Så var det söndag igen

Min älskling kom hit för en stund sedan och somnade nästan direkt. Han var på Ingrosso igår och hade inte fått mycket sömn. Är en aning avundsjuk på honom så var där. Själv hade jag en rätt så trevlig kväll och kom hem vid sisådär tre tiden och sov till halv tolv. Det kändes skönt att vakna upp då. Så nu är jag pigg och allert. Har bestämt mig för att väcka min lilla Malte snart så vi kan gå ut en stund och njuta utav det underbara vädret ute. Såg på termometern att det faktiskt var 8 grader ute! Helt otroligt! :) Mycket glad tjej.
Sitter förtillfället vid mina föräldrars dator och hittade en massa gamla outfits bilder från förra året någon gång vid slutet av våren. Hade helt glömt bort denna bild.
Jag känner något speciellt för den bara.

Someone like you


You can count on me

Kan ju inte börja med något annat än att säga, vilka dagar vi har haft i Stockholm! Det märks att våren börjar komma. Synd bara att vindarna fortfarande är kyliga och utanför solen i skuggan blir det lite kallt. Men det är en bra början och vinterhumöret är snart borta. Underbart! Idag kunde jag ju inte undvika att klä mig lite vårigt, röda converse, en ny skinnjack och självklart solbrillorna. En del utav min outfit till dagen. Dock gick jag i stort sett så igår med, men aja, haha. Inte någon vidare lång skoldag idag för mig, en lektion och sedan blev det lite söder med Albin som skulle lämna in ett cv.
Har ingen vidare kväll att se fram emot, den kommer bestå utav plugg för det mesta och runt 9/10 kommer Malte. Förväntar mig att vara klar med allt plugg tills dess så jag bara kan mysa med min prins. Vi hörs kanske senare! Puss


Idag är vi glada här, haha!


Pursuit of happiness

En vecka sedan jag bloggade nu. För länge sedan som vanligt! Men nu är det även för sent för mig att blogga, och jag är supertrött. har haft sjukt mycket i skolan och varit jättesjuk, därav dålig uppdatering. Men ja, godnatt på er och nu ska jag gå och lägga mig bredvid denna gosing.


Försöker han leka porrig när han sover, jag fattade inte riktigt grejen... Haha, min älskling!


Love out of lust

Första dagen jag begav mig till skolan efter lovet idag. Kändes lite skumt om jag ska vara ärlig, jag var rädd att jag skulle bemötas utav en tom skola. Men självklart hade jag fel. Den första personen jag la märke till i klassrummet var Ian som satt med sin nya telefon och sen reser sig Nadja upp för att hälsa som varit i Polen tillsammans med Malin som vände sig om och gav mig en kramis hon med. Då kändes det skönt att sitta i skolan med sina vänner. Men det dröjde heller inte länge innan jag la huvudet och armarna på bänken och somnade. Där rök den lektionen.. Ungefär så var det med det. Efter vi lunchat på lilla wooken åkte jag hem igen och måste missat min älskling precis som gått ifrån mig när jag kom hem. Har inte gjort ett skit om jag ska vara ärlig sedan jag slutade vid ett. Har legat i sängen och dagdrömt och tagit jättefula bilder på mig i webcamen. Skratta åt mig för fan vad ful jag är. Haha


Fick för mig att "peka lillfringret" var det nya "peka finger". Åh herregud...

Like suicide

Sitter och tittar ut genom fönstret, gud vad fint väder det varit de senaste fem dagarna. Och kan ni gissa om jag är arg som inte fått vara ute i detta vackra väder för jag har varit och är sjuk. Malte gick nyss för att gå och klippa sig och jag hade faktiskt tänkt att gå och jobba idag. Jag mår trots allt lite bättre och fick höra av Johanna att det hade börjat undra vart jag hade tagit vägen på jobbet. Så det blir väl bara att gå dit och kriga helt enkelt. Kollade på termometern och såg att det faktiskt var 5 grader ute. Snart åker väl skinisen på också antar jag! Jättehärligt! Fick reda på att OLW har en tävling där man kan vinna 100 000 kronor genom att göra en egen chipssort. Jag och Malte tänkte delta, haha. Jag tycker det verkar jätteroligt. Du får bestäma precis hur du vill att chipsen ska smaka, se ut och heta. Vi skulle gjort vårat bidrag igår eller idag men självklart blev det aldrig av eftersom jag och Malte bara ligger och slappar när vi är med varandra, kollar på vänner eller OC. Haha vilket roligt par vi verkar vara... Nu ska jag dricka varmt vatten med juice och ingefära, puss!



Denna låt som Christian Walz sjöng i melodifestivalen och som åkte ut väldigt fort är en låt som jag börjat lyssna på konstant. Like, like LIKE!

Follow me home

Sköna och framförallt långa klänningar är något jag vet att jag kommer satsa mycket på i vår och i sommar. I min garderob finns redan tre stycken och jag kan nästan slå vad om att det kommer finnas ett par till inom kort. Jag har fått någon slags fetisch. Tråkigt nog så är det ju ett tag kvar fram till våren och sommaren är här, men idag kunde jag inte låta bli när jag stod och städade i mitt rum, att ta fram klänningarna och det slutade med att jag stod och posera i dom framför spegeln, haha. Sån är jag..

Jag gillar långklänningen åt höger allra mest. Den är blårandig och är från h&m så som de andra också är. De kostar 199 kr förutom den helblåa åt vänster som kostar 149 kr. Ursköna!


6e mars 2011

Sitter i mitt rum och drömmer mig bort till ett varmare Sverige. Soliga dagar ute på landet, på en båt eller härliga dagar och kvällar med sina vänner. Drömmer om första dagen du kan gå barbent med någon skön och tunn jacka eller kavaj till. Ge mig sommaren nu, ge mig sol, ge mig den där glädjen som man bara kan känna under sommaren.


Då du kan springa barfota i gräset

Dagar du bara tar som de kommer

Dagar då du får en extra smak utav sommaren




Alla dagar med sina vänner
Varma sommarkvällar på landet nere på bryggan

Spontana kvällar

Att kunna få plocka sina egna smultron

Alla dessa dagar du kan gå klädd såhär skönt

Dagar som bara spenderas med bad


Dagarna man fick spendera på kompisars landställen


Born this way

Den här killen tror jag kommer få många flickor på fall. Själv kan jag knappt låta bli att sluta lyssna på hans cover och falla lite för honom också.


My gift is my song and this one's for you

En ensam kväll har passerat. Jag har nu inte fått en kyss från min älskling på tolv timmar. Riktigt ensamt har det varit. Det blev däremot en gnutta tv med pappa och mamma, det var mitt sällskap för kvällen. Men det är så tomt när inte du är här min älskling! Det är som att mitt hjärta rivs ut och att halva jag försvinner. Jag älskar dig så mycket Malte!

Det är pisstråkigt att vara sjuk. Att prata med de som man tycker och bryr sig om i telefonen och höra musiken i bakgrunden och skratta och ha det kul får mig att vilja sitta där bredvid dem och skratta lika mycket jag med. Men ibland har man oturen att vara sjuk och har inte möjligheten till att umgås med sina nära. Jag hade en rolig gårdagskväll med vännerna i allafall. Maria och Diana kom tillbaka från Barcelona och Jessica var tillbaka från att ha åkt skidor i Italien. Kvällen slutade väl inte riktigt som jag tänkt mig och det är något jag får ta konsekvenser för.


RSS 2.0