I'm that star up in the sky

Sitter och tänker, jävlar vad jag tänker. Det finns så mycket jag skulle vilja skriva av mig, men att gå in för mycket på mitt liv skulle inte kännas bra. Jag vet att jag skriver texter som visar att jag är ledsen eller arg och jag vill ju dela med mig utav mitt liv. Och man kan ju inte alltid vara glad trots att jag verkligen jobbar med det här i bloggen ! Men jag har haft mina dåliga tider och dagar, det har vi alla. Och därför vill jag visa det. Inte för mycket för tillslut så blir det lite patetiskt.
Men jag sitter här och tänker på livet.. haha, ja det känns inte som jag kollat läget på hur mitt liv är för tillfället på ett tag nu. Och faktum är att jag mår helt underbart. Allt känns liksom på något sätt perfekt. Jag har inte allt, men jag har allt det jag själv är ute efter just nu och det känns så jävla skönt. Hade en pissig vinter och visst jag har inte läkt eller vad man ska säga helt och hållet ifrån det, men jag skiter i det för allt runt omkring mig är ljuvligt och jag mår bättre än någonsin. Ska fan gå ut och ställa mig och skrika ett sånt där vårtjut (fast sommartjut blir det istället) så som Ronja rövardotter gör. Hur härligt?
Aja ni underbara, nu ska jag tänka lite till och sedan tror jag faktiskt att det blir lite plugg, man kan ju inte alltid ha det underbart...eller hur?


Knaaaaases

Men guuuuuuuud bröder !
Jag fattar ingenting, har liksom inget att skriva, jag sväääärr. Shuuuue


Haremsbyxor

Har alltid haft något emot harembyxorna eller rättare sagt hatat de, men har äntligen kommit på varför, de ska ju inte sitta lågt utan de ska vara höga, okej jag har inte kommit på, jag har sett på andra hur de har byxorna ! ;) En tjej som klär sig stöööört bra i haremsbyxor är en utav mina favoriter här i bloggvärlden, Angelica Blick.



Hela outiften är ju toksnygg, skulle inte banga på att ha hennes garderob någonstans ! Hehe ;)


Falling in love again

Sitter och myser i min säng just nu. Käkade ute med familjen för ett tag sedan, firade mammsen lite (mors dag, heh), och jag blev så mätt så det känns som att jag fortfarande ska kräkas trots att vi åt för kanske en timme sen.
Satt tidigare idag med Billy och Nils i vasa parken och en liten cool grej var att Björn Gustafsson var där. Jag och mamma hade sett honom tidigare idag och jag börjar undra om inte den människan är min skyddsängel med tanke på att jag sett honom sammanlagt fem gånger denna vecka (asså lägg av matilda du är sååååå cooool). Haha. Lite senare gick Billy och Nisse och då hängde jag en stund med Isak och Casper. Det har varit en riktigt härlig dag idag, lite kalla vindar kanske men äsch man ska inte klaga, så mycket vinter som vi hade tidigare i år !


Mina gullegrisar Nils och Billy (gud vad fula de var på bilden,haha) i vasa parken idag breeh!


Don't call my name, Alejandro

Ska alldeles strax gå och möta upp Nils och Billy, men köpte några småsaker idag när vi var ute och gick jag och mamma.


Mors dag

Hej, Nu ska jag och mamma ut och äta lite och njuta i solen. Ha en bra mors dag !


Grappa

Tänkte bara lägga upp några bilder från igår, ligger fortfarande och chillar hemma. Gud så skönt det är...

Det blir bilder från när vi firade Michaela på Grappa igår. :)




Födelsedagsbarnet och jag !


29 maj

Ligger i sängen och chillar. Har haft vääääärldens mens värk, har kräkts. Fy ! Men nu mår jag faktiskt bättre, har tittat på film, tagit några treo och ätit äggröra, nu mår jag susen, hehe okej njae inte riktigt. Ska nog börja göra mig i ordning snart, får se vad jag hittar på sedan. Men vi hörs strax!


Kommentar

Tjeeenis, tänkte bara svara på en kommentar här.

vad fina du och dina kompisar är!

men hur kan ni köpa rosé vin där när ni inte är 18 år fyllda?

Diggar din blogg, Varje dag!

Tack så mycket, vad gullig du är ! Jag tänker ge ett kort svar på din fråga, hoppas det går bra. Men vi satt med några andra som inte syns med på bilden och de var 18 år. Kram

Klänning

Hittade en eeeextreeemt söt långklänning från nelly, titta bara !


Godmorgon

Godmorgon mina käraste. Johanna ska strax kila iväg till skolan och jag ligger i sängen och chillar. Vi käkade nyss frukost och ah även fast jag kunde vaknat om tio minuter så kände jag att jag måste ju hålla min vän sällskap, så det blev att gå upp halv åtta för min del.. fyyyy. Ska jobba idag klockan tolv. Kommer nog strunta i skolan sen, vi ser på film och sen är en lektion inställd och den tredje är vi klara med kursen. Så det är soft. Nu ska jag pilla mig lite i näsan och dansa naken. Hej svejs !




Outfit

Här kommer dagens outfit


Körde på en fläta idag, vilket jag jättesällan har. Och som vanligt suger ena bilden...
Blus: H&M
Jeans:Gina tricot
Skinnjacka:H&M
Väska:H&M
Solglasögon:Mammas gamla
Smycke: Thai
Converse


27 maj

Kom hem för en liten stund sedan. Har varit i plugget och sen drog jag och Nadja till josefinas och mötte upp några och satt där en stund, sedan drog jag mig hemåt och mötte pappsen och köpte en ny mobil.. eller ny ska jag väl inte säga. Men denna som jag fick ska jag ha ett kortare tag, så det duger. Nu har min familj åkt till landet så jag tänkte gå ut och köpa lite mat och frukost till imorgon och sen kommer Johanna och sover här. Ska tvinga henne att se på kvalet till eurovision song contest ikväll... haha, men vi får väl se hur det går, frugan är ju envis som en åsna.


Mina gullegrisar Ivar och Sofia på en som vanligt tråkig fek lektion.





Your love is my drug


Fann denna klänning nyss, och det är nåt som får mig att älska den. Tvekar lite på om den är för tantig, men samtidigt så är den helt underbar, titta på armarna! Jo okej, jag gillar den, mycket, mycket, myyyycket !


Dina ögon ja de ändrar färg i ljuset, men de kan titta nu jag är beredd

Godmorgon mina vänner.
Är på helt sjuuukt bra humör idag, dock är jag trött.. men det försvinner snart. Hade en hemsk dröm inatt om att min katt dog, usch vad hemskt det var. Så vaknade jag och kände att jag gråtit i sömnen. Har drömt om att min katt dött en gång innan och nu får det räcka alltså, vill inte se min katt dö liksom. Usch.

Tänkte göra några blogg inlägg nu och sen blir det pluuuuggg..


Jag hos Hanna förra helgen.


Dando

Tänkte slänga upp en video från hemma hos Hanna förra helgen, enjoy


The end where I begin

Hej bloggeliblogg. Det blev inge blomförsällning denna dag. Så det blir en chill kväll hemma istället. Asså jag borde verkligen plugga, men jag vet inte hur man gör längre så det är liksom ingen idé haha. Vet dock inte riktigt vad jag ska göra just nu, har väääääldans trist. Funderar på om jag ska titta på gamla foton.. ja gud vad mys ! Vi hörs snart.


Jag just nu..


Om vi någonsin blir som dom

Nu ska jag möta upp pappa vid Åhléns city och kika på en ny mobil. Sen blir det plugg. Efter skolan så ska jag sälja blommor (hahah) så det blir inte för ens sent ikväll vi hörs igen. ha en toppen dag, idag är de i alla fall hyffsat bra väder, hoppas värmen är bra också ! Här kommer dagens outfit Tjingeling


Skor: Zoe
Jeans: Cheap monday
Kort topp: American Apparel
Kavaj: Gina tricot
Väska H&M
Smycke: NK


Uggla



Hur coola är inte dessa ringar? Skulle gärna vilja ha en sån här på mitt finger.. Har typ inga ringar, men det ska det bli ändring på. Hihi ! De två första kostar 199 kr och den andra kostar 299 kr och båda är från Modekungen.


Nelly

Kenza stod ju modell för Nelly för inte alls länge sedan och för några dagar sedan kom kläderna ut på hemsidan. Dock verkar ju mycket vara slut nu, i alla fall nästa allt de jag ville ha typ. Men här kommer mina absoluta tre favorit klänningar, de passar nu till skolavslutningen och en vanlig sommardag eller fest.


Klänning nr 1: Vila, 299 kr
Klänning nr 2: Jones & Jones, 399 kr
Klänning nr 3: Rare fashion, 399 kr


Tror jag blivit kär i en 97a

Haha, nejdå.. men denna kille sjunger så bra så jag vill dö. Han är 13 bast och har den rösten, heeeeeeeelt sjukt.


Bara så länge våra hjärtan klarar av att slå

Hola mina vänner. Ska strax börja titta på The Hills så det blir ett kort inlägg. Har varit i skolan idag, måste säga att det var en mycket onödig dag. Känns skönt att vara hemma. Nu väntar jag på svar från en jobb som kanske kan bli mitt. Var säker förut, men nu vet jag inte... Ah, jag får väl hoppas på ingenting än för mycket.
Här kommer dagens outfit som piggar upp inlägget lite.


Två otroligt fula bilder på mig, men de får duga...suck
Skinnjacka: H&M
Jeans: Gina tricot (har verkligen aldrig användt dessa så det var på tiden)
Cardigan: H&M
Väska:H&M
T-shirt: Thai


Lät du henne komma närmre

Nu ska jag hem till Johanna med min mamma. Det blir tjejsnack med trions mammor... haha.


En bild på mig och bästis i torsdags ! Tjingeling !


Somriga och härliga smycken

Hittade sjukt söta smycken på h&m's hemsida nyss. Vill ha, vill ha, vill haaaa


Turkost armband längst upp åt vänster: 69:50 kr
Örhängen längst ner åt höger: 49:50 kr
Turkosa örhängen med guld i mitten: 29:50 kr
Halsband åt vänster: 59:50 kr
Örhängen i olika färger längst upp åt höger: 49:50 kr
5-pack armband i brunt och guld (hjärtat): 69:50
5-pack armband i turkost längst ned: 69:50
Örhängen i guld och svart: 49:50
5-pack armband (igen) i turkost, högst upp: 49:50 kr


I'd never make it through without you around

jag skulle kunna leva utan den där blicken
som får mig ur balans
jag skulle sakna den där stunden som vi har
när vi till slut har blivit sams
jag kanske skulle söka upp
kontakter som jag tappat
som jag varit med
förut nånstans
jag antar det finns nån du skulle ringa
om jag inte fanns


Jag gav upp för länge sen

Tjenixen !
Kom precis hem. Har haft en bra dag, hoppas er måndag varit bra?
Vet inte riktigt vad jag ska göra nu asså.. har inget plugg jag måste göra för det behöver jag inte börja med för ens typ på onsdag, om någon undrar, haha.
När jag var ute på balkongen imorse innan jag gick så kände jag att det var lite för kyligt med klänning och jeans jacka, så jag slängde på mig några andra kläder och det fick funka. Här blev resultatet av klädvalet. hihi.

Tröja: Henri Lloyd
Shorts: Zara
Till de hade jag converse och en väska från Åhlens som ni fick se tidigare idag.

Du blir glad av samma rus, som en lögn i vackert väder i ett övergivet hus

En bild på mig, min bror och vår lilla kissemiss ! Detta var för fem år sedan!


Enkelt och somrigt

Här kommer dagens outfit !






Klänning: H&M
Skor: Zoe
Jacka: H&M
Armband: Thailand
Väska: Åhlens
Solglasögon: Thailand

För jag tror att livet just har börjat och det blir vad jag gör det till

Godmorgon, ska precis käka frukost. Det blir omelett som jag precis gjort. Mums ! Tänkte slänga in några bilder från i lördags nu!

















Jag skulle andas i det tomrum som blev över om du lämnade mig nu

Sitter och lyssnar på Melissa Horn och jag har totalt kärat ner mig i en låt med henne och Lars Winnerbäck. Sitter och tänker på livet, på allt som händer just nu. Idag läste jag på en blogg att deras 6 åriga dotter hade gått bort natten till lördagen. Jag beklagar något otroligt till familjen. Såg bilder från när dottern inte hade blivit sjuk. Gud vad söt hon var. Ja det är inte rättvist, tänk hon hade hela livet framför sig. Ingen är värd att dö. Men en dag måste vi (konstigt nog enligt mig) alla det.


you can't trust anyone but yourself

Tjeeeena. Kom precis hem efter att ha varit med albin på stan. Är på helt sjukt dåligt humör så har ingen lust att skriva. Nu tänkte jag lägga upp bilder från i fredas !










Bilderna är från i fredas hos Hanna !


SOFT

TJEEENA
har myyyyst hela dagen idag, med Hanna, Maria och Diana. Först låg vi på djurgårn och shhhhtekte, sedan åkte jag Maria och Diana hem till Diana. Där solade vi och badade i pool på Dianas tak, och bara stekte ännu mer, SOOOFT ! Här kommer några bilder från idag. Dock tog jag inte så många men Maria har en massa på sin kamera som åker upp på fejjan imorgon och då får ni se badbilderna. :)




Lördag

Ska strax dra till djurgårn och sola. Hanna och Maria är redan där så jag har lite brådis. Men tänkte bara lägga upp några outfit bilder från igår som ajg först inte tänkte lägga upp för att de vart så dåliga, men här kommer de


Cardigan: H&M
Shorts: Zara
Linne: Topshop
Väska: Åhlens
Skor: Wedins
Solglasögon: Mammas gamla


Hur ska man älska någon som älskat någon förut?

Godmorgon ! Ska strax göra mig i ordning, men det var så länge sedan jag gjorde ett inlägg på morgonen känns det som, så detta behövdes. Min uppdatering har ju varit som den varit, men jag har umgåts med en massa vänner ute i de fina vädret hela dagarna och därför tagit bloggen åt sidan. Men det blir mer bloggande nu i helgen ! Och ska försöka hinna med en dagens outfit idag också innan jag börjar.


Detta måste vara den fulaste bilden jag sätt... Bondemattis ! Hahah, men jag bjuder på den. Detta är från i onsdags.


2, plus 2, i'm gon undress you. Then we're gonna go 3 and 3 you gon' undress me

Hej bloggen, hemsk uppdatering ! Men jag får skylla på vädret och att jag sålde blommor igår. Nu sitter jag och Felicia hemma hos mig och vi ska strax ut. Klockan sju ska jag på jobbmöte, kanske får ett nytt jobb :D Så då blir jag en riktigt jobbtjej asså, två jobb. tjihoooo. :D Sen blir det att grilla i vasan med några vänner. Ha en super torsdag!



18 maj

Förlåt för sääääämst uppdatering ! Har varit med några kompisar hela dagen och varit ute i solen och myst ! Har precis sätt på Desperate housewifes och ska strax se på Cougar town, borde egentligen plugga, men jag orkar verkligen inte... Hehe. Här kommer somriga bilder från idag !


Malin och Nadja när vi käkade indiskt efter skolan! mumma.






Gårdakvarnar och skit

Denna text är så himla fin !

Livet förändras vart jag än går
och det kommer kanske inte
alltid vara vi två
Bara så länge det finns stjärnor över oss
och bara sålänge våra hjärtan
klarar av att slå

Denna pojken har aldrig riktigt
sett någon i ögonen
och jag förstår om du skulle träffa någon bättre sen
Men månen är död när jag tänker på det
och himmlen är gjord av sten

Så många broar jag bränt,
ingen tog mig riktigt över, nej
men jag går inte isär
när jag går med dig

Jag vet ett berg dit jag brukade gå
det är så vackert där,
nästan som en tavla
nästan som en tavla över rätt och fel
för man ser gårdakvarnar men
man ser skiten med

Jag har inga starka armar att bära dig på
jag är inte mycket, inte mycket att titta på
men du kommer aldrig att behöva ljuga igen och
du kommer aldrig behöva se mig ligga död på vägen..

Så många broar jag bränt,
ingen tog mig riktigt över, nej
men jag går inte isär
när jag går med dig

Så många vänner jag känt
ingen som jag riktigt behövde, nej
jag har aldrig varit normal
bara när jag går med dig

Så många broar jag bränt,
men jag går inte isär
när jag går med dig


Jag trodde kärlek som din var lätt att fånga nu

Hej älskade !
Har haft en topppppppeeeen dag idag alltså. Och vilket väder, eller hur? :) Slutade skolan klockan tio över tolv sedan blev det att ta med sig thai mat till vanadis och äta och sola där. Efteråt kilade jag, Albin, Nadja, Felicia och Erik till långholmen och solade och myste som aldrig förr. Och tro det eller ej men jag har badat ! Första toppet för iår alltså. Okej, jag gjorde det inte frivilligt, Albin och Erik slängde i mig med alla kläder på, haha. Men det var väldigt härligt när man kom upp sen, man blev superduper piiigg liksom ! Nu tänkte jag slänga upp bilder från idag, sooooft.











Alors on danse

Tjenis ! Hoppas det är kanoners med er. Jag mår i alla fall toppen :) . Har pluggat idag och sen var jag ute med Nils och Billy och myyyyste som aldrig förr. Vi gick typ upp på något tak bakom vasa parken, cooooolt vaaa? :D haha. Nej men det var faktiskt väldigt mysigt där uppe. Vi satt där och lyssnade på musik och pratade medan solen gassade, hihi. Får se om nisse lägger upp några bilder, jag glömde mitt minneskort hemma tyvärr. Men för att detta inlägg ska bli lite mer roligt så tog jag outfit bilder när jag kom hem ;) Här kommer dagens klädsel. PYYYSS


Varför blir alltid ena bilden suddig?? Aja..
Jeans: Cheap monday
Kort tröja: American Apparel
Cardigan: H&M
Väska: Från Florida
Glasögon: Mammas gamla.


16 maj

Vaknade upp utav att Jessica skulle gå till jobbet vid halv tio. Så jag har precis käkat frulle och gjort mig i ordning nu. Ska kila hem. Vi hörs när jag kommit hem igen. Tjingtjong


We're the saints who don't want to be found

Nu ska jag strax bli upphämtad utav bästavän och hennes padre. Sen ska vi hem till henne och se på film. Vi får se om vi hittar på något sen. Tro icke det. Men ah, vi hörs antingen senare eller imorgon ! Ha en toppen lördag.


Super dag !

Hur härligt har det inte varit idag? Jag är så lycklig ! Tjihooo. Ska strax laga lite foooooood och sen tror jag det blir utgång. Här kommer några bilder från idag.




Slutade halv tre idag, så sen blev den djurgårn med några vänner! Vi hörs snart. Puss


Stockholm

Är äntligen hemma igen i Stockholm. Hade världens tråkigaste resa hem. Gick upp klockan sex imorse, (en lördag, det är fan inte tillåtet) fick planka mig på en buss mitt ute på landet, japp jag är extremt cool. Klockan halv åtta befann jag mig i Norrköping, trodde att det i alla fall skulle vara några krabater ute, men icke. Där satt jag helt själv. Hängde en stund på Pressbyrån, men kunde inte stanna där allt för länge, man vet ju inte vad kassatjejen skulle tro om mig då? När det ungefär var 40 minuter kvar tills min andra busstur skulle gå kom de fram två fyllon/uteliggare till mig. Ena såg ut att vara allt för ung för att vara alkoholist och den andra bar på en chips påse. Gubben med chipspåsen frågade om han fick sätta sig bredvid mig och jag blir sådär rädd att det ska göra mig illa så jag kan inte säga nej. Han hade en massa chips som satt fast i hans skägg, usch vad äckligt det var. Sedan började de diskutera andra avenyn med mig. Haha yes, sen gick de som tur var, jag var väl för tråkig antar jag. Sedan hade jag värsta bussresan i hela mitt liv, jag hörde barnskrik både framför och bakom mig HELA vägen hem. Fyfan, nu ska jag jobba. Hejsvejs !


Jag vill ha dig

Det är kallt och det finns inget som får det att bli mindre kallt. Jag känner mig naken, är det därför jag är kall? Men jag är inte naken, jag har både täcke och kläder. Kanske var det bara jag som glömde bort att det var du som både kom och gick med värmen ifrån mig och lät kylan stanna. Snälla kom tillbaka in i mitt liv igen, jag behöver din värme, jag är så kall nu och vet inte hur länge till jag klarar.


All we need is candle light

Måste alldeles strax plugga igen, men tänkte bara köra ett inlägg till med några bilder från dagen. Och som vanligt när jag är på landet så ska bilderna innehålla blombilder.



Vår nya veranda på landet ! Haha...




Svar på en kommentar

Hej matilda. Jätte fin blogg. Vart har du köpt din tröja och den andra vita som är med i inlägget "jag ska fånga en ängel"? Jätte fina tröjar. Ha det bra!

Tack så mycket ! Den rödrandiga tröjan (tröjan jag har på mig på inlägget nedan) är från Ginatricot och kostade 149/199 kr. Har så dåligt minne på vad saker och ting kostar asså ! ;) Och den vita toppen är från H&M Garden Collection.


Har för mig att den kostade 199 kronor. Återigen tack ! Och ha det bra du också !

I was stuck in the middle

Godmorgon ! Har precis käkat frukost och tittar lite på oc. Tror jag blivit besatt. Är inne på fjärde säsongen nu. Hihi ! Borde börja plugga nu, har trots allt två stora inlämningar tills på söndag. Har skrivit en sida på ena utav dom (har typ sex sidor kvar att skriva) och den andra har jag inte ens börjat på. Så nu blir det historia och naturkunskap för hela slanten ! TJIHOO.... :(





I still haven't found what I'm looking for

Hej bloggiiissssss. Ska strax sova, men kände för ett litet... nattinlägg..
Befinner mig på landet nu, har sett på film med lillebror hela kvällen, käkat chips och druckit ton med läsk. GOTT! Imorgon väntar plugg, ja en himla massa plugg väntar, suck, mycket kul. Ja juste, dessutom inser jag att när jag ska ladda min telefon innan jag lagt mig i sängen för att smsa lite, ja då har jag glömt laddaren till mobilen hemma i stan. KUL ! Och det är mindre en hälften kvar utav batteriet. DÖ MOBIL DÖÖÖÖÖÖ! Ah okej, ilskan får jag ta ut imorgon, nu ska jag sova. Tjingeling och godnatt!


Några bilder från bilresan ner till landet. Jag och bror min. Grymt snygga är vi.


Bloggen 1 år

Idag har jag haft min blogg i ett helt år. Shit... Haha, gud vad länge, fast det har gått himla snabbt ändå. Och vad jag har förändrats sedan jag startade bloggen. Känns som jag är en helt annan person nu. Men nu ska jag göra mig iordning, åker till landet om några timmar. Vi hörs om ett tag.

Jag ska fånga en ängel

Ska ut och fika nu med några vänner, puss!


Så länge du är med mig

Har helt stört tråkigt så jag får panik... Har därför inget att skriva. Kanske skriver senare pusssss


Tomorrow I'll be gone



I wish that without me your heart would break

Tisdag. Jag är arg, just nu. Fick reda på att jag måste med till landet från torsdag-lördag. PUTAAAAAAAAAA! Varför åker alltid min familj till landet på en långhelg..? Jag är så arg just nu, så jävla fuckingf*tt arg. Förlåt för mitt fula språk. Men har lust att skrika så fula ord så att jag blir rädd typ.

Förutom att jag är arg just nu så har jag haft en sjukt skön tisdag. Jag hade INGEN lektion, haha. Började kvart över elva, men vi hade nationella prov och jag var inte i den gruppen som skulle göra idag. Så jag mötte upp några sköna lirare från klassen min och käkade och lite så. Sen hade vi mentorstid, men den varade i tio minuter med några ord från vår mentor. Efter mentorstiden skulle vi ha historia, men icke sa nicke vår lärare sa att vi fick plugga hemma. Så ja.. ingen skola idag alltså, soooft, haha. Nejmen jag och Albin gick faktiskt hem till mig sen och pluggade matte i typ två timmar, har äckligt nationellt prov i matte a imorgon, usch och fy och blä. Men det får gå som det går. Här kommer några bilder från idag när vi var i vanadis och slappade efter maten.






Härliga bilder va?


I'm standing up, but I'm fallin down

Detta är min outfit idag, nu drar jag till skolan !





Kavaj: Ginatricot
Blus: H&M (ny)
Shorts: Zara
Skor: Converse

I'm not your toy

Godmorgon på er. Jag ska alldeles strax käka frulle, men tänkte bara göra ett litet inlägg innan. Vaknade halv åtta idag och har sedan dess typ fixat med låtar till min ipod. Älskar att lägga över nya låtar. Nej nu håller jag på att hungra ihjäl, vi hörs strax!


It was a foolish game I played

Snodde några bilder som var från i lördags från frugans Facebook och tänkte slänga upp dom här..


H&M



Cardigan: 99 kr

Blus: 199 kr

Break up to make up

Hola amigos !
Har cp-tråkigt, borde verkligen,verkligen plugga. Men det tar vi lite senare. Sitter i sängen och har precis käkat lite Häagen-Dazs glass  ! Gott i gott gott! Mamma kom hem med två grejer jag fått på posten, de var de sista kläderna från H&M, tänkte lägga upp vad det var. Nu ska jag titta lite på oc. Efter det så hörs vi igen. Tjing så länge.





Fyra bilder på en extremt uttråkad Matilda....

Keep on walking

Godmorgon ! Har ju en sen vecka framöver och då tänkte jag att jag skulle hinna med en massa inlägg nu såhär på morgonen. Men icke, jag vaknade för en halvtimme sedan, och jag börjar kvart i ett så jag måste gå om en kvart! Men vi hörs antingen i skolan, eller när jag är hemma. Puuuuuuusss


Svar på en kommentar

Fick en kommentar här om dagen, tänkte svara på den.

Hej Matilda. Vad fin klänning eller tröja. Kan inte du visa den lite tydligare och säg vart den kommer ifrån? Är på jakt efter en svart fin tröja. Kram

Tack så mycket ! Linnet kommer från Weekday, den är transparent med lite guldprickar på. Haha, låter konstigt, men det är så jag vill förklara den. Jag älskar den för att den är transparent och att den är så öppen vid armen. Weekday brukar ha många snygga linnen och tröjor i samma stil som denna. Även Monki.


Du får säga till om du vill ha en bild när jag har linnet på mig om detta inte duger ! Tack för kommentaren.


Helgen i bilder, de gillar vi !








Det var bilder från i fredags och nu blir det bilder från gårdagen...


Födelsedagsbarnet åt vänster och Michis bredivd. Grattis i förskott älsklingen, imorgon är du 17 !







Vad gör jag?



Sååå.. detta var en del bilder från helgen ! Nu ska jag se på oc, hörs lite senare kanske !


The last song

tjenixen ! Kom precis hem och ska precis käka. Har varit på bio med Nadja och sett The last song ! Den var jättefin och braaa! Dock gillar jag inte Miley Cyrus som skådis, hon är icke så bra tycker jag. Däremot har vi ju hennes pojkvän Liam Hemsworth som också är med i filmen och fyyyyfaaaaaasiken vad snygg han är. Satt och dergglade hela tiden typ. Och han var grymt bra. Ska byta dator alldeles strax och lägga in bilder från helgen hade jag tänkt. men nu blire kääääk ! Ciao


Liam Hemsworth


Nytt


Klänningen jag ska bära ikväll! Sjukt somrig och härlig. lägger in en bild på mig sen när jag har på mig den. Den är från H&M och kostade 199 kr.


Tro och tvivel

Tjuuuuu breh ! Ligger i sängen och chillar har precis hjälpt mamma med maten, så strax blir det käääk. Soft. Idag har jag varit på stan först med Johanna och letat efter en klänning som jag ska ha på mig hos Rebecca ikväll. Sedan kilade vi hem till Jojjan en stund sen mötte jag upp Maria och så vart det stan igen, nu letade vi efter present till Rebecca ! Hihi, hon fyller år på måndag och ska ha cocktail middag eller vad man ska säga. Ska bli riktigt mysigt !

Justja när jag kom hem idag efter mina rundor på stan stog det helt sjukt många polisbilar med trupper och allt. Det var tydligen en protestation på gång. Så precis utanför mitt fönster såg det ut såhär...


Utgång på ingång

Nu ska jag dra till Diana ! Ha en superhärlig fredag. Puss änglar!






All I really want is money in my pocket

Hej på er alla cooooooolingar där ute. Kom hem för en stund sedan och ska ut strax och möta upp Albin , Johanna och Jessica. Sedan ska jag träffa Theo en stund. Har inget att skriva som vanligt men jag ska ta det lugnt nu i en halv timme och titta på oc. Vi hörs lite senare. Ciao !

Jag skulle fastna i min ensamhet igen om du lämnade mig nu

Nu blir det dagens outfit


Ursäkta för att ena bilden är så himla suddig !
Kjol, fast jag har de som topp: Indiska
Kofta: Ginatricot
Shorts: Zara
Sjal: H&M
Kavaj: Ginatricot
Väska:H&M
Solglasögon: Thailaaaaaaand


Kommentar

Nu tänkte jag svara på en kommentar jag fick igår utav en tjej som hette Freja.
Vad fint! Jag vill också ha bort min nu. Tyckte du att det var värt att ha den i två år för att få så fina tänder?:)

Jag tyckte helt klart att det var värt det ! Alltså trots att man kanske inte tycker det när man befinner sig i den där situationen då man precis har spänt åt tandställningen eller de där andra gångerna då man som minst vill ha tandställning. Men jag lovar dig, när du en dag sitter i stolen och tandläkaren precis har tagit bort rälsen och du får känna med tungan på tänderna då ångrar du ingenting ! När du ser dig själv i spegeln för första gången med dina nya tänder, haha känslan går inte att beskriva. Det är säkert olika för alla, men shit vad lycklig jag blev. Jag kunde inte sluta le så tandläkaren frågade mig, "Haha du är riktigt glad nu va?" .
Jag har också velat tagit bort min många gånger och gråtit för att det gjort så ont. Men håll ut för en dag ska du ta bort den, man måste bara ge det lite tid, men snart är du där ska du se !


Hehe oj då hoppas du orkar läsa allt ! Och att du blir nöjd med svaret.


haha snygging..


Oj då..

Suck, dålig uppdatering igen. förlåt. Har precis käkat och kollat på tv. Har mått sådär idag, har varit skit trött, haft huvudvärk och mått lite illa. Så när jag kom hem efter skolan vid typ två gick jag och la mig i sängen och somnade direkt, sedan har jag sovit till halv åtta... haha. Trött tjej alltså. Har ingen aning om vad jag ska skriva mer nu... så bajs på er ! Vi har strax igen.




I need you like a heart needs a beat it's nothing new

Nu blir det The OC säsong tre !


Jag önskar att jag kunde ge dig allt jag har kvar

Det går inte en dag utan att jag någon gång får upp dig bland mina tankar. När jag tänker på dig känns de smärtsamt men jag kan också börja le för mig själv och tänka tillbaka. Tänka tillbaka på de du sa, på de vi gjorde. Jag saknar dig så himla mycket och jag önskar verkligen att du låg här vid min sida igen och för denna gång skulle du aldrig lämna mig igen. Samtidigt tror jag att jag mår bättre utan dig och jag är bättre utan dig.  Men saknaden till dig är enorm och jag vet inte hur länge till jag orkar vara ifrån dig. Du kommer alltid betyda så himla mycket för mig och det är det som svider som mest. Jag vet att mina känslor till slut kommer försvinna, men du kommer alltid betyda något speciellt för mig, du var min första kärlek.
Jag önskar så himla mycket att jag kunde ringa eller träffa dig när jag ville och visst det kanske jag kan, men jag vet hur jobbigt det skulle bli. Jag vet hur mycket jag hade ångrat mig sedan. Men tänk om vi bara hade varit vänner och inget av den här skiten hade hänt, och det spelar ingen roll, inte nu, för jag hade i alla fall fått vara i din närhet...

The leaves may fall, but the trees stay tall

Nu tänkte jag svara på ytterligare en kommentar jag fick idag om min tandställning !
Fan vad fina tänder! Shit!
Kan du inte visa hur dina tänder såg ut innan, och en nyare bild så man kan se före och efter bild? Snälla!

Tack så hemskt mycket vill jag bara säga först ! Jag är stört chokad och ställer mig frågan, hur kan de bli såhär rakt? Hehe. Men de känns i alla fall kanoners!
Du undrade om jag kunde visa hur mina tänder såg ut innan, och absolut kan jag det. Tänkte lägga upp en före och efter bild nu. Det tog ett bra tag att hitta en bild på hur mina tänder såg ut från början. Skyller på att jag var fjortis då och tog bort alla bilder som gick så fort mina tänder kom med på bild. Hoppas denna bild funkar i alla fall och att man ser lite.


Shorts

Här är shortsen jag köpte förra helgen !


Shorts från Zara, 299 kr.


En kommentar

Fick en kommentar för någon dag/dagar sedan på ett inlägg jag gjorde för en vecka sedan kanske. Frågan var: Kan inte du skriva vad kläderna kostar?


Okej, nu ska vi se här. Blusen kostade 499 eller 399 kr har jag för mig. Och shortsen kostade 299 kr men de är köpta på Zara för ett år sedan så de finns inte kvar. Dock har jag köpt ett par jättefina shorts, helt vanliga, men sköna och passar till mycket ! Tänkte lägga upp en bild på dom i nästa inlägg. Hoppas du har fått ett bra svar.


Rälsen....

Kan ni gissa vad som har hänt idag??????
Jo, klockan halv elva klev jag ut från tandregleraren med glada steg för jag har ÄNTLIGEN tagit bort min tandställning!!!! Haha, det går inte att beskriva hur härligt det känns. Jag är så lycklig och jag kan inte sluta le. Det känns oerhört ovant men jag vänjer mig snabbt. Hihi. Maj 2008 fick jag den. Så i två år har den suttit där. Så förstå vad skönt det kändes när jag tog tungan på mina fina, raka tänder ! Nu ska jag spegla mig lite (haha) och sedan ringa Theo. Vi hörs om en stund igen.


Sovdags

Nu ska jag och jessan gå och lägga oss. Här kommer tre bilder, två från igår och en från idag !



Detta var de två bilderna från igår när jag, Malin och Felicia fikade.

Idag fyllde Ivar år och söta som jag och Nadja är så gav vi honom en muffins med stearinljus och en gullig liten lapp. Grattis igen vännen !


Tjenis !

Hej och förlåt ! Har inte haft tid att blogga och inte orkat av olika anledningar. Har inte sovit hemma heller, eller inte igår då sov jag hos Nadja och idag ska jag sova hos Jessica. Lägger upp bilder från gårdagen och idag då. Nu ska jag packa lite, sen gosa med katten och sist ska jag ta hostmedicin, för er som vill veta. Haha, men jag är hostig igen.. :(


You don't know what you got till you're missing it a lot


Dessa magtröjor och linnen vill jag ha, de är myyyyyckäät sääxii. Allihopa är från käre lille monki


The last song

Jag har gått och förälskat mig i en låt av Rihanna. Här får ni lyssna på den


2 Maj 2010

Hej på er. Helger är jag inge vidare på att uppdatera va? Är hemma nu och tar det lugnt, har fått tillbaka min hosta igen, eller den försvann aldrig men nu är den värre. Suck. Jag hade tänkt gå och lägga mig och sova en stund, jag är helt obeskrivligt trött.
Gårdagen spenderades hemma hos en kille i min gamla skola. Det var väl helt okej. Fick en del glada skratt utav några danser Nils gjorde, hade ju spelat in när han dansade men dock så raderade han dom. Inte kul alls eftersom de typ var de roligaste filmerna jag sett. Jaja.
Nu kommer det bilder från gårdagen och idag.




Nisse är så sjukt stolt över den här bilden.. haha.

nisse dagen efter..

Mys i vasaparken

sen blev nisse modell



Every song reminds me of what used to be

Oj oj, ingen toppen uppdatering här inte. Jag ska strax ta på mig lite kläder och kila iväg till Johanna för att käka.
Igår kväll var vi hos mig och myste. Johanna, Maria och Jessica käkade middag här. Det blev ingen brasa för min del pga av allt regn. :( Trots att jag hade lovat mig själv att se en. Har inte fått mycket sömn i natt. Jag kom i säng klockan åtta och sov till elva, sen har jag slumrat till en timma i soffan. Så snacka om att jag är trött. Känner mig redo för att dö nästan. Haha, aja nu har jag lite små brådis. Vi hörs kanske senare när jag är hos Johanna ! Tjing.

Det var med tunga steg jag gick till pizzerian. Ni gillar hur jag ser ut va? Crocs, canada mjukisar, rosa hoodie, pyamas tröja, gårdagens smink och skinnjacka...Dagens outfit och facelook, haha. Jag får klaga på att ibland orkar man inte bry sig ett piss.

RSS 2.0