Jag ger dig min morgon och jag ger dig min dag

Skulle söka på en gammal oc låt och fann även denna. Är den inte underbar?

The funeral - Band of horses



You broke my heart

Halloj !

Kom hem för en liten stund sedan från en ansträngande idrottsträning. Vi var nämligen och boxades. Haha, jag gav järnet där alltså. Ligger just nu i min säng och ska hoppa in i duschen strax. Men har letat efter något snyggt linne och så kom jag på att kandee har skitsnygga linnen. Men problemet är att jag inte vet vilken jag ska välja. Vilken tycker ni?



You don't want me there by your side

Äntligen var mitt inlämningsarbete klart ! Så det är inskickat nu, och ja... det får gå som det går.
Föresten, min pappa och lillebror kom hem från derby matchen för en stund sedan och NEEEEEEEEEEEEEEJ, djurgårn förlorade. Tror fan jag måste börja böla, åker djurgården ner till superettan nu? FUCKFUCKFUCK. Riktig pina djurgårn alltså... riktig pina.

Här kommer en bild på Ebba från idag då vi var och tog en snabbfika tillsammans på blåbär. Hade inte träffat henne på sjukligt länge, så det var riktigt kul att få träffa henne igen.


poop


I hate that i love you so much

Usch vad jag har tråkigt. Jag vill typ lägga mig och dö... eller nej föresten jag ska lägga mig och sova en stund. Jag sov endast en och en halv timme i natt för att jag har så jävla ont i mitt öra, undra om jag inte har fått öroninflamation. :( Och justja jag måste berätta om min lilla händelse idag.
Jo, jag skrev ju alldeles nyss att jag bara sov i drygt en timme, så när jag kom till skolan var ju jag helt död. Och såklart hade vi våran längsta lektion idag, nämligen geografi i tre timmar. Så när min lärare har föreläsning så somnar jag i sisådär en halvtimme, och sen när jag vaknar, så tittar typ jättemånga i klassen på mig och bah: Har du sovit gott? Du vet att du har snarkat va? Jag bah; WHAT... haha det var så pinsamt. Tänk där hade jag legat och sovit och snarkat på köpet. Några sa att de först trodde det var en fläkt som lät, men sen såg det att det istället var jag som låg och snarkade, haha!
Ja... det var en lite rolig händelse, dessvärre pratade min lärare med mig och sa att jag skulle få frånvaro på den lektionen för att jag sov. Men det tycker jag var lite dåligt, för jag hade varit aktiv under nästan hela lektionen förutom på slutet. Kunde jag inte få sen ankomst eller något i den stilen?

Aja, nu ska jag inte tjura över det... ska gå och sussa en stund nu. Godnatt


Lille Elisabeth i klassrummet

Amelie !


Lite sent videoinlägg...

Hahah, här kommer första riktiga videoinlägget... det spelades in idag, glömde nämligen lägga upp den. Men ah ;)

GODNATT!



Balti din lille sköna jävel

Haha, detta måste nog vara den roligaste gratulationen jag fick... Såhär stod det.
"Vad detta kan vara kommer du snart förstå, när du låtit ögonen genom dessa rader gå. Att du snart ska bli tant är för mig ganska bekant. Du har inte berättat för mig att du kan baka och det blir ingen fest utan en kaka. Och vill du slippa en objuden gäst är det fan bäst att du bjuder på en skyhelvetes fest"

Haha, jag dör av garv typ...och tack balti än en gång ditt mongo. :)

Min lilla födelsedag i bilder


Första bilden med kameran... ;)

Min hjärtformade tårta som mammi gjorde !

Jag, lillebror och min kissemisse Felix

Jag på stan, haha, vad gör jag med min hand?

Johanna och Theo sprang ifrån kameran hela dan..

johannaa...?

På Fridays med familjen..Fast de hade inte den maträtten vi ville ha så vi fick gå till den andra.

... Där hade de heller inte den maträtten, men det var skitsamma. ;)

Jag och älskade mammi !

Min goda födelsedags glass jag fick av fridays :)

Efter fridays, mötte jag upp lille Johan på café bönor och bakat och snackade lite strunt för en stund. (haha la till ett rim där på köpet också) MYSPYS !

Nu ska jag prata vidare med Jessica och lägga mig i sängen. Puss på er !

A rush of blood to the head

Här är gårdagens outfit


Skinnjacka: h&m
Mörkblå genomskinlig topp: h&m
Shorts: Zara

Happy birthday to meeee

Wiiie, vaknade upp imorse utav att familjen stod och sjöng för mig. Hihi. I födelsedags present fick jag en ny, sjuuuuuukt bra kamera. Det är som typ en systemkamera fast i format som en digitalkamera. Sedan fick jag kläder. Har redan fått ett antal saker innan som vart tidiga presenter nämligen.
Jaja nu ska jag plugga... jag vet på min födelsedag, fyyyyyffaaaaan ! Men jag måste... :( Vi hörs snart, ciao!


Min kamera ! :D

IDAG ÄR DET MIN DAG !

Ja... nu är klockan äntligen över tolv och datumet har äntligen blivit den 27de ! HIPPHIPP HURRAAAAY, TODAY IS MY DAY! Haha, jaa...

Nejmen hörni, nu ska jag faktiskt sova så att nattens timmar susar förbi och så att jag vaknar imorgon när min familj kommer sjungandes in i mitt rum. Det är väl då en utav det mysigaste känslorna ! GODNATT från en trött men sprallig Matilda !

Cats

Överraskningen var en musikal ! Och musikalen var cats. Den var faktiskt jättehäftig. Den hade inte så mycket handling, men det dansade helt otroligt och sjöng även sjukligt bra. Och eftersom alla var utklädda i tighta dräckter kunde jag sitta och spana in grabbarnas heta rumpor ! Haha, kanske inte typ Peter Harrysons, men de unga.

Yes, nu sitter jag och väntar på att maten ska bli klar och sedan blir det utgång. Lägger upp en bild på kvällens outfit lite senare. Nu ska jag återgå till mitt telefonsamtal med theo ! Tjing

Ha en bra dag !

Nu ska jag åka iväg, ska titta på lite presenter till mig och sen blir det överraskningen ! ha en bra dag hörni ! Puss

Run this town

Hej bloggen !

Förlåt för dålig uppdatering igår. Men jag hann inte med bloggen.
Igår var jag i varje fall hos en tjej kompis. Det var väldigt kul till en början, vi dansade lite, snackade med en massa människor och hade det allmänt trevligt. Lite senare blev hela stämningen lite utav en katastrof. Det blev lite för mycket av allting. Ja... jag kan ju säga såhär, jag fick stå och torka upp spya igår. Inte hela kvällen men lite utav kvällen gick åt till det. Men ja som sagt, jag hade det kul ändå !

Idag ska jag vara med familjen, det ska göra en liten överraskning för mig eftersom jag fyller år imorgon. Men jag skulle få överraskingen nu. Jag har en aning om vad det kan vara men för att vara på den säkra sidan så säger jag inte någonting ännu här i bloggen.
Jag fick även min present igår utav Theo, det var blommor och lite annat. :) Jättesnällt verkligen, jag gav ingen present till honom nämligen på hans födelsedag. Inte för att jag tror han skulle vilja ha någon present av mig då, eftersom vi bråkade och inte var vänner då. Men ja som sagt det var verkligen übergulligt. Hans mamma typ sjöng för mig när jag kom och blommorna var från henne. Blev typ tårögd. ;) TACK !

Nej nu ska jag hoppa in i duschen och sen göra mig i ordning. Vi hörs lite senare ! CIAO

En toppen dag !

Alltid lika härligt med en morgon dusch ! Ska äta min goda frukost snart, mammi har gjort smoothie ! Underbart. Yes, en bra start på dagen, då kan väl inget gå fel sen, allt måste väl bara bli bättre? Och hur får man inte dagen att bli lite bättre än såhär, jo man lyssnar på Håkan Hellström ! Jag älskar låtarna "En vän med en bil" , "För en lång lång tid","Kärlek är ett brev skickat tusen gånger" och "Jag hatar att jag älskar dig". Så dom ska jag lägga till på spellistan på spotify ! :D Gud så jag är taggad inför helg, åh jag är så glad idag. Hela jag sprider glädje idag ! Så se till och träffa mig ifall ni vaknat upp på fel sida och ser ut som ett åskmoln. :P Hehe, men det är det väl ingen som gjort det en fredas morgon, nej det kan jag inte tro. Men åh så jag längtar, för klockan fem idag får JAG HELG!

Håkan Hellström - För en lång lång tid

Godnatt

Nej nu ska jag faktiskt säga godnatt istället för att skriva om fullkomligt onödiga saker. :)

Inget jag vill skriva om i bloggen, men...

Trötter här !
Ska strax sova, men ville bara skriva av mig lite först.
Tänk snart har jag levt i 16 år. Ibland kan det slå mig att 16 år är ganska mycket. Men samtidigt så är det ju inte det, förstå hur lång tid jag har kvar att leva här på jorden och hur mycket jag kommer få uppleva under den tiden. Och ja, det ska jag, jag ska uppleva en massa, jag ska uppleva hur det ser ut runt omkring här på jorden, jag ska uppleva hur det känns att skaffa familj, ja ska uppleva hur det känns att finna den rätta, att hitta mitt perfekta jobb och mycket mer. Men vad som helst kan ju hända. Men detta är något jag hoppas på att jag får uppleva. Och de vill vi nog alla få uppleva.
Tänk ändå, livet borde vara ganska kort. Usch, jag sitter just nu och skriver om min största svaghet, livet. Ja att prata om livet med mig eller när jag tänker på livet. Mår jag dåligt. Det känns som jag vill kräkas. Och tro mig, en gång har jag gjort det när jag tänkt på livet och döden, vad som liksom händer sedan.
Nej att tänka på de är nog det värsta som finns. Man ska ta vara på sitt liv eftersom man bara har ett... vad jag vet och tror. Men förstå så mycket vi kommer lämna efter oss när vi dör. Förstå så många människor vi aldrig kommer att få uppleva. Förstå hur många som kommer ta över oss, våra platser i skolan, jobb, och ah ni fattar. Okej nej sånt här kan jag verkligen inte prata eller skriva om, magen vrider sig typ ut och in, och jag sitter här och gråter nu. Usch, tänk på något vettigt nu... tänk på nåt vettigt..

Men ja... jag undrar verkligen vad som händer sedan? Lust att lösa den gåtan åt mig?

For you I will wait until my days are done

Haha, det blev visst en sen dag till då jag lägger upp min outifit, men jag var tvungen att rusa. Fick galet stressigt där ett tag. Men jag hann till skolan. Har inte så mycket att skriva om nu. Är idélös som vanligt haha.

Men här kommer i alla fall en bild på vad jag hade på mig idag.

Stövletter: h&m
Glansiga leggings: American Apparel
Vit och svart baslinne: Ginatricot
Kavaj: Ginatricot
(NY)
Halsduk: h&m

 




Life is a mystery

Godmorgon
Ännu en fin morgon och bara tre dagar kvar tills jag fyller 16 år. Hehe, längtar lite just för att jag äntligen ska få en kamera. Jippi !
Vaknade för ungefär en timme sedan. Börjar kvart över elva idag. Ska som vanligt köra en dagens outfit. Och idag lovar jag att jag lägger upp den tidigt. Men jag måste käka upp frukosten nu och göra mig i ordnig. Tjing !

En underbar låt från Colplay slänger jag upp också !

Coldplay - A message

Inglorious basterds

Ska precis sova hade jag tänkt. Men kände att jag ville skriva lite i bloggen först. Var på bio idag med Johanna. Vi såg Inglorious Basterds. Den var asbra, och Brad Pitt är ju bara för snygg... hihi. Den var helt klart sevärd. Spännande, rolig, äcklig, dramatisk och ja filmen hade mycket helt enkelt, ;). Dock var den lite seg i mitten tycker jag, men de blev bättre sen, så jag slutade tänka på det. Men ja om ni inte sätt den, så gör det !


Skinnjacka: h&m
Linne: Weakday
Grå kofta: h&m
Halsduk: h&m
Shorts: Zara
Väska: Florida
Skor: Converse


Lite sen dagens outfit jag vet. Men skitsamma. Nu måste jag sova. Så sussa gott everybody !

Ska jag börja videoblogga?

Rubriken säger sitt, men ja det är frågan, och ja, jag vet inte, ska jag det?

Is love alive?

Godmorgon alla freaks !

Sitter och käkar frulle/lunch och snackar med Johannisen på msn. Börjar kvart över tolv idag, så jävla nice ! Fast därremot slutar jag tio i fyra, fast det är fortfarande ganske nice för det är min tidigaste dag den här veckan, annars slutar vi bara klockan fem i fem och det är inge vidare. Ska alldeles strax ta kort på dagens outfit, ska bara käka upp först och sen sminka mig. :) Så vi hörs strax igen bajsbarn !

you don't have to be on your own

Hello my dear !

Ligger i sängen och har precis sett klart på en film som hette "angus thongs and perfect snogging". Typ universums töntigaste film jag sett. Menmen när man har så extremt tråkigt så får man väl vara lite töntig. Jag menar vad finns det att göra när man är sjuk. Visserligen börjar jag bli bättre, febern är borta nu. Men jag är fortfarande hengig, hostig och har halsont. Men imorgon kan jag nog gå till skolan :D .
Lite senare kanske jag ska på någon grej i en timma, Theos lådsas pappas brorsa hade någon föreläsning om någon sida och om man var med och sa vad man tyckte så skulle man sedan få 300 kr. Galet lättförtjänta pengar, så jag bangar inte liksom. Jag behöver verkligen pengar.

Nej nu ska jag göra något annat, inte för att jag vet vad... men inte ligga och skriva i bloggen i alla fall.



Två bilder på mig som liten, vad kan jag ha varit, på första bilden kanske 2 och andra bilden 3/4 år.

Min önskelista

Ja mina vänner, nu är det så att jag fyller år på söndag, och inför de har jag gjort en önskelista med tio saker, som jag önskar mig. Det är typ inte så intressanta saker, har redan fått ett antal grejer, ni vet de där kläderna från h&m och även en kavaj.


We never change

Är det sant? Ändrar vi aldrig på oss. Kommer vi förbli den vi en gång alltid varit. Finns det någon inbillning som gör att man kan förändra på sig. Jag vill ändra på mig för att få dig tillbaka. Jag vill kunna göra allt, allt för dig.
But, we never change

Birthday sex

Jeremih - Birthday sex


Först hatade jag låten typ, men nu ligger den bland en utav mina favoriter. ;)

Helgen i lite bilder







He's just not that into you

Hejsan bloggen.

Inge pigg idag inte, vaknade klockan 8 med en väldig mensvärk. Men jag gick upp och träffade Felicia ett tag. Sedan gick jag hem för jag hade sån jävla magont, och kände mig förkyld och hengig. Inte kul.

Så just nu ligger jag nerbäddad i sängen min, och ska strax börja se på filmen "Dumpa honom". Såg den på bio och minns att den var rätt mysig. Så varför inte se den igen?
En grej jag inte förstår med filmen är dess titel. Jag menar på svenska heter den alltså, "Dumpa honom" men på engelska heter den "He's just not that into you" . Jag menar lite bättre översatt kan man väl få en "Dumpa honom", ja men typ, "Han är inte den rätta för dig", bara de låter ju mycket bättre. Aja, haha nu ska jag sluta klaga och börja se på filmen istället.


Hej !

Kort inlägg idag. Har verkligen inte orkat och haft lust att skriva i bloggen i helgen. Och orkar inte skriva så mycket mer nu. Vi hörs snart igen. Puss !

Dålig uppdatering, förlåt

Var dålig på att uppdatera igår och idag, men nu är jag här igen. Anledningen till att jag inte uppdaterade var för att jag inte hade så mycket tid. Nej jag hann helt enkelt inte med bloggen.

Gårdagskvällen vart ganska trevlig faktiskt, hoppas ni hade det en bra fredag.
Idag ska vi till en tjej på fest. Ska bli riktigt kul. Är dock inte så taggad, anledningen vill jag inte berätta. Fast jag blir nog det ikväll.

Just nu sitter jag hos Jessica och har precis hoppat ur duschen. Riktigt härligt med en dusch. Vi ska åka härifrån om en stund och sedan förbi mig en kortis för jag ska hämta några saker.
Nej nu ska jag prata klart med Theo.
Puss


You belong with me...

roligaste och gulligaste videosarna jag vet nu. Kan se dom om och om igen, tröttnar aldrig. Till we made you garvar jag så mycket att jag ramlar av stolen typ och till You belong with me, ryser jag utav för att den är så gullig.

Eminem - We made you

Taylor Swift - You belong with me

Give me a reason I gotta know

Kom precis hem och ska alldeles strax börja plugga inför mitt samhällskunskap redovisning imorgon. Hade skolfotografering idag, och det är verkligen det värsta som finns, för man bli ALDRIG bra på en sånt foto, nej det är verkligen hemskt. Plus att klantig som jag är glömde jag bort att jag hade tandläkar tid klockan halv tolv idag, och där har jag inte varit sedan i maj, så nu kommer jag få ha tandställning extra länge. :(

Jaja, nu ska jag börja plugga, och här kommer en dagens dresscode bild.

Svarta jeansleggings: Vero moda
Skor: h&m
Vit topp: gina
Halsduk: h&m
Skinnjacka: h&m


Porqúe?

oj hur sjutton kunde det bli två lika dana inlägg !?

Happy face

Gud så mysigt jag har det, sitter här i min soffa inlindad i en jättegosig filt och käkar massa lakris och sura godisar ! Yammi, föresten jag är så glaaaaad :)

Älsklingar

Titta vad jag fick hem idag ! Jo nämligen mina saker jag beställt från h&m, och gissa om jag är glad nu ! Wiiii :)




Mockaskor: 599 kr
Skinnjacka: 499 kr
Svart halsduk: 129 kr
Vit cardigan: 299 kr
grå randig mössa och halsduk: 19 kr. (var något man fick med extra)

Jag är kär i mina saker, mummsssii !

I used to rule the world

Två bilder från Östra reals insparksfest, eller ah ingen utav fotona är från lokalen, utan det är innan.


I just wanna let it go for the night

Hello brothers ! Har inte världsamycket tid på mig att skriva. Tänkte bara visa att jag lever. Det var iof inte så länge sedan ett inlägg kom upp. Men ja, saksamma. Ska ut och träffa Theo snart. Men inte för länge, har en massa helvetes jävla piss plugg att göra. Men det tar jag itu med när jag kommit hem igen. Aja, TJING!

memories


David Guetta - Memories


oooohlalaaaah

Bilder från nuuuuuuuu






Hahahahaa!!


hej

Mina vänner, nu är jag hos någon fredrik på östermalm, var på östras inspark, men så jävla oooooväääärt, kom knappt in först, och drog sedan efter 20 min typ... KUL. pröjsa 100 spänn för ingenting. aj, bajs,

beautiful day

Ska på Östra reals inspark ikväll och sedan sover jag hos Jessica. Så jag ska dra nu, men jag skriver när jag är hos Jessica och lite så ! Ha en fortsatt bra dag !

U2 - Beautiful day



sex on fire

Hemma från plugget nu. Vi slutade tolv och sedan gick jag till donken och käkade med några tjejer. Sedan gick jag och Bea (en utav tjejerna) tillbaka till skolan för vi skulle ha coachsamtal, men icke sa nicke för vår coach var sjuk. (YES!) Så vi båda kilade hemåt och nu sitter jag här hemma. Ska ut och träffa Theosen och lite senare Ebba. Måste ner på stan och som vanligt leta efter en väska. Om någon vet vart man hittar fina väskor så säg till!

 


Skinn jacka: Kommer inte ihåg.. :S
slapp t-shirt: Weekday
shorts: zara
ribbade strumpbyxor: h&m
Skor: converse
Halsduk: Indiska

 


Glöm dina gamla bekymmer imorgon kommer nya

Tänkte bara skriva godnatt, och säga att vi hörs imorgon ! ;D Nu ska jag lyssna på See you soon med
Coldplay några gånger, och sen ska jag sova tungt som faaaaasiken !

Coldplay - See you soon



Hjälp med design

Kikade in på en tjejs blogg idag och tyckte att hennes design vid rubriken var väldigt snygg. Det var liksom vit text och som ett svart sträck... fan vad jag är dålig på att förklara, hah ! Men det är ett tjockt svart sträck, eller vafan man nu ska kalla det.. och innuti så står texten i vitt och i mitten. Haha bara för att jag skulle förklara så låter det fult. :( Men nej det är jättesnyggt, och om det är någon som vet hur man kan göra så, (den som är riktigt duktig och fattar vad jag menar med de jag skrivit på ett ungefär är guldvärd) den kan möjligtvis inte tala om hur man gör så för mig eller göra designen så? ;)

Det är för himlen i dig och jorden i mig

Ligger i sängen just nu och tittar på Ensam mamma söker. Ett ganska töntigt program, men det är ju det som är det roliga, hehe. Idag har jag i stort sett tagit det lugnt, men gick även ner en sväng på stan och sedan mötte jag upp Theo för en stund. Känner att jag borde plugga lite, ska nog göra det strax faktiskt.
Men innan jag slutar detta inlägg lägger jag in en bild på vad jag hade på mig idag.


Halsduk: h&m
Grå cardigan: Bikbok
Vitt baslinne som typ inte syns: Gina tricot
Gråa ribbade strumpbyxor: h&m
Väska: Second hand


Tonight maybe we're gonna run

Shabalabala-pooolaaRN ! Är hemma nu, Johanna skulle jobba vid elva så då kilade jag hem. Sov nämligen hos henne igår.

Gårdagen vart faktiskt jättekul. Vi var hos en kille på lidingö, och vi dansade, sjöng med till låtarna som spelades och alla var glada och verkade ha roligt. Jag och Johanna vart tvugna att dra när klockan var hm.. jag kommer inte ihåg, men vi skulle i alla fall passa en buss, för att sedan åka och möta några kompisar till Johanna.
När vi sedan kommit hem la vi oss med våra chipspåsar framför vänner men somnade strax där efter. Haha.

Och ja nu sitter jag här i handduk och ska göra mig i ordning och sedan ringa Theo. Ska få med han ner på stan med mig. Behöver verkligen köpa en väska. Det är mitt mål typ. ;) Nej hörni nu ska jag sluta sega och leka trött, och börja rappa på lite istället.


<3

Puss på dig matilda!


Ross's fake accent

Friends - Ross's fake accent


Detta är ett utav de roligaste vänner avsnitten jag vet. Och speciellt denna bit utav avsnittet är ju helt underbart. Så le, skratta och NJUT. För det här är helt ljuvligt roligt.


you ugly face

Är hemma hos Johanna nu och leker med hennes webcam medan Johanna ligger i hennes säng och tittar på vänner. Börjar bli lite sugen på att göra det också. Var så länge sedan jag såg på vänner.


Ibland måste man få leka extremt ful.


I've gotta feeling

Haha, Elisabeths och Eriks skostolekar har en aning skillnad X) 37 och 48...


See you soon

Har vaknat nu och Maria har också kommit. Så jag, Johanna och Maria ska ner på stan och käka lite snart. Åh jag är så trött så jag dör, men ändå så taggad på kväll ! Och ikväll då ska jag ha så roligt så jag döööööör, det har jag bestämt nu såhär i förväg. Men aja, nu ska jag kila iväg. Vi hörs snart ! Puss

I cant live with or without

Är fortfarande vaken. Johanna kom för en liten stund sedan och Theo gick nyss. Är gaaalet pigg nu, haha. Så nu lär jag väl inte kunna somna om på hela natten. Men jag har en pigg-trött Johanna hos mig, så antingen håller hon mig vaken och typ bablar på om typ något jävla onödigt som typ, Christer Fuglesang eller nåt, annars så somnar hon väl efter fem sekunder när hon har fått lägga sig. Jaja, nu ska jag inte sitta här och ruttna, ska sussa nu, eller ja försöka.


u2 - with or without you


tröööööttis

Tjena mööörs
Har inte mycket tid att skriva, är skittrött och har verkligen hatft sjuuuuuukligt tråkigt idag, och nu ska jag titta på film med bästisen Matheo, vi ska se my best friends girl. Vi hörs senare eller imorgon. tjingplingplong ! 

For you i will

For You I Will - Teddy Geiger
Älskar att lyssna på låten, tycker den är så fin. Vet knappt vem sångaren är, men den kan ju fortfarande vara bra för det ;) 

Hej bloggen!

Hej bloggen ! Ifall det var någon som såg mitt inlägg som nu är borta med en massa youtube klipp, så ville jag bara säga att det inte var jag som la in dom utan Theo. Han har inget liv, så han måste ge sig på mitt och skirva en massa skit i min blogg. Tönten själv alltså. 

Dresscode

Tänkte bara köra en dagens dresscode. Har lite bråttom iväg till skolan.
Väska: Florida
Grå topp: American Apparel
Kofta: Bik bok
Shorts: Zara
Skor: Converse

Tired

Nu ska jag gå och sussa, är extremt trött efter många timmars pluggande nu. Så det känns verkligen bra att jag äntligen ska få några timmars sömn. Åh, jag längtar efter att få lägga mig i min sköna säng nu. GOD NATT ! 

Memories

Hej bloggen. Förlåt att jag inte uppdaterade igår. Men jag hade haft en sådan stressig dag, så jag vill bara sova. Hinner inte skriva mycket alls nu, för har två arbeten som ska lämnas in ikväll, så ja... jag har lite brådis. Men det går nog. 
Lite senare kommer även bästisen Theo hit :) . Känns som att jag inte träffat honom på tusen år? Eller nej okej det var inte så länge sedan men ändå. 
Har ni tänkt på en sak, eller ja det har nog de flesta, att snart är det helg. Det är helt galet vad veckorna går snabbt, det verkligen bara susar förbi. Det är både bra och dåligt tycker jag. Bra är det för att helgen kommer så snabbt såklart, och dåligt är det för att det känns som man inte hinner med något och man blir bara fylld med en massa prov och läxor jämt och ständigt. Menmen, jag står ut....I guess. 
Jaja nu ska jag börja pluggandet. Ciaaaaao !
Tänkte lägga upp ett par till bilder från Portugal som Felicia tog. :)
Jag och Felicia i poolen hos några familjevänner till henne. 

Så jävla fint det var vid naturreservatet !

Världens godaste hamburgare, och den slår ALLT! 

Min kärlek till chips... det gick inte en dag utan att det fanns en ny påse chips där hemma... haha.

Sista dagen :( Oh vad jag minns att den frukosten satt fint. 

Och slutligen en på mig som avslut, det är jag sista dagen på strande och i Portugal. Det går inte ens att beskriva med ord hur mycket jag saknar Portugal, bästa resan NÅGONSIN !

Nothing speaks as loud as my heart

Jag önskar bara att allt vore så lätt. Jag önskar att jag fick dig att förstå, jag önskar att du kunde vara lite mer rättvis. När jag sa att jag saknade dig menade jag det och det svaret jag fick tillbaka trodde jag var ett seriöst svar, inte bara något kort. Jag trodde att det jag sa till dig skulle stanna hos dig, i alla fall ett tag... jag trodde du tog åt dig då. jag trodde inte jag skulle försvinna ur dig bara en kort tid efter det. Men jag kan inte falla för dig igen. För jag ser ju bara hela tiden hur det slutar och vem du egentligen är.

Ibland önskar man att saker aldrig hänt

Det blir extremt korta inlägg nu för tiden. Funderar på om jag ska börja skriva när jag känner för det istället. Fast nej jag älskar att skriva, om man ska ju göra det man brinner för och tycker om. Eller hur? 
Dagen har varit ganska bra faktiskt. Har sen vecka nu ju, men jag skulle upp tidigt och iväg till biblioteket och plugga med Elisabeth. Vi är sååå duktiga, vi pluggade i tre timmar. Från nio på morgonen till tolv. Och vi fick en massa gjort. Kändes asskönt ! 
Slutade klockan fem i fem sedan och begav mig hemåt. Gjorde lite mat och sedan drog jag ut och träffade plutten Theo och Balti. Var inte ute så länge, men det var skönt att bara komma ut och få en nypa luft. 
Nu sitter jag här i mitt rum och tittar på Du jag och Dupree. Tycker egentligen inte om den filmen, men det är kul när filmer går på tv. Då har man något att titta på. Känner att jag visserligen egentligen borde sitta och plugga... Men jag orkar inte göra det just nu, fast jo. Jag undrar om jag inte ska ta mig i kragen och göra det faktiskt. Det är bra om jag gör det. Jag har ju trots allt en del kvar att göra, och jag kommer ändå hata mig själv så mycket imorgon när jag sitter där och råpluggar dagen innan... suck.
Men mina vänner, nu har det blivit dags för mig att avsluta. Blev ett ovanligt långt inlägg, kändes som det var ett tag sen. Hehe. Men jaja, vi hörs. 
Tittade på lite bilder från skolavslutningen, vilken underbar, sorglig och minnesvärd dag det var och blev. 

In your dreams

Tänkte bara köra en dagens outfit.


Jeansjacka: h&m
Spetslinne: Danmark
Linne: Gina
Halsduk: h&m
Jeansleggings: Vero moda
Väska: Florida

Sweet dreams

Ska sussa strax. Förlåt för att jag inte uppdaterat på hela dagen. Men jag har inte orkat. 
Ligger och pratar med Jessica, och ska strax sova. Ville bara visa att jag lever liksom ;) Så sov gott så hörs vi imorgon. 

Jacka

H&M har fått en ny liknande skinnjacka som de hade tidigare. Funderar på att beställa den...


In my place

Kom just hem. Var och träffade Johanna och Jessica. Och nu sitter jag i min lillebrors rum och käkar. Har gjort smoothie, varm macka och världens godaste sallad.


Kunde inte hålla mig så jag tog några tuggor av mackan innan jag fota ! X)

Om ett tag ska jag träffa Theo. Först ska jag plugga hade jag tänkt. Men det lär väl inte bli av eftersom jag aldrig pluggar på en lördag liksom... Hehe, men jag ska försöka hinna med.

Idag när jag satt på bussen påväg att möta Jessica och Johanna, så fick bussen ta värsta omvägen för att de stängt av i t-centralens tunnelbana på grund utav någon rök infektion eller något. Så man kom inte fram, för det stod en massa brandbilar, ambulanser och poliser där. Usch tyckte det var lite obehagligt. Det lär väl tas upp på nyheterna så då får jag väl se då vad orsaken var. Nej nu kommer lillebrorsan strax hem och kommer säkert börja gnälla över att han vill ha sin dator, så det är bäst jag slutar. Men jag skriver innan jag går ut ikväll.



Hej så länge !


Gamla tider

Kollade för en stund sen på gamla bilder. Och jag kunde inte låta bli att gråta en skvätt. Trots att man kanske inte alls var den person man skulle tänka sig att vara idag så minns jag att jag hade det jävligt roligt vissa gånger. 

When I feel alone

Igår var nog en utav de värsta dagarna i mitt liv. Den verkligen började dåligt och slutade ännu sämre. Jag finner inga ord. Vad har jag gjort? Jag ångrar mig så mycket. Jag känner mig så ensam. Ensam för att du känner dig sviken. Jag förstår inte på mig själv. Jag inser inte vad jag kan ha gjort? Jag är så ledsen, så jävla ledsen. För det här var något jag aldrig trodde skulle ske. Men jag tänker mig inte för och det är det värsta. Jag skäms över mig själv.

Ah, jag är så extremt trött just nu, blev väckt utav mamma. Avslutade ett riktigt jobbigt samtal mitt i natten och kunde inte somna om för ens klockan 6 på morgonen. Funderar på om jag ska gå och lägga mig igen. Men ne, det vill jag nog inte.

Värdelös

jahapp... så blev det ingen håkan på gröna lund. Jag fick en massa strul, och hann inte dit. Eller ah jag satt på bussen och sen slutade bussen gå, så ringde jag två kompisar och deras mobiler hade ingen mottagning, så jag kom inte fram.. och då gav jag upp. Då åkte jag hem. fan vad det var jobbigt. Jag ville verkligen lägga mig ner på marken och stor böla. För jag tror jag aldrig har stressat så mycket i hela mitt liv som jag gjort idag. Heeeeeelt insane ! Och inte kul någonstans. Detta har verkligen inte varit min dag. Nejnej, den saken är klar. 
Ååååh, jag hade verkligen velat gå på Håkan. Menmen, han kommer väl säkert uppträda fler gånger. Och då ska jag inte missa ! Det är säkert. 
Ah värdelöst, denna dag ska heta värdelös. Punkt slut.... ah ni kanske fattar att jag skulle sluta där, men jag vill säga godnatt också. Sååå godnatt bajsbarn. Vi hörs imorgon ! Besooooos

Håkan på Gröna lund

Nu ska jag alldeles strax till grönan och se bästa Håkan Hellström ! Ha en bra fredag, så hörs vi igen när jag kommer hem ! PUUUUSSSS

Hahaha

Hahaha, jag dör ! Hon kan ju inte riktigt vara fullkomligt normal. Okej om hon tycker så illa om dom, men vad sjutton gubbar ska hon ut med de på youtube att göra, vem bryr sig om det lilla gumman? Haha, ah den är sjukt rolig att kolla på tycker jag.


H&M

Hittade ju lite fler saker från h&m när jag var inne och kikade på deras hemsida. Titta bara vilken fin cardigan jag hittade. Kan dock inte bestämma mig vilken utav de här två färgerna som är snyggast. De fanns även i två eller en färg till. Men ser inte tröjan riktigt gosig ut?




äpple


Coldplay - Lovers in Japan

Ska precis börja plugga. Ja, även fast man är sjuk så måste man orka lite, och då vill jag plugga. Känner att jag behöver göra det också.
Hörde idag på radion att Michael Jackson ska begravas idag. Tyckte de lät lite skumt att han ska begravas nu. Jag menar det har ju ändå gått två månader. Trodde han redan var begravd. Men icke, så idag begravs han. The king of pop.


Do not speak as loud as my heart

Godmorgon, eller goddag menar jag. Som sagt så är jag hemma från plugget idag och vilar ut. Vill försöka att bli frisk till helgen ju. Har precis sett på Brokeback mountain som var en helt underbar film ! Grät i slutet för den var sorglig. Se den om ni inte gjort det.

Kikade precis på h&m's sida och hittade massa fina och billiga grejer inför hösten. Tänkte lägga upp vad jag hittade, eller i det här inlägget lägger jag upp på ett par fina skor jag hittade där. Perfekt nu till hösten, vad tycker ni?


Sweet dreams

Har nästan precis slutat plugga. Ska gå till sängs nu. Skönt. Imorgon stannar jag hemma ifrån skolan för att vila och ska förmodligen till doktorn och kolla mig. Så ja, sov gott, vi hörs imorgon !
Köpte ett par skor idag för 149 kr på Indiska. Behövde ett par enkla att bytas av med eftersom mina andra blommiga gått sönder och är slängda för länge sen. 

Vilken header ska jag ha?

Header 1: 


Alternativ och header 2:



Eller den headern jag har nu. Yes, det är den stoooora frågan. Har verkligen svårt att bestämma mig. Hm...

No one ever said it would be this hard

Nu börjar jag bli riktigt orolig faktiskt. Tänk ifall jag skulle ha svininfluensan.. nej usch. 6 stycken har dött i Sverige. Men de har haft sjukdomar sedan innan. Eller? Jag ska i alla fall gå till sjukhuset imorgon och kolla mig. Jag är fan riktigt skraj nu. Men jag får hoppas på att det inte är det. Jag mår ju trots allt lite bättre idag, och jag har inte alla symtom. Men ja... usch usch. Det sjuka är att jag går runt med sådan där handtvätt, ni vet sånt som tar bort bakterier, liksom 24/7, men ändå ska jag bli sjuk. Fast typ sjukt många som jag känner är också sjuka. Så jag lär ju ha blivit smittad ändå. Suck. 
Funderar nu på om jag ska titta på en film.. eller nej föresten jag ska plugga lite till ! Yes nu har verkligen plugget gått igång på riktigt. Så ska skriva lite i mitt nya block för olika ämnen. Hehe. 
Sedan fick även en bild från helgen på mig åka upp också. 
Nu ska jag sluta, tjingeling !

It's your voice i want to hear by my side

Största sjuklingen har jag gått och blivit. Feber, hosta, snorig, huvudvärk, ont i kroppen och magen. Det är en kul blandning... Orkar faktiskt inte skriva mer. Jag mår verkligen inte bra. Ska dricka upp sedan ska jag sova. 

Om du har något emot mig visa det hellre än att du ljuger för mig

Arrggh, aah verkligen suuuperduper arg. Skrev just ett ganska långt inlägg om vad jag hade gjort idag och lite så. Sen när jag väl sparade det så kom det upp att jag inte hade skrivit ett skit. Fyfan vad jag hatar blogg.se ibland. 
Nu orkar jag verkligen inte skriva om allt igen. Men jag kan ju säga att dagen varit bra och att jag varit och hälsat på min gamla skola, Vasa Real idag och träffat mina gamla lärare. Det fick mig att tänka tillbaka och på hur mycket minnen man har där ifrån. Så faktiskt så saknar jag gamla skolan. 
Känner att jag faktiskt behöver sova nu, min sjuka blir bara värre och värre.. inte bra, inte bra. 
Och som vanligt kommer jag nu avsluta ett ytterligare ointeressant inlägg. Förlåt ! 

För att piffa till inlägget lite lägger jag in en bild på bästavän Jessica och mig på skolavslutningen ! Visst är bilden fin? 

RSS 2.0