Remember love - Noze

Igår när älskling och jag låg i badet tipsade han mig om en låt och faktum är att den har blivit en av dom jag i stort sett har lyssnat på hela dagen... Hur skön som helst att lyssna på när man bara tar det lugnt.


Evrybody's happy to believe in love

Jag kan knappt bärga mig nu. Cannes ligger runt hörnet och jag tror jag aldrig varit mer taggad. Det kommer bli en vecka med vänner, fest, djs, sol och kärlek. Faaaaasiken vad bra. Jag vill åka nu, nu, nu! De senaste dagarna har jag spenderat på stan och hetsshoppat och inte är jag klar ännu. Jag har saker så som shampo och sånt trams kvar och är också ute efter en väska till och ett skärp. Shoppat lite kläder i Norrköping innan jag begav mig hem och här i storstaden blev det en kuvertväska, två par skor, smycken och ett litet nagellack i färg av orange/rött. Mycket trevligt. Dock börjar det se lite tomt ut i plånboken nu och jag känner suget utav mina Cannespengar. Men att hålla sig fyra dagar ska nog gå, jadå det måste det...



Förvånad? Jag är i allafall. Det var kanske på tiden för denna blogg, en outfit. Förra året tyckte jag själv att jag var duktig på att lägga upp vad jag hade på mig på dagarna. Men detta år har jag rent ut sagt sugit... Beundrar alla bloggar som ständigt gör det varje dag. Jag bugar för er... Så... Den sista bilden, sanning är att jag har tre sekunder på mig att ställa mig till rätta vid denna dator (har ingen koll hur lång tid man kan ha på självutlösaren här) och lite innan eller ja precis innan slog jag till mig själv i huvudet med min hand och började garva. Men jag gillar det. Ciao!

Jump into the fog

Nu är det endast 8 dagar kvar. Sen drar jag, Hanna, Maria och Diana ner till Cannes där vi även ska dela lägenhet med Jessica, Rebecka och Johanna. De andra tre tjejerna drar redan imorgon och vi kommer ner veckan efter. Jag är taggad till 100%. Det kommer bli så jädrans roligt! Min älskling ska självklart ner dit men med sina kompisar. Kanske det är dags för att börja packa, är lite sugen faktiskt. Men kan nog hålla mig i någon dag till eller två.
Denna dag har varit riktigt seg. Jag har inte tagit min fot utanför dörren, inte ens på någon utav mina balkonger. Har legat inne och kollat på Paradise Hotel. Jag måste göra något åt det här. Till att börja med ska jag gå och göra lite saft med tusen isbitar i, resterande av dagen får tiden bevisa vad jag hittar på. Hejsvejs...


Just nu...

11 juli 2011

Tiden går så fort och jag var helt säkert att för några dagar sedan bara, gjorde jag ett inlägg till bloggen. Men det är elva dagar sedan. Jag är på landet nu. Utan min Malte. Måste erkänna att det har varit jobbigt. Är inne på fjärde dagen nu. Två dagar till sen kommer jag hem igen. Det ska blir skönt faktiskt. Känner mig lite ensam här ute, lite för ensam. Samtidigt har det varit skönt att få en stund för sig själv och vara med sina föräldrar. De blir så glada när jag är här ute med dem. Men nu längtar jag hem till pojkvän och vänner. Och om bara 13 dagar åker jag och tjejerna till Cannes! Längtar så mycket nu. Det kommer bli en grym resa. Ska gå och rensa lite kantareller och fixa min friggebod nu. Lite lantlig får man väl trots allt vara här ute på landet...











Summertime and the livin' is easy

Tänk att sommaren kan göra oss människor så glada! Om den gör några glada, så slutar det alltid med att i stort sett alla blir det till slut. Jag njuter utav dagar som om det vore den sista. Oavsett väder. Det är fortfarande sommar. Det får gärna komma en skur efter några dagars sol. Doften efter sommarregn älskar jag, den ger mig minnen och påminner mig ytterligare än en gång att det är sommar. Det som så många och jag gått och väntat på alldeles för länge. Tråkigt nog går tiden så fort och om drygt en månad drar skolan igång igen. Trean. Sista året. Studenten. När jag tänker på det känns det stort. Men först ska jag ju faktiskt fylla arton. Dryga 88 dagar är det kvar nu. Mina senaste dagar har varit underbara. Igår var jag, Malte, Micca och Maja på fredhällsklipporna och solade och badade. Temperaturen i vattnet måste i alla fall ha varit över 20 grader. Ifall vädret håller i sig blir det samma imorgon med.

Idag tillbringades dagen på stan, där jag fann två nya bikinisar. Dock bara överdelen på ena. Fast det var redan uttänkt så. Det slank tidigare in under dagen en paket från Nelly. Min första klänning jag beställt kom! Grymt söt. Lite tajt men inte så att jag skulle lämna tillbaks den, verkligen inte! Alldeles för mycket text nu. Ska glida hem till pojkvännen nu och äta middag och mysa. Min duktiga älskling som jobbar i denna värme.






RSS 2.0