Förkyld

Nu ligger jag här i sängen, Jessica ligger och sover bredvid, ska försöka att vara så tyst som möjligt så hon inte vaknar.

Jag har gått och blivit förkyld, och det är inte bra ! Nu kom min pappa in och väckte upp Jessica och mig lite grann... fast jag var ju redan vaken men aja. Fan vad jag har brist på saker att skriva om. Tycker det är så tråkigt att skriva om vad man ska göra under dagen, men jag får väl göra det iaf. Men dessvärre vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på.. ? Det får vi se liksom.

Nu orkar inte snoriga jag ligga och skriva mer, kommer ju inte på nåt att skriva om som sagt. Men jag hör av mig senare, puuuuuuuuuuss

vår låt nr 2

Haha okej, jag hade helt och håller glömt bort denna låt, men de må jag säga att detta är nog mer vår låt ! Haha, herregud, jag kan verkligen inte hålla mig för skratt när jag hör den här låten !

Pitbull - I Know You Want Me


Hahaha !

Vår låt

Förlåt Johan, men det var inte för ens efter du hade åkt hem ifrån Portugal som jag, Felicia och Mikaela började digga till I've gotta feeling med black eyed pease. Kommer ihåg att när vi hörde den så tyckte vi först den var dålig.

Men skitsamma, denna låt måste i alla fall bli våran låt. För Johan har i alla fall hört den, och Johan ska bara veta hur mycket vi tre gått och sjungit på den sen... !! Nu saknas bara en sak i detta inlägget, LÅTEN !


I've gotta feeling - Black eyed pease

Första bilden

Nu åker jag till landet och kommer hem igen på måndag. Jessica hakar på, det ska bli jättemysigt, jag har inte träffat henne på en månad tror jag ! Saknar henne grymt mycket !

Här kommer första bilden ifrån Portugal som är på oss alla fyra, det är sista dagen för Johan och vi är i Porto !

                                      
  Jag, Johan, Mikaela och Felicia
JAG SAKNAR PORTUGAAAAAL !

Godnatt

Nu är jag hemma, eller det har jag iof varit i en timme nu kanske. Ska sova strax, ska upp tidigt och åka ut till landet. Jessica persikan kanske ska med :D !
Har fått lite problem, både kameran och ipoden gick sönder i Portugal, och det betyder att bilderna troligtvis inte dyker upp så snabbt. :(

Nej nu känner jag att huvudet håller på att sprängas, har världens huvudvärk. :( Aja puss och godnatt

HOME SWEET HOME !

Jag är äntligen hemma efter en hel dags flygresa, vi mellanlandade i Frankfurt nämligen och var där i fem timmar ! Inte kul, fan vad man ville hem då !
Jag har lite brådis, pojkvännen fyller år idag, och jag ska träffa honom och min bästis Jessica och ett par till.
Men det jag kan säga om resan just nu är att jag har nog aldrig haft det så roligt på två veckor i HELA mitt liv, FYFAAAAAN vad underbart kul vi haft det ! Åh herregud, jag saknar Portugal, Guimaraes såååååå himla mycket !

Men som man brukar säga, borta bra men hemma BÄST ! CIAO


Portugal

Heeeeeeeej pa er !
Som ni kanske marker sa finns dom tre sista bokstavarna inte har. Sitter pa en bar och lanar nan snubbes dator som jobbar har ! Jattegulligt verkligen.
Allt ar skit bra och vi har det jattekul. Vadret ar jatteharligt, vi solar, badar, ater chips och Felicia gar och visar oss alla runt i staden. Tyvarr kan jag inte lagga upp nagra bilder an sa lange, men det kommer ju upp efter jag kommit hem. Tror heller inte jag kommer kunna uppdatera sa mycket mer, kanske nagon gang till, men det ar inte sakert det ens...

Fan vad jag hatar att skriva utan de tre sista bosktavarna.. :( Hum, nu finns det nog inte sa mycket mer att saga, ska lata de andra fa datorn och sen ska vi fortsatta att ha helt underbart kul ! Hoppas ni har det goooottt,  VI HORS SUCKERS !!!!!! 


Adjöss Sverige !

Nu ska jag stänga resväskan, sätta på mig skorna och vänta på att Felicia ska ringa och sedan ska hon och hennes pappa hämta upp mig och då beger vi oss mot Arlanda. Mikaela och Johan åker i en annan bil. Gud så kul vi kommer ha det ! Ska bli riktigt jäkla skönt att få åka ifrån Sverige för ett tag ! Men ja ni läsare och alla andra får ha det jättebra, så hör jag av mig så fort jag orkar och får möjlighet ! Annars så skriver jag så foooort jag kommit hem igen !

Puss på er gullungar !

Kan inte sova...

Vaknade sådär runt tre av något, vet inte vad.. men nåt. Sen låg jag vaken i en halvtimma och somnade sedan i kanske 45 minuter och sen dess har jag inte kunnat sova ! Oroar mig för att jag inte ska kunna åka med till Portugal och är så spänd inför resan, fan vad jag gått och längtat alltså, och nu är dagen liksom här! Så underbart. Och jag ska banemig med oavsett vad sådeså ! Det är en timme kvar innan min väckarklocka ringer så egentligen är det ingen big deal att jag vaknat nu.. ;) Kanske behövde den där timman, men eftersom att jag har lite svårt att somna om så finns det ju inte så mycket att göra..

Klockan är nu 04.32, vad fan ska jag göra för nåot? Ligger typ och svettas ihjäl i min säng, men om jag tar bort täcket blir det kallt, så nej täcket får stanna kvar. Funderar på om jag ska byta resväska, har en sån sjukt stor just nu, kanske borde ta min röda istället? Ah vad kan man hitta på halv fem på en onsdags morgon...?

Theo gubben !

Idag har jag och min älskling varit tillsammans i fyra veckor, hihi !


YES !

Tack gode gud för att jag mår bättre nu, haha min älskade mamma bad till gud och tänk om han gjorde så att jag skulle må bättre... haha, jag tackar så hemskt mycket för att jag känner mig friskare. Nu ska jag bara ta det extra lugnt resten av kvällen... dricka utspädd cola som är det värsta som finns enligt mig, och kanske käka banan, och sen somna i skaplig tid, då ska det nog gå ann. Jag skriver nog ett till inlägg innan jag somnar och säger hejdå... om jag förstås inte gör det imrogon.

Tyckte det behövdes någon låt här på bloggen så därför lägger jag upp en låt från Twilight som jag gillar.

Eyes on fire - Blue fondation

det är så jävla förbaskat synd om mig..

Vaknade tidigt imorse utav att jag inte mådde så bra och gissa vad jag har blivit nu, jo magsjuk. Dan innan Portugal och allt. FANFANFAN... nu vet jag inte om jag kan följa med dit. Jag gråter...

When I'm speaking it's the voice of someone else

Jag och packning alltså. Jag ska ha med mig hur mycket som helst, hela min garderob oavsett hur många dagar jag är borta... jag ska alltid ha med mig såååååå himla mycket mer än vad jag behöver, visst okej jag är tjej men jag tar med mig överdrivet mycket. Saker som jag aldrig använder i vanligt fall åker ner liksom.
Sitter här bland alla mina kläder och har ingen aning om hur jag ska packa ner allt. Ska jag ha en jättestor resväska eller en mindre resväska, ska jag ta med mig överdrivet mycket eftersom att det kanske kommer till användning allt iaf, eller ska jag inte ta med mig så mycket. Hm... jag vet inte! Skitsamma jag får se hur jag löser det där... fan vad jobbigt.

Låt oss prata om nåt annat.. eller ah låt mig prata om något annat, vad har jag gjort idag, jo jag var nere på stan först med mammsen och lillebrorsan, fick ett par converse av mamma, gullig som hon är ! Efteråt gick jag hem till Felicia och käkade middag. Det var jättemysigt, har inte träffat henne på ett bra tag, så det var kul att ses nu såhär innan Portugal resan. Hade tänkt se på någon film, men har ingen aning om vilken. Men det är nog det jag ska göra här fram över. Annars ska jag bara lata mig.

Mina blåa converse jag fick idag, köpte de på Stadium för 699 kr.

Kommer inte på någon rubrik

Nu kilar jag ut på stan med mamma och lillebrodern ! Vi hörs senare !


Kär i blommigt



Är inte det här klänningarna hur söta som helst ! Det fanns fullt utav dessa typer av klänningar på forever21s hemsida. Där var fyra jag hittade. Jag är kär, kär i blommigt ! Åh vad jag vill ha dom...

I wanna be all the world to you

Måndag idag alltså. Blev väckt utav min lillebror som kom in i mitt rum med sin dator och sa att han ville se Drag me to hell. Inge vidare mysigt sett att vakna på tycker jag. Men jag försökte piggna till och så låg lillebrorsan och jag och tittade på filmen hela morgonen. Drag me to hell var askonstig. Den var inte läskig, eller kanske en aning, men mest var den konstig. Så himla overklig och sånt är bara trist. Jaja, man kan inte alltid bli nöjd med filmer.

I övermorgon åker jag till Portugal ! Som jag har längtat. Ska bli så jävla kul. Kommer som sagt inte kunna skriva så mycket i bloggen men på nåt sett ska jag skriva några gånger. :) Nu ska jag ta en dusch och sen ska jag nog göra mig i ordning, orkar inte sitta i pyamas halva dagen igen.


Channing Tatum



Alltså det går inte att bli snyggare ... det är liksom obeskrivligt hur snygg han är? Jag dööööör på denna Channing Tatum. Han slår allt och alla. Vill bara äta upp honom ! Mumms. Herregud, jag kommer börja avguda honom, mitt rum kommer bestå utav bilder på honom, det enda jag kommer börja tala om är hur snygg Channing Tatum är. Ah herregud jag tror jag svimmar snart. Jag kommer bli besatt... den saken är klar !

Idag grät jag för dig

Det finns mycket jag ångrar, det finns mycket jag saknar, det finns mycket jag tänker på, det finns mycket jag älskar, det finns mycket jag aldrig kommer glömma... men kommer jag någonsin ångra, sluta sakna, tänka på, älska eller aldrig glömma det med dig.


I am a dreamer and when I wake, You can't break my spirit, it's my dreams you take.

Var nere på stan en sväng idag, köpte lite grejer inför resan till Portugal. Påvägen hem köpte jag en tonfiskmacka från Sandys, typ godaste mackan ! Här hemma har jag latat mig som bara den, men för några minuter sedan när jag pratade i telefon med älsklingen, kom brorsan in och sa att nej nu får du röra på påkarna eftersom vi ska ut och springa, hade i stort sett glömt bort det, men nu måste jag byta om och sen rusa iväg ! Ciao



Tröja från Gina tricot
Shorts från Zara
Skor från Zoe
Väska från USA

Vilka?



 Funtar på att köpa dessa skor? Men jag vet inte vilken färg, båda såg sjukt snygga ut på? Vilka skulle jag få mest använding för? Vilka passar jag bäst i? Och vilka är ändå snyggast?
Åååååaaah, jag kan verkligen inte bestämma mig ! Help?


Hyllning till Michael Jackson

Är inte detta bara för underbart, och coolt ! Synd att jag skulle vara i übertråkiga Danmark denna dag, hade så gärna velat se detta !


Grattis i efterskott Rebecka !

Och jag som lovade att inte glömma din födelsedag. Känner mig en aning hemsk faktiskt, men jag kom på det strax innan jag skulle somna. Men hoppas du hade en toppen födelsedag där på Malta ! Nu är du 16 hela år, härligt tjejen !



Har vaknat upp nu och käkat frukost. Har ingen aning om vad jag ska göra av denna dag också. Kan inte bara någon komma hem? Eller det kanske är jag som har så få vänner... Haha. Nejmen jag får väl roa mig själv då. Typ skaffa en lådsas kompis och leka med den. Enligt vissa, like Theo och Joel har jag en lådsaskompis redan som heter Lisa. Så jag kan ju bara kalla på henne iof. ;)

Open up your heart and you will find love

Fann en jättesöt klänning ifrån h&m när jag var inne på deras hemsida som jag gärna skulle vilja befinna sig i min garderob.



Det är då samma klänning fast i två olika färger, det är nog inte så svårt att se. Svart och sånhär grisrosa typ. :) Visst är det söta?

So close, but so far away

På nåt sett har jag kommit in på flera olika bloggar där de skrivit om hur de inreder deras hem och så. Och helt plötsligt började jag tänka på hur jag skulle inreda mitt hem när jag flyttar hemifrån. Fasiken vad jag längtar. Jag älskar att inreda, det finns så många olika stilar. Själv älskar jag mordernt och gammalt ihop. Tycker att det verkligen blir jättefint i alla fall ibland. Shiiiit vad jag vill inreda nu.. får värsta kicken. Haha, !

Det har gått en dag utan att vi hörts vid nu...

Har tittat på film typ hela kvällen, först blev det My bestfriends girl igen, sen College och nu sitter jag och tittar på Ondskan och King kong, båda går på tv och jag kan inte bestämma vilken film jag ska se på utav dom så jag går mellan dom kanalerna hela tiden typ.
Filmen College som jag såg var faktiskt väldigt rolig. Drake Bell spelade en utav huvudrollerna i filmen. Så om ni vill få er ett gott skratt så se den.



Nu hade jag tänkt fortsätta se på filmerna. Lär återkomma snart igen. Tjing !

Knas

Vet inte om det är sant eller om de driver, men det ser verkligen ut som det är på riktigt, och jag tror det är det. Titta på videoklippet så fattar ni vad jag menar med det hela. Asroligt !


Is this what I have to go through to be able to live my life without you

Hm... En fråga nu, hoppas ni svarar. Jag prövade idag ett par shorts som är väldigt gamla. Kanske över ett år. Men tyckte de fortfarande var ganska söta, men jag vet fortfarande inte.


Tänkte för dagen i varje fall ge shortsen en chans. Får se vad jag gör av med dom sen.

Ny Design

Yes, jag har ny design... funkar den eller ska jag byta tillbaka till min gamla header och bakgrund eller göra en ny?


Min gamla header, bakgrunden såg ungefär ut som den bakgrunden jag har nu bara att den var mörklila och hade lite annorlunda mönster.

Bilder från Danmark


På båten till Fredrikshamn

Jag i Skagen

Skagen

Stolta föräldrar och en duktig lillebror.

Bilden är lite omgjord men tyckte den vart lite cool :)

Pappa, mamma och Antonio

Mamma. Det var en jättespecell strand vi var på som är känd, därför är de så mycket bilder där ifrån... Ljuset var typ annorlunda.. :O

Jag

Jag igen..

Jag (igen) och mamma, en ytterligare bild på strandjäveln..

Mamma och jag när vi var på ett jättestort Aquarium.

Lillebror skjuter iväg bollen.

Hälsning på motståndarlaget.


Nej nu orkar jag inte lägga in mer bilder. Ska gå och käka frukost nu tror jag. Vi hörs senare. Puss !

Ge mig något som tar mig någonstans

Tjenis ! Vaknade klockan elva idag, kändes riktigt skönt eftersom att jag i fyra dagar vaknat sisådär runt åtta halv nio. Och det var ingen vidare hit.
Nyss kom pappa in i mitt rum och frågade om jag skulle sticka ut och springa med in brorsa i karlberg. Men usch fy och blä det vill jag inte. Ligger i sängen och har bestämt att denna dag ska bli min slöaste dag jag någonsin kommer få vara med om. Eller ah, vi får se. Men ingen springning idag inte.

I dyra, trista Danmark köpte jag tre grejer, tänkte lägga upp en bild.

Parfymen är från Escada (som luktar hur gott som helst)
De vita linnet är från en affär i Danmark och märket hette Second female.
Den randiga klänningen är från samma affär som jag köpte de vita linnet, och märket är Motel eller nåt. Men klänningen kan man också köpa på Nelly.

All this time

Det blev ingen film, ska iväg till Johanna istället. Lägger in en låt hade jag tänkt. Tycker den är jättesöt, så den fick åka in på bloggen.



Borta bra men hemma bäst !

Nu är jag hemma igen ! ÄNTLIGEN. Har suttit i bilen i nio timmar.. eller ah tre timmar på en båt och resten i bilen, men same shit. Så snacka om att det är riktigt skönt att vara hemma nu.
I Danmark var det sådär. Hade sjukt tråkigt, trodde verkligen det skulle bli så mycket mysigare, men det var regnets fel, så det får jag klaga på. Jag skulle ju kommit hem imorgon istället men så blev det inte, min brorsas fotbollslag förlorade deras senaste match och skulle därför inte spela något mer så vi åkte hem, (min brorsa spelade i en cup i Danmark därför åkte vi ner) . Men vi tittade inte bara på en massa matcher som Samuel spelade utan vi gjorde såklart annat också. Vi umgicks med ett par andra föräldrar i laget som också är våra familjevänner. Det var visserligen väldigt trevligt. Men de blev väldigt långtråkigt efter ett tag, kände liksom att det inte var min grej att sitta där och gå runt på massa tråkiga grejer. Höll nästan på att leka med två utav våra familjevänners döttrar som var typ 4 och 9 år som sprang runt som tokar... bara för att jag då skulle få det lite roligare. Men nja, det hade jag säkert inte heller fått om jag gjorde det.

Men som sagt det känns bra att vara hemma igen, och om bara FEM snart fyra dagar åker jag och tre kompisar till Portugaaaaaaaaal !!! Aaaaah vad jag längtar. Men då kommer jag ha möjlighet att gå in på internet nån gång i alla fall. Nu ska jag gå och hyra film. Ciao.

Danmark 6-11

Då var det dags att lämna Sverige och börja åka mot Danmark. Visserligen kommer det ta ett bra tag innan jag lämnar Sverige eftersom vi bilar ner dit. Jag ska ha med mig datorn, och får se ifall internet funkar där nere...kanske. Annars har de väl dator där (?) . Ska försöka att uppdatera på nåt sett. Nu ska jag ladda över lite musik och sen ska vi åka.
Dit vi ska heter Skagen, har varit där en gång tidigare, men det har jag inget minne utav av, var typ sex bast så det kanske inte är så konstigt, eller så var det bara en vanlig resa som var allmänt tråkig.. och det känns ju bra...Aja, vi hörs snart igen, HA DET BÄST !


Jag vill vara luften som du andas

Ligger och smsar med min älskling. Fan vad jag saknar honom. Kommer bli sjukt jobbigt utan dig gubben. Ska alldeles strax sova, ska upp klockan sex imorgon bitti och åka strax där efter mot Danmark.

Var på bio idag med Ebba och såg The Proposal, den var jättemysig och rolig. Om ni vill se en typisk kärleks komedi, så är den sevärd. Såg även en helt cp film när jag kommit hem sen. Den gick på fyran och hette Parfymen- Berättelsen om en mördare (eller nåt). Fan vad sjuk den var och så jävla äcklig. Orkar inte berätta om vad den handlade om, men ah den var lite för konstig för min smak. Nej nu har det blivit dags för mig att sova, godnatt !

Hello there

Nu är jag hemma. Har varit på en seg runda på stan med Johanna. Fyfaan vad dåligt jag mådde imorse. INTE KUL !
Gårdagen var jättemysig fast det blev lite för mycket för mig i slutet.... och det var inte lika kul.
Först var jag och käkade med Theo som nu har börjat sin resa mot Italien och som jag nu inte kommer få träffa på typ 736 dagar eller nåt.. Sedan gick vi till Ebba där kvällen sedan utspelade sig. Det var jag, Theo, Johanna, Nicke, Billy, Mikaela, Johan och Johans brorsa Mattias, Leo, Alex och Ebba såklart. Vi satt och spelade en massa kort, tittade på när Nicke gjorde sina "COOLA" trolleritrick, badade i Ebbas stora badkar,lyssnade såklart på en massa musik, och lite annat.
Nu ska jag börja packa för att imorgon ska jag till Danmark med familjen, och sen ska jag ladda över en massa låtar till min lillebrorsas ipod, eftersom han är så dålig och inte kan det själv. 

Tog inga bilder igår, bara på min outift.


Grått linne: Weekday
Blå kjol: H&M
Och sedan hade jag mina gladiator skor från Zoe.

Kort

Kort inlägg, har vaknat nu, sov hos Ebba, mår skit. Skriver senare. Vi ska käka frukost och se på vänner ! Hörs kanske sen fula jävlar.

BAJS

Sitter just nu hos Johanna, vi ska strax ut och göra ett litet ärende på stan. Har varit med pappa idag och hjälpt honom att köpa kläder, hah.
Ikväll ska jag ut och äta med Theo och sedan ska jag hem till Ebba på filmkväll. Ska bli jättemysigt. :) Nej nu har jag ingenting att skriva om så nu sätter jag punkt för den här gången. Tjingeling.

Vet inte

Godmorgon på er.
Ska ta och göra mig i ordning snart hade jag tänkt, vill komma ut. Men vet inte vad jag ska göra. Jag hatar sånt, ja alltså att man inte vet vad man ska göra. Då känns det som att man aldrig kommer komma på sen vad man ska göra. Hehe.
Men jo jag tror jag vet vad jag ska göra, jag ska träffa Theo, det är sista dagen vi ses idag, för han åker till Italien och jag sen till Portugal, så vi kommer inte ses på en hel månad, usch och fy och blä vad jag kommer sakna dig älskling !

Justja !

Till dig som undrat flera gånger vilket gymnasium jag kommit in på, jag svarade bland kommenterarerna på den senaste kommentaren du skrivit. Nu vet du att jag svarat  ! :)


Kissnödig

Im HOME again. Skönt. Alltså shit, jag har nog aldrig varit så kissnödig som jag var påvägen hem ikväll allstå. Jag mådde fan illa. Alltså om någon hade rört min mage, liksom petat lite lite hårt så hade jag sprängts. Uääh.. men snacka om att det var skönt att få kissa sen ! Haha

Ut

Nu ska jag iväg, ha en trevlig helg kväll ! , så hörs vi igen när jag kommit hem ! Puss

Låt

Alltså den här låten lyssnade jag jämt på förut, fan vad jag älskade den. Nu hade jag glömt bort den men så såg jag den bland en gammal spel lista jag hade på datorn, och nu har jag suttit och lyssnat på den om och om igen, åååh vad underbar den är !


Just hold me

Hej på er !

Har haft en riktigt härlig dag idag. Först var jag och badade i brunsviken med min älskling. Det var jättehärligt, varmt i vattnet var det och solen sken, fast precis när vi skulle åka så hörde vi åskan och det var inte så mys...Efter det käkade jag på Ebbas jobb, hon jobbar på ett café där i närheten så det passade perfekt. Sedan höll jag och Theo och några andra till på Karlaplan och lekte lite... ? Och idag har jag åkt moppe typ hela dan, för typ första gången, eller nej första gången var igår men det gills inte tycker jag. Fan vad härligt det är ! Men såklart när jag och Theo åker hem så tar bensinen slut... så vi fick gå hem hela vägen från Karlaplan till S:t eriksplan. Eller ja fick göra det i alla fall. Nu ska jag alldeles strax äta och sen ska jag ut. Skriver ett inlägg innan jag går tror jag.
Och förlåt men jag orkar inte lägga in bilderna från igår idag, ni får vänta helt enkelt, men jag tror att ni klarar er. :)
CIAO !

Bada

Ska kila iväg nu, ska åka och bada med Theo. När jag kommer hem igen så lägger jag upp bilder från igår ! Tjing <3

Gipset är...

.....AAAAAV ! Hahah, gissa om jag är glad !! Trodde faktiskt mot slutet att jag skulle få fortsätta ha gips, men när det såg rönkenbilderna så såg allt jättefint ut sa de och sedan när de kände på min hand så gjorde det inte ont. Såå, jag slapp ! Alltså jag kunde inte sluta le, jag var så lycklig ! Och jag är så lycklig. haha :) Tack,tack TACK !



Tjecka min tjusiga bränna ! Tråkigtnog ser den ännu värre ut i verkligheten.

Sjukhuset here i come !

Haha, jag är så jävla taggad på att ta bort mitt gips, men om jag måste ha gips igen, ah då jävlar kommer jag skrika och gråta, för jag skaaaaaa inte behöva ha det här jäääävla gipset längre.Tack så mycket .... för den här sommarn i sånna fall! Nu måste mamma och jag gå, skriver när jag kommit hem igen. Puss

Hemmaaaaa

Yes, nu är jag hemma igeeeeeeeeen. Fan vad jag garvat ikväll alltså. Herregud. Låg nyss och tittade på alla filmer jag spelat in ikväll, det rinner tårar på min kind för jag skrattat så mycket. Det kommer säkert komma in ett antal på bloggen. Och massa tjusiga bilder får ni imorgon. Haha... ah shit nu borde jag sova, ska upp halv nio imorgon, för att klockan halv tio ryker gipset !!!!!! Så jävla glad... okej det är inte säkert men typ 90% säkert. :) Nu är det sovdags. Godnatt, vi hörs imorgon när jag vaknat. Ciao!


Vaaaarm dag !

Har nog aldrig varit med om en sådan varm dag idag i Sverige. Fan vad varmt det varit, har gått runt och klagat iprinsip (stavning?) hela tiden, okej jag vet, det är det här man väntat på, men fan vad varmt det var ändå ! Har varit med min älskling hela dagen, först gick vi runt lite på stan, jag köpte ett par jättefina gladiator skor som jag lägger upp en bild på. Skulle köpa en bikini men jag hittade ingen, INGEN, är ute efter en svart och en vit. Så om det är någon som vet vart de har snygga bikinis så säg till, jag vill inte ha trekantsbikini eller sån här bh formad bikini utan sån där annan, vet tyvärr inte vad det heter, men det finns väl ingen mer modell i bikinis. Men i alla fall, sedan började jag och Theo gå och vi typ stannade aldrig upp så plötsligt befann vi oss på riddarholmen så där satte vi oss på en brygga och myste, jättehärligt var det. Ett tag efter, mötte jag upp Ebba, Stella och Johanna, de skulle på bio så jag var med dom en stund. Och nu är jag hemma och känner mig otroooooligt rastlös, ska nog ringa Theo och höra vad han håller på med. Vi hörs !


Dresscode idag.
Svart gammal klänning : H&M
Väska: Second hand



Bruna gladiator skor: Zoe 399 kr.

Väääääärldens snyggaste



Åh herregud, jag verkligen drägglar till denna människa... såg filmen Wild Child här om dagen, jag vet det är en skittöntig film, men sån är jag, alltså jag älskar att se sånna där töntiga tjejfilmer. Nu återgår jag till saken, och i den där filmen är han med i. Alex Pettyfer heter han, och ja titta bara på honom, YAMMI !


Every move I make feels..

Nu har jag vaknat. Alldeles för tidigt... jag har somnat och vaknat upp hur många gånger som helst i natt, sjukt jobbigt. Konstigt nog känner jag mig rätt utvilad.

Vet inte riktigt vad jag ska göra idag, jag ska gå på stan med Ebba i alla fall den saken är säker. Sedan ska jag också träffa Theo, skulle vi bada?? hah, jag vet inte... hm, sen ska jag nog inte göra så mycket mer. Kan ju berätta lite om gårdagen, som var extreeeeeeeemt tråkig, eller okej ett tag vart den ganska mysig. Jag kom ju hem runt kvart i åtta och begav mig nästan ut på direkten och träffade Theo och några till, sedan gick vi till obsan där några till befann sig. Alltid obsan alltsåå,blääää.
Så satt vi där ungefär hela kvällen. Mikaela som var där och jag gick till hard rock café och fick två varsina helium ballonger, ååååh jag älskar helium, så jävla kul ! ^^ sen när vi kom tillbaka upp igen så blev Mikaela av med sin, men hon fick smaka av mig, snäll som jag är. ;) Så vi satt och höll på med helium och det var väl de som var det mysigaste på hela kvällen, hehe.

Nej nu ska jag sluta skriva, de lär komma in något mer inlägg snart ändå.


Bild från igår på Mikaela då jag och hon skulle ta oss ner för den branta och långa backen..(ursäkta suddig bild, tagen med mobilen)

Jag ger dig min morgon, jag ger dig min dag, jag ger dig allt jag har kvar

Shit vad det far jobbiga tankar omkring i mitt huvud just nu. Jag gråter fan, det går inte att sluta ! Jag känner mig så jävla dum, dum för allt. Måste koppla av, måste försöka sova, då blir det bättre. Vad har hänt med mig?

Hej älskade blogg

Mår bättre nu. Har saknat att skriva faktiskt. :) Hade tänkt försöka sova efter det här, men jag tror inte jag kommer kunna göra det. Det finns en fråga jag måste besvara för mig själv först. En fråga som jag länge velat ta reda på, en fråga som jag vill få det rätta svaret tillbaka. Jag skakar av rädsla, jag vet inte varför, jag vet vad jag vill... men jag måste få den här frågan besvarad för mig själv först. :) Haha, konstigt inlägg.. jaja ska tvätta mig och borsta tänderna. Tror jag lägger in ett till inlägg snart igen.

för trött för att tänka

Blääää, fan vad jag inte är på humör idag. Ligger och tänker på en och samma sak hela tiden. Kommer inte på nåt att skriva, nej jag har ingen lust att skriva mer, inte nu, orkar inte... fan varför ska jag känna såhär för?

I'm trying not to think about you, can't you just let me be

Åh vad jag gillar att sova. Synd bara att jag inte sover någe länge längre. Högst till tio eller halv elva. Men ja det är fortfarande riktigt skönt. Idag åker jag heeeeem föresten, fast det visste ni nog redan eftersom jag nämt om det nästan varje dag nu i några dagar. Ska bli riktigt skönt att komma hem för ett tag.

Nu ska jag berätta något jag inte sagt i bloggen förut... tror jag i alla fall. Men jo, om två veckor åker jag till Portugal med Felicia, Mikaela och Johan. FAN VAD KUL DET SKA BLI ! Felicia och hennes familj har nämligen en lägenhet där och då ska vi dit. Där stannar jag i hela två veckor. Nackdelen med att jag ska dit är att jag inte har möjlighet till dator om jag då möjligtvis inte går in på ett internet café några gånger för de har de där och skriver. Men vi får se, jag vill ju uppdatera lite. Annars så får väl någon gästblogga i min blogg någon gång. Men det löser sig på något sett säkert.

Nu ska jag sluta skriva för jag hade tänkt sätta på en film, jag vet, ni kanske undrar varför, men jag är inte på topp humör idag och vill bara ligga kvar här i sängen ett tag till och varför inte då sätta på en mysig film. Det får blir "My best friends girl"  

Why do I still care?

Besökarna går upp och ner, idag gick ni upp och igår gick ni ner. Hoppas det håller i sig nu. Blir alltid så glad när jag får fler läsare, trots att det inte är så många så lägger jag oftast av ett brett leende för mig själv när läsarna stigit.

Men shit... precis nu fick jag brist på idéer vad jag ska skriva om ! Aaah vad läskigt, kändes som att jag hade fullt i mitt huvud av idéer nyss, men nu när jag skulle skriva av mig de så kom det inte fram ett dugg.. snyyyft.

Kanske skulle göra ett till dagens recepttips snart? Vad tycker ni om det. Eller ska jag skriva mer om vad jag tycker och tänker om dagarna, jag har ju mitt huvud åt flera håll om dagarna och tänker på saker ofta. Eller ska jag bara köra mitt gamla vanliga race? Skriv gärna en kommentar om vad ni tycker?


RSS 2.0