Din mamma borde lärt dig lite granna

Idag är det en underbar dag, det är nämligen fredag folks! Efter skolan käkade jag lunch med Malin, Pauline och Ida, sen blev det stan med Pauline och kolla höstkläder, hittade typ ingenting förutom ett par skor som jag tokälskade. Så de ska jag bannemig ha! Nu ska jag leka lite i min ensamhet. Vi hörs kanske senare är sugen på att blogga :D yeeey! Care...


Vill ha tillbaka sommarlovet!


Tyson Ballou vs Jon Kortajarena

Detta måste var de två, snyggaste och sexigaste killarna på denna jord. Här har ni mina drömkillar.. åh herregud, jag får spader!


Dessa tre bilder ovan är på Tyson Ballou. Han har stått model för bland annat, Dolce and Gabbana, Giorgio Armani, Tommy Hilfiger och H&M.


Denna snyggingen heter Jon Kortajarena. Han har modellat för Diesel, H&M, Versace mm.

Hur snygga är inte dessa två? De är iof rätt lika men jag undrar om inte Jon slår Tyson? Eller?


I can tell that he'll be there for life

Sitter i sängen och pysslar lite här hemma. Länge sedan sist man höll på och klippa och sånt. Var på stan en sväng med min pappa och lillebror, och sedan blev det lunch på tgi fridays. Mys mys! Vid sextiden ska jag till Theo och titta på paradise hotell, yes, han är lika besatt som jag och det måste man ju bara dela med varandra. Mycket roligare då ju! Haha.

Usch det bara regnar och regnar kan det inte ta slut någon gång? :(



Pysseeeeellllll :)


Du får ingen tår, ingenting

Funderar på att sluta blogga... känner att jag inte har någon fantasi och större lust till att göra det. Men vi får se, jag älskar ju trots allt att skriva. Men det är så tråkigt när man uppdaterar så sällan. ja.. jag får fundera på saken.
Härom dagen fick jag i alla fall en liten kommentar jag tänkte svara på från en tjej vid namn Siri:
det är ju ganska många som åker iväg nu för att plugga utomlands ett år, är det någon i din klass som ska göra det?

Ja det är en tjej i min klass som åker på fredag, till USA. Sen är det ingen mer, men däremot är det en utav mina bästa killkompisar, Niclas som gick i min paralellklass, han åkte till Kanada för två veckor sedan kanske. Tycker det är sjukt coolt och modigt att åka sådär långt bort och plugga i ett helt år ensam. Skulle vilja göra det, men jag skulle tycka det var för jobbigt att lämna allt här hemma tror jag. Men vilken upplevelse man får chansen att vara med om. Kan tänka mig att det blir ett riktigt starkt och bra minne för livet. Tack för kommentaren!

Nu ska jag titta på Danska paradise hotell. Är på avsnitt 58 och faaaaaaaaaaaaan vad spännande det är!

Om du vore bränd som mig, skulle jag gå hem med dig

Söndag, sliten, skola imorgon, är ensam och uttråkad, ska se på danska ph, dålig uppdatering... igen, har inget liv ju, finns varulvar, i sånt fall vill jag ha en sån, familjen kommer hem snart..fan, vad har jag gjort i helgen? , varför har jag inte duntäcke mitt är äckligt, jag är tragisk nu ska jag leka mamma pappa barn ensam, bajs!



Inception

Har haft en ganska seg dag och på så sett har jag varit rätt seg i hjärnan, har inte riktigt kommit på vad jag ska blogga om, men jag kommer nog igång så småning om..
Men nu tänkte jag faktiskt blogga om en film jag såg för inte så länge sedan, Inception. Det måste varit en utav det mest spännande, häftigaste och bästa filmerna jag sett. Jag älskade den. Man fick söka sig in i storyn för att till slut nappa vad detta gick ut på och sånt gillar jag. Slutet var ett ganska jobbigt, men det ska jag inte berätta något om såklart, men spänd satt man där i biostolen på slutet, ah shit. En sak som var sjukt bra med filmen också var effekterna och trots att säkert mer än hälften utav filmen var datagjord såg nästan allting eller nej allting såg äkta ut. Som ni säkert förstår nu så kommer jag säga att ni måste gå och se den om ni inte redan har gjort det, fast då kan ni ju se den igen, ja nej jag skulle inte banga på att se den en andra gång på bio. En solklar FEMMA får den av mig.


Love the way you lie

Andra dagen i skolan och jag har ett dussin utav skoldagar att försöka se fram emot nu.. suck jag tror inte riktigt jag förståt det här med att skolan har startat igång igen. Det är lite smått galet enligt mig och enligt många andra tror jag. Men så är livet, hehe. Dock var det ju inte direkt någon seriös skoldag, hade två lektioner, började kvart i två och slutade lite innan fyra och lektionerna bestod utav genomgånger av vad vi ska göra denna termin och även nästa. Efter åkte jag, Malin och Nadja ner på stan. Kollade lite kläder och tog en fika. Nu är jag hemma och ska slappa i min säng, njuta utav att skolan inte har börjat på riktigt och tänka att det är fredag imorgon, shit, att tänka att man får en helg har jag inte haft på tankarna på ett överdrivet bra tag nu..


En bild på mig, Johanna och Nadja från Jessicas och hennes kusin Victorias 17-års fest förra helgen.


Jag minns varenda scen ifrån vår film

Jag måste varit stört trött för att jag har sovit i typ fyra timmar nu...sjukt. Det tar på krafterna att börja skolan tydligen, haha. Ligger och lyssnar på underbara Salem Al Fakir. Hans musik är verkligen helt stööööört skön att lyssna på. Du kan lyssna på musiken när du är, glad, ledsen, kär, arg, ja ungefär allt. Min favorit låt av honom just nu är Brooklyn sun. En annan underbar artist som faktiskt är en gammal-nykomling eller vad man ska säga, han spelade tidigare i bandet Snook och nu lirar han solo. Oskar Linnros var namnet ja, hans låtar är tokmysiga att lyssna på också. Och jag tycker att man kan lyssna på det här låtarna nästan närsomhelst också, haha HUR bra är liksom inte deeeeeaat? (okej, det sista i meningen överdrev jag med flit för jag tyckte att det börjat låta lite töntigt)

 
Salem Al Fakir - Brooklyn sun


Oskar Linnros - Från och med du


Livet är inte dagarna som passerar, det är dagarna du minns

Så har skolan börjat igen.. suck. Var i varje fall på plats vid nio och nästan alla från lilla klassen var där. Kul att träffa alla igen. Har tyvärr inte träffat så många i sommar förutom Nadja och Albin. Så glada hälsningar på alla blev det. Efter skolan hängde jag lite med Nadjis och Fellan och sen drog jag och käkade lunch med Billy. Efter maten åkte vi och spanade in Billys skola. Det var den fuuuulaste jag sett. Är riktigt glad att jag inte går där och tycker synd om det som gör det och de nya ettorna som börjat. Men jag kan inte göra något annat än att garva haha, stackarna.
Nu är jag hemma i varje fall och resten utav min dag ska bestå utav film och sova. Jag är så trött, det känns som jag kommer decka vilken sekund som helst. Är inte van vid att stiga upp sådär tidigt på morgonen och dessutom somnade jag inte för ens sent inatt så det gjorde saken bara ännu värre.. Nej nu har jag skrivit alldeles för mycket. Men när jag inte skrivit på länge så vill jag bara skriva mer och mer och kan till slut inte sluta skriva, hah. Tönt säger jag till mig själv.

Nu innan jag avslutar inlägget vill jag bara säga ett stort mega GRATTIS till min älskling Nadja Norberg som fyller 17 ååååår idag! Nu har hon bara ett år kvar, rena lyxen alltså ;) ! GRAAAAAATTIIIIIISSSS!!!! Och nu blir det några bilder från Napa


Oj herrsi.. säger bara att jag hade sjukt ont i tån som jag fick en infektion i och att detta är Conny som var toookskön!

Första dagen på stranden.


Forspel

Barrundan

Yohel, Liam, jag, Martin, Johanna och Benjamin

Ytterligare lite mer utav barrundan

Och lite till..

...

..............

Sista kvällen hos norrmännen. Jessica och Bendik

folk



Grabbarna grus

Sista dagen på stranden.. fy vad man inte ville hem

jag i vattnet

I en taxi

en till bild på mig

och en till...

Jag och Jessica precis innan vi lämnade stranden...

På hotellet väntandes på att bussen till flygplatsen ska komma...


Endast några få minuter kvar innan bussen skulle ta oss till flygplatsen.. gillar ni våra tröjor? Haha..


Skor

har varit barnvakt nu, och nu ska jag ut och träffa billyboy en stund. Vi hörs !



Detta är mitt senaste köp (och ett skärp som är helt onödigt att lägga upp som bild, brunt enkelt, flätat, från gina), yes, dessa skor är från Zara och kostade 549 kr. Det sitter riktigt snyggt på och är faktiskt sköna! Längesen jag köpte ett par klackar så det var kul med ett par nya. Varning, använd inte dessa par i gräs vilket jag gjorde (första gången jag använde de också) för att då nöts färgen bort på klacken, dock gick jag till zara affären där jag köpt de och fick som tur var ett par nya.


Header, ändrad

Vad passar inte bättre än en ny header till bloggen nu när jag börjar komma igång på nytt ! Denna får vara uppe ett tag, vet inte hur länge. Men när hösten är här lär jag väl byta eller något liknande. Nu ska jag äta frukost. Shit att jag sov till halv ett idag förstår jag mig inte på. Efter detta sommarlov har jag lärt mig att sova hur länge som helst, dels.


Så drar vi igång bloggen igen!

Nu är det fyra dagar sedan jag bloggade och idag hade jag faktiskt tänkt att sätta fart på bloggen igen. Eller ja köra mitt gamla race. Har tyckt det varit lite halvtråkigt att inte blogga men sommaren tog så mycket mer tid att jag inte hann med. Men imorgon börjar skolan så varför inte börja dagen innan? Ska lägga upp bilder från sommarlovet och sånt. Idag passar alldeles perfekt för att bara blogga. Det är inget höjdarväder ute och jag har inget planerat förutom att jag möjligtvis skulle vara barnvakt vid halv fyra i några timmar. Innan dess ska ni ha fått några inlägg i varje fall.


Förlåt för uppdateringen!

Ni får ursäkta för världens kassaste uppdatering på min blogg. Men från och med nu så ska jag ta ett uppehåll för en vecka tills skolan börjar. Lika bra att jag säger det och slipper känna att jag måste blogga någon gång liksom. Men nu ska jag njuta utav mina sista dagar på detta sommarlov. Ha det bra tills vi hörs igen!

Här ska ni få kolla på en sjukt härlig och rolig video som jag klippte ihop från Ayia Napa. Enjoy!


Break even

Hej. haha. Känner att bloggen har blivit totalt värdelös nu under sommarn. Den senaste veckan har jag hunnit med att ha varit hemma i Stockholm, på Johannas land, Sandhamn och Jessicas land. Yes, och jag befinner mig fortfarande här ute på Möja med Jessica och Johanna. Vi ska typ bada snart, eller det blir väl jag som får bada själv. Men d'nääääääzzz. Ska lägga in lite bilder från Sandhamn nu tänkte jag. Och Hoppas på att jag kommer igång lite med bloggandet. Prutt, hej!


På båten mot Sandhamn, Johanna, jag och Alfred


Dags för krubb

pommeeeezzz



Söt tjej någonstans i Sandhamn

Alfred vid tältplatsen

Billy och Alfred


Salem Al Fakir spelade senare fram mot kvällen!



Jessica och Johanna


Och som sista bild en bild på mig vid våra tält.


RSS 2.0