Deg söndag

Har gått och blivit sjuk! Fan för vintern! Och fy på mig som hoppat isvak och gått ut med för tunna kläder! Nu sitter jag här i sängen och har ont i halsen, fryser och hostar. Kul lov jag verkar få. Men men, jag får helt enkelt göra det bästa utav situationen. Nu är jag alldeles för trött för att skriva, men här kommer några bilder från i torsdags då vi var hemma hos Felicia och hade klassmys med ett antal från min klass.










I can't live without you

Musiken spelas på högsta volym på datorn, jag sitter i morgonrock och min pojkvän står och speglar sig och leker med en tejpbit som han trycker upp sin näsa med och frågar mig, "Älskar du mig inte?" Han springer runt och hoppar som en häst och bär den fulaste toffsen på huvudet någonsin! Han har nu beslutat sig för att gå och duscha i iskallt vatten och frågar mig, "Vill du höra när jag skriker?" och ler sitt lilla leende då han ska försöka se cool ut. Han frågar tio sekunder senare om jag skriver om honom och sätter sig ner som en boll på min matta och ska se söt ut. Den där Malte...Herregud vad jag älskar honom!


I need your love

Tjenare!
Idag tro det eller ej, så har jag badat för första gånger för iår! Jajamen, min klass och jag åkte till Hellasgården och badade isvak. Det var... vad ska man säga, bland det läskigaste, värsta upplevelsen på riktigt längre för mig. Men jag måste erkänna också att det var lite roligt med. Dock kunde jag knappt andas när jag hade kommit i vattnet och skulle kravla mig upp med stickorna/taggarna (eller vad jag nu ska kalla dom för, de som man använder när man går på is, eller bör använda i alla fall). Man skulle vissla i en pipa och slänga upp ett rep, allt detta gjorde man i nollgradigt vatten. Som tur fanns det bastu och vilken känsla det var när man äntligen fick komma in i värmen! Helt underbart! Klantig som jag är glömde jag minneskortet hemma, så det vart inga bilder men Ian filmade när alla hoppade i, får se om detta kommer upp på något sett.
Ska dra iväg och jobba alldeles strax är så extremt otaggad så det är helt sjukt, kroppen är alldeles slut efter badet + att jag är kylig och jag var sjuk imorse! Haha.


City of blinding lights

Helloooo! Helgen har gått utan att jag gjort något inlägg, men har haft fullspäckat och därför inte haft tid. Jag sitter här nu i min säng och myser lite för mig själv, kom ut från duschen för en stund sedan och snart närmare det sig jobb. Orkar inte... men men det är väl kul när man är där. I alla fall så är stämningen rolig, haha.
I fredags hade min kära vän Hanna en 18-års fest hemma hos henne med en massa folk. Det var hur roligt som helst och hon bjöd på mycket gott småplock. Här kommer bilder, dock tog jag själv inte så många bilder, snodde lite från Hanna och Maria.. heheh.




Nisse var DJ!

Jag, Jessica, Maria och Julia

Ivar och Hannas hund Mira.


Vitchoklad moss toppat med hallon var klart en favorit för min del på snittbordet! Hur gått ser inte detta ut?


Födelsedagsbarnet Hanna med sin ena present hon fick av mig, Johanna, Jessica och Maja, ett rosa mobilskal!

Jag och älskling!


Baby trashes bar in Las Palmas




White as snow

En glad, mätt i magen och trött tjej på samma gång här! Sitter och lyssnar på låten "Jag kommer" om och om igen. Kan inte sluta lyssna! Tokigt. Idag har jag pluggat riktigt ordentligt för första gången på typ ett halvår tillsammans med Albin hemma hos mig. Det gick sjukligt bra men det lär väl gå åt skogen på fredag när provet äger rum. Måste städa upp mitt rum lite nu känner jag det ser ut som jordens undergång här inne. Sedan beger jag mig nog hem till pojkvännen och myser. Har saknat honom lite extra idag faktiskt.


You're perfect




Två bilder som togs igår på alla hjärtans dag. Jag har verkligen världens bästa pojkvän och jag älskar honom mest av allt på den här jorden! Snart fyra månader och det är mina lyckligaste månader i mitt liv. Jag lämnar dig aldrig!


14 februari 2011

Alla hjärtans dag idag alltså. Men har knappt spenderat denna kärleks dag med min älskade. Vaknade upp bredvid honom vilket var härligt, dock låg han och sov och jag fick fara iväg till Eriksdalsbadet vid 8 tiden. Segt var det må jag säga. Han ser alltid ut att ha det så skönt när han ligger där i min säng när jag ska gå. Varmt och gosigt. Vid halv nio var man på plats på badhuset och lite senare började klassen "öva" inför isvaksbadet nästa vecka. FYFAN! Jag hatar jensen för det. Inte rättvist att vi måste göra det för att få godkändt i idrott när inga andra skolor behöver göra det. Okej det ska faktiskt bli lite kul måste jag säga.. eller snarare spännande.
Trots att jag inte varit med Malte idag så är ju dagen inte över för det. Snart kommer han och hämtar upp mig och så ska vi hem till honom och käka en mysig middag som han ska laga. Jag älskar dig Malte!


Jag kommer

Underbart skön låt av Veronica Maggio!

Love vibrations

Tjulululu! Sicken härlig dag det varit här i storstaden idag! Låg hemma hos älskling och myste och sen begav jag mig ut med Jessica, Johanna och Maria på stan. Kom hem med ett par svarta thights i tjockare tyg från Zara. Det kändes bra eftersom jag gått runt och letat efter ett par sånna ett tag. Hade inte tänkt skriva så mycket mer. Bjuder däremot på några bilder från i fredags hade jag tänkt istället. Tjing!


Först var det mysig middag hemma hos Maja. På bild, Jessica och Johanna.

Hemma hos Eric


FREDAG

Äntligen har fredagen kommit men fasiken vilket ruskigt väder det varit idag. Det började ju med att alla bussar slutade köra när jag skulle ta mig till skolan så jag fick gå i ovädret till skolan. Okej det må ju inte vara så långt från mig till min skola men det kändes som att det tog ungefär ett år för att komma fram idag. Och visst är det en självklarhet att när jag äntligen kommit hem från skolan så ska solen dyka upp och det blir fint väder. Jaja det är fortfarande kallt ute så på så vis är det väl positivit att vara inne.

Denna kväll ska spenderas hemma Hos Eric Swahn som ska ha en liten tillställning eftersom han fyllt 18 år. Tänk vad alla ens vänner ska börja fylla 18. 18... den siffran har jag väntat på i en oändlig het och det är iof nästan en oändlighet kvar innan det är min tur. Nu kommer Jessica alldeles strax hem till mig och vi ska chilla lite, sedan beger vi oss hem till Johanna för att göra oss i ordning och sedan blir det middag hos Maja! Känns som detta blir en bra fredag! Ciao!


My love

När jag kom hem så hade min älskling gjort en jättesöt bakgrundsbild innan han gick ifrån mig. Du är bäst Malte. Jag älskar dig!


Your song

 


Victoria's secret

Vid sånna här dagar som denna när det bara snöar och temperaturen får en att bara vilja stanna inomhus brukar jag drömma mig bort till varmare länder och dagar och som hjälp använder jag mig utav bilder från sommarn eller så går jag in på någon hemsida och tittar på bikins, en hemsida som jag har missbrukat på sista tiden är Victoria's secret. Och snart är det bannemig dags för att införskaffa sig några bikinis där ifrån, för de må ju ha de snyggaste, sötaste, sexigaste och finaste bikinisarna/baddräkterna i världen. Tänkte lägga upp ett litet smakprov utav "sötsakerna" man har möjlighet att köpa och några utav dessa ska bli mina!





Jag tror jag har förälskat mig lite i dessa! Dem är ju bedårande!

Rad ett
Bikini åt vänster kostar ca 220 kr för överdelen och underdelen kostar drygt 100 kr.
Bikini åt höger kostar ca 188 kr för överdelen och drygt 100 kr för underdelen.
Rad två
Bikini ett och tre överdel kostar 160 kr och underdelen kostar drygt 100 kr.
Bikini två kostar ca 175 kr för överdelen och ca 135 kr för underdelen
Rad tre
Pris: ca 135 kr för överdelen & ca 120 kr för underdelen


Rasie your glass

Eftersom jag är så himla glad och lycklig så måste jag bara lägga in en låt som gör mig otroligt glad!


Ett gott skratt förlänger livet



Jag måste vara den lyckligaste människan på jorden! Jag bara älskar livet just nu. Det är helt underbart. Jag har allt jag behöver just nu. Det finns inget mer jag vill begära. Hoppas jag vaknar på rätt sida imorgon så ska jag dela med mig lite utav min glädje till alla mina kära vänner och människor runt omkring mig! Puss!


Grenade



Kände att jag kunde klämma till med en liten låt också. Och denna är klart min favoritlåt just nu. Älskar Bruno Mars. Hans låtar är helt underbara! Nu ska jag dricka lite champis!


När planeterna stannat

Vadfan är det här. Det går inge bra för mig med mina "nya tag". Får skylla på min pojkvän. Vi umgås så mycket och när vi gör det så kan jag heller inte slita mig ifrån honom... hehe. Men det är rätt underbart iof sig. Han är min andra halva den där Malte.
Imorgon är det fredag hörni! En riktigt bra fredag kommer det blir. Min kära vän Maria fyller 18 barre och blir då alltså myndig och får dels köra bil, gå ut på krogen, köpa cigg och 3.5or på sleven och andra mataffärer, den är soft va? Själv får man vänta ytterligare ca 235 dagar. Det är så orättvist. Kul sommar man kommer ha här i Sverige medan ens vänner är ute och festar hela tiden. Fuck my life. Nej nu ska vi inte deppa. Snart står jag där ändå så.


RSS 2.0