Snart bär det av mot varmare grader

Nu sitter jag här bland alla mina kläder och om lite mer än tolv timmar bär det av mot arlanda flygplats. Gud jag har egentligen inte förstått att jag ska åka iväg från detta kalla land till en paradis ö. Jag har heller inte förstått än riktigt att jag ska åka ifrån min älskling i 16 dagar.

Jag ska nog återgå till min packning nu.. vill verkligen bli klar. Vi hörs mer senare! Tjing


Blä ,jag ser inte fram emot att packa...


Noise of silence

Ligger i min säng, klockan börjar närma sig ett. Och det är faktiskt nu som jag börjat vänta. Vänta på att min älskling ska ringa mig och säga att han står utanför min port så vi kan bege oss hem till honom och mysa. Han har ju varit på konsert ikväll. Visst klart jag önskade lite att han hade stannat hemma med mig istället. Men dessa dagar vi kommer ha framför oss kommer nog jämna ut det hela.

Tidagare idag var jag och såg på bio med pappa och mamma. Vi såg Svinalängorna. En mycket gripande film var den. Men bra gjord och duktiga skådisar och även bra för övrigt med. Ögonen fylldes med tårar men jag lät ingen falla nedför kinden för att sånt tycker jag är lite pinsamt när man är på bio med mamma och pappa. Nu satt jag även emellan dem och då blev det ytterligare pinsamt. Om jag börjat gråta hade väl pappa strykt mig över kinden och nej det håller jag mig gärna undan i sånna här lägen i alla fall. Haha! Men nåja, det är en sevärd film! Ja för er som klarar av att se lite tyngre och gripande filmer. :)


25e december 2010

Så var den stora dagen över. Nu börjar mellandagsrean och självklart ska jag delta. Men innan dess händer en mycket större sak än så. Min älskling kommer hem idag och som jag har längtat. Vi har skypat typ varje dag men det har fått mig att sakna och vilja röra honom ännu mer. Nu sitter han på tåget hem och söt som jag är så ska jag möta honom på centralstationen. Åh snälla låt tiden bara rinna iväg! Mina tre dagar här framöver ska spenderas hos honom med en massa mys och kärlek. För den 29de åker jag till Västindien till en ö som heter Aruba. Blir kvar där i 16 dagar. Dock tvivlar jag på om jag kommer att klara mig utan min Malte så länge.


En bild på igår när vi precis börjat dela ut julklappar, vi har den minsta granen i universum eftersom vi åker utomlands snart.. haha.


Baby you're a firework

Imorgon är det julafton och då firar jag och min älskling två månader. Gulligt va? Fick plötsligt ganska bråttom så hinner inte skriva så mycket mer. Ska bege mig ner på stan och handla de sista juklapparna med Johanna och Maria. Förresten igår öppnade jag Maltes julklapp, han är ju i dalarna och jag kunde inte vänta. Fick ett super sött och fint armband med en berlock som ett hjärta där vi sedan ska gravera in M<3M och Malte ska skriva något liknande på sitt armband. Tack min älskling det är så himla fint! Men min present har han inte fått ännu.. hehe, den får han på lördag när han har kommit hem. Nu har det blivit dags för mig att sluta! Vi hörs senare!


Dan före dan före dopparedagen

Nu är nästan alla julklappar inslagna för min del. Har några kvar som jag inte köpt ännu. Men det blir imorgon! Har suttit med min lillebror och slagit in paket och lyssnat på julmusik och för första gången iår så fick jag en julkänsla som sa, nu är julen runt hörnet.


Dålig

Jag är sämst. Det är bara att konstatera. Nio dagars uppehåll, den är inte rolig. Tänker inte ens säga förlåt, för att jag gör bara samma sak igen och igen. Kalla mig sopa. Det förtjänar jag typ.... eller?
Vad har jag gjort under dessa dagar då? Om det finns någon där ute som skulle vara intresserad så kan jag ju lika väl tala om det för dig/er... Jo men jag har fått lov, jag har inte gjort någonting. Gud vilket tråkigt liv jag har.
Nej hörni nu är det dags för mig att bli på lite bättre humör. Jag blir ju oerhört deprimerad utav de jag skrivit ner här. Ska nog publicera det här nu och göra ett till med lite glädje i! Den låter väl rätt bra?



Världens bästa pappa

Vill bara tillägna mitt sista inlägg för dagen till min pappa. Jag älskar dig!


En bild på mig och pappa i somras! :)


We are not two we are one

Det är fredag och äntligen är det helg. Det blir en lugn och mysig helg med mycket sovande för min del. Känner att jag behöver en denna här helgen till att bara vila. Ska på middag imorgon hos Maria och det blir den enda tillställningen för mig. Sen blir det bara mys med pojkvännen. Själv tycker jag att det låter som en riktigt skön helg efter allt ståhej i veckan, jobb, doktor, skola och plugg. Ah nu ska jag bara slappa! Nu blir det massa godis, julmust, lite mys med familjen och fortsättningen av idol finalen, dock har jag inte sett ett endaste avsnitt utav idol iår nästan. Men heja Jay! Hatar Minnah...


En bild hemma hos Maria på hennes födelsedagsfest förra vintern!


When you're still waiting for the snow to fall, it doesn't really feel like christmas at all

Här kommer världens bästa band med världens bästa låt just nu!

Christmas lights - Coldplay


Let me entertain you

Värdelösa torsdag. Har inte haft en endaste lektion. Den sista drog jag skippet över för den kändes inte så viktig. Befinner mig hemma nu i alla fall. Ska jobba om ett tag. Blä är inte alls taggad på att arbeta. Vill bara ta det lugnt. Lägga mig under mitt täcke och gråta en skvätt. Jag vet inte varför. Varför skulle jag vilja gråta, jag som egentligen är så lycklig. Men alla har väl sina dagar då det inte känns lika bra som andra. Jag känner mig känslig, överkänlisg, jag känner mig liten, vill göra mig ännu mindre, ska försöka kura ihop mig till en lite boll och lådsas att jag är liten, så liten att jag inte syns. Ja det är precis vad jag vill, inte synas. Utan bara finnas där men ingen som frågar, ingen som bryr sig eller tjatar. Jag vill bara ha tystnad för en stund.

Så tragisk jag låter. Men ensamhet behöver jag. Dock skulle jag nog aldrig klara av att vara själv länge, men för en stund bara. Den enda som få göra mig sällskap är Coldplays nya låt, Christmas lights. Har gått och småförälskat mig lite i den, så den får spelas om och om igen ett antal gånger nu på min dator. Vi hörs efter jobbet!



Två bilder från i lördags då jag och tjejerna var hemma hos Hanna på brunch! Hur mysigt och gott ser det inte ut?


Stand by me

Sitter i min säng, avslutade nyligen ett skype samtal med min älskling. Idag är det första kvällen på länge som vi spenderar den i varsin säng. Jag saknar redan hans röst och hans fina hår. Hans leende. Åh gud. Förlåt mig att jag pratar så mycket om min pojkvän, ni kanske börjar tröttna. Men jag struntar faktiskt i om ni tröttnar. Jag är så otroligt lyckligt kär i Malte. Han är det enda min hjärna fokuserar på.

Justja i söndags så klippte jag mitt hår och slingade det. Man ser inte så stor skillnad men, kan lägga upp en bild imorgon! :) Nu ska jag kolla på cougar town! Det blir kanske ett inlägg till ikväll! Puss


Jag har världens bästa pojkvän! Färsk pressad juice, pepparkakor, klementiner och en rixx god rostbiffs macka!


Never think

Tänker inte börja med den gamla vanliga meningen och jag tänker inte ens nämna den i detta inlägg. Usch den finns med i alla mina senaste inlägg, ja snarare i alla mina inlägg de senaste månaderna typ. Kanske bloggen börjar rinna mot sitt slut. Nej det där gjorde lite ont att skriva. Jag har haft en blogg sedan december 2008. Då hade jag en blogg med en tjejkompis som heter Ebba. Den höll väl sisådär ett halvår. Sen startade jag min egna. Mitt mål med bloggen har aldrig varit att bli känd. Men självklart har jag älskat att se mina besökare stiga och att ha fått kommentarer som frågor och positiv kritik är riktigt roligt att få. Men mitt mål med bloggen är att jag någonstans kan ha en plats där jag kan skriva av mig, hur jag känner, tänker och ser på saker och ting. Ni kanske inte fått den bästa bilden utav mig, kanske något jag borde tänka mer på om jag ska fortsätta blogga. Men jag är en person som gillar att dela med mig utav saker och ting. Såklart vill jag inte lämna ut för mycket information om mig och mitt privatliv. Men jag anser att en blogg är lite som att skriva en självbiografi. Nu så talar väl inte böcker med självbiografi om alla dagar som de varit med om i livet. Men jag tycker att det bygger lite på samma grund. Jag kanske har helt fel nu för förmodligen får du mer fakta om mig genom en blogg än om jag skulle skriva en självbiografi om mig. Eller?

Oj fingrarna bara fortsatte skriva, kunde knappt sluta. Texten blev bara längre och längre och kände att om ni ska kunna orka läsa inlägget så får det väl inte vara allt för långt. Tillslut hade det säkert bara blivit blajja.
Ligger i alla fall vaken nu, klockan ska strax slå tolv och gå från torsdag till fredag. Lite efter midnatt kommer min älskade hit. Är sugen på att få Maltes kyssar och känna hans kropp mot min och höra hans fina andetag i mitt öra. Sedan ska jag ligga på hans axel, klia i hans hår som han älskar och bara njuta och vara lycklig utav att han är min. Åh nu hör jag att han är påväg upp i hissen! 



RSS 2.0