Då var det dags ! Hejdå Sverige och hej Thailand !

Nu väntar taxin utanför porten och jag och familjen är vrålredo för att ge oss iväg mot ett varmare land ! Jag är borta mellan 30/12-09 - 14/1-10. Ha det så bra här hemma i ruskit kalla Sverige så ska jag sola lite åt er också. Det blir nog några uppdateringar då och då. Annars så får Johanna logga in på bloggen och göra några gästinlägg ! Men ah det så bra, och gott nytt år på er !!!


Snart så...

Nu sitter jag här bland min packning och checkar om jag har allt med mig, klockan är halv fem nu, och tre och en halv timme kommmer taxin och hämtar upp mig och familjen, och då beger vi oss av mot Arlanda flygplats. Härligt !
Var nere på stan en snabbis med Theo och Jonathan. Kollade efter ett par shorts men icke sa nicke, alla shortsen var i fel storlek och nästan allt var slut. Visserligen så var de det jag hade förväntat mig, för varför skulle affärerna ha en massa shorts såhär års? Höhö..


Min resväska, hah, nu är jag redo !


Sista dagen i stockholm 2009

Godmorgon !
Har inte så mycket tid att skriva, ska börja packa det sista nu. Sedan kanske jag ska dra ner på stan en snabbis och leta efter ett par jeansshorts (om det nu finns det såhär års). Kom nämligen på att mina jeansshorts jag har är sönder, dragkjedian har lossnat. Men men vi får väl se hur det blir med det.

Hör av mig lite senare ! Pusshej.

Don't you notice life goes on

Nehäpp ingen utgång ikväll inte... Jag, Johanna och massa andra stod istället på odenplan och frös ihjäl i två timmar, jag och Johanna visste vart vi skulle, men icke sa nicke, det blev inget av där sen. Så jag och Johanna drog hem till mig, tittade på youtube klipp och såg på vänner. Sedan kilade hon iväg hem till mattias, för hon kände att hon ville sova ut imorgon för att jag måste upp och packa tidigt. Hade tänkt och somna strax, sov ju knappt en blund igår natt efter som jag vart magsjuk. :(


En bild från Portugal i somras när vi skulle vinka av Johan på flygplatsen ! Saknar Portugal !


You can see my heart beating

Tjenis. Piggus hära ! Yes, jag har piggnat till nu och ska ut om en stund. Johanna sover även hos mig ikväll. Lägger nog ut en dagens outfit bild lite senare. Kändes som det var länge sedan. Nej men nu ska jag käka upp min soppa och börja göra mig i ordning. Ciao !

Goodbye my lover

här kommer en video på mig och Jessica från i somras. Haha, jag bara älskar den !


Blä

tjenis !

Vaknade för en timma sedan ungefär. Somnade klockan halv åtta imorse. Jag blev magsjuk igår kväll. Jag ska alltid bli magsjuk innan något speciellt händer. Första gången var innan Portugal, andra gången var första dagen på gymnasiet och nu två dagar innan Thailand.. Är det något fel på mig? hah.

Men nu mår jag i alla fall bättre och har druckit lite smoothie och dricker lite julmust nu. Ska strax börja packa för att imorrn kväll åker jag ! :)

Nu ska jag vila lite och försöka piggna till lite till. Här kommer Icas nya tvreklam. Ulf driver med bloggare.



HAHAHA, så jävla rooooolig. :D


Måndag 14:49

Okej, observera att inlägget som heter, "Till min bloggläsare som läser min blogg varje dag" inte är på riktigt. Jag och en kille i min klass bara driver.

Vaknade klockan ett i morse, har typ aldrig sovit så länge.. jo någon gång kanske. Men ah det är otroligt sällan. Visserligen somnade jag runt fyra så det var väl därför. Alltså jag tror jag har vänt på dygnet. Under nätterna är jag jättepigg och har svårt att somna, jag vaknar sent, men runt tre/fyra blir jag dödstrött igen och kan knappt hålla ögonen öppna... suck, inte okej.

Sitter just nu och väntar på ett samtal med tele2 för att fråga när jag ska få mitt simkort. När jag spärrade det så sa de att jag skulle få ett nytt inom tre-fem arbetsdagar, men det kan ju bli lite tight för jag åker ju iväg på onsdag och jag måååååste verkligen ha simkort innan dess, annars börjar jag fan böla. Dock så har det varit sjuktlång väntetid så nu har jag snart väntat i tjugo minuter och har typ 6 minuter kvar. Och sen är det massa sepe röster som kommer upp och bah, "Du har väl inte glömt att gå in på Mina sidor och hitta din blablalbla" typ 24/7. JAG HATAR SÅNNA RÖSTER... hah. Aja nu tror jag det blir min tur ! Vi hörs snart igen.

Bajs

Hooooooola. Är hemma nu igen. Sa ju att jag skulle ta bilder, men det blev inte av för mitt minneskort satt inte i kameran utan i datorn. Men Johanna kanske lägger upp på sin blogg så kan jag sno någon där ifrån och lägga in sen.


Oj, glömde publicera....

If we crawl until we can walk again

Hej bloggen ! Har inte hunnit uppdatera idag för att jag och familjen åkte iväg på en liten släkt middag med kusiner. Det var mycket mysigt. Fick en julklapp från make up store :D !

Nu ska jag iväg och handla och sen ska jag träffa Johanna. Tar med mig kameran och tar lite foton. Vi hörs senare ikväll ! Tjing så länge.

Godnatt !

Har verkligen suttit och tittat på tusentalsbilder från sexan upp till nian i flera timmar nu. De ville aldrig ta slut. Jag som trodde att alla dessa bilder var borta men simsallabim så var de tillbaka. Är superglad nu verkligen ! Men nej nu ska jag försöka sova tror jag. Fast jag är jäkligt pigg så jag kanske slår på en rulle eller så innan. Men vi hörs imorgon igen ! Sov gott !

Till min bloggläsare som läser min blogg varje dag !

Detta skrev lille albin till mig

"När jag ser denna film blir jag tårögd. Matildas skratt gör att man blir helt lyrisk och bara vill pussa henne. Matilda betyder VÄLDIGT mycket för mig och utan henne hade jag nog inte varit där jag är nu i livet. Hon har hjälpt mig med bl a att starta en egen blogg, (får inte skriva vad den heter här på Matildas blogg men den är lite bättre och roligare än dem flesta bloggarna) iaf tillbaka till ämnet, Matilda är den tjejen som gör att jag går upp på morgonen. Det är flera gånger i livet jag inte har orkat, men vem har varit vid min sida då, jo Matilda! jag älskar dig Matilda, över hela mitt hjärta! jag hoppas att jag har lika stor betydelse i ditt liv. Tänker på din säng nu, jag bara vill tillbaka under täcket! Det var både mysigt och varmt när vi låg där tillsammans men framförallt var det riktigt spännande att ligga bredvid en NAKEN tjej :O det var första gången för mig men när jag låg där med Matilda kändes det som jag hade varit i den situationen 1000 gånger förr. Hoppas du kände samma sak! Jag ska försöka sammanfatta mig kort. Du är allt Matilda Höög, jag älskar dig! jag älskar dig! jag älskar dig! om du inte hade funnits hade inte Jag (albin) funnits! LOVE YOU <3<3<3<3 xoxoxoxo Snälla svara när jag ringer! lägg inte på! snälla jag vill bara pratat med dig!"

Albin ! DU ANAR INTE HUR MYCKET DET BETYDER FÖR MIG ATT DU LÄSER MIN BLOGG, DET ÄR HELT SINNESJUKT ! TRODDE ALDRIG NÅGON SOM JUST DU SKULLE VILJA GÖRA DET.
Och jag blir alldeles stum nu när du skriver att du längtar tillbaka till min säng ! Vet inte vad jag ska säga mer än att JAG SAKNAR DET OCKSÅ ! Och jag trodde aldrig att du NÅGONSIN skulle avguda mig så mycket som JAG avgudar dig.
Men... Japp, det finns ett MEN. Du skulle kommit och sagt detta till mig tidigare, jag svarar inte på dina samtal för då skulle jag bara vilja ha tillbaka dig. Förstår du inte deeeeet? Va? Du måste gå vidare, VI är det förflutna!!! JAG HAR EN ANNAN !

Det var svaret tillbaka albin !

Dream big

Jag beundrar verkligen dessa tröjor. Ibland tycker jag verkligen de kan vara asfula. Men samtidigt så är det snygga. Lite sådär halvnördiga ser de ut. Men, I like it !

 
Tröjorna fann jag på forever21.


Ibland förstör du bara allt...

Utanpå dig finns inget äkta, allt där är fejk. Allt är inte så perfekt som det ser ut, och jag ser när du drar på den här fejkheten, den kan du omöjligt gömma för mig. För ditt riktiga jag är något helt annat. Ditt riktiga jag är jag rädd för.


Higher

Hej bloggen!

Vet att jag inte skrivit idag...men jag orkade inte skriva för ens nu.
Idag har jag inte gjort ett piss... mådde lite sämre imorse så jag har inte gått ut alls idag heller. Ska se om jag går ut en liten stund senare. Har egentligen inget att skriva om men jag tänkte lägga in dagens låt.

Idag får det bli låten Higher med Erik Grönwall som vann Idol 2009 ! Låten är så himla härlig att lyssna på. Tror detta måste vara den bästa idollåten som gjorts, i Sverige alltså.

Erik Grönwall - Higher


Mitt och Johannas första videoinlägg tillsammans....

....Fast, detta var inspelat för typ två månader sedan, och jag lyckades få upp klippet på youtube idag...haha, bra jobbat matilda !


Nya datorn

Hej bloggen. Nu skriver jag mitt första inlägg med min nya dator. Den funkar sjukt bra. Dock så har jag inte hittat programmet för webcammen. Om någon vet hur man gör så skriv gärna det. Det är en sony vaio, med cw modell typ.

Tittar på shrek som går på femman. Har bara varit inne idag och inte gjort ett skit. Jag har fixat med datorn inprincip heeeeeeeeeela jävla dagen. Men imorgon måste jag ut. Har inte varit ute på två dagar nu :O .
Min förkyldning är lite sådär halvdålig. Jag hostar mycket fortfarande och snorar mer.. buhuuu. Jag vill inte vara sjuk på lovet.

Nejmen nu ska jag fortsätta titta på shrek ! Vi hörs förmodligen senare. :) Puss

Juldagen

Godmorgon. Ska strax börja fixa med min nya dator med pappa. Ah igår var det ju julafton. Det kändes verkligen inte som det tycker jag. Fast det är klart det vart ju en helt annan grej när man var liten. Det var mycket mer speciellt. Och man upplevde allt som så mycket större. Men ah, det är klart att det fortfarande är mysigt med julafton och så. Men jag undrar om jag inte börjar tycka att det har gått och blivit en aning överskattat nu.

Jag har åkt på en förkyldning IGEN. Hela denna termin har jag varit sjuk. Det har liksom varit några dagars uppehåll och sedan har det startat igång igen. Vrålmys. Jag har fått en rejäl hosta och snuvar som bara den. Såhär på julen och en vecka innan jag beger mig av till värmen. Hoppas jag blir frisk så fort som möjligt alltså, för det lär ju inte bli en kul resa om jag är förkyld på planet..




Tre bilder fick komma med också, som är från igår på julafton.

En liten rolig lista såhär nu innan julklappsöppningen

Snor den från Johannas blogg. :D

2009 har jag:


[x] varit full
[ ] varit i slagsmål
[x] varit otrogen
[ ] blivit dumpad
[ ] blivit dumpad för någon annan
[x] dumpat någon
[x] skolkat
[ ] åkt polisbil
[ ] snattat
[x] däckat
[ ] svimmat
[x] haft ett one night stand
[ ] varit i mer än två förhållanden (om det räknas med två?)
[ ] badat naken
[ ] varit på en festival eller liknande
[x] fått nya vänner
[x] förlorat en eller flera vänner
[ ] piercat mig
[ ] kissat på mig
[ ] blottat mig
[ ] haft sex utomhus
[ ] tagit någons oskuld
[ ] försökt ta livet av mig
[x] rymt hemifrån
[ ] smugit utan att mina föräldrar visste om det
[x] "torskat" med att vara full
[x] varit kär
[ ] blivit slagen
[x] haft prov och inte pluggat till det
[ ] fått IG i ett ämne eller flera
[x] fått MVG i ett ämne eller flera
[x] haft ångest över något
[ ] blivit gravid
[x] kollat upp om jag har en/flera könssjukdom/ar
[ ] haft en/flera könssjukdom/ar
[ ] flyttat hemifrån
[x] badat i havet
[x] varit på en vild fest
[x] varit på en död fest
[ ] tjänat pengar
[x] ätit skräpmat en vecka i streck
[ ] jobbat
[ ] fått sparken från jobbet
[ ] mobbat någon
[ ] blivit mobbad
[ ] färgat håret mer än 10 ggr
[x] brutit ett/flera ben
[ ] opererat mig
[ ] skönhetsopererat mig
[x] sovit bort en hel dag
[x] varit vaken en hel natt
[x] varit vaken i 24 timmar eller mer
[ ] lanat
[x] haft fest hemma
[x] varit på badhus
[x] slösat pengar på något helt onödigt
[ ] blivit arresterad
[ ] kört rattfull
[ ] åkt dit för rattfylleri
[x] fått kontakt med gamla vänner

Julafton

GOD JUL !

Ja shit, nu har dagen kommit, den som många utav oss gått runt och väntat på. Bland annat jag kan man ju säga !
Vaknade sisådär runt halv elva och såg paket i julstrumpan som hängde på min garderobsdörr. Två paket låg där i, ett lite större och ett mindre. I paketen fanns det en mörkgrå jättesöt kofta från Zara och ett Id puder. En bra början enligt mig, hehe. Ute i vardagsrummet spelas julmusik på högsta volym och i köket väntar en julfrukost.



Nej nu ska jag inte ligga i sängen, utan ska gå upp och käka lite julskinka ! :) Vi hörs lite senare. Och god jul på er igen !

Always felt the need for space and now I can't reach your face

Efter en lång dag på stan med en massa stress och shopping är det hur jävla skönt som helst att komma hem byta om till goskläder eller ta en dusch och sedan lägga sig under täcket och mysa framför en härlig film.
Kan inte riktigt förstå att det är julafton imorgon. I sista sekund har jag storhandlat nere på stan med min bror. Nu ska jag bara slå in dom och lägga dom under granen sen. :)

En bild jag tog nyss på vår gran.

Dan före dopparedagen

Hej bloggen. Kan inte skriva så mycket. Har i varje fall vaknat nu. Och jag tror jag drömde i natt att det inte var sant att jag tappat min mobil. Men så när jag vaknade igen så visste jag genast att den var borta. MIN MOBIL ! Tänk att jag också blivit förkyld, jag hostar som bara den !

Idag är det sista slutspurten för mig att handla julklappar till alla. Nu ska jag käka frulle. Vi har snart igen. Puss

Fyfan

Jättekul, jag har tappat min mobiltelefon i snön när jag var ute nyss... KUL ! Såhär innan jul också.

Let's crawl back to love

Tänkte bara lägga in dagens låt.

Chris Brown - Crawl

Knäck

Titta vad gullig jag är som har gjort en liten logga till mina jultips. Kanske är ute lite i senaste lagret, men har ni tänkt på att det är nu som man börjar göra julgodiset. Och det blir lite sånt jag tänkte ge tips om nu såhär två dagar innan jul. Och idag blir det jultips om knäck !

 

Knäck är väl ändå nästan de mest juligaste julgodiset..? Tycker jag i alla fall. Hemma hos mig gör vi knäck nästan varje år och bara att stå och göra det är helt underbart (såklart inte lika mycket som att äta det men men). Dock blir det ju lite klossigt.


Ingredienser till knäck är:
2 dl vispgrädde. 2 dl sirap. 2 dl strösocker. 2 msk smör. 3/4 dl hackad mandel.


Blanda grädde, sirap, socker och smör i en kastrull. Sedan ska du koka blandningen utan lock till temperaturen är 125 grader eller tills blandningen klarar kulprovet (som är ett prov utav knäcken där du häller ner den i kallt vatten och som blir segt och som man sedan kan forma till en kula, <-- det är lättast). Under kokningen ska du röra mycket. Efter du gjort kulprovet tex och det funkar ska du tillsätta mandeln. Du ska sedan fylla i smeten i knäckformar med två skedar, tänk på att inte göra det för långsamt för att knäcken stelnar ganska snabbt.

Efteråt förvarar du knäcken i burk med lock med ett smörpapper mellan varje lager.

 

 


Det var det, inte så svårt, lite klossigt som sagt bara!


Dan före dan före dopparedan

Godmorgon! Har precis vaknat. Är hur seg som helst, vilket jag egentligen inte borde vara eftersom jag sovit ut alla dessa dagar jag varit ledig nu.. Men men det är skönt och sova länge tycker jag. Speciellt när man inte har något att passa upp till.
Idag tror jag att jag ska ner på stan med Balti och Theo och köpa julklappar. Som jag skrev igår så hade jag bara köpt en julklapp och hade sex kvar. Och jag kan säga att det inte har förändrats, jag har dock sett ut vad jag ska köpa till nästan alla. Men ååååh jag vill bara köpa presenterna nu. Jag har letat hur länge som helst och det är inte lika kul och mysigt nu som det var de första gångerna.
Nu ska jag gå och hjälpa mamma och brodern med deras knäck som de håller på med där ute. MYS.

You can't break my spirit it's my dreams you take

Did I disappoint you or let you down?
Should I be feeling guilty or let the judges frown?
'Cause I saw the end before we'd begun,
Yes I saw you were blind and I knew I had won.
So I took what's mine by eternal right.
Took your soul out into the night.
It may be over but it won't stop there,
I am here for you if you'd only care.
You touched my heart you touched my soul.
You changed my life and all my goals.

And love is blind and that I knew when,
My heart was blinded by you.

Sjukt roligt filmklipp!

Detta är typ det roligaste klippet som skapats på denna jord. Eller ah det är ett vänneravsnitt, hittade inte bara själva snutten, men dock är avsnittet typ de roligaste av alla ! Men spola fram till tidpunkt 01.36 och lyssna vad Phoebe sjunger. ( De har blivit inlåsta och hon sjunger typ en dödslåt) Det är så himla roligt ! Jag dör av garv varje gång.
ENJOY!




I'm not leaving without you

Ingen vidare uppdatering idag. Förlåt för det. Har precis käkat. Är otroligt seg idag. Ville göra något kul ikväll, men det verkade inte som om det skulle hända något kul ändå så.. Nu ska jag och Johanna gå på bio det fick bli Trubbel i paradiset.
Idag har jag spenderat min dag nere på stan med Johanna och hennes pojkvän Mattias. Myspys. Sedan kom jag hem och har bara tagit det lugnt sedan dess. Har egentligen inte så mycket att skriva om nu. Mitt humör är inte på topp så därför kommer de inte upp några idéer i mitt huvud.

Här kommer en låt som jag verkligen knarkar !
David Guetta ft. Rosie Rogers - Without you

Tre dagar kvar till julafton!

Godmorgon, eller kanske snarare goddag. Sov hos Johanna inatt. Vi låg och tittade på skräckfilm och vänner hela kvällen typ. Vi såg creep, och alltså den slår nog alla läskiga filmer jag sett. I alla fall så som jag känner nu. Det handlade om en tjej som fastnade i tunnelbanan för att hon somnade och när hon vaknade så var allt stängt. Och under den här natten händer det hemska saker för hon inser snabbt att hon inte är ensam.

Klart sevärd om du vill sitta/ligga spänd i din soffa eller säng och nästan gråta. Men det som är så kul med skräckfilmer är ju att man kan inte sluta kolla utan måste se klart den. Spelar ingen roll vad filmen handlar om nästan.

Dagen ser ut som sådan att jag och Johanna ska bege oss ner mot stan och leta och köpa julklappisar ! Än så länge har jag köpt en och har sex stycken kvar att köpa.. KUL. Nej nu ska jag inte sitta framför datorn och rutna. Vi hörs senare, tjing så länge ! 

   


Fjärde advent idag ju!

Tjenis penis ! Kom hem för en liten stund sedan. Har varit på stan lite med Nadja, och sedan gick vi till Baresso och mötte Pauline och Michis. Sedan kom Maria och Johanna och en stund efter Diana. Så där satt vi och myste i någon timma. Tillslut så började ju alla frysa för att vi satt utomhus så vi begav oss hem och nu ligger jag i min säng i värmen och hade tänkt hoppa in i duschen strax.
Ska möta upp Johanna vid halv nio på Odenplan och köpa grönsaks dipp och grönsaker och hyra film. Sen blir det myskväll för hela slanten med Paradise hotel och filmer! Mys det låter va? Här kommer några bilder från idag när vi köpte julgran, jag och familjen.





Mysiga bilder va? Hoppas ni alla får en fortsatt mysig fjärde advents kväll!


Jag idag.

Mysdag

Alltså shit, jag kan inte förstå att det bara är fyra dagar före julafton. Det är dan före dan före dan före doppardan...(stämmer inte det?) Idag ska jag vara mycket med familjen. Vi ska köpa gran. Men inte pynta den, för de gör vi dagen innan julafton. Sedan ska jag träffa Nadja vid fyra och vid sex igen så ska jag hem och göra knäck och annat julgodis. Och senare på kvällen så ska jag ha filmkväll hemma hos Johanna och bara mysa galet ! För min del låter det som en toppendag ! :) En sådan här dag behövs.
Nej men nu ska jag fixa mig i ordning och sedan dra mig ut med familjen och köpa gran.


Puss på min fruga och favorit !


Cool tjej där !

Now my feet won't touch the ground

Godmorgon. Är helt sjuuuuuukt trött. Kunde inte somna igår när jag kom hem så jag låg vaken till fyra. Men detta har nog varit den skönaste söndagen att vakna upp till på riktigt länge. För då kom jag på att imorgon behöver jag inte åka till skolan utan jag har verkligen LOV ! Det är helt underbart. Jag har lov i 27 dagar, nästan en hel månad. Bara för jag är bortrest i en vecka efter skolan har börjat. :D Nej nu ska jag gå upp och käka frulle. Vi hörs snart igen !


The tears come streaming down your face, when you lose something you can't replace

Nu är jag hemma. Är skittrött. Känns som jag kommer få en jobbig dag imorgon, men det måste bli av så vad ska jag göra liksom. Har ju varit i Solna. Det var väl sådär. Kunde ha haft roligare. Men ah, nu ska jag försöka sova lite åtminstone.


I feel so lonely i'm waiting for you

Är typ helt slut. Vet inte varför. Men jag skulle verkligen vilja lägga mig pladask i sängen och bara sova ikväll. Men nej ikväll ska jag ut. För samtidigt som jag är väldigt trött så vill jag verkligen ut. Beror nog på att jag inte var ute igår tror jag.

Idag har jag varit med Johanna på stan, först var vi på söder och pinsammade ner oss lite. Sedan åkte vi in till t-centralen och gick runt lite där och jag köpte en present till min lillebror. Hoppas han blir nöjd, för jag blev faktiskt otroligt nöjd med mitt köp. :P

Ikväll ska jag till Näckrosen eller till Djursholm. Det blir säkert mys.
Nu tänkte jag bara lägga upp en bild på en tröja jag hittade från Lindex för någon vecka sedan. Tycker den var jättesnygg.


Lördag

Tjeeeeenis. Jag och Nadja har precis tittat klart på Inglorious basterds. Andra gången jag såg den, och den är verkligen fortfarande lika bra. Love it. Lite lång dock och har en risk för att bli lite seg enligt mig. Men det funkar så bra ändååå. Nu ska vi göra oss iordning.

Igår gjorde jag inget speciellt, jag Nadja och Erik var hemma hos mig och sedan tog vi en promenix i Vasastaden. Det var rätt myyyysigt faktiskt. Här kommer lite konstiga bilder från igår.


Erik skulle modella.. ;)


jag verkar uttråkad.

Nadja är gaaaaalen i gungan !

I might just sweep you off your feet

Så var man hemma igen. Har haft skolavslutning idag och sen har jag chillat galet. Först var jag och fikade med några och sen drog jag hem till Theo och såg på film med honom, Balti och Joel. Där var från typ 1 till klockan 5 och bara degade. Typ hur skönt som helst. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på ikväll, men Nadjobadjo sover hos mig iaf. Och så ska jag även träffa frugan tonight. :) Det blir säkert bra, hoppas jag ! Vill göra något riktigt jävla kul ikväll eftersom vi haft avslutning.
Men tyvärr så orkar jag inte skriva mer, har inget att skriva om ändå så. ;)


Söt tjej ! hihi Nadja på Hurtigs konditori med en supergod varm choklad i handen.

 

Nej nu ska jag softa lite. Vi hörs !

Birthday sex

Godmorgon. Idag var det inga problem att stiga upp ur sängen, för att idag får vi LOOOOOOOOV! Tjihoo. Är överlycklig och det ska bli superskönt, dock trivs jag otroligt bra i skolan så jag kommer ärligt talat sakna skolan lite, höhö. Så typiskt att säga något sånt där konstigt i den stilen. Men det är faktiskt sant.

Har precis klätt på mig nu och ska käka frulle strax. Juste såg på Paradise hotel igår innan jag somnade. Jag skrek av glädje att Andreas åkte ut, fast jag tyckte synd om Catja och de andra som började gråta. Och när jag såg Cimon och Andreas kramas och att det grät då kunde inte jag hålla mig heller, haha.. tänk att man kan gråta över ett sådant patetiskt program det är ju lite halv knasigt, men att se Cimon gråta, det funkar inte för mig haha. ;)


Everything you does is beautiful

Åh herregud... jag har ju varit på middag med några släktingar och kom hem för en timma sedan. Och jag hade en inlämningsuppgift som skulle vara klar för 6 minuter sedan nu. Och gissa vad, JAG HANN ! På 20 minuter gjorde jag den, och 3 minuter över så skickade jag in reflektionen. Härligt. Fast den sög säkert så ah, det var ju dock inte så bra. Men men, jag gjorde den. :D

Det var askul att se mina sysslingar igen. De hade vuxit så de knakat om dom men de var fortfarande sig lika, i alla fall en utav dom. De var totalt hel speedade så jag blev helt slut efter besöket. Haha, är inte van vid, 9 och 7 åringar runt omkring mig.
Föresten nu när jag loggade in på mig mail så upptäckte jag en liten sak som jag tyckte var vrååålcool så jag var bara tvungen att fota det. Haha, egentligen är det ganska töntigt, men ah. Jag är ju som jag är.

Yes, 2009 mail i inkorgen, alltså samma antal som året !!!! hahahah, ja de tyckte jag var coolt, man kan ju undra vilka andra saker jag tycker är häftigt då? Höhö

Aja nu ska jag sooooova. Puss och godnatt

Brådis

Har lite brådis, ska hem till min mammas moster och träffa sysslingarna, vilket var otroligt länge sedan. Så det ska bli mys. Har dock en inlämning som ska vara klar ikväll klockan tolv. Nu tänkte jag bara lägga upp några bilder från skoldagen som gått.


KRAMKALAS !


Haha, kramkalas igen

sääääässsy

Me like !

Mot skolan...

Nu drar jag iväg till skolan ! PUSS

Världens snyggaste människa

Alltså det räcker inte med att han har en sådan personlighet i twilight filmerna så alla tjejer bara vill dö och smälter sönder. Han ska vara så äckligt snygg också.... Är inte det lite orättvist?


OMG! Jag vill bara ha honom NU !

Endast en vecka kvar till julafton nu

Godmorgon. Ligger i sängen och har precis vaknat. Det är så jäkla skönt med sen vecka alltså. Jag kan sova till tio varje dag ! :D Det är liksom ungefär den tiden jag brukar stiga upp på helgerna.
Ska alldeles strax gå och käka lite frulle och sen måste jag välja kläder. Det tar alltid ett år för mig innan jag hittar det som jag ska ha på mig. SHIT vad jag behöver kläder. Som tur är vet jag att jag kommer få det i julklapp. Haha ;).
Nej nu ska jag stiga upp ur sängen och få något gjort. Hörs snart !

Helt underbart ute

Kom hem för ungefär femtio minuter sedan. Gick hemifrån theo som bor vi Odenplan och sedan till mig, tog typ tio minuter. Men guuuud vad mysigt det var. Theo följde mig en bit på vägen. Och de kändes som att man befann sig i en annan stad. Helt tomt nästan, ytterst någon enstaka människa som var ute och gick med hunden och någon gång då och då kom det en bil åkandes förbi oss. På något sätt så känns det som att man missat så mycket när man går ute på gatorna på dagarna. Men det kändes som man la märke till flera olika saker som man aldrig tänkt på tidigare.
För några dagar sedan var det ju ingen snö eller något, så det var ju totalt bäckmörkt ute, men eftersom snön har kommit så lyser de verkligen upp ett sådant otroligt mysigt sken. Ville nästan inte gå in, utan bara fortsätta gå tills morgonkvisten. Fast.. samtidigt så var de så jäkla skönt att komma in genom dörren och sedan tvätta bort sminket och lägga sig i sängen. Man känner verkligen hur trött man är nu. Så det ska bli dax för mig att sova nu. Men sov så gott. Vi hörs imorgon !

I need you like a heart needs a beat

Är hemma hos Theo nu, och nu ska vi typ se flickan som lekte med elden. Fast jag har sett den typ tusen trilljarder gånger (eller nej en gång men skitsamma). Ska försöka få honom att vilja se något annat, men den ungen är ju så bestämd som man kan bli så vi får väl se hur det går med det.

Vi hörs sen när jag kommit hem igen. PUSS på rumpeeezz.

Ut

Nu kilar jag ut en stund. Pusshej !


In you I find proof

Jag har så tråkigt så jag håller på och spricker... Vet inte vad jag ska ta mig till. Ska träffa theo och sen kanske gå hem till Johanna. Men vafaaaan ska jag göra nu. Jo juste, har ju föresten en inlämningsuppgift till imorgon, men den kan jag göra imorgon iof.
Ligger och lyssnar på depparmusik och tror snart att jag kommer dö. Vill hitta på något. Jag vill mysa galet. Framför allt så vill jag ha pojkvän. Tänk att mysa ner sig tillsammans och så ligger han och håller om dig och nära, nära ligger ni varandra. ÅÅÅÅÅH vad mysigt. Jag älskart liksom!

Nej nu ska jag ta upp telefonen som ramlat ner på marken på något udda sett och så ska jag slå en pling till theo. Tjing så länge!

Today i'm wearing this

Ska alldeles strax dra iväg till skolan, men tänkte lägga upp dagens outfit först. Kändes som att det var ett tag sedan ;). Men ni får ha en bra dag, så hörs vi när jag är i skolan eller när jag kommit hem igen sen. Puss på er !

Skor: Nilsson
Jeans: Cheap monday
Blus: Ginatricot
Kofta: Vintage stories
Väska: H&M
Jacka: Zara
Halsduk: H&M


Nyfärgat hår !

Kom precis hem från frisören, har klippt mig och färgat/slingat håret. Är faktiskt nöjd, har bara inte vant mig riktigt ännu. ;) Nu är hårfärgen samma som mina toppar var. Det var alltså utväxten (som typ var en meter lång) som fixades. Nu står jag framför spegeln hela tiden och pratar för mig själv, är det snyggt, jaaaa, eller saknar jag mitt gamla hår osv. haha :P Nejmen jag är nöjd. Här kommer en före och efter bild :)


Nå? Vad tycks, blev det bra? :)

I need you now

Har bara gjort ett tråkigt blogg inlägg inlägg idag, så nu ska det bannemig bli ett inlägg med någon bild i. Var inne i förrgår på h&m:s hemsida och kikade runt lite och hittade ett par sjukt coola skor som jag inte skulle banga på att få i julklapp.


199 kr H&M

Mys

Tjenis! Hade tänkt slå på en film strax. Men måste ju göra ett blogginlägg innan såklart. :D Har inte haft tid att uppdatera idag så detta blir då mitt första :( .
Hade en skön skoldag med typ bara film på varje lektion. Dock har ju inte vädret varit så mysigt men man får ju göra det bästa utav situationen, så jag, Nadja, Erik och Ian kilade ut på gatan och hade värsta snöbollskriget! Blev lite mulad hit och dit men jag är ju så vrålcool så jag gav ju igen. Höhö. Efter skolan åkte jag ner på stan och traskade först runt lite med Malin. Sen mötte hon sin mamma och de skulle fortsätta gå. Och då träffade jag min barndomsvän Fanny som var på besök här i Stockholm över dagen. Supermys. Vi fikade lite och gick runt på stan och snackade en massa strunt. Det var riktigt kul att få se henne igen! Runt sju var jag hemma igen och sen dess har jag bara slöat. Har ju som sagt inget plugg alls denna vecka. :D  Men okej, nu ska jag faktiskt mysa ner mig i sängen och slå på tvn och se om det är något skoj eller om det är någon film jag ska se. Vi hörs senare!

I cannot wake up in the morning without you on my mind


Det känns som jag inte kan ta ett steg utan dig, klart jag gjort det, men inte utan att ha haft dig i mina tankar. Du finns alltid där. Det går inte en dag utan att jag ser dig i mitt huvud. För mig kan du göra min dag om den är svår eller bara allmänt dålig. Jag behöver inte ens se dig i verkligheten, bara tanken av dig gör så att det sveps ett varmt sus igenom hela min kropp. Du är allt det där ljusa i det mörka och för mig är du mer än bara en person, ja du är så mycket mer. Jag önskar bara att jag kunde beskriva vad. Jag har känt mig speciell när jag varit med dig, jag har skrattat med dig såsom jag inte gjort med någon annan, jag delar en utav mina finaste stunder med dig. Med dig kände jag mig så hel på ett sett som jag aldrig känt förut. Du har fått mig att skrika av glädje, gråta av skratt, du har fått mig att få fjärillar i magen och fått mig alldeles varm i kroppen bara genom att titta på dig. Kommer du någonsin försvinna totalt ur mitt liv, för det som jag har känt för dig, har jag aldrig känt för någon annan.
Och jag önskar något så oändligt att du känt lika dant för mig.

Jag bara älskar Paradise hotel!

AAAAAAAAAAAAH, tog bort ett inlägg där jaag hade skrivit en massa skit. Aja får väl skriva om.

Såg på ph nyss. Fan vad spännande allt börjar bli nu ! Tack Rami för att du har kommit in i spelet och rört om stämningen lite (mycket). Tycker det är så skrattretande kul att Catja nästan håller på att pissa på sig av rädsla nu för att hon är ju så nära på att kunna åka ut. Och Andreas som är hennes lilla hund ligger inte så bra till han med. Tyckte först att de var några utav de vettiga. Men hallå det är ju så kul att de som var smartast i hela huset nu ligger sämst till i paradiset ! Haha, jag gillart liksom ! Rami är så äckligt smart och han vet ju precis vad han vill och de verkar som att när han vill något då ska det med basta bli så. Hah. Men men eftersom jag ändrat inställning över Catja och Andreas nu så får vi väl se hur länge min positiva sida till Rami håller.


Börjar halv tio imorgon med idrott i en timma. Så jag ska lägga mig och chilla i sängen med en kopp te och film nu tror jag. Eller så ska jag spela något über töntigt spel på king.com eller facebook eller nåt. Tss... aja, nu kilar jag. Vi hörs antingen senare eller imorgon!

Heartbreaker

Kom precis hem ! Är superglad. Min barndomsvän från dalarna kommer till Stockholm imorgon. Vi har inte träffats på meeeeega länge. Så det ska bli asmys att få träffa henne imorgon. En till jag är superglad över också är att vi har inget skolarbete eller prov som ska göras denna vecka. Så vi ska bara se på film hela denna vecka i skolan och bara chilla galet liksom. Ganska nice va hörni? Nu tror jag att jag ska slå på en film och mysa som aldrig förr, eller så vill jag ut och träffa någon.. hum. Svårt.

Nej nu är det bestämt ska ut och möta upp theo en stund. CIAO


We'll cast some light and you'll be alright

Sitter och pluggar, fast jag kommer aldrig igång riktigt ordentligt.. har tråkigt. Lyssnar på samma musik om och om igen, börjar bli lite utråkande faktiskt. Vill lägga till ny musik. Aja nu ska jag återgå till pluggandet igen.


I'm coming up only to show you wrong

Är hemma nu. Har varit på stan hela dagen med mamma först och sen också pappa. Jag och mamma åkte ner till gamla stan och gick på julmarknad. Supermys. Sen mötte vi upp pappa utanför nk, då gick vi och kollade på julmarknaden i kungsträdgården. Sen mötte vi upp Jessica som var inne på nk hon skulle ha sitt linne tillbaka, för hon reser till Thailand imorgon ! Min plutt åker verkligen då, hon ska vara borta i tre veckor ! Men vi kommer förmodligen träffas i Thailand för vi är bara två timmar ifrån varandra och då ska det bli partaj ! ;) Efter att vi träffat Jessica begav vi oss vidare och kollade på julklappar till mig. Och det är så extremt tråkigt, för jag vet verkligen alla mina presenter som jag ska få i julklapp. :( Men mamma har sagt att jag får sluta vara med dom när de handlar julklapparna, haha, så det får jag sluta med helt enkelt.

Tråkig bild jag tog nyss. Tände en massa ljus i mitt rum, vilket var otroligt länge sedan, så det är supermys här inne nu :)

Grattis Malin och Felicia !

Men ett extra stort grattis till Malin som faktiskt fyller år just idag ! Men vi firade ju tjejerna igår hemma hos Fellan eftersom båda fyller så tätt inpå varandra, och det var supermys ! Här kommer några bilder ! :)


Födelsedagsflickorna, Felicia och Malin !











Och såklart så avslutar jag med en superfin och härlig bild på brudarna när vi står och sjunger för dom !

Tredje advent

Hej bloggen, nu är jag vaken, ska strax gå upp och käka frulle. Idag är det söndag och tredje advent. Ah fan, tänk att det redan är tredje advent. Det är för skjuttsiken julafton om 11 dagar. Jag dör. Men nu så ska jag käka lite frulle, jag lägger upp bilder från igår efter att jag käkat. PUSS

Maybe I’m just dreaming out loud

Hola ! Är hemma nu och kom precis ut från duschen, har lite brådis så jag hinner inte skriva mera. Om jag nu skulle hinna, så lägger jag in en bild på dagens outfit! Men hörni, ha en bra lördag ! Tjing

Bild från igår hos Maria. Det är Jessica, Diana och jag.

Hos bästisen

Godmorgon ! Sov hos Jessica inatt för mina päron åkte till landet över natten. Vet inte vad vi ska hitta på nu på dagen, men ikväll ska jag på födelsedagsmiddag för Malin och Felicia. Ska bli mysigt.
Gårdagen utspelade sig hemma hos Maria, mycket folk och mycket kul hade jag ! :) Och juste, är det inte hur bra som helst att Erik vann idol 2009! Det var han så värd. Vilken känsla det måste vara att stå där uppe på scenen och höra sin röst och inse att det är du som har vunnit. Men man förstår nog inte det riktigt för ens efter ett tag. Man måste ju bli så chockad och glad. Ah, de skulle vara något man själv skulle vilja vara med om. I alla fall jag! :)

All I want for christmas is you

Sitter och diggar hårt till julsånger här hemma! Supermys verkligen. fast dock är jag ensam skulle behöva lite sällskap faktiskt ;).

Vi hade ju ett matteprov idag, det gick skit. Men jag mår bra ändå :D Inga sura miner liksom. Vi slutade extra tidigt idag, halv elva! Så då käkade jag lite och sen åkte jag, Felicia, Nadja och Malin ner på stan och strosade omkring lite i julmyset, sedan fikade vi i sturegallerian och sen begav jag mig till tandregleringen. :( Hon spände åt tandställningen fast det gör inte så ont. Dock fick jag reda på att jag ska ha tandställningen enda fram till sommarn. Och hon har sagt till mig att jag skulle få ta bort den vid jul. KUL ! Jaja, sen drog jag tillbaka till stan och mötte upp tjejerna igen. De blev inte så länge för vi hade typ inget att göra. Så jag och Felicia tog tuben hemåt. Och nu sitter jag här med min julmusik, känner att jag är så julig så jag vill bara klä på mig tomte kläder och käka pepparkakor, lussebullar och dricka julmust och nu allt som har med julen att göra. Dessutom har de ju snöat lite, hah, allt blir bara bättre ! Nej men nu hade jag tänkt att ni ska få njuta lite med mig och höra några låtar som jag lyssnar på. ;)









Snart helg

Har pluggat lite, så därför blev de ingen uppdatering direkt efter paradise hotel. Har matteprov imorgon och jag kan säga en sak, det kommer gå rent åt helvete. Har inte fått in något i hjärnan ! BLÄ. Jaja, jag gör så gott jag kan.

Såg ju på Mammas pojkar final som var idag. Och blev totalt i chocktillstånd där ett tag. Hur kunde Bobby välja Julia istället för Jayne och hur kunde Christian (tror jag kan heter) välja Viktoria istället för Martina. Julia var ju så pantad som man bara kunde bli, om ni undrar varför, ah hör bara på hennes röst och se bara hur dum hennes utseende ser ut. Visserligen var jag inte något stort fan av Jayne heller, men det lät som hon klart och tydligt hade något mer vätt i skallen än vad den där Julia hade. Och Viktoria och Christian (?). Hon var 19 och han typ 35. Han var redo att skaffa familj flytta till ett stort hus och verkligen binda sig på riktigt. Viktoria har ju typ precis slutat gymnasiet och hennes liv börjar ju för skjuttisken där. Ah, dessa två förhållanden kommer inte hålla speciellt länge ! Det är jag nästan 100% säker på.

Men hörni, nu ska ja faktiskt städa upp lite i mitt rum, sedan hoppa in i duschen och seeeeen blir det sängdags. SKÖNT ! Ska upp halv sju imorgon dock..usch, fy och blää. Men jag kommer klarat ! ;)

PH

Nu är det paradise hotel som gäller, och ikväll är det parsermonin förfaaan ! Vi hörs efter det. CIAO

Hemma

Hola,hola,hola! Har precis kommit hem..ska strax dra hem till Jessica och leka lite innan vi drar till tennisen. Tänkte bara köra dagens outfit.


Kavaj: Ginatricot
Linne: Ginatricot
Glansiga tights: American Apparel
Halsduk: H&M

sweet dreams!

Nu ska jag sova. Godnatt och dröm sött!

Tror jag är kär alltså!

Sitter och lyssnar på nrj loveline, längesedan jag lyssnade på nrj brukar lyssna på the voice. Men, eftersom Cimon är med så är det ju bara ett MÅSTE att lyssna. Börjar typ gråta så fort han slutar prata och de börjar spelas en låt eller det går över till reklam. Hans röst får mig att smälta! Haha, det låter som jag typ är besatt av honom. Men seriöst efter jag sett alla paradise hotel avsnitt så kommer jag att vara det. Ska börja stalka honom seriöst. Hah. Jaja nu ska jag försöka slita mig från nrj och Cimon i en halvtimme (innan paradise hotel börjar) och umgås lite med min lillebror som är bäst i hela världen ! :)

Cardigan - Lindex

En mysig kofta från Lindex, brukar i vanligt fall inte tycka att Lindex har så fina saker, men ibland finner man ju lite.


H&M

Tyckte dessa jeans från H&M var rätt så snygga ! Det saknas bara lite små hål någonstans på dom och att de ska vara uppvikta, då vore de perfekta. Tänk ett baslinne och en kortare vanlig topp över och sedan en mörkblå kortare kavaj över det och sen jeansen som är uppvikta och slutligen ett par converse.
(De är ju två olika par. Om ni inte ser det.)
Jeansen åt höger kostar 199 kr (nedsatt) och de åt vänster kostar 399 kr.

I think of you whenever you're not around

Har precis käkat en aaasgod omelett som mamma gjorde. Yammi! Nu ska jag leta runt lite efter snygga kläder på internet. Hörs!

Rihanna ft Young Jeezy - Hard

On the days I can't see your eyes, I don't even want to, open mine

Godmorgon! Vaknade precis. Ska vara hemma idag för när jag vaknade imorse så mådde jag inge vidare, hade ont i huvudet, frös och ont i magen. Så jag gick och la mig och somnade om. Är så jävlans trött också, så det skulle passa riktigt bra med jullovet nu.
Ska väl slå på en rulle och käka lite. Kulkulkul..Aja, en sådan här dag är precis vad jag behöver.


You touched my heart you touched my soul

Såg precis desperate housewifes. Det var de sista för säsongen typ. Och omg vad spännande det var ! Trodde jag skulle dö typ, för att det var så spännande! Och nu fortsätter det inte för ens någon gång nästa år. Suck. Vad ska man titta på nu då på tisdagarna? :(

Nu ska jag sluta sörja över DH och så tänkte jag lägga in dagens låt istället.

Meet me halfway - Black eyed peas

Videoinlägg

Kände för ett inlägg, för de var ett tag sen nu ju. Dock är de lite mörkt, men det får ni leva med.

I saw the end before we'd begun

Hej bloggi ! Kom hem för en liten stund sen, pluggade lite extra länge idag och gick sedan och solade med Erik och Albin. Haha, de var första gången de solade och fan vad de nojade, X) Typ de roligaste jag sett. Tusen frågor ställde dom till mig innan de gick in, och de trodde ärligt talat att de skulle få hudcancer och dö eller nåt. Haha, pojkarpojkar. Såklart fick man ingen färg eller någt, eller jo lite. Men jag har ju inte solat på länge så det är ju såklart därför. Men de kändes ändå värdis eftersom jag snart reser bort.. hehe, jaja jag var fett taggad innan jag solade. ;)

jaja, nu ska jag mysa ner mig i sängen och slå på en film. Vi hörs senare! Ciao.

Shkuuule

Kan ju bara börja med att säga att det var icke jag som skrev inlägget nedan. Det var någon jääääkel som hackade min blogg.. hah, nejdå det var bara lille poopieian.
Men ah jag är i skolan, har tråkigt. Kunde egentligen ha fått sluta nu. MEN, eftersom jag har en redovisning imorgon så måste jag öva tillsammans med erik som är med i min grupp. Bajs, jag mår bajs ja, äckliga svininfluensa-spruta.. :( Usch.

BAJS PÅ IAN

Sitter i skolan med maja o ian. Vi har jättekul! häj bloggen känner mig risig men det är nog bra. Väntas på Erik Tuks som ska göra mitt arbete...


I suffer when you're not in my vicinity

Ligger i sängen och ska alldeles strax stänga av datorn, ska lyssna lite på musik i ipoden sedan, känner att jag kommer ha så svårt att somna annars. Det bara kom en massa konstiga tankar helt plötsligt, så jag måste bara komma bort ifrån dom så somnar jag nog. Men sov gott, vi hörs imorgon!


En härlig bild från i somras på mig och bästisen !

Mums!

Alltså denna snubbe måste vara den sexigaste människa på denna jord. För er som inte vet vem han är så är det Cimon som är med i Paradise hotel på kanal 6. Och alltså i vartenda avsnitt sitter jag och dregglar framför tvn, just för att han är så snygg. Hans ögon är så söta, hans klädstil är så snygg, hans tatuering är sexig, hans röst är ännu sexigare, hela han är übersexig. Haha honom skulle man vilja mumsa lite på... jaja, låter väl helt sjukt. Men man kan väl i alla fall få drömma lite. ;)

Dagens låt

Dagens låt blir en låt som jag precis hörde med Agnes. Tyckte den var härlig att lyssna på. Vanligtvis brukar jag inte tycka Agnes är så bra, men visst hon har en sjuuuukt bra sångröst och hon har verkligen lyckats med sin musik karriär. Vilket är jättekul! Men ah så denna låt var faktiskt en utav få låtar jag gillat med agnes.

Agnes - I need you now

Through your weakest moments

Hola ! Alltså jag måste verkligen skärpa mig nu med mina usla uppdateringar. Men ah, vi får väl hoppas att det inte är så många som har tagit skada utav det. ;)
Hade ju idrottsdag idag, alla jensen skolor deltog. Det var faktiskt grymt kul. Liksom kul att träffa massa människor som man känner i de andra skolorna också och att se alla spela och heja på varandra var kul ! Det var så himlans sjukt, det var inte tänkt att jag skulle vara med och spela i fotbollsmatcherna men typ ingen utav tjejerna i klassen dök upp som egentligen skulle spela så jag fick hoppa in. Haha, jag lånade Eriks byxor som typ var en meter för stora så jag såg ut som en dvärg. Och sen fick jag spela i min tröja, haha, luffigt. Men de funkade. Jag är ingen vidare fotbollsfantast så mycket nytta vill jag inte påstå att jag gjorde. Men eftersom jag kan springa så jag gick jag på mycket. Haha, det var liksom min thing! Jaja, vår klass (de få som var där <3, mycket kärlek till oss !!) hejade på som bara den, och de fick nog oss att göra så vi gick långt en liten del iaf, men sedan kämpade vi ju alla som galningar typ. Vi kom till kvartsfinal. Den matchen förlorade vi mot några äckliga ungar med 3-0. :( Jaja, det var kul att spela !

Efter idrottsdagen hämtade min pappa upp mig och vi åkte till elgiganten och alla sånna här ställen och letade efter dator till mig. Och guess what !? Jag har fått en ny dator ! Super duper överlycklig! En sony vaio blev det. Dock får jag inte börja använda den för ens på julafton..hah. Bajs säger jag bara. Men julafton är snart här, så jag antar att jag kan hålla mig tills dess? Eller? Aja, vi får helt enkelt se. Nu ska jag gå och umgås lite med min lillebror !











There's a possibility

Mixtrar lite med bloggen. Vad tycks liksom? Försöker få mellanrum mellan inläggen och menyn, men de går inge vidare... Men jag prövar mig fram på lite olika vis. Annars så frågar jag nog någon om hjälp :P

Men ah vilken header borde jag ha?


Den som jag hade innan


Eller den jag la in nu?

I should'nt

hej! Förlåt för dålig uppdatering. Men jag har inte haft tid med bloggen. Andra advent idag alltså.. Tänk det är nästan bara två veckor kvar tills julafton. Måste helgerna gå så äckligt fort. Fast det är förstås, om typ två veckor är det jullov och om bara 24 dagar drar jag till Thailand. Fan vad härligt. Jag längtar något så oerhört.

Har bara legat och degat i sängen idag, har tittat på fyra filmer, och jag tror jag kommer fortsätta på samma sätt resten utav kvällen. Känns som jag borde göra något annat, men jag kommer inte på vad. Jaja, ska väl sluta nu. Men jag tänkte lägga upp en bild på två toppar som jag köpte igår !

Båda topparna är från Zara, den åt vänster kostade 259 och den åt höger 279 kr. Är mycket nöjd, tycker speciellt om den grå toppen, älskar axlarna !


Silly boy

Hola ! Jag ska strax ge mig av. men tänkte köra ett litet inlägg först. :P
Dagen har varit seg, har bara väntat på att få helg. Dock är jag inte lika taggad som vanligt, hah. Vet inte varför. Men det känns inte som att det händer något kul längre. haha, eller bara jag som inte har några vänner. ts !
Aja, nu ska jag kila iväg och möta Jessica och Malin. Ha en mysig fredag ! Tjing





Mysipysidyyyysi

Oj... vill inte påstå att det blivit mycket bloggande idag inte... måste skärpa mig lite nu. Fast hm, antagligen är det inte så många som bryr sig I guess. Ligger i sängen och lyssnar på musik just nu. Blev precis klar med en inlämningsuppgift. Gud vad jag tjatar om mina inlämningar hela tiden. Men det är störst hur många inlämningar vi har i min skola! :S Fast det är ju dock mycket skönare än prov så, jag står ut. :)
Nej nu ska jag gå och hämta ett glas vatten och sen ska jag sova så att timmarna rusar förbi för att imorgon är det HEELG! Tänk vad dagarna springer iväg hörni! Var det inte måndag igår?

Aja sova gott!


Swalloed in the sea - Coldplay


Oh älskade Coldplay, det finns nog inget som är lika vacker som er musik.

Tennis

Hejsan ! Hinner inte skriva mycket. Ska dra iväg på tennis nu. Men vi hörs snart, hehe. Puss

Vaken

Godmorgon godmorgon ! En sak morgon kan man säga. Har legat och bust med min lille katt felix ett tag nu och ska alldeles strax upp och göra frukost och sen göra mig i ordning. Nej nu fick jag plötsligt lite brådis ! Men vi hörs om en stund igen. Puss

Nu ska jag sussa!


Tänkte bara skriva godnatt. Vi hörs imorgon igen. Sov gott !

I'm living in a world that's all about you and me

Äntligen har jag blivit klar med min jobbiga geografi inlämning. Känns helt underbart. Sitter och chillar galet. Dricker julmust och käkar ett par goda kakor mamma gjorde nyss. Mumma !
Åh alltså jag bara känner hur julen närmar sig mer och mer och här hemma blir julstämningen bara mysigare och mysigare. Det här är en av de "få" sakerna jag gillar med julen. Här hemma är det alltid så mysigt på julen, för min mamma älskar att julpynta och baka och lyssna på julmusik. Och jag gillart liksom ! Haha. Nejmen gud vad mysig julen kan vara ibland alltså...

Bilden är tagen nyss, juljuljul-myyyyys!

All I needed was the love you gave

Nu kilar jag iväg till plugget. Vi hörs antingen i skolan, eller när jag är hemma igen! Ciao





I'll fall when you leave

Har vaknat upp nu. Ska alldeles strax börja plugga på min svåra inlämningsuppgift vi har i geografi tills idag. Usch.
När jag vaknade kändes det som att vintern är nära. Det är såndär vintersol och det är frost på taken. Nu fattas bara snön... Men det kommer ! Tror och hoppas jag i alla fall.


Haha, en mycket "vacker" bild jag tog nyss. Fråst och blå himmel. Hah.

-

You’re everything I thought you never were
And nothing like I thought you could’ve been
But still you live inside of me
So tell me how is that?

You’re the only one I wish I could forget
The only one I’d love to not forgive
And though you break my heart, you’re the only one
And though there are times when I hate you
Cause I can’t erase
The times that you hurt me
And put tears on my face
And even now while I hate you
It pains me to say
I know I’ll be there at the end of the day

I don’t wanna be without you babe
I don’t want a broken heart
Don’t wanna take a breath with out you babe
I don’t wanna play that part
I know that I love you
But let me just say
I don’t want to love you in no kind of way no no
I don’t want a broken heart
And I don’t wanna play the broken-hearted girl...No...No
No broken-hearted girl
I’m no broken-hearted girl

I'm alive...

Hej jag lever. Men jag måste plugga nu. Bajs på er !

RSS 2.0