Finns det en så finns det flera

Då var det snart dags för att bege sig hemåt. Jag och älskling åker tåg hem och är hemma vid tre. Funderar på om man ska ta en runda på stan sen. Har lite såkallad "Cannes-shopping" att göra. Bland annat lite nya kläder, underkläder och sånt där som shampoo och annat onödigt. Ett måste innan man reser någonstans. Har klickat hem en vit klänning med volanger upptill från Nelly. Väldigt söt är den. Nästa blir en svart klänning med fin urringning i ryggen, även den från Nelly. Men det är dags att åka nu. Hörs!


27 Juni 2011

Befinner mig på landet med min älskling, mamma och lillebror. Skönt att komma bort ifrån stan några dagar och komma ut i naturen. Här har vi bara slappat. Vi har inte badat ännu, men ett dopp innan vi åker hem igen ska det bli. Vi ligger för tillfället jag och min pojkvän i vår säng. Han sover, jag myser och kollar runt på datorn. Ska nog också ta en tupplur strax.


Jag tror mitt hjärta blöder

När jag ligger i min säng alldeles själv är det som att vara ett litet barn igen. Jag minns att man som liten tyckte allt var väldigt mycket större och just nu känns det som att min säng är väldigt stor, på något sett onödigt stor. Jag skulle kunna sträcka mig men fortfarande inte nå sängkanten eller bara över huvudtaget känna något som tar emot då det bara är jag som ligger här. Täcket blir som mitt bo, men också väldigt stort, för stort och fluffigt. Under täcket borde jag känna hud, varm hud. För nu är det alldeles kallt här under, jag fryser nästan. Nej det finns inget att värma sig på. Kan försöka med täcket, men det räcker inte för det fylls med min kyla. Kuddarna är alldeles för många, några tillhör ju dig. Jag har redan mina, inte behöver jag några fler. Kom och fyll upp och värm min säng, det är tomt och kallt utan dig.


Vad är finare än kärlek?

Med dig får tiden gärna stanna till, dig vill jag ha bredvid mig livet ut och med dig finner jag inget annat än kärlek.


Jag är namnet som du har på armen, det kommer alltid vara vi

De första dagarna på sommarlovet passerar förbi och om inte lång tid är det midsommar igen. Midsommar, som jag varenda år spenderat med min familj på landet eller hos någon släkting. Det är standard att åka ner till sjön och fira med grannarna runt om i byn. Som vanligt är det dans kring midsommarstången och tätt inpå blir det olika små stånd där man vinner godis. Som liten stod jag där bakom tillsammans med mina grannvänner. Att se dessa stånd nu på senare år får det att se så litet ut. Men när jag var i åldern då jag stod där bakom tyckte jag att det var något riktigt speciellt.
I år ska däremot bli det första året jag spenderar midsommar med mina vänner. Ska inte säga att det känns vemodigt, men annorlunda och såklart kul. Har trots allt firat midsommar i hela mitt liv med familjen.

Förresten, nu är det bara 41 dagar kvar till jag och mina tjejer beger oss till Cannes i Frankrike. 26e juli spelar Swedish House Mafia och det kommer bli fetare än fetast! Ciao


En bild på mig i Humlegården för någon vecka sedan.


Where them girls at?

Vädret har väl varit lite halvbra idag, eller i allafall på förmiddagen. Sen blev det ju strålande sol och klarblå himmel. Tror ni jag varit ute och njutit en sekund utav det? Svaret är nej. Jag har degat hemma hela dagen och nu har jag huvudvärk för att jag inte varit utomhus och för att datorn varit mitt sällskap hela jäkla dagen. Hoppas på att få röra mig utåt om någon timme eller så. Lite luft ska jag väl få ta del av i alla fall. Vaknade upp bredvid min underbara älskling imorse, det kändes så underbart. Som jag älskar Malte. Det är så mycket kärlek, ja herregud vad mycket kärlek det är.


Sommarlov....äntligen

Nu har vi sommarlov och nu har min älskling tagit studenten! Är så himla glad för hans skull och jag är en riktigt stolt flickvän. Skolavslutningen spenderades som vanligt på en bio/teater, med falskt sjungande och ett litet tal från rektorn osv. Det ska bli så härligt med två månaders ledighet, freedom! Lite senare befann jag, Malin och Johanna på Maltes skola för att se utspringet. Vilken glädje det var! Vill också ta studenten. Lite senare skulle de också bli dags för att bli av med flak-oskulden, haha. Åh herre jävlar vad kul jag hade. En liten skada på fingret och blod som bara rann, men fuck it det var det värt. Efter bara nån minut stod vi där helt genomblöta och ögonen bara sved som satan. Kan inte göra något annat än att önska jag stod där igen. Om ett år då är det min tur och jäääädrans vad jag suktar efter den dagen.



Synd nog så tog jag inga bilder då mobilen ej inte kunde följa med upp på flaket, den hade jag ju fått säga adjö till då. Men en bild på mig när jag ska bada vid kristinebergsbryggan får det bli istället. Har ingenting att göra med min text men det skiter vi i.

Every teardrop is a waterfall

Det är svinvarmt i mitt rum men ändå så gör jag inget åt saken och öppnar fönsterna... Jag orkar inte. Ligger så bekvämt i min säng trots hettan. Vilken underbar långhelg vi har. Det känns som den har varat riktigt länge och ännu är det en dag kvar, jag har till och med två dagar kvar. Nationaldagen kommer att spenderas på Maltes mottagning. Så idag blir det att springa ner på stan och köpa studentpresent.

Då i stort sett alla ens vänner befann sig på Summerburst igår satt jag, Maja och Jessica på Jessicas balkong och chillade ett tag, lite senare blev det middag och då kom Benjamin och Eric. Riktigt smarrig middag med kyckling, halomiost, en stor sallad och såklart Jessicas goda sås. Vi rökte lite vattenpipa därefter och hörde rätt så bra från Summerburst drag borta på stadion. Sablar att man inte är 18.






I'm surprised

Det var ett tag sen nu, men denna gång skyller jag på vädret och allt plugg jag haft den sista tiden. Från och med i onsdags behöver jag aldrig mer läsa mattematik i hela mitt liv. Får nästan glädjetårar. Jag har stått ut med matte mer än halva mitt liv och nu är det äntligen över med all algebra, ekvationer, sannolikhetslära och plus och minus, adjöss! Nu är det inte lång tid kvar innan vi går på sommarlov, dock räknar jag detta lilla lov som sommarlov då vi endast har två skoldagar kvar.. Niiiicceee! Nu ska jag göra något som jag inte gjort på min blogg på kanske ett år... nämligen lägga ut en dagens outfit bild.


Stå ut med att mitt rum är stökigt!
Linnet kommer från Zara, Shortsen Levis från Urban Outfitters, skärp från ginatricot och bikini som knappt syns är från Topshop och solglasögonen är från rayban


RSS 2.0