You grace me with your cold shoulder

Min blogg är lite knasig... Inlägget som står som det första ska egentligen vara under de andra inlägget... för att första advent är ju knappast innan en lördag som det första inlägget heter. Knaos.

Jag och mamma har i alla fall haft en mysig julfika nyss här hemma, med några pepparkakor, runda lussebullar och te. Hur gott? Nu ska jag göra något mindre mysigt, plugga. Hare!

Det råder en del julstämning här i mitt hem. Dock har vi ju inte pyntat klart ännu, vad kommer här näst? Men kan ju inte säga något annat än att det ser riktigt mysigt ut.

Lördaaog

Idag är det lördag! Skönt vakna upp helt pigg och glad. Fick klockan sex imorse ett sms från Malte där
Det bl.a. stod att han hade haft sin bästa utekväll i sitt liv. Kul för han liksom, bara för att han är i London och roar sig!!
Igår köpte pappa hem "lite" färska frukter och grönsaker från vår familjekompis. Dessa lådor var proppade med allt möjligt och vi har redan förbrukat en mängd på mindre än en dag. Men är det bara jag som tycker att pappa köpte liiite för mycket...?


Första advent

Tänk att det redan är första advent! Tre veckor kvar till jul.. Förstår det knappt.
Jag har suttit och pluggat i flera timmar nu. I alla fall två timmar. Jag behöver en paus. Och.Jag.Måste.Ha.Mat!!!! Jag är dööhungrig. Men fann inget ätbart någonstans i mitt hem. Får väl svälta då! Hejdå



Älskling

Tänk att man kan älska någon så otroligt mycket.
Tänk att man kan få äran att dela ett liv tillsammans med någon som du.
Tänk att det bara finns en som känner mig allra bäst, och det är du.
Tänk att det är dig som jag vill tillbringa varenda sekund med.
Tänk att det är du som är min bästa vän.
Vad vore jag utan dig, ja tänk.


You use your heart as a weapon and it hurts like heaven

Har myst med mamma och pappa hela kvällen, kollat på idol och satan vad arg jag blev när Molly åkte ut. Hade svårt att bedömma vem som skulle åka ut ikväll för alla var värda att gå vidare. Men Molly med sin starka sångröst! Nej det trodde jag inte!
Tidigare idag tog jag fram min kamera som jag typ inte rört på flera månader. Där hittade jag några bilder från en liten kräfskiva vi hade på Jessicas land i Augusti. Tänkte då att, ja men varför inte slänga upp dem här?




Fredag

Hola! Ligger och slappar hemma hos Malte just nu. Han åker till London snart och måste ju bara passa på att mysa med honom då. Har verkligen ingenting att skriva om och hade inte det igår heller... Hörs laterooooo

Bild från här om dagen på mig och Nadja.


Event

Tidigare ikväll var jag, Hanna, Maja och Johanna på ett event hos Lindex. Där fick vi lite skumpa och macaroons. Då jag är fattig kom jag hem med lite hårtofsar och klämmor, till det fick man en ELLE tidning och en mascara från loreal. Najs


Vill ha värme

Drömmer mig bort mot varmare väder och önskar att det vore på riktigt. Ska ju faktiskt inte utomlands i vinter vilket kommer kännas en aning konstigt eftersom jag varit utomlands de senaste fyra åren under jul och nyår. Samtidigt som det ska bli kul att fira nyår hemma så önskar jag ändå att jag vore någon annanstans där havet bara var ett stenkast ifrån där man bor och i ett land där kylan totalt byts ut mot värme och där skog blir till en djungel.

Här nedan är bilder från Thailand 2009-2010



Oj vilken bildbomb det blev.. kunde inte riktigt sluta

Awkward

Mtv visar just nu en serie som heter Awkward. Blev dock väldigt ledsen över att det var säsongsavslutning i söndags för jag bokstavligt talat ÄLSKAR den serien. Kanske för att jag är ett stort fan av den typen av genre, vilket är typ high school. En töntig tjej i skolan håller på med den snyggaste killen i skolan i hemlighet. Love it! Haha.


Jeffrey Campbell

Jag har suktat efter ett par Jeffrey Campbell skor i ett bra tag nu och varför inte ta chansen när ens pojkvän åker till London på fredag över helgen. Fick nämligen syn på att en butik i London säljer deras skor och jag bara måste ha dessa då om dem finns kvar i min storlek... Det finns bara ett problem. Tänk om de inte passar!!? Då mina fötter kan vara lite speciella ibland kan detta bli en extrem utmaning. Tänk ifall dem skulle vara för små... Usch så ledsen jag hade blivit.


Upp och hoppa!

Vaknade för bara en liten stund sedan. Börjar inte för ens kvart i två idag.. Så jag får vandra runt här i Maltes tomma lägenhet alldeles själv för Malte har gått till jobbet. Försökte komma in på internet men det gick inte! Så nu är det ännu jobbigare. Suck..


Korvstroganoff

Är på bussen påväg hem till Malte! Lagade mat idag, det blev korvstroganoff. Fick lite hjälp av mamma dock. Men det mesta gjorde jag själv faktiskt och det resulterade faktiskt riktigt bra. Bilden är väl inte riktigt rättvis då det kanske inte ser så gott ut, men det kan jag lova att det är!


Älskling 19 år 19/11-2011

Graatttis världens finaste! Bobooo. Vi har ätit en riktigt god brunch här hos Malte. Nu ligger vi och chillar i hans säng. Ikväll blir det god middag och utgång! :)


Godnatt

Är hemma hos Maltis. Vi ska alldeles strax mysa ner oss under täcket för att kolla på filmen Trust som verkar vara rätt bra. Vi har tidigare tittat på Idol och oj så duktiga alla är, det är verkligen sjukt. Hade på känn dock att Amanda P var den som skulle få lämna Idol ikväll. Molly och Amanda F är mina favoriter. I finalen anser jag att det kommer stå mellan dem två eller Molly och Robin. Vi får väl se helt enkelt när stunden är kommen.
Imorgon fyller min lilla älskling 19 år, det är förresten endast 30 minuter kvar ungefär. Ska ge honom extra mycket pussar då. Min present öppnade han alldeles nyss.. Både han och jag hade väl lite svårt att hålla sig.
Nu kommer han in och ser riktigt myssugen, hejsvejs!


Hej kompis

Hemma hos Malte har en nyckelpiga på något sätt lyckats överleva kylan och sprang runt runt på ett litet leksakskassaskåp. Svar ja, den har hamnat lite fel...


Godmorgon

Ligger i sängen och kollar upp mot min lampa i taket, brukar få stirrblick då. Detta händer alltså ibland. I taket däremot, bakom lampan finns en stor fläck som jag inte har någon aaaaning om vart den kommer ifrån...Det ser ut som någon har slängt upp en pizza i taket och lämnat en stor fettfläck efter sig!


Torsdag

Ni anar inte vad jag ska göra! Jag ska gå och se Breaking Dawn igen... Ikväll. Haha, jag kände mig tvungen till det. Den var ju så sjukt bra helt enkelt!

Idag har jag haft en stört tråkig skoldag och sedan fikat med Johanna och Jessica. Det är sällan vi ses under vardagarna då vi inte går i samma skola längre, så detta var jättemysigt!

Lägger upp en bild tagen för några dagar sedan..


Träningsdags

Nu har jag kommit hem till Hannabanana! Vi ska träna snart, ett litet passelipasspass ska vi gå på.
Jag är rätt stolt över mig själv som kommit igång med träningen igen. Riktigt skönt.

Förresten visst är Hanna söt i sin stora stol


Tanter

Jag brukar ofta ha hög volym när jag lyssnar på musik och är ute och exempelvis åker buss (som nu). Vanligtvis brukar tanter stirra irriterat men inte hålla för öronen för att det blir så jobbigt. Men dessa tanter retar upp mig som satan och jag brukar alltid höja ett snäpp högre för att hämnas...Hehe


Breaking Dawn

Sitter på bussen på väg hem. Är helt uppe i varv och alldeles varm och lycklig! Vet ni varför? Jo för att jag har precis varit på bio och sett Breaking Dawn!!! Den var helt fantastiskt bra. Åt pipan med alla som säger att den är dålig för det var den knappast! Helt klart en utav mina t
opp fem! Jag mår så bra nu. Detta gjorde min dag, till och med min vecka och varför inte månad? Åååååh....!!!!


Skola jaaaa

Lyssnar lite på musik med några sköna tjejer i skolan, ska strax ha lektion! Puss


Monte Carlo

Såg just filmen Monte Carlo med Selena Gomez, Leighton Meester och Katie Cassidy! En typsik tjejfilm men väldigt mysig och bra. Trots att man kan räkna ut slutet nästan i början av filmen så är det ändå lika underhållande. Man drömmer sig bort lite själv när man ser filmer som denna.
Helt klart sevärd!


Heaven is a place on earth with you

Den här låten är hundra gånger lugnare än den jag la upp precis innan. Började faktiskt lyssna på den idag, men hörde den på ett avsnitt av Gossip Girl har jag för mig. Mycket fin och mysig låt.


Vart jag mig i världen vänder

AAAAAAAAAH! På något sett lyckades jag trycka på kryssknappen och hela sidan stängdes ner. Hade preciiiiis skrivit klart mitt inlägg. Jaja, Får väl börja om då eftersom den icke hade sparats som utkast...

Detta och nästa inlägg kommer handla om musik, eller ja egentligen ska jag bara lägga upp två låtar. Men jag har märkt det att min blogg börjar bestå utav mycket musik. Tycker det är lite roligt då jag verkligen älskar musik. Gillar all sorts förutom hård rock. Jag anser inte ens att det är musik, det är bara en massa skrik, tjut och arga gubbar.

Låten nedan som jag lagt upp diggar jag mucho. Trodde först jag skulle vara rätt skeptisk mot den men faktum är att den är riktigt skön att lyssna på.


Väldigt speciell video dock, kanske inte är deras, men tror faktiskt det


we never gonna part

Idag har det hänt absolut ingenting och jag har inte heller gjort någonting. Bara myst med Malte. Var uppe på vinden en sista gång med la familia, men det gick fort. Just nu frossar jag i mig julmust. Har beslagtagit den från alla andra i min familj. JAG är den enda som får dricka ur den. Börjar få ont i nacken nu för att jag suttit framför mamma och pappas dator ett tag nu. Ska nog gå och lägga mig alldeles strax, har tidig vecka och det resulterar alltid med att jag kommer försent till första lektionen eller missar den helt. Lika bra att lägga sig i tid för en gångs skull.

En bild tagen för några veckor sedan. Hade faktiskt på mig denna söta tröja igår när jag var ute med tjejerna. Fick denna av Nadja och Sebastian när jag fyllde år.

Lördag

Ligger och kollar på reprisen av Idol. Dem är verkligen så extremt duktiga i år! Många är ju också extremt unga.
Idag ska hela familjen och Malte städa uppe på vinden! För er som undrar ska vi byta förråd så detta är alltså ett måste. Egentligen tror jag min familj vill hålla sig så långt ifrån vårt vindsförråd för det är på riktigt kaos där uppe! Nu kör vi...

Passar på och lägger upp en bild från igår när jag och Malin var och fikade. Denna varmchokladen var extremt god!


We'll be glowing in the dark

Håller på att förändra lite i bloggen. Verkligen ingen stor förändring, men texten håller på att ändras och rubriktexten ska också ändras. Funderade på ifall bakgrunden skulle ändras till någon annan färg. Men det orkar jag inte...
Nu har jag gått ifrån Justin Biebers album till Coldplays nya album. JAG DÖÖÖÖÖÖR. Kan de sluta vara så braaaaaaa! Detta album ska jag somna till ikväll! Charlie Brown är en mycket typisk Coldplay låt, den sätter sig direkt i min hjärna och står högt uppe på en utav mina favoritlåtar just nu.


Bieberfever...igen

Jag har fått en riktigt bieberfever igen. Den kommer i perioder märker jag. Nu speciellt för att hans album kommit ut. Då jag även följer han på Twitter så såg jag att han här om dagen la upp en animerad video på hans cover till Santa Claus Is Coming To Town. En riktig julsång, men den är så söt så jag måste bara lägga upp videon här. Kan inte låta bli att vifta lite med armarna och digga i takt till musiken när jag hör hans låtar, bland annat den här.

Uppdatering!
Måste ha blivit något konstigt, för helt plötsligt kom mistletoevideon upp.. Vi försöker igen..


Sjuk

Varför skulle jag bli sjuk idag? Idag när jag hade en skrivning av en bok i engelska som jag satt och pluggade till igår på min studiedag. Detta gör mig riktigt arg och frustrerad. Nu kanske jag inte ens får göra uppgiften längre. Nu ska jag fortsätta vara sjuk och sura.


Light a fire, a flame in my heart

Har pluggat i en timme nu. Det känns som en evighet. Jag vill inte plugga på min studiedag. Dels för att det är typ den enda studiedagen jag haft i trean och sen för att det är tråkigt.. Dåliga anledningar, men det är ju faktiskt sant. Ska fortsätta om ett tag igen. Nu ska jag gå och lägga mig i soffan och titta på film eller något. Kanske laga någon god lunch.


En bild från i somras på en liten krabbi! Gud vad härligt det ser ut..

souvlaki

Idag har jag och lillebror myst till det med god mat och nu ska vi tydligen titta på film och äta chips. Det kan nog bli riktigt mysigt en sån här tisdag mitt i veckan.


Nu har jag gjort allt...

Påväg mot bussen bort från skolan går lilla jag helt fastklistrad framför mobilen. Kollade sms, facebook och sånt. Helt plötsligt när jag ska blicka upp för att koncentrera mig på annat, går jag rätt in en stolpe med huvudet först. Det hördes flera meter framför och bakom. Som tur hade jag gulliga vänner runt mig. Men det gjorde lite ont och nu har jag fått en bula på högra sidan av min panna och det värsta är att den bara växer och växer för varje minut som går. Så bli ej förvånade om jag går runt med en mössa på huvudet imorgon...

Hejhej

Känner mig ganska söt när jag ligger här i Maltes soffa med hans stora hörlurar. Tog några kort för att visa här på bloggen. Malte måste nog attraheras av mig riktigt mycket just nu...


EMA

Sitter bänkad framför tvn med min lillebror. Det här en lätt dagens höjdpunkt. För jävla bra första framträdande av älskade Coldplay! Nu måste vi återgå!


Someday at christmas

Lyssnar ännu en gång på Justin Biebers nya julskiva. Den är faktiskt riktigt bra. Har fastnat en låt som heter Christmas Eve. Kanske det är lite tidigt att lyssna på jullåtar. Men bortse från det så är det riktigt sköna att lyssna på oavsett vilken årstid det är. Somliga i alla fall eftersom några är mer juliga är andra.
Snart kommer familjen hem igen från landet. Har saknat dem. Dessa dagar de varit borta har varit riktigta tomma. Längtar även tills min pojkvän slutar jobba ikväll, för då behöver jag inte oroa mig över att han ska upp och jobba flera dagar i sträck för nu ska han inte upp och jobba sådär tidigt igen. Synd bara att lovet är över... fick knappt spendera en hel dag med min älskling. Nej, nu ska jag lyssna vidare på skivan.
Världens gulligaste katt för några dagar sedan!

Nudles!

Vaknade vid halv tolv vilket var grymt skönt. Håller på att laga lite frukost. Det blir nudlar. Tycker det är tråkigt att varje morgon äta en macka och dricka ett glas juice till det. Så därför kokar jag nudlar idag istället. Inte för att jag är så sugen på det men... Det är fortfarande mat och mat måste jag ha i min mage. Nu är de klaraaaaa


Dubbelrumpa

Hade en för jävla bra utgång igår! Men det tar på krafterna. Just nu önskar jag att jag hade ett badkar i min lägenhet så jag kunde lägga mig där i timmar och komma upp som ett russin. Kanske man ska åka hem till Malte, han har ju faktiskt ett badkar där..?






Martin fucking Björk! Han är inte bara med i The Voice, han är riktigt jävla snygg också!


Köttbullar

Har varit på en mysig promenad med Hanna från Odenplan till Gamla Stan. Sen satte vi oss på ett lunchställe och åt. Åt köttbullar vilket var hur gott som helst! Nu sitter jag på bussen påväg hem. Ikväll kommer Jojobell till mig och så ska vi föra lite och så. Sen blir det väl en utgång eller nåt! Hörs snart


Friends with Benefits

Såg för en liten stund sedan på filmen Friends with Benefits men blev avbruten när min kära vän Hanna skickade ett hetsigt sms till mig. Hon skulle vara klar om femton minuter medan jag låg i soffan och behövde hoppa in i duschen. Ja det är ett måste när man inte duschat på två dagar. Jaja nu måste jag skynda vidare, är nästan klar!


Hipphipp Hurra!!!!

Jag måste vara född efterbliven eller något. För varför har jag inte sökt på Justin Biebers skiva på Spotify!? Den finns ju där! Nu ska det lyssnas, typiskt att ställa mig och dansa framför spegeln till hans musik. Wiiiieee, min kväll är räddad!


En Lista

Jag har markerat mitt svar med fet stil

Hav eller sjö
TV eller Dator
Höst eller vår
Jul eller Påsk
Svart eller Vit
Ipod eller MP3
VH1 eller MTV
Rosa eller Lila
Hund eller Katt
Guld eller Silver
Bad eller Dusch
Sko eller Sandal
Afrika eller Asien
Löshår eller Äkta
Mobil eller telefon
Klänning eller kjol
Lägenhet eller Hus
Plugga eller arbeta
Blond eller brunett
Vanilj eller Choklad
Ring eller halsband
Jeans eller leggings
Stjärnor eller månen
Jordgubb eller hallon
Nyår eller Midsommar
Lång hår eller Kort hår
Nagellack eller Läppstift
Sanning eller Konsekvens
Blåa ögon eller Bruna ögon
Snowboard eller skidor
Berg-och-dalbana eller Vattenbana
Harry Potter eller Lord of the rings
Christina Aguilera eller Britney Spears

Musikvideo nummer 3 - Coldplay

Jag har redan lagt upp den här låten två gånger, orginalet och en remix. Dock har aldrig videon dyckt upp vilket gör det hela perfekt. Coldplay är mitt absoluta favoritband. Det lyckas alltid med deras låtar! Finns det någon människa på denna jord som inte gillar denna grupp? Den mängden av människor kan inte vara speciellt stor i alla fall. Men för att återgå till själva videon. Jag själv ler mig igenom hela musikvideon och även denna är grymt bra gjord. Nu ska jag se den tusen gånger om..mja, men nästan i alla fall.



Musikvideo nummer 2 - Justin Bieber

Jag vet, jag är lite utav en Beliberfan och kan ju bara därför inte låta bli att älska hans nya låt Mistletoe. Hans nya julskiva har jag dock inte haft tillgång att höra vilket suger. Men så länge ska jag knarka denna låt. Trots att det är en julsång och det bara "sprudlar" vinter i hela videon så är den så himla mysig och Justin Bieber är bara för söööööt


Musikvideo nummer 1

Jag tänkte lägga upp tre inlägg med mina favorit musikvideos just nu. Alla är helt olika vilka gör det hela lite roligare. Den första jag tänkte lägga upp är Rihannas video till We found love. Det var inte alls länge sedan jag såg videon för första gången och man diggar den direkt. Såklart spelade Calvin harris denna låt igår då han själv är med på ett hörn! Videon är grymt gjord tycker jag och lite galen vilket jag gillar skarpt!


Big bad wolf

Man mår som man förtjänar tack vare gårdagens kväll på Ambassadeur. Calvin Harris och Dada Life var helt sjuka! Det var värt all svett kan jag säga. Men måste nog säga att Dada var snäppet bättre. Man blir ju för himla lycklig utav att se på dem när det står där bakom dj-båset och ger allt de har.

Har inga större planer för idag men just nu sitter jag och funderar på om jag inte ska gå ner och köpa mig en redig hamburgare och lite pommes på Torsgrillen här nedanför mig. Skulle sitta fint med något riktigt onyttigt och fett en sådan dag som denna.



På Sogni

Calvin Harris

Dada Life

Rutger fick med sig en uppblåstbar banan!

Fina Nisse och fina Malte med hans Dada t-shirt. Gud vilken dålig kvalité på bilden..

Och slutligen en ytterligare bild på Dada Life!

Hejheeeeeej

Åt precis frukost och tänkte hoppa in i duschen strax då mitt hår är supersmutsigt. Idag ska jag gå ner på stan med mamma, länge sen jag gjorde det med henne. Så det blir nog mysigt. Jaja tråååkigt inlägg. Här är en bild på min söta kisse!


1 November 2011

Brist på fantasi.. Har inga roliga bilder att lägga upp heller. Det måste ta och bli ändring på det. Jag tog ju alltid bilder förut. Antagligen tog jag för mycket så att jag tröttnade. Fast nej, kan man verkligen tröttna på att ta bilder som man sedan kan spara resten av livet.. hm?

RSS 2.0