Lift me up

Fyfan vad trött jag är. Dålig på att uppdatera är jag också. Fast det är inte något nytt. Trött är iof inte heller något nytt, dock nämner jag knappt aldrig hur trött jag är efter en dag i skolan. Har tidig vecka nu och det innebär tidiga mårnar, denna vecka har jag kommit försent varje dag för att jag inte kommer upp. Nej det går bara inte. Ligger och snoozar en timme längre än vad jag borde. Jag vill bara ha lov nu, lov och julafton. Efter julafton åker jag bort från kylan i två veckor till Aruba! Fy farao vad härligt det ska bli. Dock inte lika härligt att Malte inte följer med. Usch... :(

Ska sova lite nu, vi hörs kanske senare!


Trött tjej!


1a advent

Så uppdaterar man lite för sent som vanligt. VARFÖR är jag så dålig? Förstår inte på mig själv. Dålig tjeeeeej. Helgen är passerad och nu återstår bara söndagskvällen. Och hur mysigt är det inte nu när alla börjar julpynta. Mamma står just nu och sätter upp julstjärnan i mitt rum. Och tänka sig idag är det första advent. Nu är julen nära hörni. Och snart har ett helt år gått. Det är så sjukt vad tiden går fort. Jag nästan känner hur jag blir äldre för varje dag som går.

Om en liten stund kommer Malte hit, han äter middag här och sedan sover han kvar. Jättegosigt, saknar min älskling så himla mycket. Nu ska jag ta lite kort på julpyntet här hemma! Pyss


Open your heart

Kvällen avslutades bättre. Malte och jag gosade hemma hos mig och nu ska jag alldeles strax krypa ner i sängen.
Vilket väder det har varit ute idag. Första riktiga vinter dagen för Stockholm kan man säga. Ja idag låg och ligger det verkligen ett eller kanske två lager snö ute på gatorna och så får det gärna vara. Solen kan även få visa sig lite. Dock lär väl slasket komma inom en kort tid och snöflingorna bara fortsätter att blåsa ner, in i våra ögon.

Nej nu har det blivit dags för min skönhets sömn. Förlåt mig för att jag uppdaterar så dåligt verkligen. Men vet inte vad jag ska göra för att bättra mig. Förmodligen kanske det är för att jag inte har några bilder att visa. Tidigare tog jag alltid mycket mycket bilder och nu tar jag nästan inga. Tror jag ska sätta upp det som mål, att börja ta kort. För hur roligt är det inte att sitta och titta tillbaka på alla sina foton man tagit genom åren. Ah jag älskar det!
Sov gott!


En bild jag tog vintern 09


En månad

Idag är det inte bara en månad kvar till julafton det är även en månad sedan jag och Malte blev tillsammans. Och jag är världens lyckligaste flickvän och det hoppas jag att jag får vara länge till.

Är inte på så bra humör, så jag skriver senare förmodligen. Har säkert blivit lite gladare då.


Speed of sound

Tänka sig att vi har en hel ny vecka framför oss igen nu. Söndagen är snart passerad och en ny måndag kommer åter igen. Har haft en bra helg. I fredags var jag hos Diana med Johanna, Jessica, Maja och Maria. Där befann vi oss hela kvällen och hade det trevligt. Igår blev jag sjuk, jepp har åkt på en förkyldning igen. Denna gång är det värre dock ingen feber. Men hellre feber än att hosta och gå runt och snora. Så det blev alltså en hemma kväll med min älskling igår. Han bjöd mig på middag och sedan mös vi hela kvällen. Imorse såg vi fyra filmer och sedan var jag tvungen att bege mig till jobbet där jag skulle på utbildningsintervju och gissa vad, jag fick jobbet! Känner mig stolt eller ja, alla som var där fick det, vi var fem styckna. Så imorgon ska jag tillbaka på medlyssning.
Nu ska jag sluta skriva. Kommer nog med ett inlägg till om en stund. Så vi hörs lite senare!



Detta blev dessvärre det enda bilderna som togs för min del i helgen. Diana och Maria på bild. 


19e november 2010

Idag är det inte vilken dag som helst, min Malte, min älskade pojkvän fyller 18 år! Så klockan tolv i natt fick jag möjligheten att gratta min älskling med en massa pussar! Senare idag fick han en present utav mig, en halsduk. Grön och fin!

Idag har jag även varit på ett informations möte på ett företag som kanske blir mitt framtida jobb för ett tag. Det gick väl helt okej men ska tillbaka dit på söndag igen och då banne mig ska jag visa vad jag går för, ännu mer det vill säga, haha.

Nu sitter jag här med Albin och ska strax ut och få i mig lite mat. Kvällen ser inte så ljus ut för tillfället men när man är Matilda så händer det alltid något.. typ. Eller? Och som avslut måste jag ju bara skriva GRATTIIIIISSSS MIN ÄLSKLING! Jag älskar dig


Fin bild, precis innan vi ska hångla......


River en vacker dröm

Detta har ju varit en alldeles perfekt vecka, för nu har jag helg. Ingen skola varken idag eller imorgon. Nu ska jag dock på saco mässan! Högskolor och sånt. Måste kila, ciao!


You found me

Kass uppdatering. Som vanligt. Vill verkligen bättra på mig, men vet inte hur jag ska göra för när jag väl försöker så slutar det dåligt i alla fall. Fast det kan bara betyda en sak egentligen, att jag inte försöker tillräckligt. Vilket är väldigt synd för jag brinner verkligen för det här, det vill säga att skriva. Men jag ska inte ge upp, det kan ju bli bättre. Kanske bara har kommit i en liten svacka...(som har pågått i flera månader). Jag får hoppas på det.

Jag är så otroligt trött men väldigt dum som inte går och lägger mig i tid med tanke på att klockan åtta imorgon bitti ska jag befinna mig i skolan och påbörja min första lektion. Idag har jag nästan sovit mig igenom hela skoldagen pga för lite sömn. Får väl skylla på att jag idag hade en liten pojke hos mig som inte gick för ens vid halv tolv. Nu ska jag nog slita mig från datorn och sova riktigt gott, för denna dag slutade så otroligt bra att jag knappt vill att den ska ta slut. Dock har det redan blivit ny dag men det struntar jag i, vi kan säga att det är måndag fortfarande, eller i alla fall bara en liten stund till. Måndagen den 15onde november!


3 veckor

Jag är så jävla kär, ja jag är så otroligt himla galet kär. Jag är helt tokig i dig Malte! Du gör mig så extremt lycklig. Jag kan inte se mig själv utan dig. Idag har vi varit tillsammans i tre veckor. Snart har det gått en månad som jag fått vara din flickvän och det finns ingenting jag hellre skulle vilja vara än att få vara din, bara din.


Himlen luktar plast

Texten som jag hade på min blogg i inläggen var den fulaste jag någonsin har sett och haft, har bara inte orkat byta den slö som jag kan vara. Har en sur pojkvän här bredvid mig som tjurar under täcket för tillfället, dock vet jag inte riktigt vad jag har gjort. Jag ligger här bara söt som jag är och lyssnar lite på musik, han lägger sig under ett täcke med sin dumma mobil och håller på, känns som att jag är en aning mer socialare än vad han är, mmm, aaa!

Idag har jag varit i skolan för övrigt, är äntligen frisk, bara lite lite halsont, men D'näz. Var kul att få träffa klassisarna igen. Nu ska jag hoppa på malte, ciao!


Dettta ser rätt skönt ut... (Thailand i vintras)


10e november 2010

Tänk att jag aldrig blir frisk. Har tillbringat hela denna dag hemma också och bara legat framför tvn och i sängen. Detta börjar bli riktigt långtråkigt och om jag inte befinner mig i skolan imorgon, ah då vet jag inte riktigt vad jag ska ta mig till. Jag har knappt något att plugga på, förutom en bok vi läser i engelska. Ja hellre sitter jag faktiskt och pluggar än att inte kunna göra någonting. Får väl höra med Malte om han har lust att komma hit. Då har jag något att se fram emot i alla fall.

Nej usch nu får jag panik, bäst att jag går och tar en dusch, känner mig extremt äcklig och så får det verkligen inte fortsätta att vara!


En bild på mig för några dagar sedan.


Våra hjärtan brinner när allting annat slocknat

Detta känns inte bra! Varför slutade jag skriva i fem dagar. Ja, fem dagar har gått sedan jag skrev sist. Skolan har ju börjat nu, men jag har gått och blivit sjuk, har ont i halsen och fått feber. Dagen har alltså tillbringats i min säng med en massa gossip girl och sovande. Efter min tre timmars sömn under dagen vaknade jag utav att jag svettades ihjäl, var alldeles röd i ansiktet och hade ont i hela kroppen, febern hade stigit, YES...
Nu mår jag däremot bättre, har bara lite feber så det kanske blir skola imorgon. Nu väntar jag på att min Malte ska komma hit och ta hand om mig. Vi hörs snart!


Ta mitt skimmer för jag brinner

Hejsansvejsan. Dålig uppdatering, men d'näz. Här kommer bilder från i tisdags då jag var i Bromma hos Moa. Det var även hon som jag var hos på halloween festen.






-

Hur skulle jag någonsin kunna glömma, hur kan DU någonsin tro att jag glömt. Hur kan du ens fråga vad du gjort eller varför jag beter mig så som jag gör. Du borde förstå, du får inte ha glömt. Det är för tidigt för att förlåta och så kommer det att förbli.


In this world

Tisdag, klockan ett vaknade jag utav att datorn hade varit på under hela natten med ett avsnitt utav Gossip girl som jag på något sett hade pausat. En ensam natt, antar att det var bra att datorn tog upp ena halvan utav sängen. Att öppna ögonen och inte se sin fina när man vaknar det känns riktigt tomt.
Skulle träffat Johanna, men fick ett litet sms av henne där det stod att hon fått migrän.. usch! Stackare. Jag hade i varje fall tänkt få i mig något att äta nu! Hörs snart


1a november 2010

Sicken skön måndag jag haft. Bara tagit det lugnt med min älskling. Han ligger och sover och jag är vaken. Inte så roligt att vara själv. Får inga pussar då :(. Ska i varje fall väcka honom snart för att vi ska kolla på första säsongen av Gossip girl. Jag tror aldrig att jag sett ett helt avsnitt utav den serien, ni kanske tycker det är sjukt. Men den har aldrig lockat mig, men så bestämde jag mig för att ge den en chans.
Känner att mina inlägg har blivit lite för långa på sista tiden, nu lägger jag istället upp bilder från helgen..


Hemma hos mig i lördags, hade inga bilder från fredagen :/


Sedan var vi hos Salle ett tag! Salle och Gustav på första bilden och jag och Johanna på bilden under.

Nils och Felix kom hem till mig en stund senare och chillade ett tag... vi ritade lite fint på Felix ögonbryn, haha

I söndags det vill säga igår, var det halloween fest hemma hos Malins kompis Moa, ni ser väl vad jag var utklädd till, pirat!

Moa, Denise och Nadja

Salleeeee

Nadja, Albin och Felicia

Jag och Caesar

Nadja och Albin. Älskar albins outfit.

André med någon läskig vass kniv..

Moa, Felicia och Nadja, med en pumpa och vinflaska Moa fick utav Fellan och Nadddis.

Nadja, Felicia, André, jag och Salle. Snygga tjejer och Salle.

Ian och Albin, ingen kommentar.

Nadja och Ian!

Och avslutar en bild på catwoman och piraten själv.


RSS 2.0