Lost

Har precis kommit ut ur duschen. Skönt verkligen ! Dessvärre har jag blivit sjuk. Vilket inte är lika kul. Har jätteobehaglig halsont och hostar. BLÄ !
Men jag ska göra lite te och slå på en film och lägga mig i sängen, gud så skönt ! Ni andra får sova så gott. Skriver kanske senare.


Haha vad ful man kan vara.


Ingen rubrik

Tjabba bloggen. Ska ut och äta med familjen. Hinner inte skriva mer, gör det när jag kommer hem. Ciao.


Jag just nu.


Om jag kunde drömma

Har verkligen inget att skriva om. Är lite sjuk, eller lite, jag har sjuuuukt ont i halsen. Nu är Jessica och Theo här hos mig, så jag ska vara lite social mot dom. Tjing !


Här är en bild på mig och Jesssaaaaaan !


hear you me

vad min kompis theo är störd i huvudet. han tror att han är 14 bast och går fortfarande på elverket ! Vilket liv, egentligen är han 16 och spelar tibia 24/7. TTTTTÖÖÖÖÖNTTT !


run this town

Jay z ft Rihanna and Kayne West - Run this town


 

Har suttit och diggat till låten hela morgonen, eller ja den tiden jag varit vaken i alla fall. Tycker om den ganska mycket. Och en till grej jag gillar är att den äntligen är FREEEDAG ! Och ja det innebär ju helg, som alla gått och väntat på. Hoppas det blir en lyckad helg. Tror så. Klassen ska ha klassfest på en tjejs land, så det kommer nog bli lite galet. Och idag har jag inte så mycket planer bara lite. ;) Nej nu ska jag klä på mig och sedan lägga in en dagens outfit. Hej så länge !

Gullig grej till min bästavän

Sitter och letar efter massa härliga bilder på mig och bästavän Jessica. Ska göra en jättegullig grej till henne faktiskt. Problemet är att jag inte riktigt vet hur. Men på nåt sett så löser det sig. XD Nej nu ska jag fortsätta med det. Pussipusspuss !

It takes to long

Hello bitches ! Ska hoppa in i duschen strax. Har sjuuukt tråkigt och väntar bara på att morgondagen ska komma. Då är det äntligen helg. Åh har verkligen ingenting att skriva om, så jag tänker sluta skriva för stunden nu. BAAAJS

Fly away

Men tjeeeeena !

Är pigg och glad idag, så nu ska väl inte dagen bli så fel heller. För när man vaknar upp pigg och glad som jag är, då kan väl inget gå fel...hehe. Jaja, jag får hoppas på det bästa. Idag ska jag och några tjejer från klassen luncha på sirap, MUMMA. Jag älskar sirap och deras sjuuukligt goda pannkakor.

Just nu sitter jag och har precis käkat frulle och längtar tills helgen, bara en dag kvar nu. Och såklart så lyssnar jag på sexy bitch som jag la upp i inlägg nedan och blir bara mer och mer taggad inför helgen. Haha, nej nu ska jag dansa lite och sen sminka mig och slutligen dra iväg till skolan !

Spring som vinden MATILDAAA !

Leave the world behind

Åh, nyduschad och fräsch. Shit så skönt. Nu ska jag strax hoppa i säng, så förmodligen blir detta mitt sista inlägg för idag. Och då tänkte jag lägga upp en bild på hur jag såg ut idag.


Svart baslinne (som typ inte ens syns, skitsamma): Ginatricot
Vit stickad mysig tröja. Ginatricot
Väska:Johannas.. ;)
Glansiga tights: American Apparel

Adios amigos !

Drog låten just nu

Denna låt med akon och david guetta är ju bara för sjukt bra ! Man blir så jäääävla taggad utav den. Ååååh, ge mig HEEELG !

Akon feat David Guetta - Sexy Bitch

it makes one feel rather good deciding not to be a bitch

Hejsan ni alla som läser min blogg. Och var stolta för den är ju bara bäst.... haha not !
Nej men lite bäst är den väl? ;)

Kom just hem. Har varit och fikat med Johanna, Ebba och Theo. Har haft en till skön dag idag. Riktigt härligt. Om dagarna kommer se ut såhär som de gjort nu i framtiden så kommer jag ÄLSKA att gå i skolan och typ aldrig vilja att det ska bli helg. Haha. Fast det kommer ju visserligen aldrig ske, det är ju liksom plugget hallå!

Har inte så mycket mer att skriva om, men jo juste idag i skolan så var det två tjejer i min klass som berättade om en jätteläskig händelse.
Det var en kille som blev slagen med en vodka flaska i huvudet utav en annan kille. Och killen som blev slagen utav flaskan tappade typ förståndet och allting, han kan typ inte prata eller läsa eller nåt. Men ibland så kommer typ de tillbaka och då säger han typ att han vill ha tillbaka sitt gamla liv, för att han vet att någonstans där inne att tidigare så har han varit en annan person. Och den andra killen då som slog med vodka flaskan går fri och han är typ jättekonstigt.
Det kanske låter som en vanlig händelse för er, eller typ inget läskigt eller nåt. Men vad sjutton tänk att bli slagen utav en vodka flaska och sedan bli heeeeelt förstörd som ett litet barn. Ah nej jag blev väldigt rädd i alla fall.

Nu hade jag tänkt att lägga upp lite bilder från idag hos Johanna, vi hade lite roligt.






Nu ska jag duscha. Skriver snart igen. puss

the sky is crying

Ligger i sängen och har typ precis öppnat ögonen. Men vill typ stänga dom igen, jag är sjukt trött. Börjar klockan kvart över tolv, så jag skulle ju kunna sova ett tag till kan man tro, men icke sa nicke, nu eftersom alla gått hemifrån kom mamma in i mitt rum innan hon gick och sa att eftersom städerskan kommer snart så måste du börja vakna nu... KUL ! Kul att det kommer bli såhär varje onsdag jag har sovmorgon. Inte kuuul.

Nej nu ska jag vara lite töntig och spela the sims 3 som inte jag gjort på galet länge faktiskt. Så so long muther fuckers !
Hehe, nejdå, puss puss.

Så sjuuuuuuuukt trött

Jag håller på att dö av trötthet. Så typ två meningar blir det enda jag skriver idag. Hehe. Dagen har varit bra, lite seg och sjukt varm, men annars, BRA. :) Nu är det bara två dagar kvar tills helg typ. Fan vad härligt. Visst längtar man?
Ja, jag längtar stöööööööört mycket. Ska bli bättre på att uppdatera, lovar det. Men jag kommer hem så sent de här veckorna jag går eftermiddagar, och när jag väl kommit hem, käkar jag, ser på tv och sen går och lägger mig. Hinner inte med att sätta på datorn typ. Men ah, bättre uppdateringar kommer. Nu ska jag sova, på DIRREN !

Sovgott, tjingeling !

Jag skulle ta alla chanser

Godkväll bloggen !

Har haft en riktigt bra dag idag faktiskt. Antagligen för att jag varit på sånt bra humör. Startade dagen med en härlig smoothie min mamma gjort och sedan drog jag ut och käkade lunch med Ebba och hennes klasskamrat. Sedan flöt dagen bara på, trots våran tre timmars långa geografi lektion. Vi slutade sedan klockan fem och då drog jag direkt till Ebbas place och var där en kortis och sedan åkte vi ner på stan och mötte upp Johanna och Maria. Johanna skulle precis gå, så jag, Ebba och Maria traskade vidare. Tror jag aldrig varit så speedad som jag varit idag. I alla fall efter en skoldag. Helt sjukt vad jag var glad, Ebba tyckte jag var riktigt jobbig.
Men jag hade haft en riktigt seg helg, var inte alls på humör så denna dag kändes riktigt bra.
Efter ett tag drog Maria och då bestämde jag och Ebba för att dra oss hemåt. Och lite senare åkte jag med Johanna till Lasse i parken där hennes farfar skulle spela i något jazzband, jättesött ! Så där satt vi ett tag med hennes släkt. Det var ganska mysigt faktiskt. Sedan åkte vi och träffade Theo och sen gick jag hem och åt. Haha, yes min dag. Och jag har varit hyper enda tills nu. Nu är jag verkligen trött och känner hur skönt det ska få bli att vila ögonen.

Justja, en grej till innan jag avslutar ! Jag kanske ska få helgjobb snart på Bellmans vid hötorget! Ska lämna in mitt cv på cafét där jag ska jobba imorgon och sen ska jag typ börja jobba där. Ska bli askul. Det är väl inte riktigt 100 % säkert men de behövde extrahjälp, så det var skitbra. Och bara för de blev min dag ännu bättre. Haha ! Ja.. så detta var en sjukt bra dag helt enkelt även fast den var rätt vanlig.

Nej nu känner jag att inlägget blev lite långt, så jag sätter nog punkt nu och säger godnatt. Vi hörs imorgon. Besos !


När jag åkte ring i sommar på landet.

Michael Jackson mördad

Enligt en tidigare hemligstämplad husrannsakan som offentliggjordes
 i dag i Houston har man funnit dödliga doser av propofol i Jacksons kropp, skriver Los Angeles Times.
 Läs mer om artikeln jag hittade på aftonbladet
här.

someone like you

Godmorgon ! Ska iväg och träffa Ebba och luncha med henne strax. Men tänkte först lägga in en bild på vad jag har på mig idag. Eftersom jag börjar klockan 12.20 idag så hinner jag med ett inlägg, bra ! Kommer nog hinna med att blogga på morgonen varje dag denna vecka eftersom jag börjar sent varje dag :) .


Jag har på mig;
Vitt baslinne: ginatricot
Ett vitt spetslinne: Danmark
Jeansjacka: h&m
svarta jeansleggings: Vero moda
Och väskan är Johannas.

Ni får ha en bra dag . Ciao !

The Scientist

Det här är nog den sorgligaste videon jag vet nästan ! Jag sitter och bölar till den nu.

The Scientist - Coldplay


Hör du sanningen, det lät som ett skratt

Ah herrejösses.... eller inte föresten. Just nu sitter jag i min soffa med datorn i knät och ska reservera biljetter till Sommaren med Göran, som jag och Johanna ska gå och se ikväll. Myspys ! Har velat se den ett tag nu, så det ska bli kul. :) Hoppas den är rolig. Förra gången jag var på bio såg vi en film som sööööög rakt av. L.A gigolo. Så se inte den.

Idag har jag varit på stan med min pappa och lillebror. Jag skulle leta efter en väska, ett par jeans, och en jacka. Jag köpte en grej av tre. Väskan var slut, och jackan satt inte lika bra på mig som jag tyckte att den gjorde senast. Men ett par jeans som affären ska lägga upp blev det och ett par svarta jeans leggings.



Idag hade jag på mig:
Linne med tryck: h&m
mina älskade shorts: zara
sjal vet jag icke var ifrån den kommer och väskan är Johannas

Det jag köpte idag var ett par svarta jeans leggings. De var från vero moda, kostade 249 kr.
Den vita tjocktröjan köpte jag här om dagen på gina tricot för 149 kr.


Nu ska jag snart ut och träffa min bästa Theo för ett tag, och ja sedan blir det bio dåra ! Vi hörs ikväll igen.

coldplay konserten

Jag är såå JÄVLA avundsjuk på de som ska gå på coldplay konserten ikväll ! Det är helt sjukt. Jag ÄLSKAR coldplay, och jag har verkligen ingen förståelse till varför jag inte köpt biljetter. Jag skulle ha gjort det, jag vet inte hur länge jag och en kompis gick runt och snackade om att vi skulle göra det. Och tillslut gick det verkligen för lång tid, och nu sitter jag här, tomhänt, inga biljetter, och konserten är IKVÄLL ! Jag dör, jag ska fan åka till stadion och stå och lyssna med örat mot  väggen. Fanfanfan, FAN dåå!

Och bara för att, så måste jag lägga in en utav mina favorit låtar utan dom.

Coldplay - Violet hill

Just a big mistake

Jag och mina dåliga uppdateringar. jaja, jag får helt enkelt skylla på att det är helg.
Gårdagen var faktiskt ganska mysig. Vi var hos bästavän Jessica och hade det riktigt treeevligt. Har ju ingen kamera så att jag kan lägga upp bilder. Men kanske kan få några bilder från Johanna, om hon tog några igår.

Dagen framöver vet jag inte riktigt vad jag ska ha för mig. Antagligen tar jag det lugnt idag, och sen ikväll ska jag ut.
Orkar inte skriva mer. Tjing !

WOW

Sitter just nu i min lillebrors rum och har sjuuuukt tråkigt. Har videosamtal med bästisen Jessica, som just avslutades. Och nu ska jag dra iväg till Johanna. Så nu måste jag tyvärr gå. Men jag kanske skriver igen hos henne. Tjingtjong <3

what if

Ibland brukar jag inte känna igen mig som person. Jag vet inte vad som händer med mig då. Det är som att jag går in i något stort svart hål och kommer inte ut. Jag blir så nedstämd då och jag vet inte vem jag är. Det händer inte ofta längre, men det hände oftare förr. Och då fanns det en anledning, nu gör det inte det. Förstår inte hur det kan sitta kvar. Men jag antar att det är saknaden som fortfarande finns där. Och rent ut sagt, så hatar jag det ! Som faaaaan.
Jag vet inte vad jag går och tror, men något hopp finns det inte kvar, någon tro finns det inte. Det är saknaden som får mig att vilja gå tillbaka så himla mycket, och det är även den som får mig att inte glömma allt. Men jag orkar inte att jag ska gå och vara så orolig, så ledsen, så svartsjuk och så avundsjuk, så pass mycket. Och jag orkar inte att jag saknar något jag hade som jag älskade så mycket.

Honey and the moon

Honey and the moon - Joseph Arthur

Tjillevippen !

Har inte mycket att skriva om. Är jättetrött, och mår inte så bra känner jag. Blev typ förvirrad. För mycket snurrar i mitt huvud just nu. Vill sova, och bara för det här kommer jag inte kunna det. Aja. Man kan lika väl försöka...haha ja, om ändå vissa människor här i världen kunde förstå att den meningen fanns...

I believe

Så har man slutat skolan. Vi slutade typ klockan elva. Härligt. Idag hade vi första riktiga skoldagen. Men jag vill nog inte kalla det för en skoldag, vi gick typ bara igenom vad vi skulle göra framöver på terminen och lite så.

Tror jag ska träffa Jessica och Theo idag. Men just nu är Jessica i hennes skola och Theo har inga batterier på sin mobil typ, så jag får väl helt enkelt sitta hemma och chilla.. hehe. Kanske slår på nån film... Åh tråååååk.

Tänkte lägga upp några bilder på mig för några år sedan.


Ehm... detta var typ i början av vintern 07.
Innan elverket i sjuan så alltså typ, hösten/vintern 06.

Haha, har ingen aning om när det här är faktiskt men typ vintern 08?

Hm... romme i februari 08.

I sjuan på våren 07. Det måste vara det iaf...

Sommaren 07. jag och mina älskade brillor alltså.

Haha, ja lite fina bilder på mig, va?
Nu ska jag kila. Pussipuss

Kortis

Hej bloggen. Det blir ett kort inlägg idag.Är skittrött. Tyvärr har jag inte kunnat uppdatera tidigare idag, för att mitt internet varit heeeeelt fuckat hela dagen. :( Men nej jag har andra saker att göra. Kanske skriver senare. CIAO

A reason

Var på stan idag, och köpte en jättemysig kofta från Bikbok ! :) Den är mycket finare på faktiskt !
^^


199 kr från Bikbok !

Nu har det blivit dags för mig att sova. God nattiii !

Film

Hola !

Ska strax börja titta på film med lillebrodern, vi ska se the hangover och 17 again ! Riktigt bra filmer ! Eller okej, 17 again kanske inte är den bästa, men jag ser den ju endast för att Zack Efron är med, och OMG vad snygg han är i den filmen. Jag döööör typ. Haha, men lite gullig och mysig är filmen också. Och sen the hangover behöver jag inte ens tala om för att den är så bra. Det räcker bara med ett ord typ... eller nej okej två: SJUUUUKT ROLIG ! Och då menar jag verkligen det, alltså man garvar sig igenom heeeela filmen, och shit alltså nej den är helt underbar ! Seriöst den roligaste filmen jag sett. Så gissa om det ska bli kul att se den igen? Skulle gärna vilja få reda på någon som sett den på bio eller ah på nåt annat sett också och inte tyckt den varit bra! Det går väl inte att tycka den filmen är tråkig eller dålig?

Men för er som då inte sett the Hangover, SE DEN FÖR GUDS SKULL ! Och SE 17 again ifall ni typ dör för att Zack Efron är så snygg. ;)


Arg !

Dålig uppdatering från igår. Men jag trodde jag la in ett inlägg. Men jag måste visst glömt att spara. Sorry !! Men nu har jag slutat skolan iaf. Min första dag på gymnasiet. Jag måste väl säga att det gick bra. Alltid lite extra nervöst att komma ensam helt ny, eftersom jag var sjuk så hade ju alla redan hälsat på varandra innan. Men det gick bra. Jag kände en i klassen och sedan hade jag gått i samma paralellklass som en i Vasa Real. Annars var det helt nya ansikten typ.
Men tror ifall jag får, vill byta till en klass där jag känner tre stycken ganska väl. Hehe, klarar mig inte utan mina vänner !

Nu ska jag käka lunch, uppdaterar senare ! Tjing <3


Kul att jag fick skippa min första dag i skolan

Jajamensan, det är så sant som det är sagt...skrivet. I natt blev jag magsjuk. Men nu är jag frisk igen. Så jävla skum man kan vara. Sen har det blivit strulit med den klassen jag ska gå i, och blablabla, men det orkar jag inte ta upp nu.
Ska typ ut strax, men inte så länge. Måste ju vila ut tills imorgon, då ska jag till skolan. Jag måste ju det.

Kan inte förstå

Imorgon börjar verkligheten igen. Jag menar skolan alltså. Åhnej verkligen ! Jag ska starta en klubb som heter "jag-vill-inte-börja-skolan-igen-klubben". Tror jag får många medlemmar faktiskt.
Aja det ska väl bli lite kul också. Liksom en helt ny skola, med nya människor, trots att det lär vara en hel del från min förra och andra som jag träffat och känner. Men nya lär man ju känna också. Och det ska bli skitkul.
Men det hemskaste är att den ändå är så pirrigt. Det är verkligen mycket tankar som far omkring i min hjärna just nu. Därför är det nog bäst att jag lägger dom där tankarna åt sidan för ett tag och låter de komma upp imorgon igen. Så jag säger godnatt nu till bloggen, till er och till mig själv. Nu ska jag få min skönhetssömn för några timmar. För klockan sju imorgon bitti ska jag upp... tji..ihoooo......

Adjöss landet !

Nu ska jag åka hem igen ! Så jag uppdaterar igen efter bilresan ! Om jag hinner det vill säga. Men jag ska försöka. Känner att jag nämligen är på bättringsvägen med att uppdatera, och det vill jag ju hålla ! :D

Tjingeling !

blööööööö

Tjenixen. Jag är inte på bästa humöret just nu, måste lugna ner mig.
Idag åker jag hem ! Jippiii ! Ska ner och hoppa in i duschen alldeles strax hade jag tänkt. Har en aning brådis, vi åker klockan tre och jag har inte packat eller fixat ordning mig ett dugg !
Skriver om en stund igen tror jag. Beso !

Sovdags

Har precis sett klart på American pie beta house, och nu hade jag tänkt sova. Så godnatt, vi hörs imorgon ! Puss puss


Portugal i bilder del 3.


I Porto


Så himla vackert !

Alla vi fyra.

Vi skulle få lergubben att garva.

Johan vågade ta i den leriga gubbens hand...

Så skulle Johan åka hem :(

Och oj vad vi skulle sakna honom ! Bilden är så fin tycker jag !

Lappen som vi glömde stoppa i Johans Purcy !

La movida !

Bella och Mikaela

Puss på min Felicia !

Och jag var feeeeett beredd på bild !

haha..

Åh kära tivolit ! De hette Felicio så Mikaela placerade ett A på bilden istället och bildade Felicia !

Naturreservatet igen.



haha tillslut så var jag i ! Härliga tre bilder vah?

Haha, jag och min turban

Och som avslut på bilderna från Portugal. En bild på mig !
Felicia och Mikaela tog andra bilder, så om ett tag kanske de också dyker upp.

Du gör mig hel


En bild på mig från i onsdags hos Ebba. Åh jag saknar stan och alla kompisar ! Vill hem, nu nu NU !

Stylebystars



Visst är klänningen fin ! Den är från stylebystars och kostar 299 kr. Gud vad jag vill ha den. Kanske ska beställa den? Måste bara komma på när jag får använding för den, och jag har så många mörkblåa plagg, men äsch saksamma. Jag vill ha den ändå.

i'll catch you if you fall

Haha fortfarande ligger jag i sängen... Har ingen aning om vad jag ska hitta på här näst. Kanske borde skriva om något viktigt, har jag något viktigt att säga?

Aja, det kommer väl upp snart. Ligger i alla fall och lyssnar på denna låt just nu.

Milow - You don't know

This was not what i wanted...

Godmorgon. Känner att jag borde resa mig upp från sängen. Men jag orkar inte. Jag kan få ligga kvar här hela dagen. Fast nja, det hade bara slutat illa. Ja alltså mamma hade väl kommit in och dragit upp mig ur sängen i alla fall och typ dampat loss för att jag inte skulle ha gått ut. Så det är nog bäst att jag går upp strax.

Dagen framöver ser ganska trist ut. Jag menar, vafan ska man göra på landet. Jag kan ju inte sluta tänka på skolstarten och kan jag inte få oroa mig för det tillräckligt mycket hemma i stan. ;) Jaja, det ordnar väl sig. Men justeeee jag måste ju köpa block och massa sånt där. Ah herregud, nu gjorde det mig ännu nervösare... fan då.


Life is a song

Ligger i sängen nu och lyssnar på musik. Är trött men ändå inte. Hm... vad ska jag hitta på? För jag har ingen lust att sova. Men jag vet inte om jag skulle behöva det ändå. Johan skulle ringa klockan tre...? Men jag kommer inte orka vara uppe tills dess. Kan ju försöka, så jag kan ju sätta på någon film. Men ah som sagt jag vet inte om jag orkar.
Känner att ögonen sagta sänks nu. Så det är nog bäst jag avslutar..

Jag lägger in en låt utav Ted Gärdestad också hade jag tänkt. Denna är nog den finaste.

Ted Gärdestad - För kärlekens skull


Godnatt sötnosar !

You are not alone

Vi fick asmycket kantareller faktiskt. Efteråt åkte vi ner och badade, uppfriskande. :) Så nu sitter jag inlindad i filtar och väntar på kantarellmackor, och sedan blir det kräftor. Men just nu tror jag det blir en film som ska sättas på.


Hahaha största tönten i skogen alltså !

Svampmästarn is here !

Yes, svampmästarn det är jag det. Nu när jag ändå inte har något för mig här på landet, så ska jag och pappisen dra till skogen och leta svamp. Och gissa om vi är bra på det ! Så skogen, here we come !

Landet till söndag

Godmorgon busungar !

Har precis käkat stora frullen som innehöll bacon och ägg. Mumma ! Brukar aldrig vara ett stort fan av frukost, men när det gäller bacon och ägg, då jävlar ! Om 40 minuter ska jag vara klar för att åka tillbaka till mitt land med pappa. Är sur över att jag måste med. Jag menar det är tre dagar kvar tills jag börjar skolan och jag missar kalaset imorgon och jag hinner inte träffa mina kompisar de sista dagarna. Snyft. Jaja jag får väl träffa dom på söndag när jag kommer hem.

Slänger in en låt av Lady Gaga som jag tycker är ovanligt bra för att vara en utav hennes låtar. Klart att jag tycker de andra är bra också, men de är så lika varandra. Den här är lite annorlunda i alla fall i refrängen. Fast jo, man hör att det är en typisk Lady Gaga låt. Ahmen skitsamma, haha. Den är bra, punkt slut !

Lady Gaga - Paparazzi

Why are we far apart, I feel all alone

Ligger i sängen och ska nog strax slumra. Var på bio idag med Johanna och Ebba och såg L.A Gigolo. Den sööööög, rent ut sagt. Den hade typ ingen handling och var hur seg som helst. Så nej, den är inte sevärd, speciellt inte på bio.
Nej nu orkar jag inte skriva mer. Är inte på bästa humör just nu. Men sov gott <3

Marley and me

Har precis sett Marley and me. Alltså det måste nog vara en utav de finaste filmerna jag någonsin sett. Jag har sett den här filmen flera gånger nu och varje gång gråter jag lika mycket i slutet, och det är verkligen sjukt mycket.  Alltså filmer med djur, speciellt hundar och katter, tål jag typ inte, i alla fall när det händer något. Jag gråter typ fortfarande. Haha. Men den är verkligen inte dålig. Så se den, även fast jag tror att många har gjort det. Men för de som inte gjort det, så gör det.


Dresscode

Shit har verkligen inte haft någon "dresscode" på riktigt länge. Passar väl bra att jag har en sådan nu då. Trots att jag verkligen inte har något speciellt på mig idag.


Den mörkblåa toppen är från h&m och de ljusblåa jeansen är från gina, från förra året. Så, skönt och enkelt. Väldigt länge sedan jag använde jeans, gjorde det i förrgår också, men innan dess har jag inte användt jeans på hela sommarn tror jag faktiskt !

Where are you now

Jag avgudar Justin Bieber's röst verkligen ! Han är verkligen sjukt duktig.


Härligt

Gud vad härligt att solen skiner idag. Vill ut så snabbt som möjligt. Det har ju varit så trist väder de två senaste dagarna. Men nehe, nu verkar de bli molnigt igen... aja.

Så vad ska jag ha för mig idag då...  jag har faktiskt ingen aning. Tror jag ska träffa Theo när han kommit hem från hans kompisar landställe och sen ska jag träffa Johanna och Ebba efter de jobbat och sen kanske jag även ska träffa Luna.
Jag är så sjukt bio sugen så jag ska försöka få med någon på bio lite senare haha..

Alltså jag kan inte fatta att jag börjar i gymnasiet på måndag. Så jävla stört. Det är sjukt pirrigt, tycker jag. Men det ska också bli riktigt kul. Nu ska jag fixa i ordning mig lite smått. Sen får jag väl se vad jag ska göra mig av med den här dagen. Tjingeling !


Två bilder från igår fick åka in också. Ursäkta kvalitén på bilderna, men det är tagen med mobilen, för att min riktigta kamera gick sönder i Portugal. :(  Det är Johanna och Ebba på bilderna.

Pigg

Klockan är fyra snart... och jag är typ pigg som en... som en, som en mört? Kan man dygna själv? haha. Alltså klart man kan, men jag menar, det är ju inte dirket så att man bestämmer i förväg att man ska dygna, utan i sånna fall brukar det väl bara bli så? Eller?

Har nu legat och tittat på youtube klipp i en och en halv timme och kan typ inte sluta. Så jävla underhållande verkligen ! Så när jag tittade på ett klipp från talang 2008 då hon Zara Larsson (som vann?) sjöng my heart will go on, då började jag böla, tror fan att det ligger en tår kvar strax nedanför ögat än så länge. Fan vad fint det var ! Liksom tio bast och har en röst som en... ja jag vet inte vad. Sagolikt vackert är det. Så nu ska jag lyssna en gång till på henne och lite coldplay. Sen ska jag försöka somna. Det blir nog inget dygnande.


Till Johanna strax

Tjenixen !
Ska alldeles strax kila iväg till Johanna. Men kände för ett litet inlägg först. Har sjukligt bråttom kom jag på... hum... men ah en bild ska upp och det är mäd basta !
Bilden jag ska lägga upp är på Theos hund Doris. Den är helt underbart söt alltså ! Och endast tio veckor gammal ! Jag är kär <3.

Du får mig att känna lycka

Godmorgon alla söta !
Ska strax hoppa in i duschen och ta en härligt dusch. Sedan ska jag vänta på att Luna ringer mig, för vi skulle träffas idag. Lovar att hon kommer glömma det. Haha, snyft... Sedan lovade jag Johanna imorse att jag skulle komma och käka på hennes och ebbas jobb. Måste också verkligen skaffa ett extra jobb... Nåt café eller typ affär. Inget speciellt, men något man tjänar hyfsat bra på.

Alltså jag har nog den äckligaste förkyldningen på denna jord. Jag har nu varit sjuk i nästan tre veckor. Nu är jag snuvig, (täppt i näsan som faaaan) , hostig, hes och har ont i halsen. Inte nice alltså. Men jag överlever, den saken är klar. Men jobbigt är det.
Nej hörni, nu ska jag ta mig i kragen och hoppa upp från sängen och in i duschen. Vi hörs senare, innan jag går ut.


En bild på mig och älsklingen Johanna från förra måndagen fick åka upp också. Utan att veta om det såg vi typ exakt lika dana ut denna kväll, knas :P !

Kul väder

Halloj där bloggen.
Jag orkar inte skriva så mycket. Jag är typ sjukt glad idag trots vädret. Jag vaknade med ett stort leende och kommer somna med ett stort leende. Nu orkar jag inte skriva mer... jag är verkligen duktig på att skriva känner jag. Men det kommer, min hjärna är typ tom just nu. Men så snart skolan börjat igen vilket är om typ sex dagar så lär hjärnan funka igen. hehe. Puss


Olá

Kort inlägg.
Har vaknat nu. Kommer inte direkt på vad jag ska skriva. Så jag skriver senare istället. Puss !


Portugal i bilder del 2.


En till bild från borgen.


Förkrök innan utgång.

Påväg upp mot toppen

Alla samlade uppe på toppen. Det var en helt sjukt fin utsikt !

Sedan skulle det visas vilket offer jag var... :( . Haha, jag bjuder på denna bild på mig alltså...

Snyyyyggt.

Nejmen hallå där.. Vi var inne i något kapell eller något,

Detta är när vi var vid naturreservatet.

Naturreservatet. Söta Mikaela dåå !

Det var så jävla fint !

Påvägen hem stannade vi vid någon kyrka.

Det fanns en jättefin grotta där också.

hahah svart v.

Ehm, vi driver.

Johans sista dag då vi var i Portugal.

Och jag stannar där nu, så kommer det mer bilder sen.

H&M

Var inne och kikade på h&m's hemsida, letade efter någon mysig tröja nu till hösten. Jag vet det kanske är lite tidigt att börja prata om det. Men det är klart man kan använda sånna nu med. Men ja, i alla fall, då hittade jag en som jag tyckte såg lite mysig ut. Vill gääärna ha en sådan gosig.

you used to laugh with me

Tjenis. Nu är jag uppe, har precis varit inne i duschen. Mådde lite sådär halvt trist när jag steg upp så det passade alldeles utmärkt med en dusch. Nu sitter jag här i min säng, helt rastlös och har ingen aning om vad jag ska hitta på idag. En grej vet jag, och det är att jag ska käka klockan fyra med Ebba och Johanna på deras jobb. myspys.
Men innan dess har jag ingen aning om vad jag ska hitta på. Jag gör väl mig i ordning lite sådär halv sakta, funderar på om jag ska locka håret idag också, det var så länge sedan, så jag vill ha lite svaj på håret. Så nu ska håret torkas i första hand och sen blir det väl lite frulle och sedan utgång. Skriver senare. Puss <3


Om 8 dagar...

Nu har jag vaknat. Ska gå upp och käka lite frulle strax och sen ska jag tvätta ett par saker innan jag åker hem.
Precis när jag vaknat kom jag på en sak.. Alltså verkligen direkt när jag vaknade. Jag har bara 8 dagar kvar av mitt sommarlov. Och de vet man ju hur snabbt dom dagarna kommer att gå med tanke på att alla dessa korta lov och utlandsresor på en vecka är slut så fort man blinkat första gången. Jag gråter fan innombords. Sommarlovet har gått så jävla snabbt. Heeeelt stört. Jag har hm.... varit i danmark, på landet, Felicia har varit här, sen har jag varit i Portugal i två veckor, sedan kom Jessica till mig, och sen har jag varit i stan, och sedan åkt runt och hälsat på en massa familjekompisar. Det skulle inte förvåna mig ifall jag glömt något, och förlåt i sånna fall.
Sedan kan jag inte riktigt fatta att jag ska börja i gymnasiet, jag är sjuuuukt nervös inför första dagen, vad ska man ha på sig, vad kommer jag tillför klass, är skolan bra? Ah shit, pirrpirrpirr. Jag kanske inte nämt det här i bloggen så jag säger det nu. Men först kom jag ju in på frans chatau (ursäkta stavning), men där ville jag inte gå för jag trodde att jag verkligen skulle komma in på de valen jag hade över, så därför tog jag bara nåt sktival. Men eftersom jag stod på fjärde reserv på Jensen norra så kom jag in där ! Sjukt glad blev jag. För det var en utav det valen jag ville komma in på. Så nu blir det sam journalistik på Jensen norra. Härligt !

En sak till jag är sjukt ledsen över är alla mina kompisar som jag kommer tappa kontakt med, trots att man inte vill så är det ju nästan säkert att man inte kommer hålla kontakten lika mycket som förr när man gick i samma skola. Usch.. varför ska alla behöva byta skola. Jag kan inte riktigt fatta att inget kommer bli som i Vasa Real. Jag har mina allra närmaste vänner där ifrån och fyfan vad det kommer kännas tomt utan dom.
Min bästavän Jessica och jag kommer inte gå i samma skola, och jag har gråtit över det. Vi har lovat varandra att träffas varje helg. Och det ska jag verkligen hålla. För det finns ingen människa i hela världen som är lika underbar som henne ! Jag kommer sakna henne så mycket. Jag var ju så van vid att träffa henne varje dag i Vasa Real, och undra hur det kommer kännas nu utan henne... ja en sak är klart, tomt kommer det vara.



Och jag älskar dig Jessica Friberg gumman !

Hemlängtan till Stockholm

Godnatt hörni ! Nu ska jag sova så länge jag kan. Imorgon ska jag åka bilen hem igen. Ska bli riktigt skönt. Fyra dagar på landet räcker gott och väl. Nu vill jag hem till efterlängtade kompisar. Speciellt Ebba vill jag hem och träffa nu, har inte träffat henne på en månad, om inte mer ! Saaaaknar henne så jädrans mycket. Nu ska jag lyssna på en låt till och sen kommer jag somna. Vi hörs imorgon ! Puss

En bild på mig hos Johanna i måndas slänger jag in också.

+ låten jag ska lyssna på. Coldplay- The hardest part

because of you

Har inte uppdaterat på hela dagen ! Förlåt. Sitter och tittar på massa nyinlagda bilder på facebook och dricker te. Har varit på kräftskiva idag och kom hem för någon timma sedan. Det var ganska trevligt faktiskt.

Tänkte avsluta detta inlägg med en grymt bra låt.

Flipsyde - trumpets

Mysig dag

Så nu kunde jag äntligen sätta mig ner och skriva i bloggen. Har knappt varit hemma idag och när jag varit hemma har jag haft för lite tid.
Tänkte inte skriva så mycket mer nu, ska titta på high school musical 3 med jullebullen strax :) . Och nu hade jag tänkt att lägga in några bilder ifrån min mysiga dag!



Världens fulaste hopp !

Lilla Julia och jag.

Härligt !

Precis innan jag ska åka ring

Här flyger jag nästan av...

söta lillebrorsan på resturangen

Och slutligen en bild på lillebror Samuel och Jacob.
Har ingen aning om vad de gör?


Nu ska jag titta på filmen, skriver senare. Tjingeling !

Ut med båten

Har vaknat nu. Käkade frukost för en stund sedan. Familjen och våra familjekompisar ska ut med vår båt strax. Tänkte ta några bilder idag, som jag kan lägga upp lite senare. Känner att det så sällan blir bilder som jag lägger upp efter dagen, så nu ska det banne mig tas bilder ! Vi ska åka ring idag också. Ska bli askul :). Har inte gjort det på hela sommarn.
Nejmen nu måste jag sluta, barndomsvännen ropar ! :D

Haha, här är en bild på mig när jag gick i sjuan. För tre år sedan !


Puss


I deserve this pain

Ah fan vad deppig man kan vara. Vet inte riktigt hur många gånger mina föräldrar frågat mig hur jag mår idag. Jag har i stort sett legat här i sängen på mitt rum framför datorn hela dagen förutom när vi var nere och badade. Jag har fan gråtit...Jag mår visserligen bättre nu. Alla har väl sina dåliga dagar.
Hade tänkt sätta på en film och somna efter det, jag behöver en lång sömn och sen blir det att sola och bada hela dagen imorgon.


Portugal bilder del 1.


I Frankfurt i väntan på flyget mot Porto !

På flyget, Felicia och Mikaela. Rastlösa?

Ehm ah Mikaela.. ;)

Första kvällen i Guimaraes. Johan, Felicia, jag och våra stalkers...

Första dagen på stranden !

Haha, jag anfaller Johan.


Baren vi blev stammisar på.

Andra dagen, Åh vad jag saknar våra brottningsmatcher

Jag och Felicia gick till en annan stad den dagen !

I den gamla borgen en sjukligt varm dag. Johan och jag ville köra en lite bubbelbild..

Mina gullegrisar !

Jag, Felicia och Mikaela

Det får duga för den här gången ! Mer bilder kommer imorgon.


jag saknar dig

Jag orkar inte att leva utan dig, jag saknar dig alldeles för mycket, jag vill ha tillbaka min vän.


BADAAAA

Har åkt tillbaka till landet nu och stannar här i några dagar. Hinner inte skriva mer, ska ner och bada nu. Tjing !

Kan det inte vara sommar hela tiden

Fan vad jag ska vara dålig på att uppdatera då !
Men nu är jag här.. höhö. Åååh ljuva härliga sommar, ta ALRDIG slut. Idag har jag varit med Johanna i fredhäll och solat och badat ! Uuurmysigt. Vi tog med oss egen pastasallad som vi gjort innan hos Johanna. Det var sjukt härligt i vattnet, åååh vad skönt det var ! Vill bada igen, NU. 
Ikväll ska jag sova hos Mikaela, vet inte riktigt vad vi ska hitta på men ah nåt blir det väl. Och just nu sitter jag och tar det lugnt i Johannas supersköna datorstol, har precis varit och hämtat mina pengar som Johan var skylldig mig. Så nu känner jag mig en aning rik. Fast det blir jag inte länge till... suck.

Såå, vad kan jag berätta om mer, jo jag kan väl ta en snabb runda om vad vi gjorde igår på kvällen.
Vi kom ut sisådär runt sju och åkte till Joahnna, så var vi hos henne ett tag. Jag, Johanna, Mikaela och Jessica. Vi satt och körde kings cup och lyssnade på hög musik och taggade till hehe. Sen mötte vi Johan och Leo i vasa parken, men där blev vi inte kvar så länge. För det kom några random killar och började snacka med oss och ville att vi skulle följa med till nån resturang bar. Det var ganska mysigt där, men ah lite udda måste jag säga. Men ah mysigt.

Tänkte lägga in några ifrån igår.


Efter att jag, Jessica och Johanna varit en runda på stan, utanför dramaten.

Hos Johanna. Sötnosarna Jessica och Mikaela.

Johanna älsklingen och jag

Ute i Vasa parken och favorit chipsen doritoz.

Lite dans...

Och på den där resturangpuben


Och slutligen bilder från när vi gick hem...

Hahah... busken..

Nu ska jag vara lite social mot Johanna och Mikaela. CIAO <3

Så länge vi andas

Godmorgon på er.
Tycker att jag uppdaterar väldigt dåligt. Men det är för att jag inte får tid att skriva och jag har typ inget att skriva om. Men när jag får tillräckligt med tid så ska jag sätta mig ner och skriva en massa i bloggen. Förlåt för min brist av idéer men det kommer ! 
Nu är jag hos Jessica eftersom jag sover här. Johanna sov också här i natt. Vi vet inte riktigt vad vi ska göra. Först skulle vi åka och bada, men nu verkar ingen vara tillräckligt intresserad för att åka och göra det, så vi går väl på stan eller lägger oss och solar någonstans.


Hos Jessica med Johanna också

Har precis kommit hem till Jessica. Vi ska lägga oss och kolla på OC snart. Orkar inte skriva mer, puss <3

HOLA

Hellu. Befinner mig i Stockholm nu igen och stannar här tills på onsdag. Är hos Jessica och ska sova här fram tills dess tror jag, :) Har som vanligt inga idéer om vad jag ska skriva om. Att jag har sån dålig fantasi, jag borde fan skämmas.

Tänkte i alla fall lägga upp några bilder vi tog från mitt land. Lite narrebarre.


Jessica sitter nere vid vattnet

Jag fick inte glassmaken jag ville ha plus att jag inte har någon smak pga min förkyldning..

Typ den enda gången vi fick våra händer att se ut som hjärtan !

Vackra små flickor är vad vi är !

Nu ska jag sluta skriva ! Sov gott. BESO

Video kill the radio star

Om en timme åker jag hem igen. Vi sitter bland våra resväskor och packar ihop våra grejer och lyssnar på musik. Jag har lite bråttom jag segar lite väl mycket nu. Aja, nu kan jag inte sitta här något mer. Ska sova hos Jessica troligtvis i några dagar när jag kommer hem, tjihoooo ! :)


Vi hörs pungkulor, TJING !


There is no place to hide

Som vanligt ligger jag vaken. Kan inte somna. Ligger och lyssnar om och om igen på dessa två låtar.

Iron & Wine - Flightless bird


Robert Pattison - Let me sign

KUKJESSICA

Hum... Har som vanligt ingenting att skriva om, jag och Jessica ska komma på någonting. Vi får se hur det går. Kanske blir det ett gästinlägg. Alltså det måste vara något fel på mig eftersom att jag verkligen inte kommer på någonting att skriva om. Eller så kanske det är som Jessica sitter och säger i mitt öra, att jag inte har något liv. Som vanligt.
Nej nu ska vi apa oss lite mer framför Jessicas kamera eller något. Och glöm inte att använda kondomen ikväll.

Morsning korsning

Godmorgon, eller snarare goddag kanske. Har vaknat upp nu och ska gå ner och käka frulle med Jessica snart. Har inget mer att skriva för tillfälligt. Så jag skriver igen senare förmodligen.
Föresten ni kanske ser att jag bytt ut min header. Vet inte riktigt vad jag tyckte om den, eller ja i alla fall texten, men den får duga så länge. Tog ett par andra ganska bra bilder i Portugal som jag kanske ska ha istället. Men de bilderna får jag inte för ens om ett tag. Så denna bild från Portugal får duga nu :).

Take me back to the start

Kan inte sova. Har ångest. Vafan... Nu är det över, det gör ont i mig. Så jävla ont. Jag skäms, jag känner mig som en sjukt dålig person. Var det meningen att det skulle sluta såhär? Jag orkar inte med mig själv, nej fan vad jag inte gör det ! Det går inte att beskriva hur ledsen jag är. Det enda jag kan säga är förlåt. Men det räcker inte, inte ens en gnutta räcker det. Fan..

I hate this part

Ligger i sängen och hade tänkt att kanske läsa, eller så kanske jag borde sova. Att sova är nog ändå det bästa mot förkyldning. Tycker jag i alla fall.
Jag och Jessica har i stort sett tagit det lugnt hela dagen, vi har tittat på film, suttit och pratat om allt och inget nere vid vattnet och ah sen i stort sett bara varit. Kvällen har däremot inte slutat någe vidare. Jag kan ta det någon annan gång, då jag har lust att prata om det. Men nu tänker jag inte göra det. Vill inte försöka tänka på det nu, då ligger jag väl uppe hela natten.

RSS 2.0