag åkte iväg till Karibien, Aruba. Kom hem för 6 dagar sen så det är knappt någon idé att jag lägger upp en bild på ränderna jag fick, för det känns som allt har gått bort och därför har man ju inget att visa, hah. Töntigt. Hade det verkligen underbart där borta med ca 50 graders temperatursskillnad i jämfört med isSverige. Men idag var ju faktiskt en helt underbar dag. Nu är det nästan inge snö på gatorna och idag åkte conversen på för första gången på ett bra tag om vi nu bortser från att jag var borta i Aruba där de däremot kom till användning ett flertal gånger. Så det gav ju mig en vårkänsla på något vis, tunnare skor. Inlägget efter detta lägger jag upp bilder från resan, måste ju piffa upp denna gråa blogg med lite solsken och glada bilder.


Det kanske syns lite att jag är brun fortfarande i alla fall (tagen nyss)...


RSS 2.0